Virág!
Vince nagyon édes, tényleg milyen kis mellmérete van. Apájával meg valami eszméletlen, hát felköthetitek a gatyát. Szerdán le lesz véve a gipsz és aztán megyünk ám mi is a nagy kádba, jaj olyan jó lesz.
Angéla!
Csuda jóképű ez a Valér pasi, csak kár hogy ritkán látjuk, de legalább nem csábítgatja a csajokat. Az apás képen nagyon kis boldognak tünik.
Timurr!
Maja (férjem kedvence) hát mint egy modell, csúcs ahogy be tud ülni. Cukik a kis szopfjai! Megkérhetlek egy dologra, hogyha küldök Benicéről képet akkor meg tudod csinálni nekem, azt a képet ami olyan piros és fenyőcskék vannak körbe és Maja mikulás sapkába pózolt. Hogy Benicét beleted a képkeretbe, vagy ha van még olyan kis helyet kereted azt is szívesen venném, szeretnék karácsonyra ilyen helyes képet Pocokról.
Kingukám!
Vettem bundazsákot ma elmentem, jó vastag!!
Jaj olyan bunkó voltam amikor hívtalak azt is megszerettem volna kérdezni, hogy miért vagy magad alatt, hátha segíthetek, de telefonon azért ezt nem lehet úgy megbeszélni. Szóval azért talizhatunk ám tényleg, kicsit dumcsizunk, mert a vacak anyától azért nagyon-nagyon- nagyon-nagyon- nagyon-nagyon-….. messze vagy. Jó anyuci vagy és kész!!
Nagyon édes a képeken nagyobb a kifli mint Boti, és az apukás kép nem semmi, olyan jókat tudnak durmolni mellettük, férjem is ezt szokta, én meg frászban vagyok, mondjuk hogyha már megy Benice akkor mit fog csinálni.
Wester Lucának Boldog Névnapot kívánunk mi is Benicével!!
Nebula!
Milyen meghívás én is én is, mit kell csinálni fáziskésésben vagyok??
Akiren!
Úgye csak nekünk tetted fel a képet?
Berkiadri!
De jó hogy ilyen nagy vizimanó Martin, hogy mekkorát nőt és a haja milyen sok van nem semmi.
Vizimanó!
Õstehetség!! Nagyon klassz képeket csináltál ám, úgye milyen jó ilyenekkel biíbelődni, én úgy ki tudok kapcsolni.
Vezso!
Le a kalappal előtted, hogy neked tuti nem 24 óra egy nap, hogy a fenébe bírod? Én még tök sehogy állok, és mérges vagyok, hogy nem tudunk menni a babatalira, pedig mindig húzzátok a mézesmadzagot az ember előtt. Mit kapnak a lányok karácsonyra?
Angéla!
Köszi a táblázatot, Benicéről be lehetne ezt a képet tenni, mert már komoly nagy pasik vagyunk, azon meg még nagyon törpincsnek tününk?
Patri