Sziasztok
Flames
Jobbulást nektek
Tamesz
Nagyon szupik a képek
Alig merem leírni, úgyhogy vegyétek úgy, hogy semmit se írtam
, de tegnap nappal majdnem 2 órát aludt Kristóf, plussz még délután a babakocsiban vagy 40 percet ÉS este egyből bealudt, ÉS ma reggel nem 6-kor, hanem 3/4 8-kor ébredt fel ÉS még most délelőtt is aludt 1 órát
( Ettől függetlenül én azért pocsékul aludtam, mint mindig, ez már nálam nem újdonság, de ez most ebből a szempontból lényegtelen.)
ÉS most egyedül játszik a játékaival
Szerintem ezt szánta anyájának szülinapi ajándékul, aki ma belépett a 26 évesek táborába
Bár sajna akár 8 évet is letagadhatok
Sajna, mert én ennek egyáltalán nem örülök, mindenki csak 18 éves kis csitrinek néz.
Mindenesetre megleptem magam egy-két új rucival, mert -csakhogy dicsekedjek egy kicsit
-, kerek 10 kilót fogytam le 2 és fél hónap leforgása alatt
, úgyhogy szükségessé vált egy pár új ruha
68-ról indultam, most 58kg vagyok
És még az a kevés tejcsim is megmaradt
De sajna a hasam még mindig óriása, hétfőn a baba-tornán azt hitték, hogy kistesója lesz Kristófnak
, brühühü
Ja, és írtátok, hogy nappal miért nem passzolom le valakinek Kristófot és miért nem pihenek. Hiába, én akármilyen fáradt vagyok, akkor se tudok aludni, se éjjel, se nappal. Tegnap délelőtt hiába aludt 2 órát, én neki is feküdtem aludni, de hiába, végig csak forgolódtam.
Világéletemben pocsék alvó voltam, de mióta Kristóf megszületett, egy csőd nálam az alvás, annak ellenére, hogy legalább éjszaka simán aludhatnék tőle. És akkor talán a nappalokat is jobban bírnám. De napi 4-5 óra alvással, azt sem egyhuzamban, elég gáz kibírni ilyen húzós napokat.
Na mindegy.
Azt még nem is írtam, hogy milyen kis ügyi már Kristóf (na nem mintha eddig nem az lett volna az
)
Pl. ha azt kérdezem, hogy "Hol van Kristóf?", akkor, ha pl. függöny közelében van, bebújik mögé, vagy ha ruhaszárító közelében, akkor az alá, és ha azt mondom "Kukk!!!", akkor kidugja a fejét, aztán vissza
Nagyon édi, mert csak a buksiját dugja el, gondolja akkor nem látom
Aztán ha adok neki egy kis edényt és egy kis tárgyat, akkor kérésre beleteszi a tálkába a tárgyat. Ugyanezt csinálja a formabedobó játékkal is. Persze még nem mindent a helyére dob be, általában egy lyukon mindent
Ha nyújtom a kezem és kérem, akkor a kezembe teszi és elengedi a kezében lévő dolgot.
És ha rászólók, erőteljesen, hogy "Nem szabad!", akkor abbahagyja, amit csinált. Persze csak egy pár másodpercre, aztán újra csinálja.
Ja, és ma reggel Apuci a fotelban hagyta a kabátját. Én pedig mutattam Kristófnak, hogy nézd, itt van apa kabátja, mire ő rámutatott az erkélyajtóra. Ugyanis ott szokott kijárni Apuci az erkélyre, a kabátban cigizni. Nagyon megjegyezte
Bár ez egyben szomorú is, ebből látszik, hogy sokat cigizik
Flames
Kristóf is imádja a fagyitölcsért
Még fogatlan korában is megette
Viszont érdekes, hogy minden más rágnivaló kajától hány. Pl. a babapiskótától is. Nagy nehezen rávezettük, hogy vegye a szájába, mert érdekes, hogy mindent a szájába vesz, amit nem kéne, amit viszont kéne, azt odaadja nekem, hogy adjam én neki és úgy már nyitja a száját.
Na szóval végre már tudja, hogy a kaja arra való, hogy megegye, viszont tegnap és ma is kitaccsolt tőle, mert akkorát harap belőle, hogy nem tudja lenyelni.
Mikor fogunk mi így pl. kiflicsücsköt enni???
Most megyek, mert már megunta a játékot és már rámolja le az asztalt.
Ja, remélem nálunk is fog esni a hó. Különben morci leszek, de nagyon. Nálunk sose esik. Ha most se fog, elköltözünk innen.Mert szánkózni akarok a kissráccal
De még feldobok egy vigyorgós képet:
Babus