Sziasztok!
Nézzétek csak, ezt találtam egy másik topicban az almaecetről:
1.A szervezet ásványi elemekkel való ellátásánál: naponta egy vagy több alkalommal, egy-egy pohár vízben oldva két kiskanálnyi mézet és két kiskanálnyi almaecetet meginni.
2.Túlsúly esetén: minden étkezésnél 2 kiskanál almaecetet egy pohár vízbe keverve meginni. Gyorsítja a zsírok elégetését.
3.Krónikus fejfájás, migrén: Minden étkezésnél 2 kiskanál mézet elfogyasztuk és az almaecet gőzét belélegezzük. Lapos edényben azonos mennyiségű almaecetet és vizet össze keverünk, és lassú tűznél felforraljuk. Ennek a gőzét lélegezzük be.
4.Az almaecet fogyasztása megszünteti a fáradékonyságot, szédülést, csökkenti a magas vérnyomást, javítja az emlékezőtehetséget, javítja az étvágyat, és ellenállóvá teszi a szervezetet. A népi gyógyászat javasolja használatát mert igen sok káliumot és mellete még foszfort, klórt, nátriumot, magnéziumot, kalciumot, ként, vasat, fluort, sziliciumot és számos nyomelemet tartalmaz.
Sasha,kíváncsi,
nálam uez volt a helyzet. Plusz régóta tartó, nem elmúló állandóan változó nőgyógyi problémák. Kenetvétel kimutatta a Candidát. Én pedig egy körömgombára elkezdtem szedni a Mycocyst tablettát (bórgyógyász tuti jófej volt, mikor megtudta, hogy nőgyógyászati panaszaim is vannak, ezt tanácsolta, mert ez arra is jó.) Már március óta szedem, hosszó ideig tartott, de elmúlt az állandó nassolási vágyam! Már akkor sem kívánom meg a csokit, ha gyerekeim eszik.
Vannak itt receptek is? Mert nekem jó sovány kaját kell csinálnom mostanában, viszont egészségesen a gyerekek miatt is. Na visszaolvasok.
Kíváncsi, valahogy bennem csak 4 fiú élt, öt, úristen!