Sziasztok!
JÓL VAGYUNK? MINDEN RENDBEN!
Voltunk uh-n, s mindent rendben találtak. Genetikailag nagy a buksink.
A vizsgáló doki azon csodálkozott, hogy-hogy nem voltunk Balával 6 hetesen ilyen vizsgálaton. Szerinte ez már annyira rutin szerű, hogy elküldik a piciket. Hát minket nem küldtek
(???)
Nem sokat vagyunk itthon, s még a karácsonyi "rohangálás" menetrendje is csak körvonalazódik.
Az ajándékok egy része még hiányzik, de talán jövő héten Apa itthon lesz három napot, s akkor még lesz alkalmunk nézelődni. Bár Õ előre megmondta, hogy csak fél napot hajlandó erre áldozni. NAgyon nem szereti ezt a karácsonyi ajándék kitalálósdit, s megvevősdit. S valahol igaza van. Én is csak akkor szeretem, amikor tényleg nem kényszeredetten kell kitalálni valami ajándékot csak azért mert adni kell. Megpróbálok nem haszontalan ajándékokat kitalálni vagy csinálni. Remélem mindenkinek minden tetszeni fog.
Sziszi!
Hát a mi megismerkedésünk is véletlenek sora volt
Tomim akkor volt másodéves az egyetemen. A fősulira ki volt ragasztva egy plakát, hogy rocky tánctanfolyam indul Tomiék koleszában. Én megpróbáltam minden barátnőmet rávenni, hogy jöjjenek velem tácolni, de nem sok sikerrel. Ha nem hajt a vágy, hogy én csak azért is rockyt akarok tanulni, akár olyan áron is, hogy egyedül járjak rá, ma nem ismerem Tomimat. Szóval elmentem egyedül. Hosszú hetekig, heti két alkalommal jártunk ropni a táncot, de Tomimat észre sem vettem. Volt egy állandónak mondható táncpartnerem, aki ott csapódott mellém, de nem bírtam a srácot. Az utolsó két alkalmommal meg jól magamra hagyott, s nem jött az órákra. Na ekkor került elő Tomim. Felkért, s meglepően jól mentek a figurák. Aztán az utolsó alkalommal ismét felkért, s a tanár javaslatára hallgatva "Vasárnap teadélután lesz a (?) kollégiumban, mindenkit sok szeretettel várunk, ha gyakorolni szeretnétek az itt elsajátított figurákat", elhívott vasárnapra bulizni. Vizsgák hegye állt előttem, így nem mondtam biztosra, hogy ott leszek, de győzött a szívem, mert valamit már akkor megérzett, hogy nekem el kell mennem. Ha nem megyek el, nem tudom, hogy találkoztunk e volna még, hiszen nem tudtunk addig egymásról semmit. A teadélutánról szépen illedelmesen haza lettem kísérve, s innen sínen voltunk.
A lagzi időpontját nem kapkodtuk el, de nem is baj. Mind a ketten úgy gondoltuk, hogy először lakva is ismerjük meg egymást. Bejött minden számításunk, így nem vártunk tovább. 2003. augusztus 2-án volt a lagzink.
Kriszti!
Remélem tényleg jobban vagytok már! Tessék mindenkit kikúrálni az ünnepekre!
Tomidnak sok sikert a zh-ihoz és a vizsgáihoz!
Mekkorák vagytok! Nagyon aranyosak a leányzók! Milyen stabilan csücsültök már! S ez a mászás, nem semmi.
Bala, mint minden fiú lusti még egy kicsit, s nem sieti el a dolgokat, de nem is bánom. Van még neki rengeteg ideje.
Viszont kint van az első fogacskánk
Úgyhogy mostantól félthetem a cicim
Remélem nem lesz harapós kedve jó ideig.
Claire!
Milyenek lettek a hópihéid?
VAn esetleg rólatok is fénykép? A profilod képén még igen kicsik az ikrek, úgyhogy gondolom nem mostanság készült.
Zsóci!
Jól vagytok? Nagyon eltűntél! Nincs semmi baj ugye? Remélem nem fagytál rá a bicajra ilyen időben!
Puszi mindenkinek és jó készülődést!!!
Timi
Ui.: A megismerkedéseitek történetére kiváncsi lennék, márha nem titok, ki hogyan lelte meg élete párját.