Sziasztok!
Vegre lanykam alszik.
Tegnap voltam dokinal. Minbden rendben van. Jok a leleteim. Beutalt AFP-re, de pipa vagyok, mert en most penteken leszek 16 hetes es o jovo het csutortokre utalt be, ami azt jelenti, hogy jo par nap keses is rossz erteket adhat. Mindegy, ha rossz az ertek , legalabb tudjam mire szamitsak. Legkozelebb januar 11-en megyek UH-ra.
Voltam EKG-n is tegnap este. Legalabb az is letudva.
Koszonom a bokokat a fenykepre.
Valojaban Lili tiszta apja, csak a szemunk szine es a szoke hajunk a megteveszto. Es en is olyan szogbol nezek, hogy tenyleg hasonlitok ra.
Amica: nagyon szepek a gyerekeid.
Mennyi idosek is?
Ann: Okes. Akkor Hamma-nak fogom en is hivni.
Meddig szeretned szoptatni Hamma-t? vagy ha megszuletik a masik, akkor ot is szoptatni fogod tovabbra is?
Gira: mennyi idos is Reka? Jo sokaig szoptatod.
nalad is az lesz mint Ann-nal?
Nalunk Lili magatol hagyta el a szopizast 1 evesen. Egyszercsak nem kellett neki.
Tarhonyanya: En sajnos nem vezetek naplot. Elkezdtem, de Lili mar 7 honapos kora ota beszel es naprol napra ujabbat mondott, igy mire eszembe jutott, hogy be kene irnom, mar nem emelekeztem, hogy mikor mit is mondott. A masik, hogy en "hala" az orvosoknak nagyothallo vagyok mindket fulemre. Nem vagyok siket, de mindket fulemre hallaskarosult lettem es igy sajnos nem minden szavat hallom meg Lilinek, plane ha nincs rajtam a hallokeszulek. Lilit is kamera figyeli ha alszik, igy legalabb latom mikor mi van. Ha ejszaka felsir, akkor a ferjem szokott jelezni.
Bar erdekes modon Lili kezd rajonni, hogy az anyja mas mint a tobbi, mert jelez nekem. Jelez ha cseng a telefon, jelez ha ugatnak a kutyak, mert jott valaki.
Azert a szulestortenetemet leirtam szepen, reszletesen.
Az jo ha megvan.
Kari: En nem jartam kismama tornara, meg intim tornara se es osszesen 2.5 ora alatt megszultem Lilit.
Delre mentunk be a korhazba, mert elfolyt a magzatvizem, kb. fel haromkor kezdodtek a fajasok es 5-kor megvolt Lili.
Teat en is iszom, de csak gyumolcsteat. A tobbit nem is szeretem. Kavet a terhesseg kezdeteig minden nap ittam. Imadtam a nagy bogre tejeskavemat minden reggel, de amiota terhes vagyok kaveundorom van.
Lilivel en 8 honapig dolgoztam. En elveztem, nem volt problema. Ha joban vagy a dokival, biztosan kiir tappenzre ha kered. Mondd el neki, hogy faradt vagy, nem birsz koncentralni a munkadra es kenyelmetlen egesz nap ulni. Mivel a tappenz a fizetesed 70 vagy 80%-a (nem tudom pontosan), a szules utani TGYAS-ot is fel evig ez utan kapod.
Katus: Gratulalok a nyelvvizsgahoz. Nekem a francia meg az angol van meg.
Nekem szobeli csak olyan szempontbol volt nehez, hogy mivel en nem hallom a magnot ezert nekem felolvastak a tortenetet es ugy kellett valaszolnom a kerdesekre. De ugye amig magnorol hallgatod, kozben irhatsz is, de en szajrol olvasok es kozben nem nagyon megy az iras.
De azert sikerult.
Satuk: Udv koztunk. A baba nemet lehet, hogy nem tudjak megmondani a 18-ik heten se. Attol fugg, hogy mutatja-e magat.
Lili vegig 9 honapon keresztul szettart labakkal fekudt, igy amikor az UH-t raraktak a pocimra, elsore mindig Lili noiesseget lattuk a kepernyon.
Potter: Milyen orvos vagy, ha szabad tudni?
Babszem: Jobbulast! Jobban vagy mar? Kislanyod nagyon edes. Szep mosolya van.
Te is jol nezel ki.
Legalabb ismerlek keprol.
A kutya a kepen milyen fajta? Uszkar vagy pumi? Esetleg egy megnyirt puli?
Gira: Huha! remnelem en nem jarok ugy mint te a Rekaval, hogy szuleskor kiderul megse Pista.
En a gyerekszoba szinet a szuletendo baba nemetol fuggoen fogom kifesteni. Remelem nem okoz majd csalodast.
Betti: Kitartas.
En 15 es fel hetesen hagytam el ezt a hanyos, hanyingeres idoszakot. Most mar teljesen jol vagyok.
Vegre elvezhetem a pocakosodast.
Tarhonyanya: Ne surgesd nagyon az idot szulesig.
Addig elvezzetek ki eletetek utolso fiatalsagban, kettesben eltoltheto idosztakotokat.
Szules utan nehez es faraszto lesz, nem alvas, szoptatas stb.. Es aztan mindig a gyerek a kozeppontban.
Gyokeresen megvaltozik az eletetek is.
UH-s polo: Ahany haz annyi szokas.
Hogy oszinte legyek en egy kicsit morbidnak tartom.
Valoszinuleg te szepnek latod sajat babadat, de mas maskepp gondolja.
Ha csak otthon hordana a ferjed, szerintem az ugy jo.
Na, megyek tanulni meg.
Sziasztok Rita