Új privát üzeneted érkezett!

Borsókás!
Nekem minden et-m másokor volt az első reggel kilenckor, mert a doki ment el és mindenképp ő akarta csinálni. A második délkörül a harmadik fél négykor. Kép
De holnap ha telefonálsz akkor pontosan megmondják hányra menjetek. Kép

Renó!
Jó olvasni hogy ilyen boldog vagy! Kicsit megmondom így karácsony táján elkapott a rossz érzés és irigykedem ám hogy akikkel annó én együtt kezdtem itt a topikon már mindenki pocakos csak én nem, de remélem hamar csatlakozom. Kép
A képet várom!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

KrisztaKép
NAgyon zavarba hoztál!Én nem is tudom, hogy simán összeeresztették-e őket, vagy ICSI volt. Azt tudom, hogy az andromókus ICSI-t javasolt. DE hogy végül mi lett?Kép
Ezt meg kellett volna kérdeznem? Miből gondolod, hogy nem ICSI volt?

RenokaKép
ÉN nagyon várom az UH-fotókat arról a szép kislányról.(Mi is lesz a neve?)
Már 5 hónapja viháncol a pocidban, nem csoda hogy alig várod már, hogy a kezedbe foghassad. Mindjárt itt az április, és már nem csak UH-n át nézegetheted.
Nagyon irígyellek ám ezért!!

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
ha jól rémlik fél órát kell utána feküdni Kép de már nem vagyok biztos.

26án anyósékhoz utazunk át... röpke 300 km.... de azért majd összekapjuk magunkat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás,
Én csak abból gondoltam hogy nem írtad Kép Meg nekünk az ICSI-sek mind beindultak, a spontánok meg nem, lehet hogy neked is fele-fele volt ? Nekem még a punkció előtt elmondta a doki hogy hogy lesz...de mostmár mindegy KépKépKép

Orsi,
Hát akkor mindent bele, nem zavarnak majd anyósék ?

Renoka,
Nekem a nőgyogyim azt mondta, hogy a női dokihoz menjek a Praxisban (talán Hajdu Krisztina vagy valami ilyesmi) ne a férfihez... Fogalmam sincs miért mondta, és az időpontnál nem is derült ki hogy ki fog vizsgálni...Neked Mátyás doki miben volt nagyon jó ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Borókás!
A fekvés transzfer után is változó nem tudom mitől függ amikor behelyezikaz embriókat a doki mondja meg hogy mikor mehetsz el. De 20 perc azért mindig van. Én most negyven percet feküdhettem.

Ja és azért mert icsi sajnos nem biztos hogy mind beindul, ezt úgy tudtad volna meg hogy mekérdezed a biológustól, szóval holnap ha telcsizel kérdezz rá. Ha ICSI volt javasolva akkor szúrnak és ha jó volt a spermakép akkor sima IVF is van (ált fele-fele).

Kriszta!
Valahol lehet regisztrálni a neten és akkor a Praxisba kedvezményesebb az uh.

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Orsi,Zsebi, KrisztaKépKépKép
Köszönöm, ma is sokat tanultam tőletek!
Holnap 11 felé telcsizek újra, akkor majd megkérdezem a biológust ICSI-ügyben is. Hátha okosabb leszek. Azán majd jövök az ET időpontjával.
Most már elhallgatok, megyek tévézni.

Szép álmokat mindenkinek!
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Sziasztok! Kép

Borsókás! Kép
Nagyon szépen alakultok! Kép Remélem ma is hasonlóan jó híreket kapsz a kis margarétákról. Majd igyekszem bekukkantani, hogy mizújs veled. Kép

Orsi! Kép
Szívem vágya három(-négy?) kis huncut pöttöm, úgyhogy szívből drukkolok nektek, hogy felébredjenek a kis jégmanók!

Stella, Zsebi! Kép
Köszi, aranyosak vagytok!
Stella, hogy mekkorát nőttek az ikrek egy szemvillanás alatt!!! Kép Õrület! A hévíznek ez lett a mellékhatása?!
Zsebi, sajnos nagyon nehéz volt utolérni a dokit, de bízom Mágusunkban, hogy jó kezekbe tett minket Kép, így igyekszem azt gondolni, hogy megérte várni.

Mka! Kép
Tulajdonképpen semmi különös nem történt, jóóól megvizsgálta-megszorongatta a doki szegény páromat, hogy még órák múlva is sajgott (auu). Viszont megnyugtató, hogy az első vizsgálat eredményével, amit még az urológiai klinikán csináltak - nem ért egyet. Az akkori doki, egy fiatal titán, szinte egyértelműen donorinszem felé terelt volna.
Lényeg, hogy januárban megyünk genetikushoz, aki remélem semmi akadályát nem látja majd a biopsziának. Kép

Renóka! Kép
Ennél szebbet így karácsony előtt nekem nem is kívánhatnál: a szívem közepébe talált, remélem hamarosan mi is átélhetünk hasonló szépséges napokat! Kép Január már hipp-hopp itt van, és az új év hátha egy kis új életet is hoz majd nekünk. Kép

Puszi:
Seszi
seszi

OrsiKép
Ez remek! Akkor mégsem kell januárig várni?!
Drukkolok a manóknak az ébredéshez!!!

BorsókásKép
Nagyon bíztató, amit az embriókról írtál!
A többi is simán beindulhat még, de úgyis a legszebbeket adják majd vissza. A többi, ha szép, megy a frigóba.
Az utro-t mindenképp nyomd az ET előtt is.
Nekünk kora délután volt a transzfer és utána 2-3 órát feküdtünk.

SesziKép
Szegény párod! Nagyon derék, hogy így állja a sarat és tűri a dokikat!
Drukkolok a genetikához!!!

Rólunk:
tegnap a doki mindent rendben talált. A fiúk szépen nőnek, hozzák a korukat.
Olivér továbbra is koponya-fekvésű, Botond viszont megfordult, újra harántfekvésben tanyázik, de a buksija van feljebb.
Én nem is értem, hogy volt erre a hatalmas fordulatra elég helye!!!
Rákérdeztem a dokinál a befekvésre. Csak akkor kell bemenni, ha elkezd kinyílni a méhszáj, vagy bármi más történik. De ha akarok befekhetek :-O! Hát nem kedves tőle, hogy felajánlja?
Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok lányok!

Viszonylag új vagyok, pontosabban visszatérő leányzó. Kép Ha valakit érdekel van egy blogom ott olvashattok rólam. Igaz még csak most kezdeti stádiumban van. Kép
www.kisbaba.freeblog.hu

Remélem mindenki jól van!
Kellemes ünnepeket nektek!! Kép)
kiscsillag28

Stella Kép
nem akarlak totál megdöbbenteni, de Máté nálam a 34. héten fordult meg egy éjjel 30 perc alatt egyik harántból full medencevégűbe Kép
a szülés alatt is sok ikresnél még fogonak, ha úgy jön ki (és nem csak akkor, ha már az egyik kint van). Most még nagyon nagy a hely nekik Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Pedig elég megdöbbentő, amiket írsz.
Vagyis inkább meglepő!
Hát, nem klausztrofóbiások a drágák, ha még most is nagy helyük van!Kép
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
nem emlékszem, nektek a pasik fagyiakcióból lettek, vagy "sima" lombikból?

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás!

Csak most olvastam vissza a tegnapi levelezést. Nagyon örülök, hogy ennyi margarétátok van.. A többiek is összeszedik magukat. A lényeg, 6 már van tutira.
Izgi karácsonyotok lesz. Nekünk is, mert izgulunk majd ezerrel.

Timi
latimi

OrsiKép
Õk "sima" lombikból lettek.
Nekünk a két fagyis transzferből nem lett baba.
Talán az is közrejátszott, hogy a méhnyálkanövesztő bogyótól nekem leállt a peteérésem, vagy ki tudja.
Lehet, hogy csak nem volt szerencsénk.

Viszont a fgyik nagyon jól olvadtak: az első transzfernél 4-ből 4 jött vissza, a másodiknál 4-ből 3.
Stella

Kép
stella9

Borsókás,
mindjárt 11 óra, kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet.

Judit
Próbáltam már a gyakorlatot, de nem megy még egyáltalán. Próbálgatom. Ez a lélekbúvár nem is rossz ötlet, lehet, hogy nekem is járnom kéne Kép

Lányok, szeretném megkérdezni Tőletek, hogy anyagiakban mi a különbség a kezelések között?
A lombikbaba.com-on olvastam a történeteket és ott több lány is azt írja, hogy 1-1 kezelés 150-200 ezer ft. De micsoda? Mást kapnak, vagy olyan nagy dózisban?
Nálam ezek a gyógyszerek voltak:
Suprefact, 937.5 Gonal, 5 ampulla Menopur és a végén a repesztő. Ez mindösszesen 85 ezer ft.
Január-február környékén lesz a következő és nem mellékes számomra, hogy mennyibe fog kerülni. Kérlek írjatok arról, hogy nálatok hogy volt, és hogyan tud ez az összeg 200 ezerre rúgni?
Köszi Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

ZsuzsiKép
A kezelés ára az alkalmazott gyógyszerektől és a mennyiségtől függ.
Ha nálad jól működött az előző stimu, jól reagáltál a gyógyszerekre, akkor valószínűleg nem lesz nagy változás.
Sajnos vannak olyanok, akik a legerősebb (és drágább) gyógyszerekre is csak alig reagálnak. Nekik a szokásos adagnál több kell.
Én is találkoztam már olyannal, akinek naponta 2*3 ampulla Gonal-t kellett nyomnia és ettől is csak 2 petikéje lett, de ennek iszonyatosan örült, mert legalább lett petesejt!
Stella

Kép
stella9

Valaki jár a Krizsa dokihoz? Kép Mi január közepére kaptunk időpontot. Első konzultációra.
Van itt valaki, aki "kezdő" úgy értem olyan elől jár mint mi?
kiscsillag28

Zsuzsi Kép
nekünk 2 éve is 120e Ftról indult a stimu. Napi 2 ampulla gonal-F (ez akkor 10e Ft volt), ez 12 napig, plusz a suprefact az 5. napig (összesen kb. 5eFt). A repesztő is 10e Ft volt, meg utána még 3szor kaptam HCG szurit... nekünk olyan 150e Ft körül ált meg.
Pedig nem kaptam nagy adag hormont, mert könnyen ment a stimu.
VOlt olyan mellettem, ami nap 4 gonal-f.t kapott+ még valamit... ő 2szer annyit fizetett.

Kiscsillag Kép
mi Kr. dokihoz járunk.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Borsókás???
Kép

Kiscsillag, Kép
Mi is Krizsa dokihoz járunk, és még az elején vagyunk, vizsgálódunk. Jó helyre kerültél, jó kezekbe!!! Kép

Seszi
seszi

Icsilya! Jól látom neked már vannak babáid? Kép De akkor miért jársz Krizsához? :-O

Seszi, de jó! Kép Nagyon örülök! Sok jót hallottam már róla, most végre személyesen is megismerhetem.

Végre??!! Miket beszélek! Kép Sajnos nekem van egy fóbiám és rettegek az orvosoktól. Így tőle is. Már a gondolattól is rosszul vagyok. Kép

De igazából nagyon várom is.
Pocakot szeretnék már!!!!!! Kép Kép
Bárcsak ott tartanánk!!!!!!

Seszi milyen vizsgálaton vagytok túl? Fájdalmasak voltak?? Úgy hallottam, hogy sok vizsgálatot ellehet végezni sztk-ban is, mert ott (kaáli) nagyon drágán dolgoznak. Nézd meg az oldalam!!
www.kisbaba.freeblog.hu

pusszi nektek!!! Kép
kiscsillag28

Kiscsillag!

A Krizsa doki nagyon rendes. Bármit elmondhatsz neki. Igazodik a te kéréseidhez is.
Ha vékonyabb a pénztárca azt is mondjátok el, mert ahhoz is igazodik.
Nagyon sokan kérik az olcsóbb szurikat.
Nekem az 1 műtétnél megsimogatta a kezem, hogy ne izguljak. Ez nagyon jólesett, és így nyugodtabban viseltem az egészet.
Bárcsak minden doki ilyen lenne. Igaz nekünk nem jött össze a lombikkal a lurkó, de csak jót tudok róla mondani.

Én a vérvételeket (a nem terheléses cukor,...) a háziorvosnál rendeztem el. Itt nekem a nővérke mindig segítségemre volt.
Amihez nem kell kizárólag az SZTK, akkor te is csináld így. Sokkal könnyebb, nem kell órákat várni. Ez az én véleményem.

Timi
latimi

Lányok!
Most nincs időm visszaolvasni, de később ígérem, megteszem.
Sajnos a maradék 5-ből egy sem döntött úgy, hogy szeretne megszületni.Kép
Viszont a hatos fogat gyönyörűen osztódik, azt mondta a biológus.KépKépKépKépKépKép
Holnap fél 11-re kell mennem!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
Sokan boldogak lettünk volna 6 szépen osztódó petikével, úgyhogy gratulálok!
Drukkok mennek holnapra, aztán tessék sokat pihizni!

Lányok Kép Kép
Akinek volt cisztája, az írja már le lécci, mit érzett!
(Nekem jobboldalt a lágyékom magasságában fáj, mintha sérvem lenne, de nincs. Nem is állandóan, csak úgy olykor-olykor beszúr... Szerintetek? Hja és egyéb sebészeti betegségem sincs, szóval azok kizárva.)
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Borsókás,
Állati tökös kis fogat állt össze, bízzunk bennük, hogy szépen fejlődnek és anya hasában is jól fogják magukat érezni, hajrá a fagyikért! Pihenj még, pocód nem fáj a punkció miatt - nekem nem fájt egyáltalán- sok husi és babamarasztaló kaja!

Icsi-Micsi,
Belehúztatok, na ennyit a januárról minden rosszban van valami jó- gondolok itt a korábban jött mensire-, nem ám visszafogjátok magatokat anyós-pajtásnál! Melyik irányból kell hallanunk a sikongatásokat?!

Renoka,
Állati hogy ilyen boldog vagy és meg is osztod velünk, nagyon örülünk, hogy boldogok vagytok! Puszi Törpillának!Hogy is hívják Törpillát?

Megvolt a Caramell koncert, nagyon tuti volt, nem voltak nagyon sokan, de szuper volt! Mindekinek ajánlom! Legközelebb Katona Klári koncertre megyünk Lkt-vel már most lehet jelentkezni, hogy ki jön, bár még nem tudjuk mikor lesz egyáltalán koncert.

Puszi Farkaslány

Kép
farkasok

Kedves Latimi! Köszönöm szépen az infókat! Kép Sajnálom, hogy nem sikerült. Kép És akkor most mivel próbálkoztok? Mert remélem nem adtátok fel! Kép

Szerinted akkor megérti azt is, hogy velem türelmesebbnek kell lennie mert van ez a félelmem? Kép
Jaaaj, nagyon izgulok ám! Kép))
kiscsillag28

Kiscsillag Kép
igen, van két fiúnk, 14 hónaposak. Most a tesóért járunk Krizsa dokihoz Kép

Farkasék Juditja Kép
a világ végéről.... Békés megye... már várom, hogy ott legyünk Kép Kép Kép

Borsókás Kép
nagyon jó, hogy szépen osztódnak a manócskák, az a lényeg. Hány sejtesek most, nem kérdezted?

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, Stella, köszönöm a választ.
A 2 ampulla gonal az mennyi? Mármint mennyiségre. Én ui. a tollat használtam, napi 150-t-. És így lett 10 tüszőben 1 petesejt. Szóval gondolom akkor ezen a dózison emelni fognak? A toll amúgy 50 e. ft volt.
Írjátok, hogy vannak drágább és olcsóbb gyógyszerek. Ez mit jelent? Van a gonal -on kívül más, ami ezt helyettesíti és drágább?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Orsi
Békés megye azért nem a világ vége Kép

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
persze, hogy nem a világ vége Kép de karácsonykor az a 300+210 km... 2 nap alatt nekem már a világ végét jelenti.
A gonal tudtommal a legdrágább gyógyszerek egyike, de persze az egyik legjobb minőségű is.
A 2 ampulla sajna így nem tudom, mennyi hatóanyagot tartalmaz, erre már nem emlékszem.

Amit viszont most látok, hogy ez az új repesztó szuri, ami bőr alá megy, csak 6.500 NE HCGt tartalmaz, a choragon az 10.000 NE-t tartalmazott.

Ha neked sok tüsződ volt, de kevés peetsejted, akkor szerintem nem az adagot fogják emelni, hanem már gyógyszert kapsz, mert ez azt jelenti, hogy nem reagáltál megfelően a stimura, mert rosszminőségű tüszők értek.
szerintem... de ennyire én sem értek hozzá

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsuzsi Kép
visszanéztem kicsit.. gonal fből elvileg van 37.5, 75, 150NEs változat... talán a 75ös lehetett... de ez 2 éve volt, így én már nem tudom.
de az ára és a kiszerelése alapján az tűnik valószínűnek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Most néztem vissza, hogy nekem 8 napig volt gonal, az első 2 napban 150, utána mindig 112,5.
És ez összesen 50e ft. A többi 35 e. pedig a suprefact+menopur+repesztőből jött össze.
Azért kérdezgetem így, részletesen, mert félek, hogy a következő alkalommal sokkal több lesz a költség, mivel ez nálam teljesen hatástalan volt. Köszi a segítséget.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
lehet, hogy azóta akkor sokat változtak az árak.
2 éve ez a 75ös volt dbja 4e Ft, ebből ment naponta 2 db, plusz a suprefact... így ez napi 10e Ft kb. amit magamba szúrtam. 12 napig.
De pl. a choragon akkor olyan 7e Ft körül volt, most ez az új repesztő csak 4.900 volt a kaáliban.

Nem tudom, hogy a köv. nálatok mi lesz. Én inkább a gyógyszerváltásra gondolok, mint arra, hogy emelik az adagot.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

FArkaslányKép
Én is nagyon bízom benne, hogy vagány kis picúrok lesznek, akik holnap beköltöznek, és nagyon fognak kapaszkodni.
A pocim jól van, bár még most is eléggé feszít. Olyan érzés, mintha fel lenne kicsit fújva. De azért tűrhető.
Írtad ezt a babamarasztaló kaját. Mit jelent ez pontosan? Mi az amit nem nagyon kéne ennem ebben a két hétben?

OrsiKép
Nem jutott eszembe megkérdezni, hogy hány sejtesek most. De gondolom, hogy holnap ezt úgyis megmondják, nem? Remélem, meg is nézhetjük őket, mielőtt visszakapom őket!

Most készülök bejglit csinálni, legalább ez legyen meg, ha már holnaptól úgyis pihire leszek "ítélve".
Szokták javasolni a fekvést? VAgy csak kímélő életmódot pár napig? Mire számítsak?

Lányok!Kép
Olyan jól esik, hogy ennyien kiváncsiak vagytok rá, mi van velünk. Köszönöm mindenkinek a drukkokat a picúrkák nevében is.

Borsókás

Borsi
borsókás

Kiscsillag!

Nem írok le mindent magamról, magunkról, mert úgy érzem nem tennék jót vele.
Ti csak optimistán álljatok neki a dolognak. Úgy is fog sikerülni.

Mi az öribababa mellett döntöttük. Már fennt vagyunk a Gólyahír Egyesület várakozási listájan, na meg a fejér megyei tegyesznél is sorbaállunk babáért.
Bántani nagyon bánt, hogy kimarad az a 9 hónap az életemből. Úgy látszik, nekem ez van megírva. De már, ha lehet így mondani, belenyugodtam.

Én most már izgalommal várom, hogy mi is sorra kerüljünk, és hazahozhassuk a mi babánkat.

Ha úgy vesszük - ahogy itt a lányok szokták mondani- most már én is kismama vagyok.

A Krizsa doki mindenkivel türelmes. Õ tudja, hogy ez milyen szar helyzet, és legszívesebbn sohasem mennénk oda.
A legfontosabb, hogy megbízz/atok benne.
Ha otthon vmilyen kérdés felmerül, írjátok fel, és meg tudjátok kérdezni.

Timi
latimi

Kedves lányok!

Hazaértem, teszek fel néhány képet a babámról, DVD-ről fotóztam, nem a legjobb minőség, de a lényeg látszik.
Kriszta! Abban volt jó, hogy nagyon-nagyon kedves volt, olyan, mint egy fiatalos télapó és mindent alaposan megnéz és elmagyaráz, kéri, hogy kérdezz és ő mindenre kimerítően válaszol. A Hajdú Krisztánál voltam a Szabolcs utcában 12. heti gen. UH-n, ott persze sietni kellett, így nem volt idő beszélgetni, ő is aranyos, de a "Matyi" bácsi közvetlenebb,az is lehet, hogy ezt csak a környezet miatt éreztem így. A dokibácsról van egy cikk az interneten (Aki az ultrahangot kezeli c.), emiatt "szerettem" belé.
Na, jöjjön a bébi, akinek a neve: Hanna KépKép Kép
Kép Kép

reno
21+6
renoka

Renoka!

Jók a képek. A Hanna meg nagyon szép név.

Timi
latimi

Borsókás Kép
úgy tegyél, hogy Neked jó legyen. Én nem vagyok egy fekvős alkat, így a pasikkal csak a transzfer napján feküdtem. utána lightos életmód, séta. Dolgozni nem mentem, mert suli mellett az már elég sok volt, de suliba jártam.
Most sem fogok feküdni, csak a transzfer napján, utána megy minden ahogy előtte. Emelgetninem tervezem a pasikat, próbálom kiküszöbölni.

Reno Kép
tündéri.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Mindig eltűnök Kép

Annyi rohangálás volt az utóbbi időben, azt sem tudom, hol áll a fejem (vagy mim Kép)

RenoKép
Szupik a képek és tényleg nagyon szép kislány! Mi is a Praxisban voltunk anno, egy szakállas dokibácsinál. Nem tudom, ő volt-e ate dokid is, de ő nagyon rendi volt és aranyos. Kép
És nagyon szép név a Hanna Kép

ZsebikémKép
Én most nem voltam UH-n (holnap megyek dokhoz, de ha meg is nézzük akkor is, max. 2D-ben és csak video lesz róla, semmi fotó). Kép
Aranyos vagy, hogy hiányoltál, köszönöm! Kép

OrsiKép
Annyira jó volt olvasni, hogy ilyen szépek az eredményeid! Ez olyan klassz! Én azt olvastam már ötbb helyen is, hogy a terhesség jót tesz a hormonoknak és egy terhesség után már könnyebb a sorozatgyártás Kép Kép

KiscsillagKép
Én is Krizsa dokihoz jártam és csak jót tudok róla írni. Nagyon rendes és igazi profi. Bármit meg lehet kérdezni tőle, mindenre válaszol. Sőt, ha eszedbe jut még valami, telefonon is segít. Tényleg nagyon rendes. Belém spec. két beszélgetéssel "varázsolta belém" a babámat, de szerintem ez is amiatt van, hogy annyira megnyugodtam, hogy jó kezekben vagyunk nála (előtte egy szörnyű dokim volt), hogy így az 1. inszem előtti utolsó pillanatban megfogant a kis Drágám. Kép Egyébként nem én vagyok az egyetlen a praxisában, akit beszélgetéssel ejtett teherbe Kép Kép
Mielőbbi babásodást kívánok! Írogasd a kérdéseidet neki szorgalmasan, azért van! Kép

Puszi mindenkinek!

Unique
26+0

KépKép
unique

RenokaKép
Gyönyörű lesz a kislánykátok, ez már most is látszik. A Hanna név is szép.

OrsiKép
Én sem igazán tudom elképzelni, hogy napokig fekszem. De ha erre lenne szükség, persze szó nélkül csinálnám. CSak azért kérdeztem, mert a dokimat eddig még nem faggattam ki erről. Dolgozni én sem megyek, az biztos, de akkor itthon mindent csinálhatok.
Te tudsz nekem mondani arról valamit, miket kéne ill. nem kéne ennem a következő napokban? Nem tudom mennyit számít ez, de szeretnék mindent úgy csinálni, hogy rajtam ne múljon az eredmény.
Köszi

Borsókás Kép

Borsi
borsókás

Seszi!
Ha Krizsa küldött akkor biztos jó kezekben vagytok. Azért már az jó, hogy lát reményt, és nem rögtön donor. szorítok!!!!!!!!!!!!!!

Stella!
Szuper, hogy minden rendben.
A kaáliba több órát nem is lehet pihenni Kép Kép Kép
Bár lehet neked azért is kellett mert hosszú út állt előttetek nem?

Kiscsillag!
Itt sokan járunk a Krizsa dokihoz, de írjál konkrét kérdést mert általánosan nagyon nehéz írni dolgokat széles skálát fog fel a lombik.
Te már egész a topik elején is írtál ide nem és akkor anyukáddal volt valami és abbahagytátok a projektet?
Szerintem ne félj ezektől a vizsgálatoktól minimális fájdalommal járnak és kvázi itt annak teljesen természetesnek kell lennni, hogy vizsgálnak.

Zsuzsi!
Én is úgy tudomk hogy annak rúg ilyen összegre egy-egy lombik ha nem reagál túl jól a gyógyszerekre.

Borsókás!
Semmi szomorú fejet nem szeretnék látni szuper ez a hatos fogat és főleg hogy a biológus is azt mondta gyönyörűen fejlődnek. Hajrá!!!! Hányat kértek vissza?
Maguktól nem mondják majd hogy hány sejtes kérdezz rá amikor megnézitek! Kép
A dokik a kaáliban azt mondják aznap ágynyugalom aztán szépen lassan ami jólesik olyan öregesen. Kép
Evéssel kapcsolatban sok sok fehérje és még több folyadék. Amúgy meg szeritnem tiltón nincs semmi csak talán a hüvelyesek annyira nem jók. De ha valakinek valami jólesik ezen nem múlhat szerintem. Kép

Renó!
Szuper a kiscsajról a képek!!! Be is tettem a táblába és a nevét is beírtam, de csak holnap teszem fel, mert a párom már itt várakozik a sorára. Kép

Limbi!
Holnap nagy nap lesz kierül hányan is vagytok! Gyere majd és mesélj!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Most úgy döntöttünk, hogy "csak" kettő mazsolát kérünk vissza, a többi négy megy a frigóba. Remélem jól érzik majd magukat idebenn, és nem bánjuk meg, hogy nem hármat kértünk.
Köszi az infókat!

Borsókás

Borsi
borsókás

Szia Zsebi drága Kép

A háttérből figyelgetlek ám benneteket!!!

Borsókásnak 1000 drukk holnapra Kép

Köszönöm hogy gondoltál rám és jövök ám holnap Kép
limbi

Az összes bókot beteszem a Karácsonyfa alá, köszönjük szépen!

Zsebi, holnap alig várom a friss táblát!

Unique! Igen, ő a mi doki bácsink is, olvassátok el a cikket róla. Tehát: www.startlap, Egészség, Több kismama,Ultrahang viszgálatok, és ott a 2. cikk: "Aki az uh-t kezeli"

Hajrá Borsókás!!!!
reno
renoka

Lassan elteszem magam holnapra, mert ma eléggé elfáradtam. (Nagyon fincsi lett a bejglim!)
Kép
Jó éjt mindenkinek!

Borsi
borsókás

Szaisztok!

Bocsánat a tolakodásért. Csak egy kérdés!
Jár valamelyikőtök a szegedi kaáliba?

köszi! Bea

Kép
Kép
beuka

MINDENKINEK NAGYON SZÉP, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
Kép

Szeretettel: Süni Reni

Borsókás
Drukkolunk!!!!!
süni_renóca

Beuka
Én a szegedi kaáliba járok.

Borsókás!!
Gondolok Rád, nemsokára túl leszel rajta.

Zsebi
Ja, sajnos én nem reagáltam jól ezek szerint a gyógyszerekre, de akkor megemelik az adagot, ami már így is magas volt?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Borsókás : gratulálok a 6 szépséges margarétádhoz !! Nyomasd a sok folyadékot és a fehérjét, bár biztosan ezt teszed Kép !

Kiscsillag : nekem is K. a dokim, ő egy tündér. Mind emberileg, mind szakmailag maximálisan megbízom benne. Ne félj, nagyon jó helyen vagy !

Fanni : nekem is ilyen jellegű hasszúrásaim vannak, abban reménykedem, hogy esetleg van spontán peteérésem Kép és most reped KépKép
A cisztával nem szúrásokat, inkább tompa fájdalmat éreztem (4,5 cm volt)

Renoka : nagyon jól esik a lelkemnek, hogy részese lehetek a boldogságodnak. Tényleg jót tesz nekem, főleg most, amikor kicsit leeresztettem.. Puszillak és gratulálok a "papára hasonlító" kiscsajszihoz Kép !

Zsuzsi : nekem az első lombikom szintén 80 ezer körül volt, a második már 150 körül... Kép Ugyanazt a szurit (Gonal) kaptam, csak most több kellett. Szóval nem szabad alapul venni az első stimut, hiszen minden ciklus más és más.
Mikor kezditek ??

Stella : tényleg hihetetlen, mennyi helyük van még a fiúknak ! Örülök, hogy minden rendben veletek !

mniki

Niki Kép
Jó hogy jöttél és köszönet a válaszért!
"Apa" szerint izomlázam van Kép
De az is lehet, hogy tényleg peteérés, annak azért örülnék, mert már 30 napja volt a küretem... s most fogalmam sincs, hol tartok a ciklusban!

Szép karácsonyt, fincsi ételeket, tartalmas családi beszélgetéseket, békességet és szívet melengető szeretetet kívánok mindenkinek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

LÁnyok!

Mindenkinek boldog karácsonyt, örömökben gazdag új esztendőt kívánok!
Egyetek sok -sok finomat.

Kép

Timi
latimi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?