Sziasztok!
Megjöttünk anyóstól. Fárasztó volt az út, de megérte lemenni, sok szeretettel várt, és csupa jót és finomat főzött nekünk
Miután leszálltunk a vonatról, én mentem is gyorsan Baranyihoz, meg a szokásos uh-ra. Ki akartam hagyni, tekintettel a múlt heti vizsgálatra, de az esés után még két estén át is jól be-bekeményedett, és látni szerettem volna, hogy minden oké. Most 37mm a feje, de a hosszát már nem mérik, csak a combját (19mm), meg a mellkasát: 33mm. Hajdú volt bent, azt mondta, minden oké
Egyébként négykézláb állt, és valamiért rángatózott, mintha csuklott volna. Állítólag ez is normális, de engem mondjuk nem nyugtatott meg a látvány. (Merthogy még nem tud elvileg csuklani, csak feszeng ilyenkor).
Baranyi nem győzött nyugtatgatni a vacak cukraim miatt. Azt mondta, az a legfontosabb, hogy ne szorongjak, inkább akkor kevesebbszer mérjek, ne is gondoljak rá, mert klönben az is labilissá teszi a cukrot. Az egyetlen, amit tehetek, hogy a diétát hiper mereven betartom, a cukrom meg majd jobb lesz egyszer. Nagyon tündér volt, még meg is cirógatta a kezem.
Nóri, nem is tudtam a koraszületésedről, csak hogy a hallásod megsérült a születés alatt. Igazából csupa olyan problémád van, amit nem érzékelsz nap mint nap, és nem kell vele foglalkozni. Ez azért így egészen tűrhető. Meg gondolom gyógyszert sem szedsz -szerencsédre. Hát remélem, a mozgás megteszi majd a hatását, és így a különböző "kis problémáid" is visszafogottan mutatkoznak majd. (Általában a mozgás mindenre jó, az tuti). Egyébként tipikusan diabos mamáknak születnek ilyen babáik, legalábbis akikről eddig hallottam. (koraszülött, "szívbajos", stb.) De ahogy anyum mesélte, akkoriban nem foglalkoztak a cukorral, amikor mi még pocaklakók voltunk).
Ami a fotelt illeti: Klassz dolog lehetett ilyen célzott ajándékot kapni... Nagyon örülök neki!
Az AFP-t holnap csapolják le, a Szabolcsban így szokás ezek szerint...
Noémi, gratula a kismanóhoz! Még nagyon kis picuri
Mekkorának mérték? Ami a kajálást illeti: a legtöbb kismama 2-3 kg-ot is fogy a hányások és étvágytalanság miatt. Amit tudsz, tegyél meg, és kész, ennyi. Csak egy példa: éhező, auschwitzi asszonyoknak is születtek szívós, erős babáik
)
Amit pedig írtam, hogy legyen meg a fehérje és a szénhidrát, az csak egy jótanács, hiszen az lenne nyilván az ideális.
Ja, most nézem, 18 és fél millis a babád!(ha jól láttam a lelet alján) Pont annyi volt nekem is abban az időben!
Sok puszi és BÚÉK!
Kisegér
16+3