Vezso,
A szalvéták, amiket adtam hát nem voltak valami fergetegesek, de hát ilyeneket tudtam összegyűjteni pár nap alatt.
Köszönöm, hogy vigasztaltál Gréti nyűgössége miatt, és a talin és kérdezted, hogy segíthetsz-e. Tudom, hogy a babának is, akár nekünk, lehetnek rossz napjaik, de képzeld, Grétinek sokkal több rossz napja van mint jó. Hogy ez mitől lehet? Olyan nagyon hamar túl tud pörögni, főleg, hogy itthon is rendületlenül feláll, mászik, nyüzsög, és ő nem egyszerűen leáll és elalszik, hanem ordít..... aztán elalszik.
Connie,
Mosolyogtam azon, hogy írta, hogy van egy babasírós videód
Csak tudod, engem az nem zavar, ha más baba sír, de ha Gréti sír az nagyon bánt. Sosem hagyom sírni, mégis megállapítottam a talin, hogy Gréti sokkal sírósabb mint a ti manóitok. Legtöbb baba ott pörgött 3 órán keresztül és lehet, hogy fáradtak voltak, de nem sírtak.
Ne haragudj, hogy mikor mondtad, hogy majd Gréti is lemozogja a súlyfeleslegét, ha majd sokat fog mászni, én csak egyszerű aha-val válaszoltam. Hiába aludt el Gréti, akkor már nem tudtam lazább lenni, nem is tudtam másra gondolni, csak arra, hogy végre alszik
Egyébként mennyi ideig altattam??
Ildi,
Rád nagyon szeretettel gondolok a tali óta
Jó volt veled kint a folyosón beszélgetni kicsit. És tudod, mi az érdekes? Hogy itt a topikban mindig olyan jól "elmentünk" egymás mellett, szinte sosem írtunk egymásnak, a talin meg más volt
Virág,
Köszönöm amiket írtál
Itt a topikban gondolom mindannyian olyanok, vagyunk, hogy vannak kedvenc csemetéink, akik képekben való felbukkanását mindig nagyon várjuk. Most elárulom neked, hogy Vince nálam nem foglalt el ilyen kitüntetett helyett EDDIG! A talin ahogy Vincét megismertem, egy jókedvű, vidám, huncut kis pasi... hát... a szívembe lopta magát. Most már ő az egyik kedvencem, hát kérek is róla sok képet
Hüpi,
Ádi nagyon csini kis úriember volt
Tényleg, amikor odaértünk a talira, Gréti egész jól viselte a társaságot, amíg csak pár gyerkőc volt. Aztán mivel 2 óránként aludni szokott, és a táraság is bővült, Grétinél elszakadt a cérna.
Vaktyúk,
Csipet hogyan szokott le arról, hogy cselédanyu ringassa álomba? Gréti egyedül kb. 10 alkalomból 1-szer alszik el, véletlenül
A többi cicin vagy ringatva történik.
Pviki,
Jól láttad, hogy nem tudtam feloldódni a talin. Ez kicsit a személyiségemben is benne van, de sokat rontott a helyzeten az is, hogy Grétit nem tudtam megvigasztalni, és ez még feszültebbé tett, aztán gondolom Gréti ezt érezte, és már benne is voltunk az ördögi körben.
Kingu,
Fürtöstől teljesen el voltam ájulva.
Képzeld, itthon mutattam a férjemnek a talis képeket, és hiába mondtam, hogy fürtös fiú, ő nem akarta elhinni
Szerinte egy fiúnak nem lehet ilyen haja
Végül is,
Igazatok van, hogy Grétinek szoknia kell a társaságot, és ti és a babáitok jó táraság lesztek neki meg nekem is, de nekem a topikban is itt vagytok
Szóval biztos megyünk még talira ha tudunk, legfeljebb megszokjátok a lányom hangját, azaz, az alkalomhoz illő alapzaj megteremtését vállaljuk.
Akiren