Sziasztok,
Ilba, Gabi,
Köszönjük az érdeklődést, Boginak most egész jó időszakai vannak (lekopogtam). Nem bukik olyan nagy mennyiségeket és már nincs rosszul evés után. Az előetető viszont felidegesíti, úgy ordít, miközben próbálom beadni neki, hogy félek, attól kezd el fuldokolni.
Ilba,
Tennék én fel képeket a lányokról, de egy zsák bolhát könnyebb összeterelni és nyugalomra bírni, míg elkészül egy normális kép, mint őket. Azért még nem adtam fel...
Nektek is Graco babakocsitok van? A mózeskosárról gondolom.
Gabi,
Ezek a fuldoklások nagyon ijesztőek lehetnek. Nekünk csak elvétve volt, de a frász kerülgetett. Szegény Livi és szegény Te! De most majd biztos megint egy hosszú, sokkal jobb
időszak következik, legalábbis mi nagyon-nagyon kívánjuk nektek.
Bori, Timi,
Nagyon szépek ezek a lányok!
Wolga,
A kisfiad tündér!
Vuka
Üdv közöttünk. Olyan jó nosztalgiázni veletek, pocakosokkal!
Sajtine,
Én még leragadtam a forgónál. Bogi imádja, teljesen beizgul tőle, úgy kalimpál, hogy majd elrepül. A szobájában olyan van, amit a Viki csinált HAMÁ-ból. Az még jobban is tetszik neki, mint a nappaliban levő zenélős. Majd teszek fel képet. Ha meg kinövi akkor a kis játékokat le lehet róla szedni és odaadni neki, nem? Vagy jó lesz a tesónak...
Szorsi,
Örülök, hogy elmúlt a fejfájásod. Ezek ott a gyógyszertárban mégis tudnak valamit...
Nagyon izgulok, mert nálunk hatalmas hó van és ma fogok először havas úton lemenni a lányokért. (dombtetőn lakunk!) Hókotrónak még eddig semmi nyoma, annyi autó meg nem jár errefelé, hogy lejárnák.
És lefelé még csak-csak, de vissza is kell jönni! Semmi tapasztalatom a téli vezetésben. Szorítsatok!
A kis szülinaposoknak küldjük: