Lányok,
Nagyon örülök, hogy a talin személyesen is megismertem Conne-t, Kingut, Vezsót, Ildit, Berkiadrit, Pvikit, Hüpit, Vaktyúkot, Virágot, Dórit és persze a babákat.
Ne haragudjatok, hogy senkivel sem beszélgettem, de úgy látszik ezt most Gréti nem akarta. Sajnálom, hogy így ismertetek meg minket, hogy Gréti ordít én pedig nem tudok mit kezdeni vele. Most eléggé magam alatt vagyok, szégyellem magam, hogy Gréti ennyit sírt. Már arra gondoltam, hogy hazajövünk, és bár Gréti nagyon együttműködő öltöztetés közben, mégsem mertem belefogni, mert rettentően nyűgös volt. Álmos volt a lelkem, és nem tudott aludni, egyetlen megoldás csak az lehetett, hogy elaltatom. Hát mint láttátok, nagyon nehezen sikerült. Elfogott a rossz anya érzés, nem tudtam mit kezdeni az álmos gyerekemmel.
Nagy várakozással voltam a tali iránt, egyrészt hogy megismerjelek benneteket másrészt, hogy megnézzem, Gréti hogyan viselkedik társaságban. Ugyanis legtöbbször Grétivel kettesben vagyunk szinte egész nap, párom csak este 7-8 körül ér haza, a nagyszülőket 2-3 hetente látja. 5-nél több idegennel egyszerre még sosem találkozott, gyerekekkel meg még egyáltalán nem. Csodálom, hogy így viszonyult a társasághoz? Legrosszabb várakozásomnál is rosszabb volt. Nem gondoltam volna, hogy így túlpörög. Az a kis alvás, amit a végére összehoztunk, kicsit segített, de még itthon is aludt másfél órát! pedig fél óráknál többet ritkán alszik. Eléggé elment a kedvem egy következő talitól. Remélem ez majd megváltozik.
Ááááhhh nagyon vacak most nekem is a hangulatom. Ráadásul a karácsonyokat is depivel szoktam megélni.
Teszek fel képeket, azért fotóztam egy kicsit, ha esetleg valaki lemaradt a képeimről, az csak azért van, mert Gréti az idő nagy részében lefoglalt. És még egyszer bocsánat mindenkitől., hogy így mutatkoztunk be.
Kingu,
Köszönjük a karácsonyi ajándékokat
a képet már ki is raktuk Gréti szobájába.
Vezso,
Köszönöm a párnát, nagyon kedves vagy
a mézeskalács is finom volt.
akiren