Sziasztok!
Szerintem is jól sikerült a buli.
Tünde!
Nyugodtan tehetsz fel képeket.
Az én képeim nem sikerültek túl jól, de majd teszek fel belőlük párat.
Szóval leírom mi hogy történt
Elsőként Pirosék érkeztek a szomszéd utcából, aztán Pici, majd a hegedűs szomszédom Ancsa, aztán Orsiék, végül befutott Tündi és Ági is. Összesen 17-en voltunk.
Érdekes volt számomra, hogy egy hangos szó a gyerekek között nem volt. A kor eloszlás így nézett ki:
Zita 12 hetes
Zsezse 4 hónapos
Katica 5 hónapos
Nelli 10 hónapos
Dávid 1 éves
Anna 14 hónapos
Lili 22 hónapos
Sára, Bori 3 éves
Anna 8 éves
Nelli és Dávid voltak egymásra rákattanva, ők együtt másztak a lakásban ide-oda. Édesek voltak. Sára csapott le először a sütikre
, Anna egyfolytában kérte az Orsi által sütött kis linzereket (tényleg isteni volt). Lili és Bori a chipsen osztozott Sárával
Sajnos Piciék hamar elmentek, de akkor meg jött egy jó hír, hogy a szomszédom végre megszülte Levente babát, akiről apuka mutatott is egy fényképet. Gyönyörű.
Aztán Ancsa elővette a hegedűt, és karácsonyi dalokat játszott. Zsezse és Zita nagyon megnyugodtak a hegedű hangjától, de a többiek is érdeklődve figyelték. Piros gyerkőcei énekeltek is. Aztán betettük a Gryllus CD-t, és beszélgettünk, játszottunk, ettünk, ittunk.
Én nagyon jól éreztem magam. Ja, meg a gyerekek még hintáztak is.
Olyan 7 körül lett vége a bulinak. Akkora kupit hagytunk, hogy kb. 10 percbe telt, mire rendet raktam. MINDENHOL
Úgyhogy nagyon ügyesek voltunk.
Meg kell mondanom, hogy a pöttömök nagyon nagyon lenyűgöztek, gyönyörű volt mindegyik. Anna a mandula szemeivel, Zsezse a kis nyugodtságával, Zita volt a legkisebb, ő olyan igazi csecsemős szépség volt, Piros gyerekeitől mindig elájulok, Nelli babát úgyis imádom, Borit is, na meg persze a saját gyerkőceimet is
Lányok! Szerintem mindenképpen kell még ilyen bulikat csinálni. Szerintetek?
Puszi: Bogi
ui.: rájöttem, hogyha a gyerkőc kitörli a szöveget amit írtatok, akkor egér jobb gomb, visszavonás, és már vissza is jött