Stella!
Sajnos itt nem esett, de most szállingozik valam eső féleség hátha behavasodik.
Baba!
Drukkolok neked holnapra és utána hogy maradjanak ott a babák. Igazi szép évvége lenne egy pozitív búcsúzás ettől az évtől.
Lillus!
Gratulálok, ez szuper hír!!!!
A költözéshez kitartást kívánok és első éjszaka számold meg a szobák szarkát és kívánj valamit.
Mili!
És veled mi a helyezt? Gondolkodtok a folytatáson?
Hajnesz!
Újabb képeket csak az üvegfestékemről tudok feltenni, de még nincs lefotozva, majd talán holnap világosban érek haza és megcsinálom és felteszem.
Tiszta izgi nagyonnagyon nagyon szorítok neked ennek már sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vikimi!
Olyan nincs hogy jövőre ne férjünk bele a muszáj!!!!!!
Magamról:
Ha a lombikos kudarcokat leszámítom a mai volt életem legszarabb napja (bocs a kifjezeésért, de ez még enyhe is volt).
Indult azzal, hogy a kollegannőm megint lebetegedett és megint egyedül húzom az igát, és millió határidős munka lenne foggalmam nincs hogy fogom megcsinálni, bent nem akarok maradi a tököm kivan a túlmunkával.
Aztán délután elmentünk a genetikushoz, végülis ott nem volt semmi rossz levették a mintát és kb. 5-10 % esélyt mondott hogy itt baj leszbár úgy látja hogy nálunk a leletek alapján a megtermékenyítésnél van baj, illetve az immunológiát nem tudta megcsinálni, mert azt másik doki csinálja úgyhogy az majd januárban, ha itt minden rendben lesz.
Aztán jövünk hazafelé ábrándozunk, hogy milyen jó enne ha sikerülne már valahogy mert a t... ki van ezzel erre szépen zöld lesz a lámpa mennénk át mikor egy barom elszáguld előttünk és telibevág egy autót aki szabályosan közlekedik. Kicsin múlot hogy nem gázol el, persze telefon a kezében és ennyit mond sajnálom elnéztem. Mondtam neki hogy akkor hogy nézne a szemembe vagy a pároméban, hogy most ott feküdne egyikünk az úton????? Azért ez hihetetlen.
Aztán hazaérve telefonál a kolleganőm,hogy van egy munka ami kicsit gázos bent és hát ha ezt tényleg elnéztük akkor oltári lecseszés lesz belőle. Gyomoridegem van, hogy remélem csak nem jól emlékszem, de alig bírok magammal, várom a reggelt, hogy meg tudjak győződni nem rontottam el.
EGyszóval elegem van.............
Zsebi