Sziasztok!
Lola: Nagyon jó lett a torta, és tényleg nem volt drága, Bálintnak katicás volt az elsőn, másodikon süni, de mindkettő 5000 Ft. körül volt. Nálunk márciusban hármas szülinap lesz, én már most várom, férjem 30, Bálint 3 (egy napon!), Benedek 1 éves lesz. Férjem, és Bálint nőnapon születtek, Benedeknél cukkoltak is, hogy, na, ez a kritikus nap.... Õ 8 napot még várt.
Bálint azért mosolyog sokszor a képeken, mert szeret szerepelni, de azért ez más, mint mikor a babákat lefényképezzük. Érdekes, verset, éneket nem hajlandó már mondani, pedig kicsi korában mondott. Fél éve már kis segítségekkel tök sok verset tudott. Meg, ha kérdezzük a könyvekben, hogy ez milyen állat, akkor valami egészen mást mond. Múltkor pl. valamilyen madárra azt mondta, hogy szarvas.Az elefántra, hogy malac. Meg már azt sem hajlandó elsorolni, hogy kinek ki a testvére, férje, felesége, olyan, mintha szándékosan összekeverné. Sománál ez hogy van?
Erika: A naptár nem áll sehogy, mert tegnap éjfélre lett kész a gép, újra kellett telepíteni. Lehet, hogy nézted, de ez az egyedinaptar.hu is olyan, hogy magadnak teszed be a képeket, hátteret, csak ők kinyomtatják, összefűzik. Lehet, hogy sokkal olcsóbban is lehetne, de én idén így csinálom. Aztán majd jövőre meglátjuk. Majd mutasd meg a Tiéteket, én is felteszem, ha kész lesz.
Edit: Köszi a gyógyító energiát, de tényleg nem nagyon betegek, csak nagyon rossz az orrszívás, most vettünk orrsprayt, meg Nasivin cseppet, megy a visítás. Benedeknél teljesen lefáradok testileg, lelkileg. Inkább ez a baj.
Megértelek, múlt héten én hétfőn voltam lent kisboltban kb. 5 percet, csütörtökön csak bejelentkezni mentem le a kozmetikushoz, legközelebb szombat. Egyébként a lakás. Semmi más. Én is idegesebb vagyok. A sütivel én se nagyon akarok foglalkozni, férjem nem édesszájú, Bálint is csak a csokikat nyalja le a sütikről. Ha csinálnék csak azért, mert elvárják. De lehet, hogy veszek, aztán álljanak fejen. Akinek nem tetszik. Nem nagyon jön hozzánk senki, csak a fánkat szokták megnézni,mi megyünk inkább. Az én családom még a fánkat se látja, talán a szüleim eljönnek a két ünnep között.
Sajnálom, hogy most nem lakunk közelebb, mondjuk egyedül nekem sok lenne 5 gyerek, de szerintem Erikával ketten bevállalnánk.
Akkor már hatot. Lenne itt jó kis bölcsi. Csak Bálint keveredne össze, hogy most melyik is a Benedek???
))))))
Remka: régebben kérdezted, hogy egyedül merem-e őket hagyni, hát, lassan nem lehet, mert Benedek elveszi a játékot, Bálintnak meg rögtön az kell. Most próbálom tanítani, hogy nem szabad kitépni a kezéből, meg van annyi játék, ne az kelljen mindig, ami a kicsinél van.
Én 24-én ebédet főzök, vagyis előző nap gyümölcslevest, meg másnap halat. Mondtam a férjemnek,hogy legyen mákos-guba, de elhúzta a száját. Édesség.
Képzeljétek, tegnap megint felzörögtek! Este 6.40-kor férjem kalapált, mert a hálóban elromlott az ablak. És erre zörögnek. Olyan mérgesek lettünk, én ilyenkor még hiltiznék is , és fogunk is. Hát nehogy már! Nekünk már semmit sem szabad? Férjem azt mondta, hogy megkérdezi őket. De szerintem ebből úgyis vita lesz.