Jó reggelt!
Hát, lányok, olyan jól elaltattam Rozit tegnap úgy kb este fél 8-kor, hogy én is elaludtam...
Méghozzá a Zsófi lányom ágyában
Zsófi meg az én helyement aludt. Mindketten horkolnak, persze a férjem viszi a prímet..Most a két horkolós egy szobában volt, én meg olyan jót aludtam, hogy na
De így meg nem írtam tegnap aztán semmit
Szuper, ha tetszenek a párnák a gyerkőcöknek
(Meg a mamiknak, remélem
)
Pviki
Ezúton is köszönjük az ajándékokat, a képet már ki is tettem a falra
A konyhában van, ott látjuk mindig. A naptárt tényleg Ti csináljátok? Szeretem a falusi építészetet
KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!
Timurr, küldök Neked, jó? Mármint párnát
Kittycicával megy, ma adom fel a csomagot, du. Remélem odaér, vmi expressz módon küldöm
Még azt nem tudom, hogyan csomagolom be...Milyen kakukkos óráról van szó?
Zitmi, Neked is szeretnék párnát küldeni, mindkét kislánynak, mert a múltkor jól zavarba hoztál az ajándékokkal
Meg alig írtam Neked mostanában... Olyan kár, hogy nem voltál tegnap
Karácsonyi hangulatban telt az idő, zene is szólt. De Rozi úgy elfáradt, hogy ma reggel az előbb elaludt a kezemben.
Arra gondoltunk, hogy máskor is lesz zene, mert úgy figyelték a babák, pl Ákos (Connie) ült az ölemben és énekeltem neki a zenére halkan (szegény...)és olyan aranyos volt, mert egész közel hajolt hozzám, nézte honnan jön ez a hang. Meg a gyertyákat is nézték nagyon. Pviki hozott illatos gyertyákat, zenét is. És: Connie ötletére csináltunk babakocsiparkolót a szobában
Egyszóval jó kis tali volt, csak hiányoztatok...
Dorka
Hogy sikerült a karácsonyi műsora a gyerekeknek? Tegnap volt, igaz? És hogy alakul a karácsonyi készülődés? Írj egy picit.
Sajnálom, hogy nem tudtál tegnap jönni
, de biztos gyönyörű lett a műsor.
Angéla
Valér nagyon cuki, ahogy alszik
És milyen szexi selyemtakarója van
Jó lenne látni, hogy megy, olyan kíváncsi vagyok! Gyertek el majd talira, jó?
Gyönyörűeket alkottál, nagyon ügyes vagy!!!!!!! A képeslap olyan ötletes, el is lopom, ajándékkísérőnek
Lir
Betegség
Egy picit többet írj róla, de annyira sajnálom, hogy így alakult. Szegény Lilóca és szegény Te... Most hogy van a pici lány?
Patri
A múltkor nem válaszoltam...A téli szünetben gondoltam, hogy összejönnénk, akár egy szánkózásra...Vagy a lányainkat összeereszthetnénk, hadd beszélgessenek. Meg mi is
Majd kitalálom hol, jó? Lespájzoltam Nektek is két párnát
Mit csináltok ma?
A mi programunk:
Ma délelőtt konténert pakolunk még, aztán bevásárlás lesz soron, meg takarítás. Du 5-kor pedig lesz a lányaim karácsonyi műsora a szentendrei Városházán. Próbálok képeket csinálni. Konténer: limlomokat pakolgatunk bele, a kert egy sarkában gyűjtöttük össze a melléképület-felújítás során a dolgokat, és most megszabadulunk mindentől
Cserépdarabok, falbontás maradványai, fahulladék, amit nem lehet elégetni stb. Annyi felesleges holmi összegyűlik, az új évet már ezek nélkül szeretném kezdeni...A férjem ma még szabadságon van,elintézünk mindent, amit tudunk. Pl kivágja a kertben a karácsonyfát is, mert aztán nem lesz rá idő. 23-án este lesz feldíszítve, amikor a gyerekek már alszanak és másnap reggel lehet megcsodálni a fát
A férjem már a halászlevet is megfőzte, meg is dézsmálta
Le lesz fagyasztva és 25-én esszük (ők, mert én nem szeretem).
Na, nem beszélek már annyit. Mindenkinek kellemes további készülődést az ünnepekre
V.