Laga
Annyira nem sürgős, de azért jó lenne mihamarabb. Szilvinek is van, ezért jó lenne hozzá eljuttatni (Neked is közelebb van), én pedig onnan hoznám el.
Aranyhold
Szerintem is egyre szuperebbek a talik, mert egyre jobban megismerjük egymást, és egyre jobban lehet a másikkal packázni!
Szilvi
Megállt a buszmegállóba, mi meg felszálltunk - segítséggel. Az új sportág nem rossz, de inkább gyerek nélkül űzném és akkor még szívesen is!
Pöttyök: Casnak igaza van, tehát reggel úgy kelt, hogy 3 csípésszerű volt az arcán, azt hittem valami vadállat esett szegénykémnek, ez volt az első jele. Szóval tuti, hogy a vasárnapi húsleves volt a ludas, már csak azért is, mert múlóban van, és mindent eszik ahogy eddig (a húslevest mellőzük). A szakácskönyv pedig nem Kori volt, ha hiányozna belőle néhány finom falat.
Nézd meg légyszi, hogy maradt-e otthon tápis kanál, mert mindtha a dobozban lett volna, amit elhoztam?!
Cas
Pöttyök: azért Neked könnyebb, Te már edzett vagy ilyen téren, de én?
Mozi: melyik napon? És mennyire éjszakába nyúló? Nem igazán bírom mostanság az éjszakázást. Ma éjjel is kelt Kori. Tápi aztán szunya, negyed óra múlva megint bömbölt. Gyanús volt, ezért benéztem a hálózsákba, na igen csupa pisi volt. Szóval elég álmos vagyok mostanság.
Mucus
Süssél nyugodtan sütit, ha megmaradna szívesen bevállalom. Micsoda családod van?????????
Na igen, eddig semmi (nagy) hátrányt nem éreztem a hegy miatt. Sőt így télen kimondottan jó, nem kell a normafához, dobogókőre, stb. helyekre menni. Csak ismerni kell itt a helyeket!