Csak egy szóra, h Tarhonyaus is megnyugodjon
- hát én tutira rohanok, m időkibővítőt azt nem kaptam sajna... ha karira kapok, az már késő
a konyhában épp felfordulás van, szerelik a mosogatógépt, de az új konyhabútornak még egy töredéke van meg a régit mg a mosogatógép miatt ki kellett iktatni (mármint jó részét), így dobozokban lakunk a konyhában
2. pont takarítani kellene... még a nagyszoba + konyha - utóbbi vicces... no meg főzni... konyháb kívül még nem próbáltam
3. pont a kreatív ajándékok jó része még hátra van, sajna a bonyolultat hagytam a végére (üvegfestés)... ííííí. + még olyan is van, amit Hamma nem láthat=csak este csinálhatom
4. ajándékcsomagolás
5. mézeskalács sütés
6. bevásárlás (ez már csak minimális)
Ha vki ezek után megkérdezi, h akkor mit csináltam eddig, ha még semmi sincs kész, leütöm!!!
Ma voltam a laboreredményemért - minden okés (AFP még nincs meg persze), sztem a vassal nem bírom ki a végéig, így majd pótolni kell, m 13, Hammával a 30. hét körül volt ennyi, vele 17ről indultam. nem csodálkozom, terhesség, 2 év szopi, terhesség... és még vasilag most jön a java...
Szóval mindenki készülődjön ügyesen, ne izguljon, én már megmondtam, h minden baba tökjól van bent, úgyhogy kész, meg van mondva
Megyek, m ...ld.fenti pontok.
Ann
Ui: azért olvasok suttyomban