Akiren!
Lányom rákattant a macira, most apámat nyúzza, hogy van régi telefonja, aztán bevisszük az Európarkba és beváltjuk macira.
Gréti mint Miss. november hm??
Connie!
Még itt vigyorog néhány naspolya a fán, lehet licitálni! Ja akartam irni, hogy Te szoktál az Astiban vásárolni, szóval januárba be fog zárni, végleg, tuti infó, mert a Baross utcába van a másik és ott mondta egy csaj akit régről ismerek.
Berkiadri!
Nem semmi, hogy ennyi haja van a nagyfiúnak, hogy belelógott a szemébe, nekünk csak tarajunk volt, szemébe nem lógott. Mondjuk a kanült a fejébe vezeték be és amikor kivették és a ragtapaszt levágták hát a haját is lekellett. Úgyhogy csináltam egy kis fazonigazítást neki. Gyógypuszi az oltásra!
Vezso!
Persze, hogy kellett!! Örülök, hogy ilyen happy vagy, bár nem nagyon tudlak magad alatt elképzelni, mégha irtad is. Nagyon hasonlítunk egymásra, a barbi ruha varrást jobban élveztem mint a lányom, megterveztük aztán én is varrtam kollekciókat, meg pasinak is. Meg volt egy pisilős babája és annak varrtam kengurut, igy tudta Patri is hordani a babáját, persze amikor kicsi volt. Most annyira nincs időm, hogy one kreativkodás, meg nekem ihlet kell akkor szárnyalok, most idén nem megy.
Ja talizhatunk majd. Hol? Jövő héten teszek fel a Patriról képeket FashionDances, amikor versenyen voltak, Veronak mutasd majd meg. Csak úgy kiváncsiskodtam, hogy miket kapnak a lányok. Én is lennék a helyükbe, de olyan jó vásárolni nekik nem? Patri kapott egy nagyon szép almazöld kabátot, nagyon jól áll neki, már hordja, meg kap egy kis táskát, olyan divatossat, kinézte már magának csak nem mondtam meg hogy megkapja. Izguljon csak. Meg apróságokat, még nem tudom. Benice ismét kinőtt a 74-es kombikat azt pótoljuk, meg játékokat még nem tudom. Milyen az a játék amit Rozinak veszel, hogy lehet bővíteni?
Timurr!
Szerttem volna bescennelni képeket Benicéről, de kipurcant a nyomtatónk, de jövő héten rendbe lesz,akkor majd küldök még, most csak amiket eddig is láttatok. E-mail megy!!De nekünk is lesz digitális fényképezőnk aztán ontalak benneteket Benicés képekkel.
Jégvirág, Kingu!
Nagy adaggal! Szorítunk, aztán majd én is kérek adagot keddre, én is zh-zom.
Kriszta!
Remélem Flóra már pöttymentes, a paradicsom tényleg okozhatta.
Virág!
Tényleg elég bunkók, most szerintem sok vevőtől elbúcsúzhatnak, nem éri meg nekik, hogy karácsonykor kielégítsék a vevőket. No üzletpolitika. Szegény azért remélem találsz majd jó kis szalvétákat.
Zsuba!
Látom betársultál a "szép képeket tudok csinálni" táborába. Hát tényleg nagyon szép, és ez ilyen kékes vagy csak állítottál valamit rajta?
Olyan ügyes már a kisPockom átfordul lazán és imádom ahogy dumál. Amikor meg közelítek felé tökre örül, mert azt hiszi felveszem, ha meg nem hiszti van ám. Ha nem lát két percig szintén vísit mint a malacka. Jaj úgy imádom a kis szarházit.
Én nem tudom mi ez a meghívó, de én is kérek, ne maradjak már ki semmi jóból. Ime az email címem:
Patri93@freemail.hu. Hívjatok már meg!!!
Tud valaki nagyon jó linzer receptet, szeretnék karáncsonykor csinálni, nagyon szeretem és nekem mindig olyan mint a beton.
Voltam fodrásznál, tök rövid lett a hajam, annyira hullott már. Hát olyan kis fura, még csak Benice látta, azért megismert. Na majd este a család is megcsodálhatja.
Én majd olyat fogok csinálni,(most találtam ki), hogyha lekerül a gipsze és már nem lesz érzékeny Benice lába akkor csinálok egy képet, öntök bele gipszet és Pocok lábát belenyomkodom, mintha menne a homokba. Aztán beszórom valami homok jellegű anyaggal, és szalvétából meg teszek kagylókat meg csillagokat, és olyan mintha a tengerparton totyogott volna. Na??
Patri