Remélem, nagyon élvezitek a talit, és külditek majd a fotókat
!
Timurr,
annyira aranyos vagy, gyönyörű Majácska ezen a karácsonyi képen, köszönjük szépen
! Nekem is sokat jelentetek, bár én is csak egy talin voltam, de remélem, ez megváltozik majd. Én is olyan kíváncsi vagyok a pogácsasütő Majára, de sajna a freemail ilyen szempontból vacakol, sokszor képeket sem tudok megnézni, nemhogy videot. Nem tudod a g-portálra felrakni a Maja-pogácsásat? Szopi témában pedig az a véleményem, hogy te tényleg rengeteget tettél és teszel a kislányodért, a szopiért, minden elismerésem ezért, őszintén mondom! Pláne ha még azt is figyelembe vesszük, hogy alig-alig alszol éjszakánként. Biztosan a jövőben is mindent úgy fogsz tenni, ahogyan nektek a legjobb, és Maja boldog lehet, hogy ilyen klassz édesanyja van
.
Bea,
hihetetlen, mekkorát nőtt Gréti, kész kis hölgy lett belőle
! A vizsgaidőszak meg elmúlik, mint egy rossz álom, és idáig is oylan ügyes voltál, le a kalappal előtted, hogy így bírod a sulit + otthoni teendőket egyszerre!
Vaktyúk,
nem tudom, hogy a "véresszájú szopi-hisztit" kinek válaszoltad, egy kicsit magamra vettem, mert én is írtam mostanában Timurrnak szopis dolgokat, de arra nem emlékszem, hogy véresszájú lettem volna. Következésképpen ezt biztos nem nekem szántad, de érdekelne, hogy melyik hsz-ről gondoltad, hogy hiszti volt. És én is úgy gondolom, hogy nem sok olyan anyuka van köztünk, aki ha nem is szoptat, de ne tett volna meg mindent a szopi sikere érdekében. Megkockáztatom, hogy senki nincs köztünk olyan, aki azért ne szoptatna, mert szimplán nem akart, pl. mert félti a melle alakját vagy ilyesmi.
Lorca,
gondoltam, hogy nem teáztattad Natit
! Diós süti
, remélem, nem lesz semmi gond.