Imádom a Karácsonyt!! Csupa pihenés,öröm és szeretet.
23-án déltől ünnepeltünk, aznap délután feldíszítettük a fát, alá beraktuk az összes ajándékot (alig fért el
). Játszottunk, tévéztünk, pezsgőztünk
24-én egész délelőtt pihentünk, amolyan wellness délelőttöt csaptunk, pl én kb másfél órát ülten a fürdőkádban és lazultam
Az összes nőnemű családtag hajat mosott, hogy szépek legyünk
Du 4 körül jött a család, tehát a szüleim és a nagyim. Csillagszóró, szép zene, koccintás, megható pillanatok következtek. A lányaink izgatottan várták at ajándékbontást. Rozi bámulta a fát már a díszítés közben is, az ajándékait pedig aranyosan nézegette. Kapott pl egy alvós babát, amihez rögtön odabújt, Anyu el is olvadt, hisz tőlük kapta. Percek alatt tele lett a szoba csomagolópapírral. A férjem azóta szinte alig tette le a grilles könyvét, telitalálat ajándék lett, úgy örülök.
Veró és Zsófi pedig egyszerre kezdett mindennel játszani, és még a vacsoraasztalhoz is kicipelték az ajándékok zömét.
Az én ajándékaim közül a legjobban két Cotton Club Singers koncertjegynek örültem (a férjemtől kaptam
) meg egy esküvős könyvnek (szüleimtől).
Vacsi: narancsos borleves, libamáj lilahagymás salátával, kaviár, francia saláta, majonézes krumpli (ez utóbbiakat Anyu készítette, imádom, olyan finire csinálja mindig). Pezsgő, nemes borok kísérték az ételt, a végén pedig málnás tiramisuval tettük fel a koronát az estére (ebben a tiramisuban sok Martini is van
).
Halászlé, töltött káposzta és beigli szintén hatalmas mennyiségben készült, ezekből ebédre meg előtte való napon vacsorára ettünk. Illetve a beigliből állandóan, már alig van belőle.
22-én pedig pizzát rendeltünk és a tv előtt ettük a földön, mint egy amerikai család
.
Tehát 24-e csodásan sikerült, Rozibaba fennmaradt egész sokáig, egész nap rengeteget aludt. Veróék még táncbemutatót is tartottak, egy kis minidiszkóval egybekötve.
Tegnap a szüleimnél töltöttük az egész napot, ilyenkor jönnek az öcsémék is a majd' 3 éves kisfiukkal is. Főleg a nagy piros távirányítós autó aratott sikert a családban. Az öcsémék kapták tőlünk, de mindenki evvel az autóval akart játszani. Veronika ki is jelentette, hogy a szülinapjára ilyet szeretne
Anyu vadas jellegű ételt szokott ilyenkor készíteni, 3 féle húsból.
25-én és ma is viszont pizsamás napot tartottunk: egész nap pizsamában vagyunk, no házimunka, akkor eszünk, amikor eszünkbe jut, a lakásban átvették az uralmat a játékok. Pl a konyhaasztal teli van playmobillal. Imádom ezeket a napokat, mert én is picit gyerek vagyok, senki nem várja el tőlem, hohy anyuka legyek. Rozi meg édes, alszik, eszik, ahogy kell.
A férjem jó sokat tudott pihenni, látszott rajta, mennyire ki tutott kapcsolódni
és ennek úgy örülök. Rengeteget segített, igazi társam ő mindenben. Sajna, most 3 napig dolgozik, de nem viszi túlzásba azért.
Ahogy elnézem a kertünket, kimegyünk hógolyózni, hihetetlen mennyiségű hó esett.
Bocs, hogy ennyit írtam, hátha vki örül neki
Puszi Mindenkinek, még leszek itt ma...
Vezso