Sziasztok!
Gira: Mibol gondolod, hogy nem fogod tudni szoptatni egesz telen? Ugy erzed csokken a tejed?
Dalminha: Nagyon sajnalom. De remeljuk az osziekben benne leszel.
Sok sikert!
Ann: Nem olyan veszes a te szulesed se.
Sogornom 16 orat vajudott.
Nem biztos, hogy a masodikat is pikk-pakk megszulom.
Nagyon remelem, hogy ugy lesz, de semmi se biztos. Honnan erzed, hogy Hanna abba fogja hagyni a szopit? En Lilinel nem lattam semmi elojelet, egyszercsak nem kellett neki. De o korabban 1 evesen hagyta abba. Amugy ha nem hagyta volna abba, en szoktattam volna le olyan 13 honapos korul. Igy Lili megelozott engem.
Mit alkottal?
Baba neme: Mi is nagyon kivancsiak vagyunk, hisz mar irtam, hogy nekunk fontos a szoba berendezese miatt. Meg ha nem is 100%. Bar Lilinel is ugyanakkor lattam noiesseget mint az orvos. Szerencsere jol ertem az UH kepeket, igy ha nem is mondanak, akkor is eszrevennem ha mutatja magat a baba. Nevet meg nem tudunk, majd gondolkodunk rajta, ha tudjuk a baba nemet.
Clair: A magas pulzus teljesen termeszetes kismamaknal. Nekem is magasabb mindig. Lilivel is ugy volt. A vernyomas a fontos. Hany hetes terhes vagy, hogy mar mindenen tul vagy?
Potter: Anesztes.
Az nagyon izgalmas munka. Most ugye nem dolgozol?
Koszi a biztatast AFP kapcsan, es mindenkinek koszonom. Annyira azert nem aggodok miatta.
Exdeus: Erdekes az a hoember.
Annamari: nekem nagyon tetszik a Dominik nev.
En inkabb a ritkas nevek hive vagyok. Lilirol is azt hittem, hogy az, de aztan ra kellett jonnom, hogy tevedtem. Nagyon divat most a Lili nev.
Tarhonyanya: ha nem szeretnetek a baba nemet, akkor mindenkeppen minden egyes UH alkalommal mondjatok el az orvosnak, meg akkor is, ha ugyanaz. Konnyen elfelejtik, hogy te nem szeretned tudni. A baratnomek is igy akartak es 8 honaposan az utolso UH-n veletlenul elszolta magat a doki, hogy kisfiu.
De lehet, hogy te is eszre fogod venni az UH-n, meg ha nem akarod. A kisfiukat konnyu am eszrevenni.
de hogy fogod a ruhakat elore megvenni? Vagy nem veszetk semmit, csak egy par feheret esetleg sargat? Es pl. a fejvedo az agyba kek vagy rozsaszin lesz?
Vagy ezt is a baba szuletese utan intezitek?
En is azt hittem, hogy a pezsgozes vege a baba bejelentese lesz.
Mikor mondjatok el? Amugy egyaltalan nem art annyi alkohol. A kismama is nyugodtan ihat egy kis bort vagy pezsgot ha megkivanja alkalmakkor. Egyaltalan nem art.
Sziasztok Rita