Sziasztok
Latom itt sem nagy az elet,mindenki kari elotti utolso intezkedesben van??
En nem igan,vagyism ar majd minden kesz
Meg holnap takaritok+bevasarolunk vacsi hozzavalot es kesz
Inkabb a munkaban vagyok elhavazva,minden napra jut egy uzleti ebed,ugyhogy nem unatkozom,de az ev vege ilyen.
Detti
Sirni en Alexet 11 hos koratol hagytam a kisagyban,mert akkor lett elgunk a ringatva elalszik szindromabol
eloszor csak fel orat sirt (de en azt is az udavarrol hallgattam,mert bent nem birtam )utana a 3.napon mar egyaltalan nem
Talan jo korbankezdtuk mar megerett ra egy kicsit jobban
En is mindent egydul inteztem,jo a ferjem a nagybevasarlasokat atvette,de koyeli nagyik hijan mindenhova vittem a gyereket,ugyhogy tudom mirol beszelsz,bar nekem nem volt nyugos,de azert igy sem volt egyszeru meg a fogorvoshoz is vinni....
Es igazad van minel nagyob egy gyerek akkor jonnek az igazi problemak hogy ugy neveljuk oket hogy ertesek mi az ertekes es mit kell figyelmen kivul hagyni (alkohol,drog ).
Kzsuzsa
Eszterkenek szep sulya van mar
Hoka
Ne aggodj meg sian befordulhat a 36,hetigaddig meg van ra helye
Nyuszimami
Sani nagyon cuki
A Grippe Watert nem probaltaok,nekukn egyedul az jott be hasgorcsokre.
CSilla,
IGaza van alanyoknak csak az kaphat anyatejet a gyujtobol legalabbis itt Pesten9 akinek kora vagy beteg a babaja.En is hetekig kerleltem a dokinot mire felirta,es idovel a valtozatlan mennyiseg mar keves volt,ezert csak 6 hoig kertem.Aki lead annak fizetnek erte szepen (perszem eg is erdemlik) es lemennek a tejert,neknuk viszon menni kellett erte,ami nem volt egyszeru az elso telen,plane ugy hogy cska magamra szamithattam,ha esett ha fujt menni kellett,mert munkaidoben apat sem kerhettem meg mindig.
Na szep napot mindenkinek
Kata