Jó reggelt!
Tegnap olvastalak titeket egész nap, csak nem volt időm írni, estére meg olyan lassú let a netünk, hogy feladtam.
Nebula,
Úgy emlékszem Csipet is kiütött a paradicsomtól, csak a bébikajában levőtől nem. Meg aztán nálatok nem tudom, milyen paradicsom van, nálunk, hogy nincs szezonja, én nem is mernék adni, még akkor se, ha lehetne. Remélem hamar elmúlnak Flóra kiütései, Ákos körte-pöttyei másnapra már kezdtek múlni, és talán 3 nap alatt tüntek el teljesen.
Zsuba,
Áginak jobbulást, fú, nem irigylem, nekem is kivették a mandulámat, kórház után két napig mindenhova cipeltem egy köpőcsészét magammal, mert nyelni nem tudtam.
De az jó volt, hogy sok fagyit meg joghurtot kellett enni - akkor már egyiket se lehetett kapni nálunk, de apu szerzett valahonnan.
Nagyon szép képeket tettél fel tegnap.
Berkiadri,
Örülök, hogy Martin jobban lett estére, és hogy te is tudtál pihenni.
Kingu,
mennek a drukkok.
Lorca,
én egy jégkockányi husit adok egyszerre (ti. jégkockatartóban vannak lefagyasztva). De nekünk se jött be 7 hónaposan, megterhelő volt az emésztésének, most hétvégén megpróbáljuk újra.
Nem is laktok messze tőlünk, mi az MTK pályánál lakunk, csak a X. ker. oldalon. Hova szoktatok járni sétálni?
Ildi,
megkérdeztük a sógoromat, hogy mi baja lehet Ákosnak, mert folyton feszegeti az izmait (mint egy minisúlyemelő), erre a lökött azt mondta, hogy semmi, max. epilepszia (noooormális?
). Na, de a lényeg, hogy ha epilepszia lenne, akkor elvesztené pillanatokra az eszméletét is, elhagyná magát, de ő pont az ellenkezőjét csinálta. Vsz. csak próbálgatja az izmait, meg fáradthatnak is a sok mozgástól stb.
Lányok,
képzeljétek, Ákos tiszta hisztis és türelmetlen újabban. Az ahgyján, hogy felöltöztetni és a babakocsiba betenni folyamatos üvöltéssel jár, amíg el nem indulunk. De tegnap kifogyott a cici, amiből szopizott, elkezdte rángatni magát (hátára-oldalára-hátára-oldalára forgott), tépte a pólómat, csapkodott - jó kis dührohamot produkált.
Ti is észrevettétek, hogy sokkal jobban eljátszik a csemete, ha csak egy-két játéka van elől?
Tegnap úgy lefárasztotta magát, hogy 9-kor elaludt öltöztetés közben, 5-kor szopi, és még 8-ig aludt.
Na megyek, kezdődik a nappali műszak.
Hétvégétől remélem megint jobban be tudok nézni, most sok a meló a weblappal. Úgy nézem január elejére lesz belőle publikus változat.