Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lina gondolok rád!!!! Szorítok, hogy minden oké legyen!!!!!!!!

Micsoda izgalmak. Szupi!

Holnap jövök kicsit bővebben. Ma járt nálunk Mino+Bocika. Nagyon édik voltak a Lurkók.

Mindenkinek puszi, holnap jelentkezek!!!!
patriot

Sziasztok!

LINA szoritok ezerrel!!! Éreztem én hogy lesz vmi. Kép
Liliapukája (bár ezt már bizti nem olvasod) izgalmas éjszaka áll elötettek, de minden ok lesz!!! Kép

Mi voltunk Uh-án. Az egész délutánunk rá ment. 2 órát kellett várnunk (csuszás, sürgősségi eset, + mindkét kismama 1-1 órát volt bent) engem bezzeg lezavartak 10 perc alatt Kép Nekem valahogy nincs szerencsém az ultrahanggal. És nem volt semmi 4D (mondván Dani nehogy megijedjen attól ami lát) és így is elkérték a 11.000 Ft-ot. Szóval ez egy kicsit bosszantó, de mindegy lényeg hogy picur jól van. Kép
És tudjuk FIÚ vagy LÁNY!!!

KépKép
KépKép
nana09

Nana,ne csigázz már! Mondd meg!
Figyelj,ne hagyd már Magad az UH-n legközelebb!!!!

Kép
seriff

nana

sajnálom hogy nem jön be nektek ez 4d uh Kép hát ez e gy kicsit gáz ez a összeg igy én anno a nemesben csalodtam pont igy akkor 25 hets terhes voltam nikivel de olyan keveset láttam annyira nem volt látbányos hogy többet nem mentem azóta sem voltam egyik gyerköccel sem 4 d pedig nagyon érdekelt volna

kob bagoly társ
leszel este mert én megint egyedül leszek egész este Kép
kész vagyunk mézeskaláccsal aranyossak voltak csaok mert én ugy szoktam sütni hogy nem csak tojásfehérjével duszitem hanem durváravágott dióval meg mazsolával meg ugy is hogy csak egy 1/2 diót tezsek rá
mikor kisült és amig hült adrika felmászott az asztalra és leete az összes mézeskalácsról mazsoltát meg diót Kép kis ügyi aztán mikormondtam neki hogy hát ez nem volt szép dolog akkor kivitte zacskó mazsolát a fiókból és visszarakosgatta onnan ahonnan levette Kép bár az már nem tapadt oda Kép szóval van egy adag félig megrágott mézeskalácsom Kép
egy adagot odadtam anyunak egyet meg anyósnak
meg még maradt is azt meg holnap kidisztem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, ez most nem a nemes volt a multkor meg ugye a másik volt, szóval ugy tünik engem nem csipnek az uh-ás dokik. Kép

Seriff,
Bocsi! direkt csinálom. Kép Gondoltam nem írom meg lehet hogy senkit nem is érdekel.Kép Szóval...fiú!

KépKép
KépKép
nana09

Nana,már hogyne érdekelne!Éljen Barni!KépMost akkor kinél voltál?Múltkor BI?És most?

Roz, édes kis mézesrágók!Kép

Kép
seriff

Most Nemes, ezt kaptam az én drága jó anyukámtól karácsonyra, ő intézte. Kép

Nem biztos még hogy Barni lesz, most felvetődőtt a Botond is. Az biztos hogy Liza nem lesz. Kép Tudjátok milyen fura érzés ez!!! Mert az elsőnél még tényleg nem fontos, de én annyira szerettem volna mostmár kislányt és egyátalán nem biztos hogy lesz 3. gyerekünk is. Mindegy, csak minden ok legyen!!! Kép és akkor 3 fiú fog itthon kényeztetni. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
én biztos nem fizettem volna ki, ha nem csinált 4d-tKép
Én meg fiút szerettem volna. Ha a 2. is lány lesz, én bizony szülök egy 3-at is.
De ezt nem értem. Roznak azt írod, h nem Nemes volt, Seriffnek meg azt, h ő. Akkor most ki volt?

Lina remélem jól halad!

Roz,
a Malomban -de biztos van máshol is- vettem rizslisztet. Ezt nem kell turmixolgatni, mint a rendes rizst, az mindig kicsit darabos marad. Azzal is tudsz sűríteni Ákosnak.

Megyek, végeztek a fürdéssel.

Kép
sygnum

Sziasztok!
Csak Linának egy hatalmas drukk.
Remélem, hogy nagyon jol haladnak.
Nagyon izgi már.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok lányok!

Látom, Lina ma már kezében tarthatja a babáját, vagy már babázik is Kép Nagyot dobbant a szívem, amiko megláttam Liliapuka bejelentkezését.

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok. Most inkább csak helyzetjelentésre van időm. (Mint álltalában Kép)

Nana, azért nem vagy ugye nagyon letörve? Bár tudom, hogy nagyon kislányt szerettél volna másodiknak.
Én másodiknak is lányt szerettem volna, bár Flóra egyáltalán nem lányos a klasszikus értelemben.

Úgy tűnik, belevágunk komolyan a lakásvásárlásba. István (férjem) ma megy még egy ügyvédhez átnézetni a szerződést. Egy 6 lakásos társasházban vennék egy kis lakást a Bánffy u-ban. Mindenképpen szeretnénk igénybe venni a szocpolt, amíg van rá lehetőség. Persze a saját kertes házat céloztuk meg, de az egy lépésből sajnos nekünk megy. Szóval nem unatkozunk.
Szerettem volna csak jan. közepéig dolgozni, hogy legyen két hónapom otthon a baba érkezése előtt, de ma megtudtam, hogy az utódom csak jan. 16-án tud jönni. Utána következik még a betanítás Kép Ráadásul két ünnep között is muszáj dolgoznom Kép Kicsit el vagyok kenődve, mert már jó lenne pihizni egy kicsit.

Vigyázzatok magatokra, gyerkőcökre, pocakosok növesszétek tovább a bébiket odabent Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

SYG!
Most olvastam vissza hogy Roznak rosszul írtam. Ezer bocsánat kicsit megzavarodtam. Kép Kép
Mi is 3-at szerettünk volna eredetileg is, de majd meglátjuk mi lesz. Lehet hogy a 3. is fiú lenne.

Hát a kötelező Uh vizsgálatokon nem is megyek mostmár többet. Én (mi) nem akartunk balhézni, én mondtam hogy nézzük meg 4D-n de a doki mondta nem látnám csak háturól, estleg oldalról és hogy nagyon vékony a hasfalam és nagy árnyékok lennének, meg Dani ne ilyennek lássa a kistesót stb. Hozzáteszem Danit már 12 hetesen is megnézte 4D-n. ??? Meg azért sem akartam reklamálni mert anyukám barátnőjének az ismerőse az ottani aszisztens, aki ugye beszoritott minket decemberre (elvileg már csak januárban volt hely) Fizetni meg neki kell, nem a dokinak. Szóval nem akartam balhét.

Lina! remélem szépen haladnak előre az események. Kép

KépKép
KépKép
nana09

mi lehet linával??
remélem gyorsan meg lesz lili baba

seriff + nana

ebből is látszik ki van agyilag jobban a topon Kép Kép mikor irtad az hogy mostmár tudjuk fi vagy lány én azt hittem ez poén hogy és arra mondod hogy doki sem tudta megmondnai hogy csak annyi hogy vagy fiú vagy lány ... na nem ragozom tovább mrt már én sem értem hogy értettem Kép
szóval ezért ne törj le nagyon Kép daniból már tudod a fiad a szerelmed Kép

pille
hu abánfy utca nagyon szuper helyen van ez igen nagyon szurkolok ogy összejöjön Kép
nagyon sajnálom melót a barátnőm meg pont forditva akrta mert nagyon jó fizető kis melóhelyen van és jó lett volna a + pénz de valszeg le kell mondania mert most 2 uh 4 uh is azt bizonyitja hogy bizony valszeg 2-3 héttel el van számolva az ideje és ujnyira már nyiotott ő most meg ezért kesereg még meg sem vett semmit babának nemis készült annyira és most kiderült hogy nem március 21 hanem valszeg márc 4 . körül babázni fog
és ő is ezért " kesereg" mert mindennél jobb szeretett volna kislányt és ma megmondták hogy kisfiú lesz

syg
ez rizsliszt eszembe sem jutott már csak most( mig adrit altatam ) esett le hogy ebből talán adrinak arizsteje is tartalmasabb fiimabb lenne na bár malomban mig mindig csak 1 szer voltam és bambino-ig jutpottam 3 gyerekkel 10 percig sem szóval majd megkeresem Kép

mino
van pindur pandur figura volt még tescoban???

cukker
bár tdm már nem aktuális de van a tescoban valami scoob. figura pénztár előtti árúsnál Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, ez lent, a Herbáriában volt. Láttam rizstejet is. Volt még vmi szójaliszt meg ilyenek, de azokat nem néztem, mert ugye az is allergizálhat, így én azt nem adok neki. Az árakat nem néztem. Ez a fél kilós barna rizspor volt 200 Ft.

Remélem, Lina jól halad. Vagyis Lilibaba.

Jó éjt!

Kép
sygnum

syg
igen sajna nekünk aszója sem jó mert arra is allergiás adri
pedig abból nagyon sokminden van szójapuding italok vanilás meg ilyen natur "joghurt " sok minden nem kellne itthon pepcselni vele

valamit még akartam de nem tudom már fáradok pedig még teregetek meg mosogatok most végeztem az étkező takritásával

jaj tudom

kob
a pelusért ne adjunk előre pénzt???

mino
pindurpandur van vagy ezt már kérdeztem akkor bocsi Kép

lilibaba vajon hogy halad ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lináékról még semmi hir?

Kép
Kép
Kép
kecsone

Bea
Mielöbbi talpra állást a műtét után!

Kép
Kép
Kép
kecsone

JÓ REGGELT! Kép

Mi újság van Liliapukája?????????????????
Nagyon kíváncsiak vagyunk!!!!!!!!!!! Kép Kép

Bea, hogy sikerült a műtét?

Nana, ne keseredj el, mi 3-an lányok vagyunk testvérek! Kép Kép Szerintem jó lesz, hogy 2fiad lesz, negyon jó barátok lesznek. Mi nagyon jó barátnők vagyunk nővéremmel. Kép
birolili

Szia Lil! Jó reggelt!

Remélem Szláva hamar ír, vagy küld egy sms-t valakinek..

Beának ma reggel 3/4 8-körül van jelenése a kórházban! Lilike; még csak ma műtik ám! Kép

Nana
Andrisom azt mondta, hogy gyönyörű név a Barnabás, mert Õ (utolsó előtti körben) azt szerette volna, ha így hívták volna Életkét, nekem meg a Botond tetszett nagyon az első pillanattól fogva! A Barnabásról azért beszéltem le, mert az ő családjában a fiúk mind vörös karakterrel születtek, és iskolás korukban sötétedtek be valamennyire.. Na gondoltam, majd kiabálok az udvaron; "Barna gyere ide Kicsim!" erre felbukkan a kanyarban egy répa vörös kispasi... Hát elég komikus lett volna! Kép
Bár Bálint igencsak barna karakterrel rendelkező "férfi"Kép emberke lett, a név választásaid nagyon szépek! (Nekem még a Vince és a Döme tetszett nagyon, de azt meg Andris fujjolta le...Kép )
Két fiú tuti h agyon fog szeretgetni!! KépKép
(Arról meg nem beszélve, h a korai Uh-n még tévedhetnek is! Azért ne dobd még sutba a Liza nevet!)
Látod, eddig Te drukkoltál nekem és Bálintnak, most én+Bálcsi drukkolunk Neked és Babócának! KépKépKép
Lilike
Hogy aludtatok? Füleske nem gyulladt be? Nem szúrja kis "Konnektororrúmat"??KépKépKép

KépKép
mino

Rozka
Pindúrizé van, de még függőjátszma, mert amit rendeltem, arról még semmi hír, de az kb 15cm-s plüss figura, amit meg a Tescoban lehet venni, az kb. 5cm-s műanyag..Kép De ha nem marad más, vésztartaléknak megteszi... Drága vagy, h mindig gondolsz ránk! Pedig Te is milyen szétszórt tudsz lenni... Akárcsak magamat látnám...Igencsak fáziskéséssel jut eszembe minden... Már ha eszembe jut! A Te agyad legalább frissen tartják a csajok! KépKépKépKép

Ma fodrászdába megyek.. Na ez jól fog esni! Igaz, szerném vállig visszanöveszteni a hajam, de oly mértékben hullik, hogy az már nem emberi... Most tömöm a multivitamint, meg vasat.. Hátha visszanő, és megáll a hullás... Már a lefolyót is többször eldugította.. KépKépKépKép(Lehet, h rövidre vágatom..) Már nem tudom, mit tegyek.. Bálint kezében is
mindig ott a hajam..Kép
Még jó, h sötétre van visszafestve, mert legalább nagyobb eséllyel meglátom...
Tényleg, Kob, h neked milyen jól állt a szőke séró! Most jutott eszembe.. KépKép

KépKép
mino

Sziasztok!

"Gyorshír" szerűen a lényeg.
Lili baba december 20-án hajnal 1-kor megszületett, 3950g és 52 cm. Teljesen egészséges, mindene a helyén, úgy ahogyan annak lennie kell. A mama és a baba nagyon jól érzik magukat.

Azért mindjárt írok egy kicsit részletesebben is és teszek ki képeket is.

Szláva
liliapukája

Jó reggelt!

Látom nagyon jókor néztem be ennyi idő után! Kép

Nagyon nagy gratula a babóhoz és sok boldogságot!!
Kép

A képeket várjuk nagyon!!!!

KépKép
erszényes

Óriási gratula a mamának és nagyon sok boldogságot és egészséget!

Képeket várjuk Kép.

Majd még jelentkezem, csak betegek a gyerekek és most én is hárommal vagyok itthon.
balim

DRÁGA LILI-APUKA!

HURRÁ! HURRÁ! HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon sokat gondoltam rátok és izgultam! A hideg futkos a hátamon és nyelem a könnyeimet! Annyira, de annyira örülök! Kép

És látjátok milyen gyönyörű nagy baba lett a pici Lili, hát ezért nem szabad ezeknek az Uh eredményeknek hinni. Kép
Mi megmonndtuk! Kép Kép

Puszi Linának és Lili-babának! nagyon ügyesek voltak, most már pihenjenek nyugodtan! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Éljen, éljen!
Nagyon nagy gratula Linának, Lilinek, és Szlávának! Még hogy kicsi lesz Kép Sok boldogságot Nektek!

Nana,
mi meg fiút szerettünk volna, és lett egy Emesénk. De legalább ruhákat nem kellett beszerezni, és egy idő után mindegy, hogy milyen nemű, mindenképpen a szemünk fénye Kép

Roz,
rizslisztet minden nagyobb boltban lehet kapni, én a Szilcoopban szoktam venni. Nem is jutott eszembe, pedig a gyümilevesekhez is használok ilyet. Palacsintát sütsz Adrinak külön? Van egy jó recept a zabpehelyliszten, tej tojás nélkül, fincsi nagyon!

Akinek kell pelus, írjon már e-mailt, hogy ne a topikot offoljuk! Meglátom, mennyi hely van az autóban Kép

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Pelus:
3-ig vagyok itthon, addig írjatok!

Kép

Kép
kobudo

Köszönöm Mindenkinek hogy így probáltok "vigasztalni".

Hogy öszinte legyek, amikor tegnap az orvost megkérdeztem látja-e és ő mondta látja, megmondja? mondtam igen és ő lazán közölte FIÚ. Hát akkor MAJD LEESTEM AZ ÁGYRÓL. Kép A férjem ebben a pillanatban lépett be az ajtón (pisilni volt Danival), mondtam neki rögtön. "kisfiú", ő meg csak nézett oriási szemekkel. Kép Aztán mindkettönknek ráragadt vmi hülye vigyor az arcára. Kép Örültünk vagy nem tudom. Aztán itthon, este én már egy kicsit vhogy szomorkásabb lettem. Elujságoltam a barátainknak, aztán mindenki probálta a jó oldalát nézni.Aztán mondtam a férjemnek milyen jó lesz majd a kicsi lányunknak lesz 2 nagy okos bátyja, akik mindig vigyáznak rá. Kép Pedig öszintén ha most lányunk születne nem hiszem hogy vállalkoznék mégegyre, de így!!! Kép
Ma reggel már teljes örömmel ébredtem fel. HURRÁ LESZ MÉGEGY "KISSZERELMEM"! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Mino,
Nagyon jót nevettem azon amit írtál. Kép Nálunk ugyanez a "veszély" fenáll. a férjem anyukája, tesója vörös hajú. Amikor Dani pocaklakó volt, végig féltem hogy vörös haj nála is meglesz. Kép És amikor megszületett kihozta megtörölgetve a csecsemősnővér és közölte: "vörös haja van" egy picit tényleg az volt de pár hét alatt elmult. Kép

Szláva hol vannak már azok a képek??? Látod addig én írok itt össze-viszza, mert fel sem bírok állni a géptől. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kob,
Pocaklakó már jóval nagyobb mint egy tojás. Kép kb.16 cm (ülőmagasság: 11,5 cm) Jó nagy! Kép
Minden mérete kicsit nagyobb mint a kora, kivéve a fejecskéjét, az kisebb. Remélem ez nem jelent semmi rosszat?

KépKép
KépKép
nana09

htalmas gratula linának és lilinek várjuk a részleteket és képet Kép

bea
nagyon szoríítunk Kép ne félj minden okés lesz Kép

kob
mailt küldöm

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nagy-Nagy garatula Lináéknak. Sok boldogságot, és egészséget Lili babának, Lina mamának és Szláva papának. Lilla is 3950 gramm volt 53 centivel.

Éljen a leendő újabb kisbabafiú : Barni.

Ki lesz a következő? Cukker ugye te vagy az? (nagyon nehéz követniKép Tényleg Kob ha majd lesz időd küld már át lécci a táblázatot mert a múltkor a teljes gép le lett formatálva és ezt nem mentettük ki. Köszi.)

Beát 8,30-kor már vitték is műteni. Azóta nem szólt még ide. Most altattam el Kispockot. Majd ha felkel megyünk be meglátogatni anyát.

Ezt most gyorsan el is küldöm, hátha van már fent kép.

Közben jött a telefon, hogy végeztek Beán. Már fent van a kórteremben.

Majd jelentkezünk

KépKép
KépKép
sbea

Beát pusziljuk!!!

Kob táblázatot én is szeretném, olyanom még nincs amin pocaklakó is már fent van. Kép

KépKép
KépKép
nana09

zsolti
puzsiljuk beát Képügyessek legyet otthon kettecskén lilácskával Kép

el is felejtettem mondani áki szombaton felált Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Ezt a képet tegnap este találtuk. Szóval lesz még egy ilyen kis csibészünk! Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lina,Lili, Szláva gratulálunk! Sok boldog percet,tejcsifolyamot kívánunk, és várjuk a képeket!

Nana, nagy csibész lesz B is,mert bátyus minden "jóra" megtanítja majd!Kép És úgy el fog kényeztetni Téged a három psi, h csak győzzed!KépHannácska, nagy szemekkel nézi Danit!Kép

Roz, nagyon ügyi Áki is!

Bea, gyors gyógyulást! Mikor engednek haza?

Mino, akármilyen kevéssé hullik is az ember haja, Minimanók kezén akkor is ottvan, de ha nem a földről szedik össze,akkor kitépik maguknakKép!

Kép
seriff

Éljen ÁKI is! Kép nagyon ügyes!!! hány hónapos is most?

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,
Reméljük Hanna nem vesz példát Daniról, hogy "nahát percek alatt milyen felfordulást lehet csinálni a szobánkba." Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana
nagyon szépe kvagytok Kép nagyon zsivány lehet dani Kép

anyira várom már essen hó és mehessünk szánkózni egy fehér karácsony mg gyönyörű lenne Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

nana
most lesz 9 hónapos Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Írtam egy elég hosszút de a kb. 10. telefon között lefagyott a gép, így megpróbálok több részletbe leírni Lilibaba megszületését.

Szóval a tegnapi levelemet ott fejeztem be, hogy a Linánk du. fél 4-kor fel kellett mennie a szülőszobára, ahol kapott kúpot és bezselézték, hogy elősegítsék a tágulást. Ez valahogy úgy működik, hogy kisebb fajta fájásokat generál amitől tágul a méhszáj - ha jól értettem.
Mire odaértem a Lina a folyosón sétálgatott egy vécépapírral a kezében „működött a kúp”. J
Így sétálgattunk a folyosón kb. fél 9-ig, utána egy órára rátették az NST-re. Fél 10-kor feljött a Tamás (dr. Horti) és megrepesztette a burkot.
Hát innen kezdett izgalmassá válnia dolog mert a Linának ez a sétálgatás eléggé bejött, de itt meg kapott oxitocint és az ágyon kellett feküdni, ami szerinte azért nem volt annyira kellemes. 11-kor visszajött a Tamás és mondta, hogy nagyon szépen alakul a dolog és 3-ra szerinte meglesz a baba.
Kép
liliapukája

A vizsgálat után a Tamás azt mondta, hogy egy fél óra múlva felkelhet a Lina és kimehet pisilni és letusolni. Szegénybe ezt tartotta a lelke, mert a fájások egyre ritmusosabban és erősebben jöttek. De bevallása szerint ennél sokkal rosszabbra számított, mert ugyan fogvicsorítva és fújtatva de ki lehet bírni. Amikor kimentünk pisilni a kb. 30 méter hosszú folyosón olyan 8 alatt mentünk végig, mert egyre gyakrabban jöttek a fájások.
A zuhanyzás, ahogy sokan írtátok tényleg nagyon jót tett, mert, ugyan voltak alatta fájások, de néha egy mosoly is belefért a vajúdásba. Annyira jól esett neki, hogy nem is akart onnan kijönni. Mire visszasétáltunk a szülőszobára már jött is a Tamás, hogy megnézze Linát, hogy hól tart. És volt nagy meglepetés….., mert azt mondta, hogy annyira jól tágul, hogy már 4 ujjnyira nyitva van, és itt elég hamar baba lesz.
Innentől úgy peregtek az események, hogy azért többször vissza kell majd játszanom az agyamban az eseményeket, hogy majdnem minden részletre emlékezni tudjak. De a lényeg az, hogy a Lina innentől kezdve olyan hihetetlen módon összeszedte magát, hogy csuda. Végig azt csinálta amit mondtak neki, akkor fújt amikor kellett, akkor és úgy tolt amikor kellett. És kb. 3-4 tolásra kiszülte Lilibabát.
A végén persze mindenki-mindenkit megdicsért, hogy milyen szuper volt, és hát itt van az eredménye az elmúlt 9 hónapnak:
Kép
Kép
Kép
liliapukája

Szláva tetszik ez a kronologikus sorrend Kép de már megöl a kiváncsiság...

KépKép
KépKép
nana09

Linacska ea Szlava! Gratulalok Lili babahoz! Jo egeszseget es sok boldogsagot! Gyonyoru karacsonyi eloajandekot kaptatok!Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

ÉLJJJJJJJJJJJjjEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNN !!!

Még képet mégggggg !! KépKépKépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Jaj közben megjöttek a képek! Kép

GYÖNYÖRÛ kicsi Lili-baba! Kép És mekkora hajacskája van!!! Kép És tiszta apukája! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Gratulálok Linának és Neked is.sok erőt és egészséget az egész családotoknak!
Nagyon megható ez, föleg hogy pont karácsora otthon is lesztekKép

KépKép
KépKép
bepa77

mekkora frizuraKép
gyönyörű, mintha nem is frissenszületett lenne
nagyon ügyi volt Lina
mégegyszer gratula

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Gratulálok a friss Apukának, Anyukának, és Lili babácskának . Olyan jo volt olvasni, mindig más amikor egy apuci meséli a történéseket más szemszögből , igy olvasva nagyon ügyesek voltatok. Kivánok nagyon sok tejcsikét és jo egészséget. Nagyon drága Lilike , használjátok ki a lehető legtöbb időt mert nagyon gyorsan halad az idő , lásd mi is mindjárt 4 hosak leszünk .
Tényleg baba-mama szobába mentek Lináék?

Kép

Kecsone

Kép
Kép
Kép
kecsone

Lina, Lili, Szláva! Gratulálok a kis Tünérkelilibabához! Lina nagyon ügyes volt, nemhiába szurkoltunk neki. Ugye-ugye? A sétálás és a meleg víz meghozta a hatását, gyorsabban tágult. Nem igazán értem, miért nem preferálják ezt, pedig nyilván ők is tudják. Na mindegy, lényeg a lényeg, h minden jól ment és jól vannak. És Karácsonykor egy saját kis angyalka fog a fa alatt feküdniKépElsírtam magam.

Roz,
Ákos nagyon ügyes, te meg elfelejted megírni...Ejnye-bejnyeKép
Volt vmi vmi más gabonaliszt is, talán köles.

Zsolti,
Beát puszilom, próbálja minél többet mozgatni a térdét. Fájni fog, de sajnos muszáj. Tegyetek rá jeget.

Mino,
a rövid haj is hullik és a hosszút könnyebb összeszedni. Én utálom Robi haját szedegetni, az enyémet sokkal könnyebb. Arról nem is beszélve, h a hosszút össze lehet fogni és nem tud annyira belekapaszkodni. De azért megy neki. Néha megtép rendesen játék, birkózás közbenKép

Nana,
te szép vagy, Dani huncut kis kópé (na és ő is szép), a gyerekszoba meg arra való, h ott legyen a rendetlenség. Azokat a tárolódobozokat hol vettétek? Én is vmi ilyesmit szeretnék majd venni neki.
Pocibaba tényleg szép nagyKép
Hányinger?

Szláva! Baba-mama szobában vannak?

Kép
sygnum

hát mit is mondjak ... ez olyan szép baba gyönyörű lina ügyes volt szülés ugy látom zökkenő mentes volt micsoda élmény hatalmas gratula Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Kob,
mail mindjárt megy!

Már akartam írni, h Leona retteg a porszívótól, amióta megpróbáltam leszívni az orrát. Néhány napja be van dugulva neki és nehéz a szopi. Nagy kikerekedett, rémült szemekkel néz mindig rám aztán meg elkezd ordítani. Az orrszívóval meg alig jön vmi. Ma kipróbáltam, h én szívtam meg a porszívó helyett és sokkal több váladék jött ki. És sírás sem volt.
Azt hiszem, Mino írta, h azért vett elektromosat, mert az mobil. Hát, úgy néz ki, ez is lehet azKép

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?