Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lanyok!

Megvagyunk, jol vagyunk...CatKép, koszi a hianyolast! SorayaKép-ra en is kivancsi lennek, mennyi lehet meg neki? 3 honap?hmmm...

Eltunesem oka (nem is igazi eltunes, mert olvasgatok), hogy egyelore nem tudok azzal az ujdonsaggal szolgalni, amivel leginkabb szeretnek Kép. DE:
1.Balazs elkezdett mondatban beszelni. Ilyeneket mond: kes vag, adjad mar, cipo apa...Nehogy azt mereszeljetek mondani, hogy ezek nem is mondatok!!! Kép
2. Teljesen le vagyok maradva a Karacsonyi elokeszuletekkel, semmire sincs idom valahogy, de kisfiam annyira csudapofa, olyan jo periodusat eli, de tenyleg olyan boldog vagyok, hogy csak na...es oszinten szolva mar sokkal konyebb is vele (kopp-kopp).
3. Felve irom le, hogy ma "reggel" 9.10-kor ebredt fel, egy kis segitseggel (wc lehuzas, stb), szinte szegyellem is leirni...
4. NEM mondom (babonabol), hogy ez a honap talan eselyes...Kép

puszi mindenkinek:
szoszi
szoszi

Editke!

Jaja. Nekem így harmadikra még jobban. Mondjuk azért nem szülési fájdalom volt, de nagyon kellemetlen. Volt egy éjszakám, amikor elég nehezen pihentem, annyira fájt.
Fájdalomcsillapítóig én sem jutottam, de tényleg rosszabb volt, mint az első vagy a második szülésnél (fokozódik a fájdalom szülésről szülésre).

Beszt

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Újra itt!

Még mindig totál zárt. Szombaton indítanak. Holnap telihold, talán......

Zitus gyanúsan eltűnt. Khmmm.... beelőzött, fogadjunk.Kép

Málnalevél teát most nagyobb mennyiségben iszom, mert sokat puhultam azóta. Úgy tűnik használ.

Pussssz:
K.
40+4
shaloya

KrissiKép

Neeeem!!!KépKép
Itt vagyok! Lestem a híreket Rólatok! Nem ezt vártam!Kép
Mennyi málnalevél teát iszol??

Nekem a hasam beton, de ennyi...Úgy tűnik, még Boti se szeretne kibújni!KépKép

StellaKép
Ez aztán a pocak!!!KépKép Mi lesz a végén????Kép

Pussz!Kép
Zitus
38+5

Kép
Kép
zituska28

Szia Zitus, na azérKépKépKép

Hát most emelem az adagot napi három bögre brutálra. Igaz, én gyümiteába teszem mézzel.

Az én hasam is beton és 120-as keményedéseim vannak.. a szülésznő szerint ez nagyon jó, de ez még nem rendszeres ugye. De ma éjjel megszült egy lány a kórházban nála totál zártról 4 óra alatt. Hm. Biztató!!!
shaloya

Gyümitea - jó ötlet!!KépKépKép
Most a következő adagot már én is így csinálom, mert natúran elég vacak íze van!
Mennyit teszel bele? Én eddig 1 lityibe tettem 1 evőkanállal!

Hát ez az, nekem is rendszertelen!!
Reménykedjünk, hogy nekünk is lesz olyan szerencsénk, mint annak a lánynak!!Kép

Kép
Kép
zituska28

Nem is tudom, csak löttyintek egy adagot a gyümiteához. Már nincs sok, mert a barátnőm maradékát örököltem meg, de szombatig megiszom az egészet, szépen beosztom, utána már nem kell.

Több ilyen esetről is tudok, hogy zártról hamar tágult és néhány óra alatt megszült. Biztos mi is ilyen szerencsések leszünk!KépKépKép
shaloya

KépKépKép ÁÁÁMEN KépKépKép

Kép
Kép
zituska28

Hahahaha!!!!Kép
shaloya

Helló!KépKép

Én itt....azaz miKép
Volt egy klassz görcsöm éjszaka, már kezdtem reménykedni - lestem az órát, aztán bealudtam... nem ismétlődött megKépKép Azóta se...

Krissi????

Pusszancs!Kép
Türelmetlen Zitus és ráérős BotiKép
38+6

Kép
Kép
zituska28

Zituska Kép
Jövök és figyellek, hogy van e már valami. Kép
Nekem képzeld kedden elment a nyákdugóm, de semmi, néha fáj-fáj, de azok az igazi fájások nem akarnak jönni. Pedig már én is nagyon várom! Kép
Kíváncsi vagyok ugyan még mennyi lehet hátra.

Ági
38+0

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép

Én is figyellek ám!!KépKép
Ha elment a nyákdugesz, az már klassz, onnantól tényleg már csak pár nap! (azt mondják...)Kép

Pussz!Kép
Z.

Kép
Kép
zituska28

Lányok a finisben, emlékszem én is ilyan frászban voltam, vártam minden napot, hátha majd ma..és akkor jött a málnametszés kötözés majd az ablakpucolás, az én kismanóm meg erre sem akart kijönni. Nyugi nyugi próbáljatok meg pihenni, olvasgatni, kényeztetni magatokat és apáját, élvezzétek a csendet Kép

Erika
hurki

BABAHÍREK:

Krissi babája M. Zoárd Alexander ma megszületett. Mindketten jól vannak, Anyuci csak a paramétereket nem írta megKép

Zitus, eljött a Te időd. Utána meg jöhet Ági.Kép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JUJJJ!!!!!KépKépKép:
HIPP_HIPP HURRÁ!!!!!KépKépKép

Remélem, hamarosan kapunk hírt a paraméterekről is!KépKép

(na meg kíváncsi vagyok, hogy hogy indultak be végül a dolgok!!Kép)

Pussz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Zituska Kép

Ma és holnap hidegfronti hatás lesz, ráadásul ma telihold is!!! Bízzunk Kép

Kép

Kép
pkagi

Na, a paraméterek: 3750g, 53 cm. Krissi annyit írt még, hogy "nagyon kemény volt".
remélem, ha hazaérnek, többet is megtudunkKép

Jovi

Csajok, tényleg pihizzetek és élvezzétek a csendet. Berci ma egész nap sikítozott a hasfájástólKép Félórákra bírtam csak elringatni, tök kivagyok, annyira sajnálom szegénytKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Edit,
tényleg nagyon erősek az összehúzódások a második után, nekem főleg szopi közben. Én bevettem egy pár algopyrint.

Krissi,
gratula a Babócához!

Hóvirág

Hóvirág
milianya

Szép méretek!!!!KépKép
GRATULA!!!!KépKépKép

ÁgiKép
Én bizok, de nálam semmi változás...

JoviKép
Szegény Berci!!
Puszi a fájós pocakjára!Kép

Pussz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

KrissiKép
Nagyon sok boldogságot Alexander babával!

Kép

JoviKép
Kitartás 3 hónapnál nem tart tovább a pocifájás. Nekünk csak a szélcső segített ebben.
Nem Te ettél valamit amitől fáj neki ?

PkagiKép
Húú már Te is itt tartasz? Nem semmi! Arninál fogsz szülni ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Szia Cat! Kép
Igen Arninál szülök. Végig nagyon meg voltam elégedve vele. Tényleg nem csak babagyártónak jó. Kép
Kíváncsi leszek a szülésre vele. Kép

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Nem lesz semmi gond ne izgulj! Ma voltam nála rákszűrésen és a liftben mesélte, hogy volt egy kismamája, aki a szülés alatt végig azt énekelte, hogy: Szeretem a fájást, szeretem a fájást, és vigyorogva csinálta végig az egészet. Nagyon büszke az öreg az ilyen stramm nőkre. Persze mert még nem szült sosem.KépKép

Fájdalommenteset kívánok Neked is!

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Ez aranyos! Kép
Az az igazság, hogy én sem voltam végig parázós kismama, ha valami kérdésem volt megkérdeztem és arra válaszolt is. Úgy vettem én is észre, hogy szimpi ez neki, mármint ha valaki nem panaszkodik végig.
Kedden hívtam fel, hogy szerintem elment a nyákdugó, de mondta hgy ez még van hogy napok kérdése.
Holnap megyek hozzá.
Igazábólcsak azt nem tudom, ha beindulnak azok az igazi fájások ( azt már megkérdeztem tőle mikor van az, hogy már induljak be) és ez mondjuk hajnal egykor van, akkor bemenjek megnézetni magam és majd onnan felhívjam, vagy őt hívjam fel. Ezt még nem kérdeztem meg tőle, mondjuk holnap megyek hozzá, de azért mindig reménykedem, hogy hátha ma este. Kép

Kép

Kép
pkagi

Krissi Kép nagyon nagyon gratulálok a kisfiatokhoz! Csodás méretei vannak! Sok tejcit is hozzá.

Ági Kép Zituska Kép most már ti jöttök, Ági Kép remélem holnap Arni jókat fog mondani Kép Drukkolok! Hihetetlen, hogy megy az idő Kép

Lányok Kép nagyon köszönöm a tanácsokat a hányinger + émelygés ellen, egyik nap ilyen, másik nap olyan. Ez biztosan függ attól is, mit és mennyit eszem aznap. Kérlek nagyon drukkoljatok a hétfői UH-hoz, csak úgy babonából, jó?

Ma vagyunk 7+0 ! Számolom a napokat Kép.

Puszi
Noémi
Vendég

Hurrá, itt egy újabb topic baba!! Gratulálok Krissi, nagyon kiváncsi vagyok mi inditotta be a szülést!!!Kép

Barbi

Kép
Kép
barbi

JóregKép

Cat: már lassan kekszen és vizen élek.Kép Nem iszom 2 decinél több tejet+tejterméket sem eszem, kerülöm a puffasztó dolgokat. Perpill. dokinéni által fölírt papaverines cuccot kap Berci, de azt is csak este és ha nyíg (nyugtató is van benne, nem akarom fölöslegesen bódítani). Most hívott a védőnő, a Grippwatert ajánlgatta, meg hétfőn homeós bigyót fog mondani. Igazából zabagép a kölök, baromi sok levegőt nyel és nem mindig büfizi ki az összeset. Én meg próbálom nem mellretenni 2 óránkéntKép. De amikor 1,5 órán át már mindent előadtam vele és semmi nem jó, akkor cicizik kicsit és megnyugszik (fél órára). Most pl. itt alszik az ölembenKép, nincs szívem letenni.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

KrissiKép
Gratula a babához!
Végre eljött, amire vártál. Várjuk a beszámolót!
Sok tejcsi és kevés ordítást Kép!

ZituskaKép ÁgiKép
Krissi már kitaposta az utat...
Nagyon izgi, hogy ki lesz a következő!!!

NoémiKép
Szép lassan, de múlnak a hetek! Drukkolok az uh-hoz és nem csak babonából Kép!
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép
Csak gratulálni szeretni az alsó topicból,(a ZBarbi és a Noémi ismer, talán az Ági is)remélem hamarosan én is írhatok ide, mint babás megint megjött!

KrissiKép
Nagyon gratulálok a babádhoz!!! Jó egészséget kívánok! És nektek nagy-nagy boldogságot!!!

Mindnyájatoknak zökkenőmentes szülést és sok-sok boldogságot kívánok!!!

Manda

manda

Krissi Kép
Szívből gratulálok Zoárd babához! A szülés emlékei meg utólag úgyis megszépülnek.

Noémi Kép
Drukkolok, hogy minden rendben legyen az UH-n, de biztosan úgy lesz, ne izgulj!

Pkagi Kép
Megnéztem az albumodat, és rájöttem, mi együtt ültünk múlt héten is meg ma is Arninál a váróban. Mellettem ültél.Kép Drukkolok a szüléshez.

Ma voltam dokinál. Láttuk a babát, dobog a kis szíve. A múlt héten megijesztett, hogy kicsit lejjebb ment a hormonszintem, azért kellett ma újra visszamenni. Elkezdtem használni az Utrot, remélem hatott. Mindenesetre a baba szép nagyot nőtt múlt hét óta. Legközelebb január közepén kell menni. Képzeljétek, már a Schöpf-Méreiben is megcsinálják a 12. heti tarkóredőt! Zétivel még a Praxisba mentünk.

Leone Kép mi van veled? Rég írtál.

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Sziasztok Kép

Megjöttünk. Igaz a nyákdugó elment (még kedden), de a méhszáj még mindig zárt. A ctg-n semmi fájás és az én kisfiam úgy mozgott, mint aki azt akarja tudatni a világgal, hogy köszöni szépen de ő nagyon jól érzi bennt magát. Kép
Hétfőn megyek Uh-ra és ismét Ctg-re.
Kiszámoltam, ha karira itthon akarunk lenni, akkor hétfőn, de legkésőbb kedden szülni kellene . Kép
Majd próbálok beszélni a fiammal, hogy azért mégse rángassuk már el a doktorbácsit a karácsonyi asztal mellől. Kép

Alena Kép
Neked van a kisfiad, aki be akart menni a rendelőbe? Kép Jól azonosítottalak be? Meg is akartam kérdezni, hol van a kicsi, de olyan melegem és hányingerem volt, hogy csak néztem ki a fejemből és próbáltam lehűteni magam. Kép

Krissi Kép
Gratulálok Kép

Kép

Kép
pkagi

Pkagi Kép
Igen, jól azonosítottál be.Kép A kisfiamra most a férjem vigyázott, így nem kellett magammal vinni.

Alena

Kép
Kép
alena9

Sziasztok!Kép

Nekem annyira "bevált" a telihold, hogy - bár Boti maradt a pocakban - hetek óta először végig aludtam az éjszakát!Kép Se pisilés, se semmi!KépKép
Én ezt sem bánom, mert hónapokig úgysem lesz rá példa! Kép Csak jót röhögtünk reggel a párommal, hogy mindenki ezzel a teliholdal "fenyegetőzött"!Kép

Ma elmentünk kicsit vásárolgatni Apával, hátha a mozgás kicsit elindítaná a dolgokat, de eddig semmi különös, csak kis pocikeményedés.
Illetve annyi van, hogy megfájdult a fenekem, olyan izomláz szerűen, de gondolom ez Boti "pici" súlya miatt lehet!Kép
Még gondoltam egy kis porszívózásra, de ahhoz ma túl lusta vagyok...talán holnap!Kép

Puszi!
Zitus és BotiKép
39!

Kép
Kép
zituska28

Jajj, de hülye vagyok...Kép

Alena!Kép
Gratulálok a dobogó szivecskéhez!!!KépKépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Jovika,
nálunk is ez volt a Noncsival. Nem igen használt semmi (tök macerás a gyereknek beadni) csak az idő. Kinőtte, meg megtanult büfizni.

pussz

Hóvirág

Hóvirág
milianya

JovikaKép
A Gripe Water felesleges pénzkidobás volt, nálunk csak jobban tekeregtek tőle, meg jött a puki ezerrel. Nem segített csak a szélcső, meg az idő.KépKép

ZituskaKép
Igyál egy jó forralt bort, hátha Boti erre elindul. Még fájdalomcsillapításra is jó.KépKép

ÁgiKép
Gondolom Arni nem örülne, ha karácsonykor kellene bemennie. Szerintem hétvégén elindul a legényke.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Próféta beszéljen belőled! Én is feltennék egy pocisképet ha nem bánjátok. Tegnapi fotó.
Komolyan mondom ez a zárt méhszáj engem nagyon zavar.

Zituska Kép
Nálam is detto az volt, mint nálad. Látod itt vagyok. Kép
(annyira vágytunk a terhességre, hogy a természet kiélvezteti végig Kép Kép )

Kép

Kép

Kép
pkagi

Hűazannya! Ági ez nem semmi kép KépJaj jaj most így látva és hozzágondolva saját kiinduló méreteimet gyorsan beijedtem Kép de azért csak jöhet az az új kis lurkó mostmár Kép

Alena, lemaradtam, gratulálok az újabb Jövevényhez KépHogy bírod? álomkór? Mit csinálsz Zétivel mikor rádtör a fáradtság?

Zoárdhoz gratulálok, igazán tökéletes viszonylag anyabarát méretekkel született Kép

Jovi mikor látunk már újabb képet? Kép

Milianyu, neked is kéne már fotó a 2 gyerkőcről közösen, meg Bogárékról is rég láttunk, meg a többiekről is. MOst én vagyok itt a noszogatós, lányok szép gyerekfotókat kérünk! Képén is csatolok egy friss csibészkéset Kép

Kép
hurki

HUrkiKép

Kép
szoszi

Szöszi, Nagyon helyes Balázsod van! Olyan szép gyerekek vannak ebben a topikban Kép És van ugyanilyen bodynk Kép Hogy csinálod, hogy rövid a haja? Nekem Balázs nem hagyja, hogy lenyírjam.
hurki
hurki

akkor jövünk mi is:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

HurkiKép
Ezek mar csak ilyen huncut, edes Balazsok....Kép Ami a hajat illeti , neki sosem volt sok Kép, igazandibol kozepen no egy tarajszeru , azon tul nem sok...Siman hagyja, hogy berregovel megnyirjuk, eddig 2X volt ilyen akcio. Bodyt most vettem a borzen azt hiszem.
Kivancsi lennek a mereteitekre...olyan nagynak tunik Balazs HugoKép (mar a megkulonboztetes vegettKép)

OrsiKép
Jeee, de izgi, hiaba tudom, hogy a ketpetejuek olyanok, mint a "sima" testverek, azert annyira racsodalkozom, hogy mennyire kulonbozoek a fiaid...Eloszottatok oket a paroddal, egy ide, egy oda???Kép NEm irnad le milyen sorrendben ulnek a dudun, meg akartam mondani, hogy Levi vagy Mate hasonlit Rad, de nem tudom Kép Kép. Es milyen nagyok mar!!! ILyen keves volna koztuk es BazsiMano kozott??? Osszenonek ezek a kolkok egy ido utan...

Tobbiek!!! TEssek csatlakozni kepileg!
szoszi
szoszi

Kép a leírás tényleg lemaradt Kép
Máté a barna barnaszemű, első, Levi a második, a szőke kékszemű. Máté apára hasonlít, Levi meg rám.
Azért én egyre inkább látom, hogy nem csak sima testvérek, mert bár kétpetéjűek, de nagyon egymásra vannak hangolva. Szavak nélkül is értik egymást, és jajj lesz nekem úgy 10 év múlva Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Krissi,
Gratula a csöppséghez! Sok boldog napot kívánok neked, neki meg sok finom tejecskét! Mesélj majd, hogy zajlott a szülés!

Ági, zitus,
Megy a drukk egy könnyű szüléshez és persze egy-egy csodálatos bébihez!

Már rég írtam, de olvasok lelkesen és persze állandó időhiányban szenvedek a két kis pelenkás mellett.
Rólunk: Krizsi egy kis hétördög, iszonyú hisztis lett, de amúgy imádnivaló. Próbálkozik a beszéddel is. Mindent megért és kb.20 szót használ is; a másik kb. 100-at egyszer tisztán, szépen kimondja és soha többet nem hajlandó megismételni.
Marci most 3 hónapos és kerek 6 kg. Nagy baba, mindenki fél évesnek nézi. Az új tudománya az, hogy félig fekvő helyzetből ha van mibe kapaszkodnia, akkor felül. Amúgy pedig nagyon kis kiegyensúlyozott bébi, imádja a pocakját és rengeteget mosolyog.

Nem tudok ellenállni a csábításnak, itt van pár kép az én srácaimról is:
Kép Kép Kép
Humi
humi

SziasztokKép

Nagyon édes az összes gyerkőc!!Kép És hatalmasak!Kép
Öregszünk, Csajok, ez a helyzet!Kép

Én is csatlakoznék már képileg, de Botinak esze ágában sincs még kibújni!KépKép
Tegnap már végig csúsztam-másztam a lakást - takarítottam, pakoltam - a lábam iszonyatosan megfájdult, és ennyi...
Ma megyek egy kis bevásárló körútra, hátha a séta...Kép

Puszi!
Zitus és BotiKép
39+2

Kép
Kép
zituska28

Zitus Kép
Pedig már azt hittem a hírre jövök. Kép
Úgy látszik a mi fiaink nagyon hasonlítanak egymásra. Kép

Kép

Kép
pkagi

Lányok Kép nagyon szépek a gyerekek! Olyan jó nézegetni a képeket.

Hurki Kép tessék gyakrabban jönni, akkor nem maradsz le az ilyen hírekről! Kép Pocaklakóval holnap töltjük a 9. hetet. Álomkór még rosszabb, mint Zétivel volt. Volt olyan, hogy délután elnyomott az álom, Zéti meg addig a vízembe dobott egy krémes tégelyt, a vizet szétkente magán és az asztalon, és óriási kupit csinált, mire felébredtem. Viszont legalább csendben elvolt! Kép
Zétinek mi fodrásszal vágatjuk a haját. Apa viszi magával a férfi fodrászhoz. Én egyszer próbáltam neki levágni, de ne tudd meg, milyen lett.

Zitus Kép Pkagi Kép nagyon drukkolok! Jó lenne, ha a karácsonyt nem kéne a kórházban tölteni. Tavaly a férjem unokatestvérének kisfia pont 24-én született.Kép

Én is teszek fel képet a nagy fiúról.

KépKép

Alena

Kép
Kép
alena9

ÁgiKép
Nálatok sincs változás?Kép
Pedig azt hittem, ilyenkorra Te már babázol!Kép
(nekem még a nyákdugesz sem akar távozni)

Óriási a pocakod!!! Mekkorának saccolják a babádat?

AlenaKép
Bele vagyok zúgva Zéti fekete szemébe!Kép

Hát mi egyre sanszosabbak vagyunk a Klinikán ünneplésre!Kép
Nem baj, rábízom a Kisfiamra, hogy mikor bújik ki! Õ biztos jobban tudja, hogy mikor kell!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zituska Kép
Olyan 3500-3600 gramm körül lehet most Domi.
Most mond meg ez a nyákdugó engem is annyira bezsongatott, úgy látszik nem sokat jelent. Kép

Zéti nemcsak aranyos, de kis huncut is. Kép
Nekem nagyon tetszett, hogy állandóan be akart menni a rendelőbe és mihelyst egy kicsi rés maradt az ajtón ő meg is célozta! Kép

Kép

Kép
pkagi

CsajokKép
Minden gyerek gyönyörű. Hát hiába Õk mind nehezen jött csodababák!KépKép

ZitusKép,ÁgiKép
Nagyon drukkolok én is, hogy ne kelljen a karácsonyt bent tölteni a kórházban! Még van rá sansz.KépKép

Dobok én is képet a pasikról (a volánnál Samu, az utas Oli):

Kép

Oli
Kép

Samu
Kép

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X