Új privát üzeneted érkezett!

bepa
nekem nem jött aát mail vagy még nem votl időd elküldeniKép

nana
én is afp mindig ájultam Kép Kép mikor végzetk ülj még egy kicsit és egyél valamit vagy igyál Kép bár az ivás gyorsabban hat ugy tudom vagy egyél eg ykis csokit az enrgia miatt Kép
daninak megvettétek már az ajándékot ?

Kép

Kép

Kép
roz23

bepa
visszavonom átjött
jaj nagyon jó lett nagyon édes beni minden képen Képezt te csináltad nagyon jó Kép nagon ügyi vagy Kép nagyon szépen köszönjük Kép

patriot
te már otthonról irtál?? vagy még anyóséktól nincs még netetek ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana! Azért van választék, de horribilis árak vannak. Ez a ház majdnem a belvárosban van, piac mögötti kis utcák egyike. Szarvas, őz u. után. 52 nm az egész, de úgy tervezzük, hogy 4-5 év után tovább tudunk lépni kertes ház felé, akkor pedig nagyobb esélyünk van egy csendes u-ban lévő nyugis lakáson túladni.
Munkahelyről inkább nem beszélek, éppen tegnap kaptam sírógörcsöt miatta. Kép De egy hónapig még muszáj lesz összeszorítani a fogamat és csinálni, mert ezt a munkát senki nem csinálja meg helyettem. Akkor jön az utód, de őt még be kell tanítani...

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nekem is ilyen alacsony a vérnyomásom, de szerencsére nem vagyok ájulós. Rh neg. vagyok, többször vesznek vért tőlem.

pillle

ancsa

én hozzá járok
uh van kép nincs (bocsi de gagyi a gépe)

KépKép
KépKép
bepa77

pille

remélem összejön minden a bánffy utca tényleg nagyon szuper heyl csende város közeli nagyon tetzsik nekem bármi sem lakunk világ váégén központól de csendesnek egyltalán nem modható az utcánk Kép
anyuék utcája viszont nem vészes ott mmosta szomszéd kertes ház kelt el 6,5 millio forintért egy idős néni lakta 2 szoba konyha előszoba fürdő meg az udvar garázzsa szerintem ez nem is olyan rossz ár ha belegondolok hoyg barátnőmék vették 2 évvel ezelőtt széchenyiben 6.5 millioért a lakásukat meg az uncsitesóm az akadémián 1 hónapja vett egy lakást 7 millióért
mi is 7 milliért adtuk el itt külső házat 2 éve szóval ha ugy nézem nem is drága egy családi ház egy panelhoz képest bár nem a legtutibb környék sajnos miénk

Kép

Kép

Kép
roz23

Pille!

Anno mi is a Szarvas u.-ban akartunk lakást venni,ugy mint a tiétek 52 nm -es lett volna, ezért inkább itt ugyananyiért vettünk egy 68 nm-est. Én nem bántam meg. Ahol mi anno a Szarvas u.-án néztünk nagyon pici udvara volt és lift semmi, Lift meg sajna nekem pici gyerekkel mindenképp kellett + itt jó nagy az udvar, van játszótér...+ ebben a házban laknak a barátaink, és az unokatesóm is. Kép
Hát a munkahelyet azért kérdeztem, mert van egy kis elképzelésem hogy milyen lehet... Szegény, nem irigyellek. Kép
És a lakás amit vesztek 1+2 1/2 szobás?

KépKép
KépKép
nana09

Bepa!
Koszonom szepen hogy valaszoltal!!!!Kép

Sziasztok!
KELLEMES UNNEPEKET!

Kép
Kép
ancsa81

zsolti
bea iithon van ? jól van ? fáj a lába nagyon ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa,Beni nagyon cukorfalat!Nagyon ügyes vagy!

Roz,hát nem az a hosszúlevelű,de nem is az a régifajtarövidlevelű,és nem is ezüstfenyő, kb 2.5-3 cm-s levelei vannak,tudod ez az a sötétzöld,nem nagyon illatos,nem hullajtja a levelét.

Pille, az tök jó környék,meg a lakás mérete is jó,és a Tiétek,saját!Kép

Lili,milyen délelőttöd volt? Zsóficica nem akart aludni?

Nana,szép lassan állj fel vérvétel utánKép!

Kép
seriff

Bepa,
Én is nagyon szépen köszönöm a Beni-összeállitást. Kép Végre igy legalább több képet is láthattam róla. Nagyon aranyos és szép baba. Kép

Kösz Seriff, majd igyekszem. Kép
Hanna baby-ről nincs való új kis rövid filmecske?

Én a legjobb azt szeretem a Normann (én Normandnak is szoktam hallani Kép) fenyőben amellett hogy nem hullik le olyan gyorsan (elvileg. Nekünk tavaly olyat sikerült vennünk, ami már pár nap után hullott egy kicsit. Kép ) Szóval hogy NEM SZÚR! Az ezüst az nagyon szúr. Kép

KépKép
KépKép
nana09

syg
it praktikerben most van tároló dobot 400-1000 ft ig külöbözö méretű és nem olyan rosszak szineik vannak erős poros sárga kék színek de vannak pasztel színűek is Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana! Tudom, hogy tudod, hogy milyen Kép
A lakás két szoba + ebédlő.
Dolgozom még, utána megyünk a tárgyalásra.
További szép napot nektek!

pillle

mem is meséltem ma megy niki a szil coop emeletére az akrobathoz táncolni ha tetszik neki oda fog járni Kép 4 körül mennek apával

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

Nikinek biztos fog tetszeni a tánc. Jó dolog nagyon.

Pille

Gratulálok az új lakáshoz. Nehéz lehet már dolgozni. Az én helyemen szerencsére nem voltak ilyen problémák, ilyen szempontból nagyon humánus a főnököm.

Nana

Hát igencsak alacsony a vérnyomásod. Szoktál szédülni is?

Bea

Jobbulást kívánok neked, vagy lábadozást. Kép
Szuper a vízalatti kép!

Mino

Amúgy nekem is hullott a hajam. Most 8 hónapos terhesen hagyta abba. Ez szinte minden évben előjön, aztán új hajak nőnek. Én is levágattam, de úgy rondább lett. A kagylóba pedig rácsot használok a dugulás elen. Kép
Mondtam férjemnek az eszmecserét, benne van. Majd szerintem ünnepek alatt tudok bővebben írni neked email-re.

Volt ma nálam a védőnőm, nagy dumás csaj. Szimpi.

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff, olyan délelőttöm volt, hogy voltam bent rohanásban a városban, mert apának még nem vettem meg az ajándékát, aztán fél 11-re be voltam jelentkezve kozmetikushoz, 3hónapja nem voltam szőrtelenítésen. Kép , és mire beértem a központba, Zsófi felébredt, kézbe kellett onnantól vinnem, tehát így vásároltam, aztán beleraktam, valahogy elaludt, és mire visszaértem ide a Hunyadiba, a kozmetikushoz, jól leizzadtam, meg Zsófi is újból felébredt. De legalább a kozmetikus csajok jólelbabáztak, tetszett nekik nagyon. Most pedig takarítanom kellene, meg holnap már mézeskalácsot is szeretnék sütni, meg ugye az ajándékok után i s én mentem....bögrét készíttettünk, meg puzzlét, és külön napokon jött meg. Külön tortúra bemásznom innen a városba. De lagalább jó séta. Kép Szóval ma délelőtt 66* leizzadtam..... és most még alszik Zsófi, mert egy kicsit felborult ezzel, hogy ennyiszer felébredt. Most legalább remélem kipiheni magát.

Bea, hogy vagy? Lábad? Zsolti, birtad a kiképzést? Kép

Szláva, jelentkezz! Azt írtad, hogy teszel még képeket! Azóta is várom. Kép Minden rendben van Linával és kicsi Lilivel?

Nekem őrült módon hullik kb.1hónapja a hajam. Ez normális?

Megyek, takarítok, még majd benézek.
birolili

Beáék, nagyon jók a vízalatti képek! Kép
birolili

Sziasztok!

Ne írjatok már ennyit, ha nem vagyok itt, mert nincs időm ennyit olvasniKépKépKépEz vicc volt, írjatok csak.

Nana,
vérvétel előtt igyál sok-sok vizet és lassan felkelni.

Roz,
a Pulsatillát Adri alvására mondtam, de jó lehet orrfolyós náthára is. Kipróbálhatod nekik.
Dobozokat köszi, nem zudom, lesz-e időnk még elmenni.
De jó lesz Nikinek! Biztos szeretni fogja.

Zsolt,
nagyon jók ezek a képek. Egy ilyet megnéznék az én kis Manómról is, kíváncsi lennék, mit művelne aa víz alattKép
Bea hogy van?
Én narancsot nem adnék 1 éves kor alatt, allergizálhat.

Seriff,
én is turmixolok, azzal kevesebb szarakodás van.

Leona ma is olyan, mint tegnap volt. Sőt! 45 percig a fészkében játszott, csak ott kellett lenni vele. Ilyen még soha nem fordult elő. A pihenőszékben v az etetőszékben igen, de fekve még nem bírta eddig. És ma sem kellett még kézben tartogatni.

Kép
sygnum

Bepa,
ez nagyon szép! Hogy kell ilyet csinálni? Milyen programmal?

Kép
sygnum

Sziasztok!
Előszőr is itt egy weboldal ahova kitettem az eddigi képeket Lilbabáról és az anyukájáról http://kep.tar.hu/mmester/
Ma már voltam bent a korházban, de nemsokára megyek be újra mert ott valahogy jobban érzem magam - a fene se érti Kép - otthon meg egyszerűen nem találom a helyem.
Linának úgy néz ki lesz tejcsie, és már az első pillanattól cicire lehett tenni Lilibabát, aki nagyon ügyesen szopizik.
Ma szegényke elég nyűgös volt reggel 6-tól csak kézben maradt meg, de délutánra kijött belöle a magzatszurok -nemtudom, hogy jól értettem-e - és azóta nagyokat alszik, úgy kell felébreszteni a kajcsihoz
liliapukája

Sziasztok!

Liliapukája
Nagyon drága a kis Lili és mekkora hajacskája van nagyon tündéri babóca.

Bea, Zsolti
Nagyon jok a viz alatti képek, nagyon aranyos Lillácska rajtuk. Bea itthon probálj meg azért pihengetni még ha nehéz is.

Bepa
Én is megnézhetem a képeket? E-mail cimem a profilban.

Kép

most ez az egyik kedvec képem

Kép
Kép
Kép
kecsone

Edesek ezek a gyerekek! Mind mind!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Óh,hát hova lett amit írtam?

Liliapukája! tüneményes csajaid vannak,vigyázz Rájuk nagyon!Kép

Kati, kis gombóc Katád nagyon drága!

Syg,lehet,h Leona vmi nagy-nagy ajándékra pályázik,és azért ilyen jóKép!

Lili,nem írigyellek, én is ált kifáradok az öltöztetésbenKép!

Nana, lemerült a gép, és nem találom a töltőtKép...

Megyek expressz vacsit gyártani....

Kép
seriff

Sziasztok,

újra itthon!

Seriff,
igen, megvolt az első vizsga, idén még lesz egy, 29-én Kép Dehát tudod, hogy van ez, gyorsan az elején elkezdeni, hogy legyenlehetőség uv-zni, ha kell Kép Asszem pár most be fog csúszni.
Csakhogy ne legyen egyszerű, hétfő du. már elég szarul éreztem magam, estére már rázott a hideg, valamiért begyulladt az egyik mellem Kép Így a jól eltervezett esti tanulás elmarad, helyette befeküdtem Mesivel az ágyba, és próbáltam rávenni, hogy szopizzon csak, ez csak akkor lesz jobb... Másnap reggel már tényleg jobb lett, estére megint szarabb. Lázam nem volt, de piros volt nagyon. Lekopogom, most már mintha elmúlt volna, antibiot nem akartam szedni, homeosért meg nem volt időm elmemnni.

Pelus: ráadásul még ez is, a vizsga 11-ig tartott, 1/2 12-ig lehetett volna menni érte, Emese meg már Anyánál sírt, így azt sem tudtam elhozni. De nincs minden veszve, hétfőn jön a családom, ők hozzák a rendelt mennyiséget.
Bea/Zsolti,
valamennyit Nektek is hozatok, bár most nem beszéltünk róla, ha kell, akkor vihetitek, ha nem, akkor megtartom. Gondoltam, Bea műtéte miatt nem írtatok.

Még jövök, most gyúrok beiglitésztát Kép

Kép

Kép
kobudo

Kob,pihenjél már kicsit!Cici,vizsga, megvár az a bejgliKép!

Kép
seriff

Sziasztok!

Már itthon vagyunk. Nem fáj már Bea lába, de nem tudja még ghajlítani. Holnap is még ápolom itthon Kép

Kob!
én küldtem e-mail. Semmi gond nincs, ha véletlen nem lesz, mert most van is, meg van dm-es pontunk is. Kép

Megyek is fürdetni. Majd lehet még benézünk!

szép a kicsi Lili!

KépKép
KépKép
sbea

Lili baba olyan szép, mekkora haja van és mintha nem is újszülött lenne. Ja és tiszta apukája. Kép Én ilyet tényleg akkor mondok, ha nagyon szembetűnő a hasonlóság.
Én nem is lehettem ennyit Bencével régen. Apukája is csak egyszer látta a kórházban, amikor megszületett. Kép

Kecsóné

Szépek a gyermekek.

Kép

Kép
cukkermáz

Sbea

Örülök, hogy jól vagy, pihenj és gyógyulgass, apa úgyis nagyon ügyes kicsi Lillával, mégha néha a lány győz is. Kép

Már mindene meg van pici babámnak, néha kiveszem az ágyából az overállját és dajkálom, mintha benne lenne. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

cukker,
édes lehetszKép

bea,
próbáld mozgatni, ha fáj, akkor is. jeget próbáltad?

kob,
belladonna, apis v bryonia jöhet szóba. sztem ilyen sorrendben próbáld a cicidre.
köszi a pelusokat!
nekem. dec. 29-én volt a legeslegelső vizsgám. anatómia. és én voltam az 1. vizsgázó, senki nem mert bemenniKép

seriff,
lehet, h jók lesznek a bogyók? ha így megy tovább, lassan bizakodhatok.

kati,
nem csoda, h tetszik ez a kép!

megnézem még lilibabát, aztán megyünk fürdeni. egyedül vagyunk ma, apa disznótorban. ma már nem jövök.

jó éjt!

Kép
sygnum

lilibaba is kis tündérke! látom, lina is jobban van. szláva, puszilom őket!

Kép
sygnum

Kob

Szegénykém, most próbálj meg minél többet magadra figyelni. Kellemetlen lehet. Kép

Syg

Hű, akkor lesz sok finomság otthon. Ma mi is kaptunk kóstolót apósoméktól és majd talán jan-ban vágunk mi is. Majd lesz tőle sűrű tejem. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Tegnap felvettük "Az élet az anyaméhben" című filmet a Spektrumról, ha valakit érdekel. Bár talán ez inkább annak érdekes, aki szülés előtt áll.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Megint le vagyok maradva a karácsonyi őrület miatt de Lilibaba és Lina képeit végignéztem és annyira megható az egész!!! Ez egy csoda! Kép
Nagyon sok boldogságot kívánok mégegyszer nekik!!!!
Ha belegondolok hogy nekem is nemsoká lesz babóm. :D

Én ma voltam 4D-n amiből nem lett semmi mert Minijanika farfekvésbe helyezkedett és ráadásul minden végtagját az arca elé pakolta gondosan úgyhogy nem láttunk semmit. Kép
Kicsit el is szomorodtam mert 6 hete vártam ezt a vizsgálatot és a következő csak több mint 1 hónap múlva lesz. Kép
De a lényeg hogy szépen fejlődik és mindene megvan !!! Ennek pedig mindennél jobban örülök. Kép

Amúgy most sütök életemben először sütőtököt. Szerintetek meddig süssem??
Az nem baj ha barnulgat a teteje??

Cukker: én mindig lemaradok arról a filmről amióta egyszer láttam. Akkor még csak a 10. hét körül voltam és mostanra már érdekesebb lenne. De hátha adják még valamikor.

Szép estét mindenkinek!!

KépKép
erszényes

erszényes csak akkor van gáz ha füstöl Kép: O Kép de mocsok vagyok mi Kép

kob
hagyd már azt a bejglit a csudába pihenni mert kikapsz Kép

syg
csak igy tovább hajrá leo ügyes vagy Kép

szláva
gyönyörű ez a baba és szerintem is tiszta apukája

zsolti helyes ápolgasd is beát Kép de rendes vagy minta férj mint apa Kép

na megyek mert apánk megint elkopott itthonról valahova Kép pedig a kedvenc vacsija volt itthon meg a kirakót is elkezdtük rakni nikivel meg altatnom is kellene a icsiket

puszzz még jövök Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Help!!! VALAKI! Tudja esetleg vki (cukker?) hogy Afp-re 1/2 10-ig vagy 10-ig lehet menni? (fontos lenne)
Elfeejtettem. Tényleg teljesen hüle vagyok. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lányok, nem válaszoltatok: HAJHULLÁS 1HÓNAPJA!
Természetes?????????
birolili

Nagyon szép a Lili baba, és Kati baba! Kép Kép
Lina még jó fáradtank tűnik. Ó, olyan jó anyává válni. Kép

Mi pedig berendeztük Zsófi játszókuckóját. Kapott járókát karácsonyra, az egyik mamától, és mi vettünk neki bele játszószőnyeget. Nagyon jól néz ki. Igazi kis gyerekbirodalom. Kép És a pörgő-forgót is fölé tesszük. Kép Tetszik neki a szőnyeg nagyon.

Olyan sokat ügyesedett már, ez a 3hónap tényleg forduló. Kép

Jó éjszakát mindenkinek! Kép
birolili

Lili,
a hajhullás teljesen természetes, mintha nem is olyan régen kitárgyaltuk volna... Ami a terhesség alatt nem hullott ki, az most aztán hullik Kép Ne ijedj meg, nekem még most is bőven hullik. Megnyugodtál?

Kép

Kép
kobudo

Zsolti,

sajna nem kaptam Tőletek leveletKép Sebaj, vagy 20 csomagot hoznak, majd csak elosztjuk valahogy Kép
Jobbulást Beának!

Roz, Syg,
köszi a tippeket, már tényleg jól vagyok, csomó megszűnt, a fejem sem fáj. Ezek szerint a vizsgára tartogatta magát csak a betegség Kép
Syg,
én úgy emlékszem, mindig vizsgáztam karácsony előtt, volt úgy, hogy még 31-én is Kép De legalább sikerült az első, anatómia vizsgád?

A beigli tészta begyúrva, imádok sütni...

Roz,
édes drága az Urad... Én is egyedül vagyok, de ez legalább kiszámítható.

Sok mindent akartammég írni, de reggel 5-kor keltem, egy kicsit pihizek, bocsi Kép

Kép

Kép
kobudo

Nana,
bocs, nem tudom, meddig van apf...

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt!
Nana!Vérvétel 10-ig van.Legalábbis én 10 előtt néhány perccel estem be, mert akkor kapam meg a beutalót.

pillle

sziasztok

kob
milyen bejglit sütsz recit kérhetek ? az az igazság hogy nekem van egy nagyon tuti de az a fura hogy ebben sütőben minig kidurrannak nem tudom miért amig a sima gázos sütöm volt semmi baj nem volt de ezzel na mindegy leirod recit nekem Kép kösszi Kép

seriff
mostmár tudom hogy milyen dög nehéz fa Kép tegnap megjött miénk s mi nem szoktunk venni mert nagypapámnak fenyő meg akác erdője van igaz igy csak ez hosszú levelű fánk van de az ideji valami gyönyörű életemben nem láttam még ilyen szablyos fát nagyon szép és baromi nehéz Kép

lili

hajhullás teljesen természetes ugy ahogy kob irta ne aggódj Kép ugy van hogy terhesség alatt abszolut nem hullik és most hullik ki ami akkor nem hullot ki

nana
vérvételt passzolom de látom mások tudják Kép

kecsoné

nem csod hogy ez a kedven képed édessek a csajok naggggyon Kép

pille
szerződés????

jaj me estétől nem lesz gépünk Kép elvileg egyp árnap gyakorlatilag szerintem kiszámithattalan Kép

pocsék éjszakánk volt azzal kezdődőtt hogy adri elkezedd álmában dumálni és kijött hozzánk ugy hogy közben lefeküdt a földre és ott akarta folytatni az alvást kiderült 38,6 láza ?! nem értem mot hagytuk abba az antib. na mindegy ma megint doki
áki felébredt 1óra 8 perckor 3óra 37 ig ringettal közben aludt de ha megálttam felébredt és üvöltött aztán bettem a kiságyban ugyis aludt de csak ugy ha kezem a hátán volt egyszer sikerült becsepnaom egy világitos párnaát tetem a hátára de csak az ajtóig jutottam Kép Kép kivettem és adri ágyára feküdtünk vagyis csak ő mert én hol a földöh hol az ágyszélén aéudtam mindenm fáj
közben adri ia sokat fent volt sirt meg niit piszkéálta folyton meg állandóan ráfeküdt nem győztük leszedni róla
és közben ma kiderült reggel hogy mégis csak anyósék jönnének be karácsonykor éljen ugyhogy kezdhetek ezerre takaritani meg agayni hogy mit főzzek

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, jó reggelt!

Szláva
Lilike tényleg nagyon téged formáz! KépKépKép Ügyes vagy, hogy ennyi fotót csináltál! Kép

Cukker: akkor ma hívlak, ha végeztünk az ortopédián és a Rtg-n!

Ser
sms menni fog Neked is, amikor a felétek készülünk menni! Kép

Kob
Köszi a pelus-híreket! Kép Neked is kéne valamicskét már pihenned.. Kép
Ha van új kép a csajokról, igazán tehetnél fel! KépKép

Syg
Nem akarom elkiabálni, h esetleg változások mennek Leonával...Nem. Nem mondok semmit.

Lilke
Hát Zsófi is nagyon fejlődik! A sok érdekes új ingerre látom, élvezettel reagál! Olyan klassz, amikor beszámolsz a Kicsi fejlődéséről! Te kis Óvónéni!KépKép

Egy kis drukkot szeretnénk kunyozni Tőletek! Ma megyünk csípő Rtg-re és ortopédiára Bálinttal. Még 2 hónapja nem volt teljesen kifejlődve a csípője...Nagyon reménykedek, hogy mostmár minden rendben lesz, vagy legalábbis erősen alakul!
Délután jelentkezem..
(na már nálam is kezd karácsonyos filling lenni.. Várom a megrendelt könyveket, és agyalok, h Apósomnak mit hozzon a Jézuska..
Puszi Nektek, szép napot!

KépKép
mino

Mino, én drukkolok Nektek nagyon! Kép Remélem, hogy minden rendben lesz! Kép Írj feltétlenül, ha hazaértetek!

És még azt nem is meséltem, hogy beszélgetek Zsófival. "Hátsó torokhangon." Szinte krákogás..... ő kezdte, én meg utánoztam, és nagyon tetszik neki, hogy így lehet anyával beszélgetni. Kép Kép Imádom. És még mosolyog is hozzá. Megzabálom. Ha videot lehetne ide beszúrni.....
birolili

mino

drukk drukk
ügyessek legyetek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Mino

Én is drukkolok nektek. Rendben, várom a hívásod.

Olyan fáradt vagyok. Nem bírok napok óta egy jóízűt aludni, és Bence is úgy köhög. Rájöttünk, hogy nem jó neki a gyógyszer, amit a doki felírt, mától abbahagyom. Előtte jobban volt, most meg naponta 3* is hány a köhögés miatt.

Lili

Zsófi nagyon édes lehet. Kép Én a brümmögést tanítottam meg Bencének, utána hónapokig imádta és csak brümmögött. Mindenkinek produkálta magát.

Nem tudom, hogy itt kérdeztem -e már. Szerintetek egy komoly viszér indokolná a szülés megindítását hamarabb? Januárban megyek dokimhoz, őt majd akkor kérdem meg. Mindig mondja, hogy csúnya nagyon, de többet nem. Már komolyan aggódok.

Roz

hiányozni fogsz a netről.

Kép

Kép
cukkermáz

cukker

nem tudom hogy ez miatt inditanak e meg szülést de szerintem mondaná akkor doki és ha pihensz akkoris nagyon kijönnek ? homos sem használt ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Megjöttem a vérvételről. Semmi bajom nem volt, nagyon jól viseltem. Pedig az én drága férjem is bejött velem a váróba a Danussal nehogy utánna elájuljak vagy ilyesmi. Kép

Mino,
Én is drukkolok. Drukk-drukk!!! Remélem nektek nem kell sokat várni. Ünnepek előtti diliház van a korházban.

Roz,
Remélem ma még sokat jelentkezel.

Pille,
Köszi az infot.

Éjjel én is nagyon rosszul aludtam, pedig ma lesz apa cégének (apa ahol dolgozik cég Kép ) évzáró vacsorája (+ buli) a 3 Gúnárba (nagyon szerettem a konyháját) és jó lenne ha 9-kor nem fordulnék le a székről az álmoságtól. Kép

Hajhullás... roznak, Kobnak teljesen igaza van. Nekem kb.4-5 hónapig nagyon hullott a hajam a szülés után. Viszont most terhesen is nagyon hullik, amit nem értek, mert Danussal ilyenkor már olyan hajkoronám volt, hogycsak Na! Kép

Tegnap mi is megvettük a fát (sajna 3500 Ft/m volt). Kénytelenek voltunk Danussal menni. Azt mondtuk neki most csak kiválasztjuk a fát, hogy majd melyiket hozza neki a Jézuska.
Olyan aranyos volt amikor becsomagolták a fát, nem értette hová tünt, majdnem sírva fakadt, aztán rászólt egy nénire - aki beszélt az árussal - hogy "a fákat nem lehet megvenni, csak kiválasztani és majd a Jézuska bavajázsolja." Kép Kép Kép

Ja képzeljétek megtaláltam a csodabigyot amit a nagyim szeretett volna. kb. 100.000 Ft-nál kezdődik, persze szegénykének erről fogalma sem volt Kép

Szláva,
Annyi kérdésem lenne, de majd megvárom amikor Lina - egyszer majd- gépközelébe kerül.

KépKép
KépKép
nana09

nana

ügyi vagy hogy nem ájultál látod megy ez neked Kép
édes dani ezel dumával Képmilyen okosKép

Kép

Kép

Kép
roz23

syg
az ajándékot sikerült elintézned robinak ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?