Új privát üzeneted érkezett!

szia Bóbi!

a képméretezésre én is ajánlom az irfanview-t, évek óta használom.
letölthető innen:

http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=file info&filecatid=413&parent=folder

aztán csak entert ütsz a képre és behozza. nyomsz egy ctrl-r -et (ctrl+r billentyű eyütt..sorry de vanaki nem tudja, nem akarlak hülyének nézni) és átirod a méretet.. egyből az egyiken áll a kurzor.. (nem tudom hogy a szélességen v. a magasságon)

aztán s-et nnyomsz ha más néven akarod menteni ctrl-s -et nyomsz ha ugyanezena néven.. megkérdeni biztos felülirod -e ezena néven a régi képet.. ennyi pikk pakk megvan!!
ildisz1

Sziasztok Lányok!
Bóbi! Nekünk is az első otthoni hét volt a legdurvább. 3 napos depi, értetlenség, fáradtság, kikészülés. Utána szép lassan belerázódtam. Mi erőltettük a kiságybanalvst, és szerencsénk volt. De tudom, ez nem rajtunk múlott. Inkább nem is okoskodom Kép
Kitartást neked. És remélem, a szopi dolog is helyrejön. Talán ahogy nő okosabban szív majd, és nem ott éli ki rágószenvedélyét Kép

Tudom, hogy már írtátok, de ha valaki tudja fejből, légyszi írja le a kórház új számát!
Tünde

mtunde

Sziasztok,
Bóbi utólag neked is boldog szülinapot kívánok. Igen, szintén nyilas. Milyen érdekes, hogy ennyire majdnem egy napon születtünk 3-an is.Szegényke biztos nagyon fáradt lehetsz, de nem vagy egyedül, ha ez bíztat egy picit, gondolj arra éjjel, hogy én sem alszom, én meg majd rád gondolok.:-)

Ildi, köszi, próbálkozom a képméretezéssel.

Kinek is kellett múltkor a tesófellépő?

Andi
andry

Sziasztok!
Lehet, hogy csak Rákóczi Ági tud nekem segíteni, de hátha azok a kismamák is tudják a választ akik már gyakori látogatói a kórháznak. :-)

A következő lenne a kérdésem: Meg tudjátok mondani, hogy melyik napon ki az ultrahangos a kórházban? Csak azt tudom, hogy szerdán van Kovács doki.

Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt kívánok és a most született kisbabáknak és szüleiknek sok-sok örömet és boldogságot!

Gabóca
gaboca3

Sziasztok!
Megpróbálok képet feltölteni Csabikáról, remélem sikerül. Ildi, köszi a programot.
andry

Segítség!Nem sikerül. Ildi, a kbytot hogy kell állítani?
Köszi
andry

nem a kb ot kell hanem a felbontást az veszi le a méretet. kisebb felbontás kisebb méret.

képre enter. ctrl-r egyből a szélességen áll, ird át. automatikusan átirja a magasságot hogy a formáját arányosan megtartsa.
ildisz1

<!--attachment: Csabika__sz_let_se__s_els__napjai_a_k_rh_zban__6_2-318521.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*57.7**Csabika++sz%26uuml%3blet%e9se+%e9s+els%f5+napjai+a+k%f3rh%e1zban+%26%2340%3b6%26%2341%3b2%2ebmp --><center><pre>
Kép
Csabika születése és első napjai a kórházban (6)2.bmp (57.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
andry

Hát én feladom. Most ez mi? Miért nem jelenik meg a kép? Köszi a segítséget Ildi.
andry

mindjárt próbálok egyet feltenni és meglátom hogyan is kell..aztán leirom
Kép

melléklet feltöltése.. tallózás.. kiválasztod a gépeden a képet... feltöltés gomb.. és kiir egy értelmetlen szöveget ide az ablakba ahova irsz, mérettel együtt.. ennyi :-)
ildisz1

Igen én is így csinálom, aztán semmi. Csak csatol valamit. Most megint megpróbálom.
Milyen nagy már Alex!!!Hát nem sikerül, azonnal törli, mert nagy a méret? Leírnád pontosan a beállításokat? Mekkora legyen a pixel....
Köszi
andry

Hali,
Andi, max 600*600 as legyen a kép. Nálam általában az egyik oldal 450, a másik 600.
Próbálkozz, csak látunk Csabiról egy képet még az első születésnapja előtt. Kép

Csók
Böbe
böbike

Sziasztok!
Én most nem küldök képet, inkább nézzétek meg:
http://benedek.blogspot.com/

puszi
és jó készülődést karácsonyra
Tünde

mtunde

Tünde,
nagyon édes a kisfiad! Gratula.

Csók
Böbe
böbike

Tünde!
Nagyon helyes a nagyfiú,tényleg nagyon aranyos!
Sok boldog együtt töltött órát kívánok!
Helló Lányok!

Na,ki hogy áll a karácsonyi készülődéssel?
Én jól el vagyok maradva,most is "rugdosom"magam,hogy csináljak valamit,de nem nagyon sikerül.Mostanában állandóan fáradt vagyok,ez a kis "vakarcs"a pocakomban már most elszívja minden energiámat!Mi lesz ha megszületik!!?Ti is ilyen fáradtak voltatok terhesség alatt?
Adriékról tud valaki valamit? Haza jöhettek ma?
Mindenkinek szép karácsonyi készülődést kívánok!
Sziasztok!
mano4

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Böbike, igazad van, ha most elkezden felrakni a képet, jövő karácsonyra talán sikerülhet.:-)
Képzeljétek ma kiszedték a császár varratokat.Kicsit szomorú vagyok, hogy vége ennek a jó babavárásnak, olyan hirtelen itt lett Csabika még szinte nem is élveztem a rúgdosódását.Aztán meg a kórházban is tök jó, úgy vágyom vissza. Mondtam a férjemnek, hogy 6 hét múlva gyárthatjuk a következőt. Gondolhatjátok mennyire kiakadt szegény.
Adrikám, mikor jössz haza?
Mindenkinek kellemes karácsonyt kívánok, ha addig nem jönnék fel hozzátok, legyen szép az ünnep és szeretetteljes. Közben nézem Benedeket, de lassan tölti le a képeket.
Puszi
Andi
andry

Sziasztok!

Adriék jól vannak! Úgy tudom ma délelőtt hazaengedték Õket!
Hétfőn este voltunk 6 hetes kontrollon, akkor találkoztunk is Adrival és a "kis" Bencével, aki naon naon édi! Nagy haja van, és hangja is! Kép

Mennem is kell, mert az Én Bencém már ordiba! Kép

Szép estét mindenkinek!

Anide

Kép

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Szia Anide!

Jajj,de gyönyörű ez a fiú! Csak úgy olvadozok tőle!Olyan jó husiban van,öröm nézni.Nagyon szép a csemetétek!
Jó készülődést karácsonyra,bár gondolom ez most nálatok kicsit korlátozottan megy.
Puszi nektek: mano4

Lilladri:Örülök hogy jól vagytok,és hogy haza jöhettetek.Jó pihenést,és babázást!
Azért majd ha lesz egy icike-picike időd akkor szívesen vennénk ha jelentkeznél!
Puszi:mano4

Kép
Kép
mano4

Anide,
nagyon gyönyörű Bence, büszkékk lehettek rá!

Csók
Böbe
böbike

Itt vagyok Lányok!Kép
Elöször is szeretnék mindenkinek megköszönni minden bátorítást,szeretetet és jókívánságot Bence és az saját nevemben is!
Tegnap jöttünk haza a kórházból,Bencus jól szopizik,már hazajövetelkor hízott 20g.ot a születési súlyához képest!
Lillus is nagyon szereti,csak még néha "játékbabának" nézi és egy kicsit durva hozzá!Vettünk neki még Télapóra egy "Bencebabát"ami büfizik ha megnyomják hasát,meg beszél ha a kezét szorítják...na most ugyanezt próbálja kivitelezni szegény Bencén!KépKépKépFigyelni kell rá nagyon!!!Meg viszi neki a karkötöit,nyakláncait,fel kell Bencusra adni...de azért hagyjuk hagy csinálja,hiszen éreznie kell,h. "övé" Bencebaba!
Apuka is teljesen boldog,mindig ő feladata a böfiztetés,sokat segít nagyon!
Tényleg minden szép és jó,nagyon jó így 4esben és megérte ennyit várni Bencusra!KépElvileg magzatmázas volt mikor megszületett,szóval lehet,h. csak el lett számolva a születési időpont...
Megvettük a karácsonyfát is,Szüleim jönnek holnap vacsira,együtt lesz a család!Várjuk a Jézuskát!Kép
Szülés viszonylag "könnyű" volt,sokat köszönhetek a szülésznőnek és a dokimnak egyaránt!F9kor kerültem be a szülőszobára és 11:10kor már kezünkben volt Bencus!Meg ugye nem volt gátmetszés,ami most nagyon nagy könnyebbségnek számít!Kép
Majd írok még mindenről,csak elvileg 9re jön a védőnő és f10re a körzeti!
Mindenkinek békés,boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
Puszi:
adri
lillaadri

Szia Lillaadri!!

Nagyon örülök,hogy jelentkeztél!
Jó,hogy a karácsonyt már otthon tölthetitek,nagyon drukkoltam,hogy így legyen!Az is nagyon jó,hogy a végén meggondolta magát Bence,és beindult a szülés.(Jól tudom,hogy nem kellett indítani ??)Ezek szerint,sokat segített neked a szülésnél,és igyekezett kibújni.Biztosan sokkal könyebb,hogy nincs gátseb.El sem tudom képzelni,hogy milyen lehet,nekem mind a kettőnél volt.Irigyellek érte!Talán most majd megúszom,bár nem nagyon bízom benne!
Jó babázást nektek!
Pihenj sokat(bár így az ünnepek körül nem biztos hogy összejön,de azért próbáld meg),és ne nagyon felejts el minket!
Nagyon boldolg,békés karácsonyt kívánunk!
Még egyszer gratulálunk Bencéhez,aki szép nagy baba lett!!!!
puszi: mano4

Kép
Kép
mano4

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:28-kor.
Vendég

Adri, nagyon örülök nektek, sok boldogságot !!! Jó hamar megszültél. Pikk-pakk ment minden, igaz?Végül nem is kellett infúzió?
Aranyos lehet Lillus, ahogy a karkötőket odaadja a kistesónak. Nálunk Áron az autóját adta oda Csabesznak, amikor hazajöttünk. Ezek azért nagyon nagy dolgok. És az is tök jó, hogy karácsonyra otthon lehetsz(lehetünk) és a fa alá tehetjük a babát. Remélem azért naponta tudsz feljönni, hogy lelket önts belém, egy-egy zűrös éjszaka után. Nálunk apa beteg, így még szinte nem is fogta Csabit, arra várunk, hogy meggyógyuljon, utána már nekem is könnyebb lesz.
Mindenkinek békés karácsonyt és jó babázást, a pocakosoknak kitartást, szép ünnepet kívánok szeretettel: Andi
andry

Sziasztok Lányok!
Adri, gartulálok. Olyan jó, hgy a félelmetek ellenére könnyű szüls volt. Andi, neked meg kitartást. Egyedül, 2 gyerkkel és egy beteg férjjel Kép Jó, hoyg te élvezted a kórházat. Én utáltam. Legközelebb csak alapítványi szobába vagyok hajlandó menni Kép Sok múlik a szobatársakon, de ezt egyszer beszéltük meg akkor a bátyus is majd bejöhet Kép
Kiváncsi vagyok a kis Benedekünk hogy fogja csodálni a fát. Nekem ez a legnagyobb ajándék. Soha nem vártamgy a karácsoynestét. De ezt nagyon várom már.
Nagyon Áldott Ünnpeket nektek, és majd bebenézek, hoyg tudjuk tartani egymást! 3 hónaposan is fárasztó néhe a csemete! De megéri Kép
puszi

mtunde

Szia Tünde!
Miért nem érezted jól magad a kórházban?
andry

Szia Andry!
Nem csoda ha néha kiborulsz egy kicsit,de majd ha a férjed rendbe jön,meglátod könyebb lesz.Biztosan sokat fog neked segíteni!
Kitartás!!! Jó babázást,és szép ünnepet!

Mindenkinek Boldog,Békés Karácsonyt kívánunk!
mano és családja

Kép
Kép
mano4

Boldog Karácsonyt minden topiklakónak!Adri, mégegyszer gratula kis Bencéhez!
Réka
sampa

Sziasztok drága Kismamikák és Anyukák,pocakosok és nem pocakosok!!!KépKépKép

Nagyon szép,meghitt karácsony estéket és babázástól boldog új esztendőt kívánok mindenki családjának!

Sok szeretettel:

Lilla+Bencusbaba és AdriKépKépKép
lillaadri

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepet kívánunk!

Kép

Bence, Edina&Csaba

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Szia Andi!
Mert kiállhatatlan szobatársam volt Kép Kész frusztráció volt az a pár nap megnyugvás és öröm helyett.
(előtte 1 hétig bent feküdtem, akkor nagyon jó volt, mert akkor meg szuper szobatársaim voltak Kép)
Áldott Ünnepeket!

mtunde

Sziasztok!Kép

Képzeljétek végigaludta Bencus az éjszakát!!!...f11kor tettük le és hn6kor ébredt!Alig akartam elhinni és még csak 6napos!KépKépKép

Tündi!
Teljesen át tudom érezni,h. miért nem szerettél a kórházban lenni,sajnos nekem is katasztrófális szobatársaim voltak!Kép

Puszi,megyek,mert terítenem kell,folytatódik a vendégeskedés!!!Kép

adri
lillaadri

szia Adri!

tudom milyen öröm az ilyen, amikor jajj de "sokat " alszik a baba! :-)
Alex egyik nap 8 órát aludt, tegnapelőtt 7et, most reggelre megint 7 órát (este 9töl5ig..)
milyen jól esett egyben kicsit több órát aludni a szokásosnál! :-)

AMÚGY MEG KELLEMES ÜNNEPEKET MINDEKINEK!!
ildisz1

Szia Lillaadri!
Örülök hogy Bence ilyen jó fiú!Remélem megmarad ez a jó szokása!
Sajna szobatársakkal pórul lehet járni,az elsőnél nekem sem volt semmi!
Küldtem már több mailt is privitben,nem kaptad meg,vagy nem volt időd megnézni?(Vagy ne "zaklassalak"?
Na de mindenkinek további szép ünnepet kívánok!
mano4

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Örömmel látom, hogy azért karácsonykor is van egy pár percünk egymásra. Jó kis csapat vagyunk!

Az biztos, hogy sok múlik a szobatársakon...

Képzeljétek, Csaba is tök jó alvó, éjjel 2* kel csak fel és tegnap előtt este 8-tól, hajnal 2-ig aludt, akkor is én keltettem, annyira jó, aznap éjjel 12 órát aludtam. Remélem így is marad. Mi van ezekkel a mostani babákkal? Ilyen jó alvók, vagy majd felélénkülnek? Eddig minden simán megy, az első két éjszaka volt nagyon rossz, de azóta semmi panaszom nem lehet. Csabi alig sír, nyugodt baba.

További kellemes karácsonyt kedves topiclakók, kedves kismamák, anyukák.

Puszi
Andi
andry

Sziasztok!

Lilla hisztizik, Anyja értelemsen beszélget vele, Anyós-pajtás (egyébként szeretem) egyébként ugrik, ha nyikkan a Kicsi.

Születése napján készült képet próbálok én is büszkén feltenni. (most persze nem a számítástechnikai képeségeimre büszkén Kép )Kép

Kellemes Karácsonyt és BUÉK Mindenkinek, hajrá Kismamák, Kispapák és persze Csöppségek!

Bóbipapi
bóbi

Sziasztok,

Lillapapi átvette a hisztiző Lillát, úgyhogy egy kicsit tudok írni:

Először is Mindőtöknek nagyon-nagyon boldog Karácsonyt, és csodálatos új évet kívánunk!

Lilluciról az apa igérte, hogy rak fel frissebb képet is, ahol láthatjátok, hogy a kis lányunk mekkorát nőtt már: képzeljétek, 3830 grammok vagyunk (pedig 3340el jöttünk haza!!!). Ez a csaj egy evőgép KépKép
Nem jelentkeztem a héten, mert sajnos hétfő estére belázasodtam egy csúnya mellgyulladás miatt: a sebes mellbimbómtól begyulladt a mellem, és 38,5 feletti lázzal jártuk a Kútvölgyit éjjel 1kor. Kép Aztán kaptam egy antibiotikumot, úgyhogy most egy hétig nem szoptathattam Lilit, és folyamatosan fejnem kellett a tejcsit... de holnapután újra indul a ciciprojektKép

Adrikám, hurrá! Annyira szorítottam, hogy már itthon lehessetek az ünnepekre! Nem semmi, hogy Bence ennyit kajcsizik, ügyesek vagytokKép Jó gyorsan megszültél... ugye milyen "finom" a gátvédelem? Egyetértek, örülök, hogy Erzsike ennyire profi ebben is Kép

na, rohanok fürdetni Lillát, legközelebb Lillapapi jelentkezik friss fotókkal...

puszi mindenkinek,

sziasztok
Kata + Lilla
bóbi

Sziasztok!

Lillapapi előkészítette a fotókat, de bealudt a drága, úgyhogy én rakom fel Lilla képeit...
Az első képen még a kórházban, aztán velem és Apával... és egy kép (ahol teljesen be van bugyolálva) pedig a teraszon készült, szellőzés közben Kép

puszi mindenkinek,
KataKépKépKépKépKépKép
bóbi

Lányok,

most tudtam végigolvasni, hogy mit írtatok még napokkal ezelőtt... nagyon köszönöm a jókívánságokat Kép
Lilla alakul, de továbbra is csak köztünk szeret aludni. Valahogy igényli a melegségünket, ahogy az ágyába kerül, rögtön felébred. Apával megbeszéltük, hogy az első 6 hétben ez még ok, de már a jövő héten napközben el kezdjük szoktatni a saját szobájába, a kiságyába (egyébként a nappaliban, az ülőgarnitúrán bebugyolálva szeret még aludni). Arra már rájöttünk, hogy fagyos, úgyhogy be kell alaposan takargatni, és újabban arra is, hogy este 8-11 között nem szabad hagyni aludni, ugyanis, így a 1/2 12es evés után éjféltől általában 1/2 7 - 7ig alvás van. Szóval nem panaszkodhatom rá, ha tartjuk a napirendet, akkor minden ok éjszaka Kép

Lillapapi meg zseni, már megy a képfeltöltés önállóan is, megtanított Kép

Mégegyszer szép Karácsonyt még erre a pár órára Kép

puszi
Kata
bóbi

Kedves Lányok!

Elösször is mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok és a friss anyukáknak nagyon sok boldogságot a picikhez.
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tud e valamelyikőtök jó bababoltot Pilisvörösváron??????
Esetleg valamelyikőtök ismerős ott?????
Válaszokat előre is köszönöm...

Kati

Kép

Kép
cukipofa

Szia BóbiKata! Lillától elolvadok, gyönyörű formás baba!
sampa

Sziasztok!
Eddig nem akartam írni, de most mnár merem, mert látom, mások is jó alvók. bene most mér reggel 8-kor kel, és este 10-kor már alszik. Tizsta hawaii!
Remélem, mindenkinél jól teltek az ünnepek.
Gyönyörű Lilla! Olyan kis édesek, amikor ilyen picin összebújnak.
Puszi Tünde

mtunde

Sziasztok!

Csabesz ismét jófiú volt, 02-től 08-ig aludt. Imádom!!!!

Cukipofa(Kati),én pilisvörösvári vagyok. Két jó bababolt is van. A legjobb a Posta mellett pár házzal odébb van, én ott "szoktam" néha vásárolni, a másik Bányatelepen az Ildikó Babadiszkont. Az elsőben szinte mindíg van minden amit keresel, annak ellenére, hogy picike az üzlet. Talán te is vörösvári vagy,és esetleg a Sipos a dokid?
Üdv
Andi
Ui.Képlyan kár, hogy vége a karácsonynak!!!!:-(
andry

Lányok, feladom. Csabikát itt megnézhetitek, ha szeretnétek őt látni.
Andi

http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=7280&page=1
andry

http://babanet.hu/album/main.php?album=7280
Szóval itt.
Egyszerűen nem engedi ide a topicra feltenni a képeket.
andry

Sziasztok Lányok!Kép
Még itt vagyok én is,bár az időm nem nagyon engedi,h. jöjjek!Kép
Ma már egyedül is voltam a két Picivel,most alszanak a Drágáim!
Bencus nagyon jó baba,ha tele a poci és üres a pelus akkor semmi baja nincs!KépÉjjel is csak 1x,max.2x ha felkel!
Andi,nagyon édi Csabika!Én Áronról sem láttam még képet,ő is helyes nagyfiú!Kép
Én sem tudok feltölteni képet ide,ezért majd ha itthon lesz Apa próbálkozok én is a babanetes fotoalbummal!
Manó,Bóbi,küldtem képeket,sajna írni még nem nagyon volt időm!KépDe előbb-utóbb hozzászokok a 2 gyerekes anyai léthez és szorítok időt Rátok mindenképpen!Kép
Most megyek,mert egy kicsit le akarok dölni pihizni!
pusza
adriKép
lillaadri

Gyönyörű ez a Csabika! A kék body-fehér rugdalódzó szerelés rajtunk is volt, és hasonló kép is készült róla Kép
Jók ezek a gyerekek nagyon! Na és lányok, milyen a másodikkal? Mennyire megterhelő? Hogyan bírjátok?

Tünde

mtunde

Helló!
Köszi a dícséretet!
Egyenlőre nem volt túl nehéz a két gyerekkel, anyós a szomszédban szabadságon, apa itthon, Csabi alszik( bár ma éjjel 2 óránként evett, de néha elnézem neki:-)).Majd jan.2-ától fejes a mélyvízbe. Meglátjuk.
andry

Sziasztok!Kép
Nálunk is most kezdődnek a nehézségek!
Reggel f10kor együtt ébredt mindkét gyerköc,nyakig átázva mindkettőnek a pelusa!Lilla rögtön kérte a kakóját,Bencus a Cicijét!Ennek kánonsírás lett a vége,mert ugye 2helyen nem tudok lenni!Kép
Bencét tisztába tettem,aztán Lillust,majd reggelikészítés Lillának,aztán meg szopiztatás,közben meg kis falatkák gyártása Lillusnak,mert ezt sajna így szokta meg!Csak az volt a baj,h. közben meg Bence alig kapott levegőt,mert ugye egy kézzel nehezebben megy a szopi...
Aztán most Bencus alszik,Lilla meg játszik szépen,nyugiban!
Egyébként tök édi Lilla folyamatosan asszisztál a tisztábatevésnél,mindig lecsavarja az üvegek tetejét és este Bence lábának megfürdetése is az ő feladata!Ettől nagyon ügyesnak és nagylánynak érzi magát!Olyan tündériek!!!KépKépKép
Talán enni is tudok,tegnap sajna erre csak f2kor volt időm elöször!De ebből is lehet látni,h. napról napra jobban alakul ki a napirendünk és rutinosabbak vagyunk!
Ma már f2kor itthon lesz Apa,aztán már csak 1.én dolgozik!Kép
Andi,egyébként sokkal egyszerűbb lesz boldogulni egyedül a két gyerköccel,mmint azt most gondolod!!!Kép
Sok puszi:
adriKép
lillaadri

Sziasztok!

Tünde, Sampa-Réka, köszi a dicséretet, bár igazából az Apucit illeti, mert rá hasonlít ez a CSODA! Kép
Egyébként imádni való, egyre jobb kislány: ismét szopizunk KépKép, és már szinte minden nap végigaludjuk az éjszakát! Nem is hittem volna, hogy ide alakul a csajszi Kép Nagyon édes, már ébren is mosolyog, és "beszélgetünk": nyitogatja a szájacskáját, és "he-he" hangokat ad ki... meg kell zabálni KépKépKép

Lányok, ti mit csináltok a picivel ha nagyon csuklik? Az anyósom szerint citromlevet kell adni neki, de közben meg mindenki azt mondja, hogy a citrusoktól óvjam magam is, meg őt is, mert fájni fog a pocija...

Andi, Adri, írok a mailetekre!

puszi, Kata
bóbi

Andi,

most néztem meg Csabika képeit, gyönyörű! Kép Hogy tudtunk ilyen Szépségeket "csinálni"?? KépKép

szia
Kata
bóbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?