Hali!
Jól elkiabáltam Adri szuper alvásást.
1 hete őt is altatni kell, még délután is. Jobban van, de még taknyos egy picit.
Nagyon jók a képek csajok.
Babus
Egy picit elmaradtam: Boldog szülinapot! így utólag.
Lehet kapni fejvédőt az esésekhez
, apa folyamatosan azt magyarázza, hogy ilyet akar venni Adrinak, én meg, hogy ne vegyünk
Adrinak is már 4 foga van. Hol jött ki Kristófnak a 5.?
Megint meg kell, hogy nyugtassalak, apa nálunk is hasonlóan viselkedik, viselkedne, de nem hagyom. Sokszor szócsatázom vele ilyeneken. Állítom ilyen vastag könyveket még életében nem olvasott (a kádban is), mint mióta Adri megszületett. A WC-n való olvasásra is csak azóta szokott rá. Ma sincs este és holnap is koncertezni fog. És persze ilyenkor éjszaka jön, fáradtan, és másnap aludni akar. Ennyi hobbija még életében nem volt. Heti két próba, számítógépes játékok, weboldal szerkesztés, házi stúdiózás természetesen az is a számítógépen. És közben nekem mondja, hogy állandóan netezek. Na erre közöltem, ha ezt tényleg komolyan mondja, akkor januártól lemondom a netet, aztán meglátjuk, kinek mi a fontos... Állandóan aludna, pihenne, nem zudom miben fárad ki ennyire. Mindig is nagy alvó volt, de amikor terhes voltam én is és a család is megmondtuk neki, ha megszületett Adri erről mondjon le. Na gondolhatjátok. Sajnos be kell vallanom olyan, mint aki "menekülne itthonról", csak hogy mással foglalkozhasson, ne velünk. Úgy látszik nagy fába végta a fejszéjét, de ezt nem akarja belátni. A múltkor délután ő volt Adrival, mert cégügyben ügyvédhez kellett mennem. Közölte hogy ő most milyen fsza gyerek, mert egy fél napot ő volt Adrival, ne szóljak egy szót sem. Aztán ledöbbent, amikor mondtam, hogy az a fél nap max 3 óra volt
Na én is kidühöngtem magam. Anyu azt mondja lehet még fiatal (26). Lesz majd ő is 30
Én nem hagyom magam, mivel időnként ő eteti, öltözteti, még a Corába is elküldöm Adrival vásárolni, belátja néha, hogy igazam van. Olyankor pl. kiporszívózik
Fel a fejjel! Én is szeretnék mihamarabb 2. gyereket, de tuti előtte leülök apával, hogy jól gondolja meg, mert egyedül én nem csinálom.
Elringatni sem tudod Kristófot hintaszékben, hordozóban? Nálunk ez beválik, még ha egy kis ideig fészkelődik, játszik, de bealszik. A hintaszékben is az ölemben sokszor gagyarászik, felnéz, kapálózik, de egy idő után becsukja a szemét, szoktam neki énekelni, vagy csak simán sssusogni. És csak akkor rakom be az ágyába, ha teljesen elaludt.
Nekem mákom van, mert imádja a szomszédokat szinte minden nap 18-20ig ott van, addig van időm magamra, sőt van amikor apa is átmegy, így végre teljesen egyedül lehetek
Neked nincs ilyen ismerősöd, barátnőd?
Juc
Én is bejelentkezem a talira. Majd mondjátok meg, hogy akkor most délelött vagy délután. Én a délutánra szavazok. Apa még gondolkodik, de lehet hogy jön ő is. Adri imádja a zajos dolgokat, régen mindig a járóka mellett vasaltam, úgy aludt el, szerintem azt hiszi róla, hogy egy sárkány
A porszívó a mindene, követi, mostmár az orrszívót is kezdi csípni kis túlzással. Mindig megmutatom neki, hogy mi az, a kezébe adom, az elején még tartja is az orrát, meg a végén is megmutatom, hogy milyen ügyi volt és hogy ez milyen jó dolog, mert így sokkal jobban kap levegőt.
Andi
Milyen ügyes Miron, nahát... De jó, hogy van babysittered!
Muki
A következő gyerekemet én is cumiztatni fogom. Alig vártam, hogy elkezdje az ujját szopni Adri, hogy meg tudja magát valamivel nyugtatni. kb 8 különféle cumija van, de egyik sem kellett, öklendezett tőlük, meg hányt is, nem kezdtük elég korán a szoktatást.
Tamesz
Mi is wiw függők lettünk
Alakul a következő osztálytalákozóm
Hogy ment az altatás? Én csak napközben tudom itthagyni Adrit, akkor sem mindegy, kire. Este mással nem eszik, alszik el. Napközben anyukámmal tök jól el van, ebédel, uzsonnázik vele, eddig szuperül aludt is, kivéve a héten. Pedig ringatta, itatta, etette, 15után dőlt csak ki.
Jó éjt!
Cs