Új privát üzeneted érkezett!

Én is szívesen lennék otthon, de nálunk úgy néz ki, hogy örülök, ha 2 évig itthon tudnék maradni a gyerkőccel! Sajnos nekünk nincs vállalkozásunk, mindketten robotolunk! Kép A gyes meg nem túl sok! De azért nem panaszkodom, vannak nálunk sokkal rosszabb helyzetben lévők is!
Manka! 1 hét múlva már szerinem is tesztelhetsz! Majd írd meg mindenképp és nagyon szurkolok! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok! Kép

Ne haragudjatok, de ezt most találtam az infertility orvos válaszolban, és be kellett másolnom ide:

"A magas ösztradiolnak és progeszteronnak örülni kell, azt jelenti, hogy jó sárgatest-fázisa van"

Kép Kép Kép

Köszönöm a drukkokat!Kép

Anyapoc Kép,
nekem a türelmem legendás! Kép azaz helyesebben legendásan nincs...

angel37

Valaki erre?

KépKép

KépKép
okr

Ha senki,akkor számolgatom a barikat,míg elalszom.
Kép1.2.3.4....................

KépKép

KépKép
okr

Manka!

Ugyanigy vagyok mint te. 24-én szeretnék tesztelni egy +t és betenni a fa alá. Nagyon sokat várok most ettől a hónaptól. Nem mintha bármit máshogy csináltunk volna mint eddig, de most, hogy pont karácsonyra esik a ciklus vége, nem tehettem meg, hogy ne ezt kívánjam a Jézuskától.

Nagyon drukkolok neked! +++++++++++++++++++

Üdv.

Kamilla a "Babát szeretnénk"-ből

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok Lyányok!

Köszönöm mindenkinek a drukkot nagyon aranyosak vagytok, remélem hatásos lesz!
Itt a görbém
Kép

Szerintem szépen kiegyenlített, de ugye ez nem jelent semmit?

Szia Kamilla, mindjárt megkereslek.
Lehet hogy egységben az erő!!!!! szorítsunk egymásnak!

Kép
manka2

Sziasztok!
Ezt nézzétek meg! Ma vagyok a 29. napon és még semmi...Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Angel

Ha nem vagy türelmes típus,akkor jól bírod..Kép
Szuper a hír,amit olvastál,akkor tényleg nincs gond,hajrá,hajráKépKép!Esélyek ebben a hónapban?

Kriszta

Te mi a jó fenéért nem alszol éjnek idején???KépÉn ilyenkor már rég durmolok,sőt,egy ébredésen is túl vagyunk általábanKép!

Manka

Ez a görbe szuper.Én nem mondanám kiegyenlítettnek(bár nem tudom,azt érted-e alatta,amit énKép),mert látszik,hogy a ciklus első felében lent volt a hőd,van hőesés és most fent van.Ilyennek kell lennieKép!És maradjon isKép!

Timocska

Jaj,én nagyon drukkolok,ez a görbe tuti jó,csak hozzon zebrátKépKép!

Na megyek,mert dögrováson vagyok,hangom nulla,egész éjjel köhögtemKép...

Mindenkinek puszi!

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Õrületes tempóban írtok és izgi a téma is... Kép
Nem tudtam mindent lekövetni, mert eddig nem volt itt a munkahelyen net.
Röviden a gyerekeknek jobbulást, az esélyeseknek meg kétcsíkosat kívánok de azonnal, vagy legalább is a fa alá. Basszus állítom, hogy minden nagyszülő ebben reménykedik. Már a karácsonyi nagy bejelentésben.

Én sajnos az idén sem kapom meg a Jézuskától azt amire a legjobban vágyom.
De majd egyszer csak, gondolom én.

Az éppen pé körülieknek meg sok sikert orgazmussal vagy a nélkül. Kép

Szép napot!
Junko
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc
Azért nem alszom el korán,mert úgyis felekel a gyerek.Így kevésbé vagyok ideges miattaKép
Megszoktam,hogy éjfél körül alszom el,és 7-kor kelek.Na meg éjszaka még azért felébredünk párszor.Kép
Jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manka,Timocska,Kamilla
De szép lenne,egyszerre három zebra,és ráadásul karácsonyra!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKép
Ezeket kívánom a fa alá,mindenkinek!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Üdv Csajok! Kép

Tontica,
gratulálok az első dokumentált pé-hez! Kép

Timocska,
a görbéd igen biztatóan alakul! Kép ++++++

Editke,
szuper lehet az új lakásba készülődni...Kép lehet, hogy most, hogy ez fog lekötni, észrevétlenül bekocog a zebra is! Kép

Szia Kriszta, itt is! Kép
Úristen négy zebra a fa alatt!!! Kép

Anyapoc,
jobbulást Neked! Kép
csak ezért bírom relatíve jól, mert tudtuk, hogy nehéz lesz Kép már az is csoda, hogy egyáltalán gondolhatok babára Kép igazából nem is tudom, van-e esélyem mesterséges beavatkozás nélkül... de majd jövőre ez is kiderül! Kép

Mindenesetre jövő hét elejére én orgazmusos akciókat szeretnék magamnak! Kép Kép Kép

angel37

Sziasztok!

Junko

Hát sajnálom,hogy ez a Jézuska ilyenKép,de azért drukkolok,hogy mihamarabb sikerüljönKép!Azért azt nem mondom,hogy majd a húsvéti nyúl,mert az még sokára leszKép!Csak igyekezzetek!

Kriszta

Úristen,nekem nehogy zebrát kívánj!!!Kép
Én is szeretek(nék) fent lennei este,amikor már gyerekementes minden,de most inkább húzok időben aludni,mert Villő elég szeszélyes ébredés terén és hát én sem akarok emiatt ideges lenniKép!

Angel

Miért csoda,hogy gondolhatsz babára?????
Most lehet,hogy én vagyok iylen lökött,de nem ugrik be semmi,hogy miért...az OK,hogy most volt hormonvizsgálat,de amúgy....?

Na megyek,már javulgatok ámKép!Csak hangom nincsKép...

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Jó estét Lányok/Asszonyok! Kép

Nem volt ma valami nagy forgalom Kép

Anyapoc Kép,
persze, hogy nem ugrik, be mert nem is mondtam Kép
ha tényleg érdekel, írok róla emilben... Kép

Örülök, hogy jobban vagy! Kép
Fórumozni meg hang nélkül is lehet! Kép (bocs, nem akarok rajtad viccelődni ám! Kép)

angel37

Zebra mindenkinek,kivéve Anyapocnak!!!!!!!!
Úgy látszik ezek az augusztusi gyermekek nem egy nagy alvók!Kép

Angyal
Akkor a jövő hétre fini vacsi,jó kávé,kis pia és rengeteg sex(orgazmussal)
Ezt kívánom én neked!!!A sorrend tetszés szerint felcserélhető!!!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
köszi! Kép Épp ebben a sorrendben tervezem Kép Kép, bár kávézni nem szoktam.

angel37

Kriszti!! Látom becéloztátok a pé-t rendesen!!! Fenn van még a hőd?

Ui.:írok majd mindenkinek, egyelőre olvasó üzemmódban voltam, mert már nem érdekel az egész, ja ne is kérdezzétek mert már 2 napja nem mértem a hőt.
Vendég

Na akkor bővebben!!
Látom van két zebrajelöltünk a topicban. Hurrá!!
Megy a drukk nektek Manka és Timocska.
Timocska! Sztm ha nem jön meg holnap, akkor már tesztelhetsz holnap v. honap után. Nagyon kíváncsi vagyok
Manka te még azért sztm várjál a teszeléssel!
Megy a drukk mindkettőtöknek!
Angel! Szorítok neked is nagyon a hétfő estéhez. Biztos jó lesz. Kell is néha a romantikázás. Minden bele. Szobát is foglaltatok??!! Kis pezsgő az ágyba, meg miegymás (pl.:eper). Na máris elkezdtem álmodozni!!
Ja és persze Kamilla!!! Neked is megy a drukk!! Remélem ott lesz a zebra a fa alatt!!! Én is erről álmodtam. De már letettem róla. Remélem neked összejön. Drukkkkkkkkkkkkkk.
Anyapoc!! Ha jól olvastam beteg vagy.? Akkor jobbulást kívánok Neked!! Én is éjjeli bagoly vagyok mint Kriszta, mondjuk csak akkor ha nem kell kelnem fél hatkor.

Pusza mindenkinek
Vendég

Szia Ildi!
Mostanában ritkán jössz!Kép
Nagyon elkeseredettnek tűnszKépMiért?
A hőd miatt?Visszamentél UH-ra,hogy megrepedt-e a tüsző?
Egyébként mindig a lemondásásos fázisban szokott csoda történni!Láttam már én ilyet!Kép

A hőm olyan szörnyen nincs fenn,36,6 volt reggel.
Persze,lehet azért is mert visszatértem a hónaljhőKép mérésére ebben a ciklusban.Nekem így kényelmesebb.Amúgy is a külömbség számít,nem a fok.Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok! Kép
Szerintetek lehet különbség a digitális és a hagyományos lázmérő között?
Összetörtem a hagyomásoat véletlenül, s azóta digitálissal mérem, de az eddigiekhez képest alacsonyabb értékeket mutat.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok4

Na,ma kaptam antibiotikumot,mert már olyan pocsékul voltam...KépRemélem,hamar segít,mert már nagyon elegem van...

Angel

Akkor csak nem én vagyok a lököttKép!Igen,érdekel,ha van kedved leírni,akkor a profilomban találsz címetKép!
Nyugodtan viccelődj csak,én nem találom sértőnek az ilyesmitKép!POnt ezért ülök a gép előtt,mert itt tényleg nem kell erőlködnömKép!
Romantika...romantika...Szép legyél ámKép!

Kriszta

Huh,nagy kő esett le a szívemről,elkerültek a zebrőkKép...köszi!
Ez a "láttam már én ilyet" mondta Ildinek mire vonatkozott?KépKép
Hát igen,augusztusi gyerkőcök...nekem sem volt/van nagy alvó kicsinek egyik sem,de azért igyekszünkKép...

Ildi

Tényleg,miért vagy ennyire elkeseredve?És a tüsző nyomonkövetésére én is kíváncsi lennék...Mert azért azt szokták figyelni,hogy egyáltalán megreped-e!Olyan rossz olvasni,hogy iylen szomorú vagyKép!De attól még gyere,hadd öntsünk beléd lelketKép!

Zsóka

Azért mutat alacsonyabb értéket,mert ezzel is 10 percig kell mérni,mint a hagyományossal,ha csipog,ha nem.Akkor fogja azt a hőt mutatni,mint a régi.Próbáld ki így és meglátod,jó eredményeket fogsz kapniKép!Mizujs a dokival?Meg hővel?Meg ciklussal?

Zebragyanúsaknak megy a drukk a teszthez, a többieknek meg hogy jussanak hamar ideKép!

Puzsa,Anyapoc

anyapoc

De aranyos vagy Anyapoc, hogy emlékszel! Kép
Voltam dokinál és nagyon pozitívan állt hozzá(m).
Kaptam vérvételre beutalót, ahová a menstruáció 2 napján kell mennem. Az 5. naptól Clostylbegyt-t kell szednem, napi 2x1-et (5 napig).Majd a 14.napon UH.
Megerősítette, hogy a stressz okozhatja a sikertelenséget. Az én munkahelyemen pedig abban van részem bőven....
Majd látjuk,mi lesz. Nagyon bízom!

És köszönöm az infot a hőmérésről!
Csodálkoztam is,hogy hogy lett ilyen alacsony hirtelen...

Kép
Kép
zsazsóka73

SZiasztok!Kép

Anyapoc Kép

Jobban érzed magad? Visszajött a hangod?

Igyekszem szép lenni, mint mindig Kép - na persze a lehetőségekhez mérten! Kép Kép

Zsazsóka,
örülök, hogy bevált a doki! Kép Kép Kép

angel37

Angel! Kép
Én is örülök, hogy elmentem hozzá!
Bár ha utcán jönne szembe,nem nézném elsőre dokinak.

Kép
Kép
zsazsóka73

Angel

Hangom még nulla,gondolhatod,hogy örül a családKépKép!
Főzni is írtó jó úgy,hogy semmi ízt nem érzek...bár férjem szt a leves egfész jó lettKép!
Na,azért én bizti vagyok benne,hogy a hatás nem marad el nálatok!Kép
Mél mentKép!

Zsóka

Persze,hogy emlékszemKép,legalább is igyekszem,ha nem írtok sokat,mert sokszor nem tudok mindent követniKép.
Örülök,hogy szimpi a doki,ez a lényegKép.Aztán nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen eredményeket hoznak a vizsgálatokKépKép!De talán nem is lesz rájuk igazán szükségKép!

Zebragyanúsak?Kép
Eltűntek????

Anyapoc

anyapoc

Hello Mindenki! Kép

Kriszti: Kép Nekem johet a negy zebra, ferjem hulyet kapna. Kép
Bar most csak a szentlelek vagy egy foldonkivuli lehetne a tettes mivel a 9. es 19. kozott gumiztunk. Kép
En fiam szeptemberi es jo alvo. Kép Kovetkezot szuz-nek merd be. Kép Ez vonatkozik Anyapocra is. Kép

Angyal: Kép Minden szepet es jot a kiveteles estere! Kép

Ildi: Kép ne legy szomoru!!! Kép Ott a parod, ra gondolj, hogy milyen szerencses vagy hogy o van neked es te neki es dul az I love you! Kép

Anyapoc: Kép Minnel elobb gyogyulj meg! Kép

Nem irok tobbet mert megkaptam, hogy mar fuggo vagyok, lehet benne igaszsag! Kép

Kép
Megint kezdek nagyon "felmelegedni" Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Én is itt lennék! Ma volt nálunk anyukám és egész nap a várost jártuk kari ajándékok után.
Még mindig nem jött meg, már két napja.Kép És reggelre 0,1 fokkal megint feljebb ment a hőm! Ma akartam venni tesztet, de kb.minden gyógyszertár zárva volt.. úgyhogy majd hétfőn tudok venni.. addig izgulunk! Kép
Anyapoc! Jobban vagy már?
Tontica! Miért gumiztok?
Angyal! Én is sok sikert kívánok a különleges estéhez! Kép
Többiek, hogy vagytok?

Timi
Kép Kép
timocska

Jó estét!külön üdv. az éjjeli baglyoknak!Kép

Anyapoc
Láttam már olyat,hogy egy sikertelen,pé.nélkülinek elkönyvelt hónapban megfogant a baba.Azt hiszem,így értelmesebb!Kép
Örülök,hogy javulgatsz!Kép

Tontica
Nagyon szép a görbéd!Látszik,hogy jól működsz!Kép
Engem is cseszeget időnként az uram a NET miattKép

Timocska
Azt hiszem ott lapul valaki a pocakbanKépLegalábbis minden erre utal.Várom a hétfő reggelt,hogy hírt adj az eredményről!
Nem tudom merre laksz,de TESCO-ban,DM-ben stb. is lehet venni tesztet.Én pl. nem is szoktam gyógyszertárban.
No,de azt hiszem nem kell ide másik tesztKéplegfeljebb 2-3 év múlvaKépKépKép
Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsóka
Üdv.Írok mailtKép

Angyal
Olyan izgatott vagyok,mintha én mennék vacsizni!
Na persze,már nekem is van tervem a cicusommal,remélem összejön!!!!!!!KépKép

Ildi
Merre vagy?Ne légy' már ennyire elkeseredve!!!!!!
Hogy jobb kedved legyen:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Lemaradt a görbém:Öregszem már,úgy látszik.
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Nem vagyok annyira elkeseredve,csak jobb lenne a tanulásra összponotsítanom az energiám, mert a végén nagyot koppanok, h se baba se másoddiploma. Tehát két szék közül a födre csücsülök. És Tontica igazad van az a lényeg, h mi nagyon szeretjük egymást. Mostanában egyébként tanulok.

Zsazsóka! Örülök, hogy elmentél dokihoz látod, h megérte, amúgy én is kaptam clostit. És eddig filóztam, h bevegyem v mi legyen, de ezután az anov. cikl után, amit most fogok produkálni tuti, h beveszem. Nekem asszem a 2. naptól kell kettőt naponta.

Tontica! Gyönyörű a görbéd. Bróbáltátok már a bizsergetős gumit? Én nemrég fedeztem fel a Dm-be. Venni kéne!! Kíváncsi vagyok milyen!! Na persze nem akarok védekezni csak a kíváncsiság.

Angel!! Drukk a hétfőhöz, hajrá. És tuti, h szép leszel. A párodnak bizosan, és ez a lényeg. Egyébként a szépség relatív dolog. Nem létezik szép vagy ronda ember! Viszonyítás kérdése.

Timocska! Kár, h nem volt teszt. De hétfőn mindenképp beszámoló!!

Anyapoc! Neked továbbra is gyógyulást kívánok. Amikor nekem kivették a mandulámat a férjem nagyon örült ám!! hogy végre csend van.

Kriszti! Pedig pé-nek nézett ki. De akkor is mondtam, h azért várjunk. Mindenesetre mostmár akármikor lehet, úgyh akció!!

Puszi és jó éjt!!!
(ja azért ilyen későn, mert most mentek el a vendégek, ha érthetetlen voltam az meg azért mert már ittam forraltbort, ja és férjecském most mondta, h olvasott mindent)
Vendég

Timocska! Kép
Minden ok? Nem jott meg, ugye?! Nagyon izgi, annyira drukkolok!!! Kép Holnap mar hetfo van! Kép
Azert gumizunk mert meg varunk a kovetkezo babaval amig ez egy kicsit onallobb nem lesz, a homerozest azert csinalom, hogy hormonbevitel nelkul, termeszetesen tudjunk vedekezni mert nem akarom hogy bezavarjon valami a szervezetemben amire kicsit szeretnenk.

Kriszta. Kép Tutti mostanaban van, vagy lesz a pe-d. Kép

Ildi: Kép Igazad van most erre oszpontosits, tanulj es utana steszmentesen vaghatsz bele ujra a babagyartasnak. Kép En azt a clostit igencsak bevennem es szerintem egyaltalan nem remiszto az ha veletlenul ikrek csusznak be, en orulnek neki mert olyan edes ket kicsi egyutt. Kép
Bizsergos gumirol itt meg nem hallottam de olyan ciki lenne ha a gyogyszertarban ezt kernenk, majd ha talalunk egy diszkret helyet ahol ilyet arulnak. Kép
Tok jo, hogy olvasott a ferjed igy pontosan tudja min mesz keresztul es jobban megert. Kép Az enyem csak azt latta, hogy minden alkalommal amikor megjon bogok. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Halihó!
Tontica! Minden ok, még nem jött meg és ma is magas volt a hőm! Kép Picit izgulok, mert mi van, ha nem azért nem jön meg, mert van valaki a pocimban?
Egész nap olyan nyomott vagyok, most délután is sziesztáztam kicsit, de alig bírok ébren maradni..
Okr! Ma voltam Tescoban, de nem volt teszt..
Csajok! Mi lesz nálatok a karácsonyi menü? Ez lesz az első karácsonyunk az új lakásunkban és persze hülye fejjel idecsúődítettük az egész családot! Mit főzzek??? Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Hat mi masert ne jonne meg? Kép Elhiszem, hogy nyomott vagy mert idegeskedsz, remenykedsz es felsz hogy mi van ha ...
Szerintem ez holnapig nem is lesz mashogy, en is igy voltam es amikor pozitiv lett a tesztem en voltam a legboldogabb a vilagon, Te is az leszel holnap vagy holnaputan, vagy ha megsem hat akkor majd jovo honapban. Ne aggodj! Kép
Karacsonyi menun meg en is gondolkozom mert parom csak hust hussal hajlando megenni. Kép
Remelem a fiam nem lesz ilyen hanem majd tiz ujjat megnyalva eszi a kedvenc kajaimat es keri, hogy: mami kerek meg! es, hogy mami, csinalj nekem ezt meg azt! Kép
A www.mindmegette.hu -n talalsz jo kis recepteket.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Gyors bejelentkezés és helyzetjelentés: mensi sehol, hő ma is 36,9. Visztont teszteltem és baba sincs! Kép Azaz negatív lett a teszt... Ti értitek ezt?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Timocska
Nagyon, nagyon izgi, amint megvan az eredmény IRJ!!!!! Nagyon nagyon jó lenne, ha sikerülne Neked!
Szorítok!!!!!!

Velem az a helyzet, hogy még semmi. 11. DPO-nál tartok és a 26. napon, kb 23-24-25-én kell megjönnie, vagy nem tudom, mert eddig minden hónapban 27-én jött meg, múlt hónapban azonban 25-én, úgyhogy majd meglátjuk!

Kép
manka2

Ja most látom, hogy már írtál is.
Várj holnapig és vegyél még egy tesztet, lehet, hogy rossz volt a teszt, vagy még korán teszteltél.

Kép
manka2

Timocska! fel tudsz tenni egy gorbet? Hadd okoskodjunk ki valamit. Lehet, hogy tenyleg korai volt a teszt.

KépKép
KépKép
tontica

Hát, itt lennék.. Mutatom a görbém..Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Timocska!

Pedig úgy reménykedtem, hogy baba lesz nálatok! Én azt gondolom egyébként, hogy a 36,9 egy kicsit alacsony. Bár ez azért nem biztos, mert neked eleve ahogy nézem alacsonyabb az "induló" hőd mint nekem. Ám nekem is 36,8 36,9 szokott lenni a 2. fázisban és ha 20-22. naptól nem megy föl én mindig látom, hogy ennyi volt. De kívánom hogy neked még a teszt legyen korai.
Azért szorkolok továbbra is akárcsak Mankának Képés Kamillának Kép is.

Ildi!
A tanulással én is így vagyok. Annyira nem megy semmi, se a munka se a tanulás és még a bébi sem jön. Nekem is veszélyben a félévem, nem kéne hagyni...de ne hagyjuk magunkat. Kép
Clotis-t nekem is javasol a dokinéni, de én még mondtam neki, hogy adunk magunknak 3 hónapot, aztán ha nem jön össze márciusban beveszem a bogyókat.

Kriszta!

Akkor hát hajrá, így a görbéd alapján! Nem győzöm is mételni magam, most ezt el ne mulasszátok.

Anyapoc!

Remélem meggyógyultál. Pihenned kéne, mondjuk így két gyerekkel gondolom én már ez nem olyan egyszerű. A férjem is kezd beteg lenni...mondjuk ő sztem a vasárnapi karácsonyi vásárlásba betegedett bele szegény, főleg miután belepillantott a pénztárcájába. Kép

Tontica!
Az én férjem is ilyen húsos volt, de szerencsére gyorsan leszoktattam róla. De két nap hús nélkül már neki is dúrva.

Menü:
Nálunk gesztenyeleves, mandulás harcsa szeletek krumpli pürével, francia csokikrém, és mákos bejgli lesz. Legalább is reményeim szerint.

Görbét most sem tudok rakni mert nem tudom felrakni, de szombaton jött meg, 36,8-ról szépen leesett 36,6-ra. Egyébként digi mérő tényleg alacsonyabbat mutat. Én csippanásig várom, és így is jó tájékozódást mutat, a különbségek, habár kicsit alacsonyabb hőt mutat, de nagyon jól követhetők.

Na sziasztok dolgozom és tanulok!

Egyébként Beszti, Editke merre van?

Puszi: junko
Vendég

Junkó!
Köszi, én is reménykedtem... Nálam ez a 36,9 már csúcsnak számít, hisz az átlaghőmérsékletem nekem 36,3-36,5 között mozog. Mindig hideg a kezem és a lábam is. Vajon meddig marad fenn a hő? Hány tized fokot kell lemennie, hogy megjöjjön? (bár tudom, nem ettől jön meg). Aggódom picit... mindegy, várok.
Nálatok mi újság?
Többiek, hol vagytok!
Manka?
Tontica?
Menü: én nem szeretem a halat, úgyhogy ebből kifolyólag elkészíteni sem tudom. Anyósom viszont jó halászlét csinál, majd ő hozza. Valami jó kis aszaltszilvás pulykát kellene csinálni. Kép Nyam-nyam... na, meg süti! Pedig fogyózni kellene, de ünnepek alatt képtelenség! (nem mintha máskor ellen bírnék állniKép

Timi
Kép Kép
timocska

Lányok! Megvettétek már a karácsonyfának valót? Mi tegnap voltunk, mit össze nem vitatkoztunk a férjemmel (mert ő bazi nagyot és terebélyeset szeretett volna) én meg nem szeretném, ha a nappaliban a fán kívül nem férne el semmi... aztán köztes megoldásként vettünk egy 2 métereset 13000 Ft-ért! Kép Teljes anyagi csőd.. Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska!

Nekem közvetlen menzi napján esik le a hőm 36,8-36,9-ről 36,6-36,5-re. Ekkor már 100 % tudom hogy megjön.
Egyébként érzel-e valamit ,mert sztem annak is lennie kell, ha babás vagy.
Nekem mindig szúr az oldalam menzi elött 4-5 nappal. Hülyeség de mintha azt érezném szakadozik le a mnyh-m. NA szóval remélem ilyet te nem érzel. Egyébként azt a kis reményt ott legbelül csak akkor veszítem el, ha tényleg megjön. Így teljesen megértelek, és remélem neked nem fog most megjönni egy jó darabig.

Mi is tegnap vettük meg a fát, de csak pénteken vágják ki. Bár én a fenyőfát mint mezőgazdasági termény/termék fogom föl, mégis rossz volt rámutatni, hopgy na ezt lehet vágni. Sajnáltam. Viszont garantáltan "friss" lesz a fácska. ÉS remélem jövőre vihetjük majd a kertünkbe...Nálunk pont én akartam nagy fát, de kb, 1,2 m-es lett csak, de szép!!!

j.
Vendég

Junko!
Az égvilágon semmit sem érzek.. se cicifeszülés, se hasgörcs, se émelység, semmi. Nem tudom még mit lehetne érezni.. de sem olyat, hogy meg akarna jönni, sem esetleges terhességi tüneteket! Kép Mindegy, még szenteste tesztelek egy újat, úgyis kettőt vettem a biztonság kedvéért!

Timi
Kép Kép
timocska

Szió!

Itt vagyok. Én sem érzek semmit, pedig már fájnia kellene a cicimnek, mert kb. két héttel előtte szokott. Ma kótyagos a fejem, ezért már parázok, mert néha ez is a jele.
De a cicifájás elmaradásában bízom!

Kép
manka2

Manka!
Én azt olvastam, hogy a cicinek kellene fájnia ugyanúgy, mint mikor megjön. De persze a tapasztaltabbak jobban tudják! Nekem most két kolléganőm is babát vár, mindkettőnek majd szét durrantak a mellei mielőtt kiderült, hogy mi van.. Mikor tesztelsz?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok! Kép

Kicsit teli vagyok ma munkailag Kép

Timocska,
valakinek csak később mutatja ki a teszt, úgyhogy amíg nincs miklósbácsi, addig lehet bizakodni! Kép
Ha valóban 23. napon volt pé-d, akkor elvileg 37 napra kéne megjöjjön, úgyhogy nem mérvadó a mostani negatív eredmény! Kép

Ja, nekem is mensi napján v. másnap esik csak le a hő!

Manka Kép
a cicifájás mensi és babás jel is lehet!

angel37

Sziasztok!

Én is itt vagyok végre,már kicsit jobban,hála az antibiotikumnakKép,meg persze hogya annyian kívántátok,köszönömKép.Na azért hogy ne legyen jó,olyan hasmenésem volt tőle 2 napig,hogy borzasztó...Kép

TimocskaKép

A hőd szt tökéletes,nem is alacsony és ha tényleg akkor volt PÉ,ahogy a Ferty írta,akkor még koari volt tesztelni.Ugyanis a atesztek többsége a peteérés utáni 11-13. napon tudja először kimutatni az eredménytKép.Szóval még várj nyugodtan,szt korai volt.A nyomottság pedig igencsak lehet tünete a babácskánakKép.Én pl. a második szülöttem érkezését már jóval a teszt előtt tudtam,mert olyan fáradt voltam,hogy csuda.Még attól is lefáradtam,hogy felvettem a kabátot és a cipőt télenKép...Aztán én is teszteltem egy negatívatKép!De aztán 2 nap múlva egy +-atKép.És most bent szunyókálKép...

Junko

Nyam-nyam,de jól hangzik a karácsonyi menütökKépKép!
Na igen,phennék én,ha pl. a köhögés engedné..KépNa meg a két lurkóKép!De azért már sokkal jobbKép!
Hát szomorú vagyok a mensi miatt,de drukk megy a következőhözKép
És ne tanulj és dologzz már olyan sokat!Már alig van hátra ebből az esztendőbőlKép!

Kriszta

Na,asszem a ferty át fogja rakni a PÉ-sed dátumátKép!
Igen,így már érthetőbb volt,amit írtál a PÉ nélküli dologrólKép!Az biztos,hogy a női test egy csoda és bmire képes egy babáért sokszorKép!
A privire majd reagálok,nem tudom megállni szó nélkülKép,de mindig el vagyok havazva,mire odaérekKép!Amúgy nem semmi a sztori...Kép

Ildi

Örülök,hogy azért minden rendben veletek,csak olyan szomorúak voltak az utóbbi üzeneteidKép.Igazad van, a tanulásra is kell koncentrálni és talán ha kizökkensz egy kicsit a sok hőmérőzésbőlKép,akkor lesz meglepiKép!

Tontica

Olvastam,hogy Húgodnak már kiskönyve is vanKépKép!Nagyon örülök ámKép!
GumiKépKép...örülök,hogy végre megegyeztetek tesókérdésben,szt jól döntöttetekKép!

Angel

Meddig melózol még???Kép

Manka

Neked is megy a drukk,nagggggyon izgiKépKép!

Na megyek,remélem mindenkinek írtam ám!Kép

Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Csajok!
rám már ne pazaroljátok a drukkot, mert fájogat a hasam és fejem is egyre jobban fáj, érzem én már, hogy nem lesz ebből babu.
ez olyan szemétség!!!!!
De legalább előbb megjön és nem karácsonykor fogok kinlódni

Kép
manka2

Manka!
Ez milyen hozzáállás! Szöges ellentéte annak, mint amivel indítottál: (most nem tudok idézni, de annak idején nagyon optimistán hangozott!) Ahogy Angyal írta, amíg nincs Miklósbácsi, addig lehet bizakodni! Amúgy hanyadik napon vagy?

Timi
Kép Kép
timocska

26. napon
11. DPO
....és igen, de, de....na jó engedélyt kérek a meghunyázkodásra!
De hát olyan izé, mikor lesz már nekem édi-bédi, tündi-bündi kisbabám?!

Kép
manka2

Tlidi! Kép
Nekem a második napon vérvételre kell mennem, majd az 5. naptól kell szednem naponta kettőt.
Neked összesen mennyit írt fel a doki?
Nekem 10 szemet.
Én majd beszedem, azután majd látjuk.
Vérvétel neked?

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?