Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mi van ma?!?! Remélem az időben van vmi, valamint remélem, hogy holnap ez a vmi már nem lesz benne. Nórika ma nagyon nyűgi. A hétvégén jöttünk-mentünk, alig voltunk itthon. Mindenhol elájultak, hogy mennyire jó babu és tényleg vigyorgott reggeltől estig, evett, aludt... Aztán meg senki sem érti, ha mesélem, hogy még vasalni sem volt időm. Biztos azt gondolják, lustul csak egész nap.

Nálunk elég jól beállt már a napirend,
8-9 ébredés, duma
9 szopi, utána nem sokra kaka és szunya
ha felkel, séta
13 szopi, játék, rövid szunya
17 ua. + egy kaka
19.30 pancsi
20 szopi, és itt lehet,hogy már be kellene tenni az ágyikójába, de én még a járókába teszem, játszik, alszik...
22.30 utolsó szopi, miközben mélyen bealszik, így viszem az ágyikóba 23-kor

Egyébként Nórika sokat van a járókában, szeret ott lenni. Én is nagyon szeretem, amikor millió hangya mászkál a karomban, amikor belógatom játszás közben. Mostanában ki szoktam tenni játszószőnyegre is, de csak délután. Próbálom őrizni a járókabéli jól ellevést, viszont a szőnyegen jobban tud majd mozgolódni.

Képzeljétek, Nórika hasról-hátra megfordult a szülinapomon. De ez így túl szép lett volna, sajnos belecsúszott egy kis gikszer. Nevezetesen az, hogy én pont tusoltam. Papának először nem akartam elhinni, nem létezik, hogy egész nap össze vagyunk nőve, amikor 10 percre nem vagyok ott, akkor meg bemutatja a tudományt, amire 2 hete edzem. Nagyon ügyi lehetett, de azóta sem álltak úgy a csillagok. Sajna.

Na megyek, mert kel Kriszti. Hiszti-Kriszti.

Dóri és Nóri, aki 4 hónapos és 10 napos és ma Kriszti

KépKép
KépKép
jdora

Kata,
tortás sztori különösen tetszett!!!

Végre elaludt Kriszti 23.00 helyett 23.47-kor. Ez sem rossz! Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
jdora

Enci,
Mi is panelban lakunk, de mi a másik véglet vagyunk, télen is megy a légkondi Kép na jó, az túlzás, de tény, hogy nagyon meleg van. Viszont, ha elmegyünk a nagyiékhoz, mindig takonykórosak lesznek a Fiatalok Kép (Na ott van kb. 19-20 fok, hiába fűtenek be).

Dóri,
Gondoltam Kép
Mi is elgondolkoztunk most a járókán, hááát nem tudom, érdemes-e beruházni. Egyelőre a játszőszőnyegen van (már amikor ébren van Mini Kép), de ugye még "csak pingvinezünk" Kép Mondjuk én csípem, ha szabadon jár-kel a Törpi, Ádinak is mindig a "sarkában" voltam, de soha nem pakolt vagy ilyesmi. Ja és neki elég volt annyit mondani, hogy "ez nem kaja" és még csak a szájába sem vett semmit...
Biztos volt valami a levegőben arra felétekKép

Pusz,
Kata
pankata

Hahó Csajok Kép
Olvasgatok ám, csak ritkán irok.

Annamari Kép
Majd mondom anyumnak, hogy ö is nézze meg, Törökszentmiklóson a bogyeszt, hátha ott van. Itt Inárcson nem hiszem, hogy van, mert a "ritka" gyógyszereket hozatják, és igaz, hogy másnapra itt van, de ha már nem gyártják, akkor gondolom a szállitonál sem lehet megrendelni Kép Tényleg elég piszok dolog!
Egyébként olvastam, amit feltettél cikket az alvástanitsról. Nektek bejött? Alszanak a hapsik? Nekem csak az a gondom vele,hogy sose tudom, hogy nem-e tényleg szomjas, éhes stb. Nálunk is volt egy idöszak, amikor 8-6-ig aludt egyfolytában, most vannak napok, mikor felébred és iszik pár korty vizet, de van olyan, mint most, hogy 6-ig meg se nyösszent és igazából most 7-kor ébredt fel, akkor szopizott. Biztos bennem van a hiba, de egyszerüen nem tudom eldönteni, hogy tényleg szomjas-e.
Jaj, mindjárt jövök még, folytatom Kép
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Na, vagyok megint.
Szal, nekünk van járókánk, 6 elemböl készült, igy elöször 6szögletüre állitottuk, de aztán szétszedtem és most félkör alakban van a falhoz tolva, igy nagyobb a játszótér Kép

Ja, Annamari Kép
Azt akartam még kérdezni, hogy jártok még Dévényes tornára? Kihez, hova, menniyért (ha nem titok)

Enci Kép
Jesszusom, 19 fok??? Én nagyon fagyos vagyok, nálunk 22-23 fok van általában, de 20 fok alatt nem nagyon viselem el a benntlétet. Anyumék is "hibernálják" magukat, náluk ált. 18 fok van, persze, mikor megyünk, elötte már 1 nappal felfütik a házat, hogy mi ne fázzunk. Nem tudtok (akartok) esetleg beszerezni egy olajradiátort? És akkor lehetne tornáztatni is a Manót.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Ez milyen járóka? tetszik az ötlet, a variálhatóság Kép Hol vettétek? Márkája? Mennyi volt?

Kata
pankata

Járóka:
Nekünk van, legalább 4 hónapja abban vannak a fiatalok. Most, hogy mobilisabbak, kezd szűkös lenni, de főleg csak azért, mert ketten vannak, és állandóan egymáson vannak, ütik, tapogatják, kóstolgatják egymást. No, ettől egész nap visít valamelyik. Szóval jó lenne kitenni őket a földre, de én képtelen vagyok annyit takarítani, hogy állandóan tiszta legyen a lakás ahol ők járnak. Megaztán ha habtapira tenném őket, akkor is pillanatokon belül lent lennének róla, szóval marad a ketrec (így hívjuk a járókát). Szóval, ha egy gyerekem lenne, tuti inkább habtapit vennék, és úgy futnék utána.

Minyu!
Köszönöm, hogy te is próbálsz segíteni gyógyszerügyben. Ez amúgy nem bogyesz, hanem szuszpenzió néven futó lé.
Alvás: Az enyémek soha semmit nem ittak még anyatejen kívül, és szerintem nem is hiányzik nekik, mert mindig van épp elég pisis pelus. Mondjuk, az egy pépes mellett még mindig szopnak 5-ször. Na, szóval szomjasak tuti nem voltak, mert mindig visszaaludtak, ha benyomtam a szájukba a cumit. Most egy kicsit felborult a rend, mert a fogzás miatt engedékenyebb voltam, de nem lesz ez így, mert bekeményítek, és megint nem lesz éjszakai szopi, mert nem bírom cérnával a zsarnokokat. Az éjjel is 6-zor keltem fel, mert a múlt héten kitoltam magammal. Na, a lényeg, hogy ma bekeményítek.
Amúgy az enyémek leginkább azért ébredtek fel éjszaka, mert nagyon meleg volt a hálózsák, amiben altattam őket. Mindig leizzadtak. Aztán, ha kizipzároltam a zsákot, tudtak aludni rendesen.

Dévényessel pont tegnap beszéltem meg, hogy annyira ügyesek a fiúk, hogy már csak addig megyünk, de már csak kéthetente, amíg megtanulnak mászni. Az viszont már nincs messze, úgyhogy reményeim szerint már csak egy vagy két alkalommal találkozunk.
Mi a 14. kerületi egyetlen dévényeshez járunk, a neve Burján Katalin, és januártól már 4 000 pénzért fog dolgozni.

Mi tégla építésűben lakunk, távfűtés van, de állandóan szellőztetni kell, mert olyan meleg van. 24 és 26 fok közötti a hőmérséklet.

Na, ennyi mert felébredtek az utódok.

Puszi mindenkinek:
Annamari
(8 hó + 20 napos legény)

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Jo reggelt!

BetsyKép
Koszi a gartulatKépKép

Bcg:vegul nem kaptuk meg,mert mint utobb kiderult,mar csak a Peterfyben csinaljak meg az ujraoltast.Idopontot kell kerni es beoltjak.Majd januarban elviszem.

Lemertek Akost:8300g es 76 cmKépKép

BogarkaKép
KoszonomKépKép
Nalunk is habtapi van.De nagyon uyg tunik,nem vettunk eleget,mert mindig lemaszik rola.

AnnamariKép
Adam es Gergo is nagyon ugyes!!!KépKép
Amint lesz infom a gyogyszerrol,irok.

BenciKép
19 fok nagggggggggggyon keves!!!!!!!!!!!!!
Mennek tovabbra is a gyogyito drukkok!!

Teszek fel Nektek 2 friss fotot:
Kép

Kép

Pusz
Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Hat akkor jol gondoltam, hogy keves a 19 fok, latom, mindenki meg van rokonyodve...Nem tudunk mit tenni, tetoteri lakas, tavfutessel, ennyi van...fel vagyunk szerelkezve hosugarzokkal minden szobaban, furdoben, de ugye az nem mehet egesz nap, mert ramegy a gatyank...

Minyu, az olajradiator mit tud tobbet?

Kriszta, nagyon szepek vagytok!

Annamari, jo, hogy lassan befejezitek a Devenyeseket, nagyon ugyesek a fiuk, kezdettol figyellek am Benneteket!

Jaroka-tema: mi is keszulunk venni egyet, bar szemely szerint a habtapi mellett dontenek, de ugye a hideg...

A fiam ma 5 honapos, es meg nem forog...ugye nem kell aggodnom? Mi hason alszunk, haton utal lenni, keveset is van ugy, lehet, hogy ezert...

Ja, es mi sem ittunk meg semmit, se teat, se vizet, csak az anyatej van, remelem, kihuzzuk meg egy honapig...ha nem muszaj, nem kezdenem meg el a hozzataplalast...

puszi mindenkinek,
Enci.

benci

Sziasztok,

Jaj: Bkriszta: adósod vagyok fogzási szerekkel. Megkerestem egy könyvben, mert sokkal több van, mint a füzetben. nemsokára bemásolom. csak hív az én kis rabszolga hajcsárom.

Addig is mindenkinek szép napot

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Enci,
Bár én nem vagyok szakember, de sztem NE aggódj. Minden baba másképp fejlődik, csak ennyi a biztos Kép Egyébként miket csinál mármint mozgásilag? Pl. forog a "tengelye" körül körbe?Csipővizsgálat rendben volt? Mennyi a súlya? Ezek mind befolyásolhatják, úgy tudom.
Képzeld, nálunk meg mindenki azt mondta, Ádi nem fog megtanulni rendesen járni, mert soha nem kúszott. Ehhez képest 7 hónaposan felállt és elindult (akkor még kapaszkodva, 2 hónap múlva meg egyedül) Kép
ja és Mini most "lassabban" fejlődik, Ádi naplóját alapul véve.

Pusz,
Kata
pankata

Enci
5 hónaposan mi is még csak anyatejnél tartottunk... még szinte ma is... nincs olyan étkezés, amikor tejcsi ne kellene...

Forgás
Nyugi... képesek egyik-napról a másikra megtanulni...

Kriszta
Nagyon jók a képekKép

betsy+ saskia (7+10)
Vendég

Kriszta!

Ákos nagyon ééédes. És milyen szépen áll Kép
Mindenki készülődik karácsonyozni, ugye?

Puszi

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
Mi ezt a képet választottuk kedvencnek, ezt kapják a rokonok ajcsiba Nórikától. Kép
Nekünk 26-án lesz a keresztelő, tegnap anyukám fél óráig vasalta a ruhácskát összes hozzávalójával együtt. Nekem még csak a pelenka vasalás megy, a piké ilyen-olyan fodros az nem. Jól kiválasztottuk, mert 26-án a szendvicsrendelős zárva, a cukik 90%-a zárva. Na mindegy, azért remélem "nagy buli" lesz.

Dóri és Nóri (4+13)

KépKép
KépKép
jdora

Bkriszta

BCG újraoltás előtt szoktak próbát csinálni. (jobb helyeken)
Szerintem feltétlenül kérjed.
Egyébként abszolúte nem fáj sem a próba sem a BCG és én nem láttam Mátén utána sem oltási reakciót.

Andi
andi18

Minden baba nagyon édes...Kívánok mindenkinek nagyon békés és boldog karácsonyt, hogy ha addig nem járnék erre akkor boldog új évet is.

Szép készülődést és nagyon sok boldogságot

Johi és Fannibébi

Kép
Kép
johanna1975

Vendég

Hahó!
Bocsi, hogy eltüntem, de a sógornöméknél voltunk látogatóban Nyiregyházán. Annyira fura, hogy ott szakadt a hó, itt meg alig hulldogált valami (hazafelé Nyiregytöl Polgárig kb 7-8 km-ként voltak árokban autók + volt 1-2 frontáluis is Kép Gödöllötöl Ócsáig semmi nyoma nem volt a hónak, itt Inárcson azért már akad Kép )

Krisztám Kép
Nagyon baróóóóók a képek. Uleaddel csináltad? Tök jó lettél te is rajtuk (ami ugye szokatlan Kép, jaaaa, de szemtelen vagyok)

Pankata Kép
Majd teszek fel képet, csakm ost még fennforgás van. Mosás van ezerrel (megy a mosógép, mosogatógép és a gyerek is fürdik Kép), meg mindenféle esti teendök, de aztán jövök, keresek képet.

Enci Kép
Az olajradiátor az ugye árammal müködik Kép (tök logikus, nem tudom, ki taléálta i az olajradiátor nevet) szóval, az egy kis radiátporféle, a jobbakon van több fokozat, csak bedugod és füt, viszont nem olyan, mint a hösugárzo, hanem mint egy radiátor. Hát nem tudom jobban megfogalmazni, biszont majd keresek neked is képet. Praktikerben is szokott lenni, kb 8-10 ezer pénzért. Asszem.
Na, megyek, mert lejárt a gyerekmosó program Kép
Pusz, majd folytatom.

Kép
Kép
Kép
minyu

Na, megint vagyok.
Szal, itt van 2 kép a járókáról:

Kép

...és amikor a fiúk benne vannak:
Kép

Én spec a babaszobán vettem, tehát használtan, 12 ezer pénz volt. Kicsit sokalltam akkor, de mostmár azt mondom, megérte, mert tényleg jó, hogy ugy alakitom, ahogy akarom. Mostmár nem igy 6szögben van, hanem félkörben a fal mellett. Most nincs itt a digicamünk ugyhogy majd csak karácsony után tudok képet feltenni a mostani állapotról. És szerintem Noname, legalábbis semmilyen márkajelzást nem láttam rajta, és gondolom, ha valamelyik ismert márka lenne, azt jóllátható helyen feltüntetnék.

Enci Kép
Itt van a kép az olajradiátorról (hú, bocsi, hogy ennyi képet pakolok most fel...) Ezt a praktiker oldalán találtam:
Kép

Na, mostmár lelövöm magam, ugyis nemsoká kezdödik a NY-i helyszinelök.
Pusz mindenkinek!
És aki addig nem olvassa, boldog karácsonyt! Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Még valami eszembe jutott Kép
Volt valaha egy táblázatunk, ha gondoljátok, csinálok újat, amit néha-néha felpakolok. Benne anya neve, baba(ák) neve, szül. helye, ideje és még amit akartok, igy könnyebb követni, ki mennyi idös.
Pusz
minyu + Nándi (7 hó +12 nap)

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
ez nagyon szuper ez a járóka. Van alja is? Vagy csak karám és fejvédő. Nekünk van járókánk, de az kicsi, mondjuk Nórika szereti, de azért ki is szoktam tenni játszószőnyegre. Viszont ha majd mászik, akkor majd résen kell legyek. Vagy a szobája ajtajára teszek "rácsot".
Jó ötlet a tábla, mi is szívesen benne lennénk!
Dóri és Nóri (4+13)

KépKép
KépKép
jdora

Minyu
OK... benne vagyok...
Nagyon jó ez a járóka... különösen, mikor a két fiú együtt van benneKépKépKépKépKépKépKépKép
adatok:
Anya: betsy
Baba:saskia
szül. idő: 2005.05.11.
szül.hely: salzburg

Nándi baba szinte egyidős az én kicsi bocimmal?

betsy+sasa (7+11)
Vendég

Szerintetek szabad egy 4 hós lánykának egész nap anyukája ölében álldogálnia?
A legnagyobb nyűgit is elfelejti, ha felállítom az ölembe, vagy vhová, úgy vigyorog egyből, mint a vadalma. Papával is egyre "vadabbak" a hancúrok. Most az az új, hogy a nagy ágyon a két kezecskénél fogva felhúzza ülésbe, majd hagyja hanyattdőlni. Nóri imádja. Én mondtam, ezzel még talán óvatosan, nem biztos, hogy szabad "ülnie". A védőnőt nem zaklatnám Karácsony előtt ilyesmivel, inkább Titeket... Kép

KépKép
KépKép
jdora

Minyu,
Tényleg nagyon szupi a járóka! Majd vadászom Kép
A tábla is jó ötlet Kép:
anya: pankata
Babák: Ádám Róbert és Dávid Roland
Szül idő, hely: Ádám: 1999.12.15. (Nyíregyháza)
Dávid: 2005.07.13. (Szeged)

Dóri,
nagyon jó választás az a kép Kép Mi most naptárakat készítettünk olyan képekkel, ahol mind a két Srác együtt van. Meg Nagyapa kap egy egérpadot a két Unokával Kép
Az ülésről állásról nekem minden "kompetens" emberke, így a dokinénink meg a gyógytornász Húgim is azt mondta, hogy minden olyan dolgot csinálhat, amit ő "kezdeményez", pl. felhúzza magát ülésbe vagy állásba, illetve ha Te támasztod meg álláskor, akkor nincs gond. És a babák imádnak függőlegesben lenni Kép
Nálunk most az a legújabb, hogy beleültetem az ölembe félfekvő helyzetbe és ülésbe húzza magát, de mivel ő csinálja, nem aggódom Kép
Kriszta,
Tényleg, milyen progival csináltad? Ez tuti jó, mert utána el lehet küldeni képeslapnak is emilkében, nem?

Pusszantás Mindenkinek!

Kata
pankata

Sziasztok!

Minyu, koszonom az infokat, valszeg beszerzunk egy ilyen radiatort, ha azt mondod, hogy ez hatekonyabb...

A tablazat jo otlet:
Benedek, jul.21., SoteII.

A jaroka nagyon jol nez ki, jo lenne tudni, hol lehet ilyet kapni, nem is tudtam, hogy ilyen meretben is letezik...

Dori,

csatlakozom Katahoz ules-allas ugyben, en is ugy tudom, hogy ha magatol csinalja, akkor mehet, meg annyit, hogy Benedeket szinte szuletese ota ultetjuk igy-ugy, olunkben, de nem vettem eszre, hogy valami baja szarmazott ebbol...

Mindenkinek Bekes, Boldog Karacsonyt,

puszi, Enci

benci

Kata, Enci
megnyugtattatok. Nehogy nekem "görbelábú-görbehátú" leányzó legyen belőle, csak mert a szülei jól szórakoztak rajta.

Minyu,
ezek lennénk mi: Nóra, aug. 9., János. Köszi.

Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Dóri és Nóri (4+14)

KépKép
KépKép
jdora

Kata,
az egérpaddal sajna várnom kell egy évet... Vagy talán Papa szülinapjára? Na mindegy, nagyon jó ötlet.

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

Én 4-5 hónapos babát még nem állítanék, de ültetni símán lehet az öletekben. Támasztva még nem.

Minyu!
Táblához küldöm az adatokat az eddigiek szerint

Bannamari, Annamari
Ádám és Gergő 1570g mindketten, és 44 cm mindketten, 30 hét 5 napra, március 31.-én születtek a Sote 1.-en, de írd be légyszi a Péterfy Sándor utcai kórházat is, ott tanyáztunk 7 hétig.

Majd jövök még, most piac

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

És 25 éves vagyok, ha beleteszed

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Minyu,
Én 31 vagyok, bevállalom Kép
Születési adatokat is beleteszel?
Ádám: 3900 gramm, 55 cm,
Dávid: 3400 gramm, 52 cm

Dóri,
Mi a Rossmanntól rendeltük neten az egérpadot, az volt a legegyszerűbb és 3 nap alatt itt volt az üzletben Szegeden. Tök jó Kép
Naptárat meg itthon készítettem, mert 4000 pénz sztem kicsit sok és mások mondták, hogy elég snassz...
Szülinapra is szuper. Ja és még tudsz feliratot is rátenni, teljesen egyedi lesz!

Pusz,
Kata
pankata

Sziasztok Kép

Mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Kép

Puszi
Vanda és Peti

Vanda

Kép
vanda

Minyu,
én is pontosítok: 31 vagyok, Nóri 3700 gramm és 57 cm volt. Köszi.

Kata,
köszi, meg fogom nézni, de most már tényleg kell mennem csomagolni az ajcsikat.

Sziasztok! Boldog Karácsonyt még egyszer!

KépKép
KépKép
jdora

Annamari,
akkor sem, ha ő már kitartja magát? Vhol azt olvastam, hogy 4 hós korban még behajlítja a lábát, nem tartja meg a súlyát. Később, már tartja magát, rugózik. (Nórika már teljesen tartja magát, lépked és rugózgat teljesen ütemtelenül, nagyon vicces.)

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!!

Kellemes Karácsonyi Ünnnepeket és Szeretettben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!!

Rita Lili és a fiúk

rita77

Sziasztok!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket ÉS Boldog Új Évet Minden mamának, babának és persze papának. Kép)

Minyu:
Hajni , 22 év
Marcell 2005.06.04 18.14-kor (41+4 nap-ra)
3250 gr, 49 cm Győr-Petz Aladár megyei oktatókorház

Köszi. Kép

Hajni ÉS Marcika
Vendég

sziasztok!!!

Jdora,
Lilla is kitartja magát, alig lehet a lábát "behajlítani", vagyis nem hagyja magát leültetni, letenni, csak "eldöntöm" néha, mint egy fát, mert úgy feszÍti a lábaitKép
én sem tudok mit kezdeni vele, persze magától nem áll fel ill. meg, csak mikor játszom vele, az ölemben, de szerintem egyről beszélünk.

Minyu,
én is jöhetek a tábliba?
mami: Zsófi, 22éves vagyok,
Baba: Lilla
szül:3100grammal 51centisen,2005.08.10-én Pándy Kálmán Kórház, Gyula

NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN,ÖRÖMÖKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK NEKTEK!!!

Zsófi és Lillus, 19hetes, és 7kilósKép és kinőtte-széltében?Kép- a 68-as ruháit,amiket egy hónapja kapott...így most karácsonyra ruhákat hoz a "jézuska" nekiKép

Gondolok Rátok holnap!!!
zsofy

ezt is megadjuk?
Lillus 04:05-kor született és pontosan 39hétre.

emiatt tudom, hány hetes, mert csak tovább kellett számolnom a szüléstől, újra 1hetestől kezdve, ugyanaz maradt a hétforduló nap, mint várandósanKép

Hajni!
szia!
Miért adod el azt a babakocsidat?Nekem nagyon tetszik, de már van egy Quinny Freestyle-om, ezért nem vehetem megKép (na meg le is vgyok égveKép)csak kíváncsi vagyok, mi volt a problémád vele, háth nekem is lehet ugyanaz a miénkkel.
zsofy

jaj de marha vagyok, ezt is akartam írni:

gyönyörűek a babák és tökjók a fotók!!!!

én is teszek Lillásat:
Kép
Kép
Kép
zsofy

Sziasztok!

KELLEMES KARACSONYI UNNEPEKET KIVANUNK!

Kép

Minyukam:
Kriszta,25 ev
Akos
2005.05.18.(40+6 napra) 15:07,3700 g,57cm
Szent Imre Korhaz,Budapest

Megyunk haza videkre,legkozelebb hetfon leszek.

Pusza
Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Mindenkinek békés, boldog Karácsonyt kívánunk!
Remélem, mindenki azt kapja, amit szeretne ezen a csodaszép ünnepen.

Puszi mindenkinek:
Annamari és a fiúk

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Zsófy:

Azért adom el, mert nem használjuk. ( nem is használtuk. ) Mert eddig a kocsinak a hordozojában volt Marciu, mióta ül, azóta meg esernyőkocsival közlekedünk.
Mivel így is -úgy is be kell bugyolálni , ezért mindegy.
Mivel ehhez a kocsihoz nincs lábzsák elég hideg.. szval én nem szerettem túlzottan.
Bár sok haszna van, kicsire csukható, a kerekei szuperek még terepre is. stb.. de szeretném eladni, mivel tényleg nem használjuk ki.

Mégegyszer KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!

Hajni
Vendég

Haho!
Tábli készül,csak karácsonyoztunk keresztül-kasul az országban (szó szerint: Nyiregyházától Györig)
Remélem, mindenkinek szép volt a karácsony.

Hajni Kép
ma voltunk Györujbaráton és voltunk a Petöfi utcában is (a Kilátóhegy u-ba mentünk)

Na, puszko mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
minyu

Annamari Kép
Most olvastam a családineten a kuponokat. Ha még nem kérték, enéym lehetne a filmes kupon (amivel a film olcsobb) és a Nestlés tápis kupon (a DM-es)
pusz (majd irok cimet is, ha még nem késtem le a dologrol Kép)

Kép
Kép
Kép
minyu

Szia Minyu!

Nestlés kupon megvan még mindkét darab. Mondjuk, nem értem, miért csak azt kéred. Mindegyikre 300 ft kedvezmény van. Vagy nem jártok Cora, Tesco, esetleg Rossmann-közelben?
Filmeset is kéred mind a kettőt?
Csak bólints, holnap úgyis megyek a Postára, fel tudom adni.

Pussz

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Minyu,
ezeket én is neked adom, ha kéred!
angelface@freemail.hu -ra írj,ha igényt tartasz rá.

Remélem Lányok jól telt az ünnep mindenkinek,
nekünk mozgalmasan.
Kicsit várom is már, hogy a szilveszteren is túljussunk és megint nyugi legyen!

Hajni,
értem, köszi, hogy megírtad!
Nekem a Quinnyvel az egy bajom, hogy nekünk nem a comfort van, hanem még a sima freestyle 3XL, aminek csak bedől az első kereke, de nem forog.

jó éjt !

Zsófi és Lilla aki holnap 20hetes
zsofy

Zsofy, Bannamari Kép
Igen-igen, jöhet amennyi csak van Kép

Annamari Kép
Végülis tesco is utbaesik, csak gondoltam, hátha valaki még igényt tart rá, és jusson neki is. De ha eddig senki nem jelezte, akkor jöhet a másik is.

Ideirok cimet, jó? :
Nyika edit
Inárcs
Kossuth u. 71
2365

Puszko

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Minyu!
A címed megvolt a Lactoherbes borítékról Kép Eddig senki nem jelezte, hogy kérne Bebás kupont, úgyhogy délután már röppennek is feléd.

Ami még megmaradt a kuponokból (lehet pályázni, bár nem sok ígéretes dolog maradt):

2 db Avent játszócumi
2 db MAM Ultivent etetőcumi ajándékba
1 db Nivea mosakodó gél
2 db babylove melltartóbetét
2 db Második sorozat ajándékba
2 db családi üdülés a Danubius szállodákban 5% kedvezmény
2 db családi események a DAnubius szállodák éttermeiben 10 % kedvezmény
2 db fittness-wellness kikapcsolódás 10% kedvezmény
2 db regina autókölcsönzés, 1000-3400 ft/nap kedvezmény

10 dm pont. 15 dm ponttal 15% kedvezménnyel lehet vásárolni egy alkalommal dec 31.-ig. Tetát, ha valakinek van mondjuk még 5, akkor adom a többit. Ha nincs, akkor is adom persze, ha kériKép

És szívesen fogadok laktoherbes kupont, ha valakinek maradt. Meg esetleg liberósat, de arról azért sejtem, hogy mindenki levásárolta.

Zsófi!
Gratulálunk a 20 kerek héthez. Ugye, milyen hamar telik az idő? Az enyéim szilveszterkor lesznek 9 hónaposak. El sem hiszem. Mondjuk a 7 hihetőbbnek tűnik, annyi ideje vannak itthon.

Kriszta!
Ákos változatlanul nagyon szép.

Kinek hogy telt a karácsony?

Nálunk semmi extra, bár álltom, ez volt a legszebb karácsonyom. Még sosem hozott az angyal két gyereket a fa alá Kép. A gyerekeket sem árasztottuk el ajándékokkal, leginkább a fürdőkádban úsztatható csibecsalád kápráztatta el őket. Kptak még csörgőt meg labdát.
Fánk nagyon mini, kb 50 centis műfenyő, amit Péter vett. Nagyobb most nem is férne el a járóka miatt. Talán majd jövőre, ha el tudnánk költözni. De semmit nem akarok elkiabálni.

Na, mindenkinek ölelés és tsóóók:
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Minyu:
miért nem szóltál. Kép Beugorhattál volna . Bár én meg Pesten voltam, szval 5 után lett volna aktuális. Kép
Rokonok laknak itt???
Amugy 50. ha legközelebb erre jártok. Kép

Puszi
Vendég

Sziasztok!
Nagyon szép Karácsonyunk volt most, hogy már van egy igazi ANGYALKÁNK!!! Gondolom Ti pont így vagytok ezzel!
Keresztelő is nagyon jól sikerült, sok mosolygással, egyetlen sírás nélkül.
KépKépKép
Szóval ilyen csini fodros volt Nóri.

Zsófy,
nálunk is ugyanígy repülnek le a zoknik, mint Lilla képein. Nagyon cuki!

Annamari,
nekünk van egy bontatlan Laktoherb teánk, amit nem iszunk. XII.ker vagyok, vagy szívesen elküldöm, ha kell.

BUÉK mindenkinek, ha addig nem jövök, férjem a két ünnep között itthon van, jövünk-megyünk.

Dóri és Nóri (4+20)

KépKép
KépKép
jdora

Dóri!

Köszi a Laktoherbet! Az én mélcímem benkoanci kukacfreemail pont hu, ha írsz egy sort, el tudom küldeni a rendes címemet is, nehogy már mélben jöjjön a teaKép
Melyik vagy te a képeken? A lányod nagyon aranyos. Mi még nem kereszteltünk, pedig nagyon szerettem volna.

Pussz
Annamari
(2 x 8 hónap + 29 nap)

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?