Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelt.

Angi, nem lehet, hogy lezuhant a vércukrod? Nekem szokott ilyen lenni, és az pont ilyen tünetekkel jár. Bár amióta terhes vagyok, azóta nem volt szerencsére, mert figyelek, hogy rendszeresen egyek.
Azért vigyázz magadra!!! Kép
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Scullyx,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kép Kép Kép

Nicika,
nagyon jók az UH-képek, kivehető mindene! Akkor a korábbi UH-okon nem tutira mondták a nemét? Én azt hittem...

Zsu és Indianyó,
nagyon szép pocakotok van! Kép Zsu, a tiéd tényleg nagyon nagy! De az nem baj, van elég helye! Kép

Vok,
jobbulást Ádámnak!

Én is csináltam végül tegnap este képet, de még csak a fényképezőn van rajt, du. teszem rá a gépre, aztán ide fel. És megvan az első két új kisruci a Babának! Szomszédunkban lakik egy idősebb osztrák házaspár és tőlük kaptunk két rucit. Lefényképeztem azokat is, este teszem fel. Olyan szépek! És azt is felajánlották, hogy mivel kint sokszor van akciós pelus (pl. a Pampers is), majd hoznak nekünk, ha szeretnénk. Így tuti olcsóbb lesz, mint itthon.

No, megyek, dolgozgatok kicsit, de azért itt vagyok ám és figyelek ezerrel!! Kép

Nadine 21+6 Kép

nadine81

Ja, nem mintha innen olyan egetrengetően messze lenne a határ Kép, de így azért sem kell kimenni.. Ez is egy előny.. Illetve ez az előny..
Õk úgyis onnan jönnek (ja mert azt nem mondtam, hogy nem mindig vannak itt!) akkor már hoznak magukkal. Szóval tök jó, na! Kép

nadine81

<font color="119911"> Eszti,
de lehetséges. Most már figyelek, köszi. Kép
Nadine,
várjuk a képeket!!!!</font>
angi79

Sziasztok Kép
Túl vagyok a cukros lötyi ivászaton Kép
Akkor még nem is tünt olyan elviselhetetlennek, de most piszkosul szédülök Kép
Valahogy kibírom 10-ig, addigra kell visszamennem a következő vérvételre.

Ágiboszi Kép
Az ördögnél tényleg csak egy fokkal volt jobb ez a lötyi. Kitartás!

Annácska 24+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek, tegnap megérkezett a Pamperses csillag, amit kb. két hónapja kért a férjem. Olyan aranyos, pont jó lesz az autóba. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="119911"> Annácska,
én pont így voltam ezzel. Megittam és azt hittem, hogy ez egész oké, kis limonádé. Aztán amikor elkezdett felszívódni... Remélem átmegy rajtad ez a szédülés! Vigyázz ám magadra!</font>
angi79

Angi Kép
Remélem nem lesz semmi gond, de ha mégis majd a kollegáim felmosnak a padlóról Kép

Annácska 24+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Mariannka és a többiek, akinek van:
pontosan mi is ez a Pampers csillag? Valami plüss izé, amit a kocsiba is lehet akasztani? Nekem van két plüss napocskám, szemmel, szájjal, orral, nagyon aranyosak. Azt hiszem ezt is lefényképezem, igazi fotódömpinget csinálok este! Kép

Szóval akkor a cukros löttynek nem is annyira az íze rossz, hanem ami utána jön?! Jujj.. Kép

nadine81

Jó reggelt Leánykák!
Vok Eszti! Gyógyulást Ádinak! Szomorúak lennénk, ha nem jönnél, úgyhogy tessék védőpajzsot húzni! Kép
Annácska! Kitartás a cukros lötyihez! Olyan közel van a kórház, hogy haza tudsz ugrani közben? Kép
Szerencsére nekünk zsömi, tej variáció lesz, örülök, hogy megúszom a cukrozást. Kép

Nadine! Nagyon várjuk a képeket! Kép

Vikó, Zsuzsófi! Tényleg szép kis babaházatok van! Ott aztán el lehet férni kényelmesen! Kép

Nekem sikerült összeszednem valami takonykórt, fáj a torkom is... Kép Most nyomom magamba a homeos bogyókat, mert nem engedhetem meg azt a luxust, hogy lebetegszem az utolsó hetemen, amikor betanítok, stb. Nem beszélve az otthon lábadozó kis férjemről... Kép

Na mentem, jók legyetek!
Szép napot!
Puszi:
Bartika+Pötty
24+2

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika,
Isten ments, hogy jobban lebetegedj, de azért otthon egymást ápolni Apával... Kép Kép

nadine81

Bartika Kép
Nem a lakás van közel, hanem a munkahelyem Kép
Így legalább nem a klinika folyosólyán kinlódom, hanem itt bannt nyugodtan le tudok feküdni egy kicsit.

Annácska 24+1

annácska

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket. Megvolt a nagy buli, nagyon jól sikerült.Férjem megajándékozott egy szülés utáni wellness hétvégével. Annyira édes! Ott leszünk mindhárman, de nekem csak magammalés persze a szoptatással kell foglalkoznom.
Pezsit nem, de két korty vörösbort ittam!

Férjem ma csak 2-ig dolgozik, így ma csináljuk a karácsonyi ajándékvásárlást. Remélem letudjuk.

Vigyázzatok magatokra, mert csúsznak az utak!
Scullyx
28+2

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx,
nagyon szuper ajándék! Nagyon aranyos és figyelmes a párod! Gratula hozzátok! Kép

nadine81

Sziasztok!!!!

Tegnap nem voltam, mert dokinál voltam délelőtt Pesten, aztán apával elcsavarogtuk az egész napotKép
Bébivel, velem minden oké, zárt méhszáj...stb, stb.
Én is megkaptam a cukros beutalót, majd 2 ünnep közt elmegyek, ha vannak.Nekem azt mondta a doki, hogy 26-28 hét közt ráérek megcsináltatniKép
Aztán volt egy rossz híre isKép
Sajnos valószínű, hogy a szülésem idején ő is elutazikKépKépKép
Jól kib*szott velem a sorsKép
Se szülésznő, se orvos.
Hát, akkor majd valahol kipottyantom egyedül.
Aztán ajánlott egy csókos cimboráját itt a kerepesi kh.-ba.
Dr. Gerő főorvos.Gyezsu, ha jól láttam a táblába, te nála szülsz, ugye???
Mit tudnál róla mondani??????

Bár lehet, marad a szt.imre, ügyeletes orvossal, + új választott szülésznővel
Passz,majd márciusban elgondolkodok rajtaKép

Azt mondta a 6 hét alatti 3 kiló hízásomra, hogy az pont jó, de vigyázzak karácsonykorKép
Az a helyzet, hogy ez ist is irtó nagy "vigyázások "mellett szedtem fel.Ennél jobbna nem tudok odafigyelniKép

Egyébként szerintem nekem is eltűnt egy oldal, mert nálam sincsenek Bori mézesei, meg patkányos sztori a tescóból...stbKép

Pocisok:
Vikó, Zsú, nagyon óriási a hasitokKépKépKépKép

Bartika, gyógyulj meg, Eszter, te is ápolgasd az uradatKép
Angi, te meg vigyázz magadra, tényleg lehetett a vércukor, is , vagy a vérnyomás.
Én is így lettem rosszul szeptemberben a körtéren(bár nálam ájulásig fajult)

Scullyx, utólag is nagyon boldog szülinapot!!!
Kép
És milyen 30 fölött lenni????Kép
Én is csak fél éve vagyok ennek a tábornak a tagjaKépKépKép
(de ugyanolyan)

Na, puszkó, majd még jövökKép

Annácska, hogy bírod a cukros lötyit?????

Ildikó
24+5
vas

Vas
Nekem is ugyanolyan, egyáltalán nem stresszelem magam. Amúgy is mindig mindenki legalább 10 évvel fiatalabbnak néz, ami régen zavart, most már csak előny lesz. Kép

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok kismamik!

Scullyx
Utólag is boldog születésnapot! ...és előre is jó pihenést! Kép

Indianyó
Köszönöm a segítséget! Már volt akinek postáztam! Vagyis még csak ma fogom... majd megérdeklődöm a postán, hogy mi a módja.
Ropibaba nem én vagyok hanem pocimanót hívtuk így, mert mikor megtudtuk, hogy van még csak egy kis gerinc volt! Én egyáltalán nem vagyok ropi! Kép Szépek vagytok így ketten! Nekem életben nagyobbnak tűnt a pocid!

Zsuzsófi
Nem semmi milyen méreteid vannak!!!!

Nekünk lehet, hogy rossz itthon a mérleg! Kép Ma reggel megint csak +4kilót mutatott, pedig legutóbb már +6 volt! Védőnénihez 19.-én megyünk ha minden igaz.... majd kiderül, hogy ő mit mér és mit szól hozzá!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hú, gyorsan a védőnőrőlKépMamacka eszembe juttattad, hogy ezt kihagytam)
Azt mondta a dokim tegnap nekem, hogy ne is menjek többet védőnőhözKépKépKép
Mert ugye azt már írtam ,hogy a múltkori uh leletemet teljes egészében bemásolta a kiskönyvembe(fél óráig tartott), én meg csak ott ültam, és lestemKép, meg tök felesleges dolgokat csinál.Pisit amúgy is nézik laborban..stb, vérnyomit is ellenőriz 6 hetente a doki, a súlyomat meg úgyis itthon mérem(nem a védőnő 120 éves mérlegénKép)
Erre azt mondta az orvos, hogy ne is menjek hozzá, tök felesleges.
Szerintem isKép
Úgyhogy csajok ne is foglalkozzataok vele, mit mondanak, a dokik többsége úgyis lesz*rja a munkájukatKép

(nekem egyszer egy alig túlsúlyos védőnő mondta, hogy ne hízzak annyitKépKépKép
nem akartam neki mondani, hogy mindenki induljon ki magábólKép)

Csak ennyi jutott még eszembe

ildi
vas

Vas
A mi védőnénink nagyon aranyos! Én szívesen megyek hozzá! ...de a tanácsaival óvatos leszek.... Minimum négyszer kell ha jó tudom.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Nicika!
Köszi szépen a kódot!

Vikó!
Jó a sapi ötleted, de szerintem az én kötésemen nagyon csúnyán látszana, hogy pótlás van benne. Elég furán szedem fel az induló szemeket. Lehet, hogy majd elkezdem felülről kötni.

Bartika!
Nálatok a tej+zsömire mennyi idő múlva nézik a terheléses vérvételt?

Egyébként megvolt nekem is a terheléses cukor. Soron kívül bejutottam, már előre szóltam, hogy nekem van papírom, hogy tej+zsömi. És hoztam is magammal. Aztán kicsit megszívtam, mert rossz tűt döftek belém, és állandóan kiesett a fiola, a nővérke úgy nyomogatta vissza. Az a karom most csuklóig fáj. És azt mondta a nővérke, hogy tök értelmetlen így a cukorvizsgálat, mert 60 percre csak félig megy fel cukor, magyarul nem ad jó eredményt, mert két óra múlva kb kétszer annyi lenne. Kértem, hogy akkor vegye le két óra múlva is, de azt mondta, hogy ő nem írhatja át, amit az orvos rendelt. Szóval az eredménybe majd ezt is bele kell kalkulálni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó reggelt!

Fú, Nicika, akkor Tündét nagyon elnéztem, de csak emlékezetből írtam! Bocsi Tünde!!!!

Eszti: tehát akkor ma jössz te: hatalmas gratula a betöltött 30.héthez!!!Kép

Angi: Vigyázz magadra! Régebben nekem is többször leesett a vércukor-szintem, de mióta babás vagyok nincs ilyen! Ahogy Eszti írta, tényleg a rendszeres étkezésre figyelj!
Köszi az érdeklődést, ma jól aludtunk. Fél 11-től negyed 9-igKép Kb. egyszerre ébredhettünk, mert akkor mégcsak ilyen kis kába jelzéseket kaptam, mostmeg... tombol megint a gyerkőcKép

Vikó: őőőő, a fánk, hogyis mondjam, nem éppen az 1-es kódú kajákhoz tartozikKép Viszont egy hónap alatt csak 0,5 kilót híztam...JUHHHÉÉ!!! Bárcsak az itthoni szerint, holnap meglátjuk a dokinálKép

Ildi: gratula a jó eredményekhez! Bye-bye védőnőKép
Engem is mindig a védőnő ijesztget!

Bartika: vigyázz magadra, jobbulást!

Annácska: kitartás, este felé jobb leszKépÉn is nagyon émelyegtem tőle!
Nadine: igen, a Pampers csillag, olyan aminek gondolod: kis plüss, csillag alakú párnácska, amit fel lehet akasztani mondjuk a kocsiban az ablakra isKép

Ági: gratula mégegyszer a kislányarcú fiúcskáhozKép

Vok: ápolgasd apátKép Jobbulást neki!

Pocik: hatalmasakKép

Remélem, mindenkinek írtam!

Szép Napot!

Anita (29+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka, az enyémmel sincs semmi gond, azon kívül, hogy irtó lassú, és felesleges dolgokat csinál.Kb. 5, de max. 10 percben meg lehetne csinálni, amihez neki min. fél óra kellKép

Azt, hogy hányszor "kell"menni, nem tudom, de úgyis az orvos ad majd a végén igazolást, hogy kellő számú terhesgondozáson részt vettél, így adják az egyszeri anyasági segélyt.(legalábbis nálunk a doki adott)

Én még jan.-ban azt hiszem elmegyek a védőnőhöz, aztán ha után hiányzok neki, hát kijön.Ne én másszak be hozzá terhesen még egy gyerekkel a nyakamon,hóba-fagyba.
Aztán még várjak is min. egy órát a soromra(persze Olivér alvásidejében)

Szelivi, szegény, most fáj a vérvétel helye???
Az nem jóKép

Ildi
vas

Ja, Mamacka: itthon én is kevesebb vagyok általában pont 2 kg-val, mint a védőnőnél...

Livi: ennyi értelme van kb. így a vizsgálatoknak! A terhességi diabetesre tényleg oda kell figyelni mind a baba,mind a mama szempontjából, de akkor lenne benne vmi ráció, lenne egységes ez a vizsgálat...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok lányok,

egészen biztos, hogy eltűnt egy oldal az archívumból (dec.13. 2. oldal), mert az én előző beírásom is ott volt, és megint nem találom sehol...és ez már másodjára fordul elő. Na mindegy, most megint próbálkozok.

Tegnap voltam dokinál, és a következő dolgok derültek ki:
- a hólyaghurut a szextől van Kép és nem lehet ellene tenni semmit. Hajlamos vagyok rá, és bármikor előjöhet, nem lehet megelőzni sem.
Ezért most a terhesség hátralévő részére no szexKép
Ez elég elkeserítő, mert azt jelenti, hogy életem hátralévő részében antibiotikumokon kell élnem?
- a védőnő múltkor hiányolta a hepatitis-szűrés leletemet. A dokinéni mondta, hogy ezt a leletet össze-vissza szokták küldözgetni, úgyhogy most keződik a nyomozás, hogy a nőgyógyász-védőnő-kórház háromszögben hol tűnt elKép

Lányok, jár valaki az Istvánba a szokásos szerdai előadásokra? Milyenek szoktak lenni? Most melyik témánál tartanak?

Nicika,
felvennél engem is a táblázatba? Mindjárt írok neked mail-t.

Cory,
nem mondtak neked semmit a MOM 0,3-as értékre? (engem miért idegeltek vajon akkor a 0,8 miatt?)

Tünde, Gyezsu
köszi, hogy hiányoltatok, igérem, hogy most már igyekszem nem eltűnni...
A talira próbálok elmenni, felvennétek a listára?

Betti
22+?

Kép

Kép
bettiflame

Anita, sajnos nem csak "bye-bye védőnő"
hanem:
bye-bye szülésznő
bye-bye orvos

Ez a gondKép

De azt mondta, ne legyek szomorú, mert a 3. gyerek az magától kijönKép
A 3. és a 4. szülés a legkönnyebb, aztán az 5.-től megint olyan, mintha az első lenneKép
Valamit a méh kötőszövetéről hablatyolt, aztán mondtam is neki, hogy tök mindegy, mert odáig úgysem szeretnék eljutniKép

Eszti, grat. a 30.héthez!!!!!!
Kép

Ildi
vas

Ildi
Lehet én is besokalok majd! Végülis még csak egyszer voltam, egyszer meg ő jött! Kép ...ezért nagy a szám! Kép Kép Kép Kép Kép meg még ugye csak az első gyerekkel csinálom végig! Kép Kép Kép Kép

Anita
Én mind a két alkalommal itthonin mértem! Kép

Angi
Rám elég sűrűn rámtör ez a vízkiverős, elájulós rosszullét különösen tömött járműveken ha sokáig kell állnom. Kép Mindig azt mondják, hogy biztos a cukrom esett le!

Nekem lassan menni kellene rengeteg a dolgom.
Vasalni, vásárolni rendet rakni... még mindig szalad a ház a karácsonyi barkács eredményeképpen!

Sziasztok
Marcsi és Áronbaba

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi: természetesen a doki és szülésznő miatt sajnállak... Hátha, jó arcokat fogsz ki, drukk!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Ildi: hát nem könnyű ez az eset. Mindenki pont akkor utazik, amikor neked ők nagyon kellenének. De biztos nagyon ügyes leszel, és találsz valalkit, aki tutira segíteni fog.

Védőnő: nekem nem lehet egyelőre panaszom, mert eddig nem szórakozott semmi miatt. Ráadásul a férje gyerekorvos, szóval elég tájékozottnak tűnik. A vicc az, hogy az ő mérlege -1 kg-ot mutatott az enyémhez képest. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Ildi,
az tényleg sz.r, hogy nem lesz ott az a doki, aki te már levadásztál.. Kép Én is ilyesmitől parázok. Fene tudja, hogy egy kórházban, ahol több doki, ezen belül több nógyógyi van, hogy vannak a szabadságolások, ki mikor megy vagy kit mikor küldenek? Szóval nem jó.
Nekem aranyos a védőnőm, igaz ő is csak azt csinálja, mint a többi. Súly, vérnyomás, vizeletvizsgálat picuri tesztcsíkkal, beszélgetés arról, hogy vagyok. Ennyi. Itt nálunk viszont az a "szabály", hogy mielőtt bemennék a városba, a kórházba terhesgondozásra, mindenképpen el KELL menni itt helyben a védőnőhöz. Amikor a doki megállapította a terhességet, kérte, hogy menjek ekkor meg ekkor terhesgondozásra. Én oda is állítottam volna csak úgy TAJ-kártyával, amikor is a szomszéd kismami szólt, hogy előtte menjek el ide a helyi védőnőhöz úgymond bejelentkezni, kiskönyvet kiállíttatni, mert a kórházi védőnők ilyesmivel úgymond "nem szeretnek" foglalkozni. Az kell nekik, hogy a friss, első alkalommal ottlévő kismama már kitöltött kiskönyvvel legyen ott, mert nekik erre nincs idejük. Így a terhesgondozóban, amikor ott vagyok, engem védőnő nem is lát, már úgy megyek oda, hogy az aktuális, friss súly, vérnyomás és vizeletértékeim már be vannak jegyezve a könyvbe.
Sőt, állítólag (nem tudom, hogy országos szinten, vagy csak itt Sopronban) januártól, ha az ember elmegy egy vér vagy vizeletvételre (tök mindegy melyik osztály küldte milyen okból), a labor az eredményt nem küldi el belsőleg a vizsgálatot kérő osztálynak, hanem a betegnek már előre vinni kell a szúrás napján a felbélyegzett, megcímzett borítékot és elküldik lakásra. Eddig ez nálunk lehetőségként volt kiírva a laborba, de ezek szerint ezután ez már kötelesség lesz. Szóval nekem a védőnő már azt javasolta, hogy 29-én, amikor megyek a cukros vérvételre, már vigyek magammal borítékot és abban fogják elküldeni az eredményt, amit majd vinnem kell neki, illetve utána a terhesgondozásra. Szóval megkeverik rendesen.
Ennyit a magyar egészségügyről... Kép

nadine81

Viko! Tényleg nagy a pocid, de annyira azért nem! Majd még jó nagyot fog nőni!

Úgy örülök hogy az uh képen mindenki látja az arcát! Itthon meg mindenki engem néz hülyének hogy csak odaképzelem! Eddig akárkinek mutattam mindenki mindenfélét belemagyarázott! Hihetetlen!

Ágiboszi! Akkor egyenlőre fiúnak írlak be benneteket a táblába!
A lányomat illetően pedig igazán nagyon meglepődnék hogyha ezek után fiú lenne! Kicsi is meg szégyenlős is. A védőnő szerint is kislány, mert a szívhang hallgatásnál is tud érdekes dolgokat produkálni!

Nadin! Itt Sopronban még eddig egyik doki sem vállalkozott rá hogy megmondják a nemét. Aztán ugye 24 hetesen voltunk Győrben 4D-n és ott háromszor is azt mondta a dokinéni hogy ő úgy látja hogy kislány! Szóval még nem biztos, de tény hogy nagyon annak tűnik mindenki számára! Ha esetleg mégis fiú lesz akkor én fogok a legjobban meglepődni és sajnálni fogom a kicsi lányos ruhácskákat! Meg aztán fiú névhez még ötletünk sincs, annak ellenére, hogy én fiú babára vágytam!
És kíváncsi vagyok a pocidra meg a rucikra! Este mindenképpen megmutasd ám!
http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=660379&index=6
Õ lenne a Pampers csillag! Majdnem 10 centis!
A cukros löttytől meg igazán ne félj! Az első két korty még nem is olyan rossz, mert ugye a cukor nagy része alul van még keverés után is. Én majdnem azt gondoltam hogy finom. Aztán persze a harmadik korty után már máshogy gondoltam. Szóval a lényeg hogy simán túl lehet élni!

Mariannka! Örülök hogy nektek is megjött a Pampers csillag! Reklamáltatok vagy önként küldték hogy ennyit késett?

Bartika! Hamar kúráld ki magad!

Tényleg! Én már jól vagyok ám nagyjából! Leszámítva hogy még mindig tiszta sebes belül az orrlukam! De már nem kell annyit fújni!

Scullyx! Hogy neked milyen ari férjed van! Én meg még nem is kívántam neked Boldog Szülinapot!

Ja és a Bori mézeskalácsos oldal nálam is eltűnt, pedig le akartam menteni a képet a tábliba! Na de erről lecsúsztam!

Vas! Sokan nincsenek megelégedve a védőnőjükkel, de azt hiszem én vagyok az egyik kivétel. Engem megnyugtat hogy járok hozzá, mert mindig néz vizeletet, súlyt és szívhangot. És minden kérdésemre válaszol!

KépKép
nicika

Ja, a védőnő mérlege itt is többet mutat az itthoninál!! Pontosabb az a billegetős régi mérleg, mint a maiak??

Betti,
nekem a legelső, egyik legfontosabb vérképes papíromat hajkurásszák. Vérkép és nemibetegszűrés. Úgy néz ki kiskönyv szerint, mintha nem is lettem volna..
Most, 29-én megyek a cukrosra, védőnőm szerint kérdezzek rá ott valakire, hogy keressék meg, nyomtassák ki, és küldjék el a cukros eredménnyel együtt, hogy legyen már a kezemben arról is papír, hogy igen, én márpedig voltam vérvételen. Tök jó.. Már elképzeltem hogy fognak rám nézni, hogy én őket ilyennel idegesítem és mekkorra nagy kedvvel fogják keresni azok a kis nővérek vagy laborosok..

nadine81

Bettiflame! Persze hogy felveszlek! Írd nyugodtan a mailt!

Nadin! Nem is tudtam hogy itt Sopronban válaszborítékozás lesz! Na de akkor felkészülök boríték ügyileg! Köszi hogy szóltál!

KépKép
nicika

Egyébként az én mérlegem és a védőnő mérlege mindíg ugyanannyit mér! Kép

KépKép
nicika

Nálam szívhangot még senki nem hallgatott.. Csak az UH-n mondta a doki, hogy jó a szívműködés.. Az gondolom nem egészen ugyanaz, mint amikor hallani a kis dobogásokat.. Kép

Nicika,
miért Győrben voltatok 4D-n? Itt Sopronban is van, nem? Illetve tudom, hogy van, de mi a különbség?

nadine81

Ildi!
Én a múltkori vizitnél megkérdeztem a dokit, hogy fel kell-e kérni őt szülni, vagy egyértelmű, hogy hívom és jön. Azt mondta, hogy amit lehet megtesz, de vegyem figyelembe, hogy ő Vácról jön, lehet hóakadály, jégeső (áprilisban?), meg dugó. Aztán tavaly szalmonellás volt, és nem engedték be a kórházba két hétig. Szóval én erősen gondolkodom, hogy szülésznőt is teszek tartalékba.

Egyébként nekem is aranyos a védőnőm. A súlyomra is csak annyit mondott, hogy nem vészes, talán tartózkodjak a sok csokitól meg tésztától. Azt mondta, hogy a többit majd a terheléses cukor után. Addig ne foglalkozzak vele. Szóval azért ő mégiscsak nőből van, más dolgokat is meg lehet vele beszélni. Például elmagyarázta a haskeményedést, ahogy régen ő érezte. Ezt a nőgyógyászom nem biztos, hogy így elmondta volna.

Kép
szelivi

A borítékolásról még annyit, hogy a védőnő szavaiból úgy vettem ki, hogy minden lehetséges osztály így csinálja majd, de az viszont tuti, hogy a kismamikkal, tehát nőgyógyászatnál így lesz. Sőt, azt is mondta, hogy a terhesgondozóban nem is lesznek védőnők, hanem csak a doki az asszisztensével..

nadine81

Szelivi, már bocsi de amit a nővérke mondott az egy nagy "baromság" Bocsi a kifejezésért. Én leírtam a múltkor a cukoreredményemet, az egy órás volt a legmagasabb, a 90 perces a legalacsonyabb, a kétórásra meg visszaállt a normális cukorszintem. Ha az egyórás duplázódott volna, akkor 12 felett lenne a cukromKép pedig a kétórás nekem csak 4,71 volt

Köszönöm mindenkinek a pocakdicséretet, nekem is tetszik, a hátamnak meg már kevésbé....

Mamacka, micsoda méreteim vannak? KépKépKépKépKépKép
Tény hogy jó nagy vastag nádszál vagyokKép

Tegnap vétkeztem, és zuhanyzás helyett háromnegyed órát tespedtem a kádban. Remélem nem lesz belőle újabb baci, de nagyon nagy szükségem volt rá. Mondjuk nem volt tökéletes mert nem akartam forró vizet engedni a baba miatt, és így nem volt olyan jóKép A másik hátulütője, hogy fürdés után úgy elkezdtem viszketni hogy az vmi kegyetlen voltKép Tamás észrevette, és szó nélkül odajött és tetőtől-talpig bekenegetett testápolóvalKép Olyan édesKép Meg is jutalmaztam érteKépKépKépKépKépKép

ZSu
27+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Aranyos az a csillag! Ahogy látom, akkor ez tipikus autóba akasztós, gyerekkel utazós izé. Kép
Az én napocskáim valamivel nagyobbak, most a nappaliban vannak az ülőgarnitúrán figyelnek, de lehet, hogy beteszem majd a gyerekszobába.
Ja, és Nicika, ejnye-ejnye!! Kép Nem mondta még senki, hogy a DVD másolást és a másolt DVD birtoklást a törvény bünteti?? Kép Kép Kép Mondom én... Bagoly a verébnek... Kép Kép

nadine81

Bettiflame!
Egyedül vagy apukával mész az istvános szerdákra? Én annyit tudok, hogy most az ünnepek miatt két szerda kimarad, és január vége felé kezdődik újra az előadás. Mi még nem voltunk, de én valószínűleg egyedül megyek majd, és apát itthon kitanítom.

Kép
szelivi

Jaj!!
Fürdés vagy zuhany? Én mindig fürödni szoktam, imádok elfetrengeni bent a kádban kellemes meleg vízben. Hallottam/olvastam már, hogy terhesség alatt ajánlatosabb a zuhany, de ez nagyon fontos?? Mert én azóta is fürdök ezerrel.. A gyermekágyas időszak alatt természetesen zuhany lesz, de ez most is olyan égetően fontos??

nadine81

Nadine! Győrben voltunk, mert arról jókat hallottam. De Sopronban is tényleg van, csak itt állítólag fekete-fehér és nem olyan sárgás. Aztán hogy igazából mi a külömbség nem tudom. Árban mindkettő 8000ft! Ja már tudom mért Győrbe mentünk. Azért mert csekket akartam kérni a terhesgondozóba és nem adtak, mondván hogy még korai. Szóval had én döntsem el hogy mikor óhajtok érte fizetni. Kiakadtam és inkább Győrbe mentünk!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Na, megjöttem a terheléses cukorról. Hát jól megszívtam a második vérvételt Kép Elsőre minden simán ment, megittam a cukros lötyit is simán..., erre 2 óra múlva egy nő tapogatja a karom, megszúr, semmi, beljebb tolja a tűt, semmi, kihúzza. Ekkor már potyogtak a könnyeim, mert nagyon fájt. Elkezdett matatni a másik karomon, mondja, mintha itt érezne. Végül csuklóból vett vért. Azt hittem, bepisilek a fájdalomtól Kép

Vikó: hogy mit hagytál ki Kép Előttem a sorban a Holló Márta volt, szintén cukron.

Ildikó: nekem mindig a nagy vigyázások alatt csúsztak fel a kg-k tömegesen, úgyhogy feladtam a vigyázást, azóta nem is hízok Kép
Védőnővel mákom van. Hasonló típus, mint én, és ennek megfelelően együtt érző is. Pl vérnyomás tekintetben abszolút érti, hogy állandóan belém próbálják beszélni a toxémiát, amitől persze ideges leszek, és persze hogy magasat mérnek. Nála mindig normális Kép

Mamacka: négyszer terhesgondozáson kell megjelenni, és ez nem feltétlenül védőnőt jelent. Az igazolást erről úgyis a doki adja majd a szülés után.

Betti: voltam genetikán az afp miatt meg minden. A 0,8-at nem értem. Mármint hogy azzal miért stresszeltek, nekem anno Zsomával a 0,7-re is csak azt mondták, határeset.

Védőnő mérlegén én Zsománál fogtam padlót. Illetve mint kiderült, az övé jó volt, csak a miénk halt be. 15kg-val mutatott többet, mint az itthoni. Hát majdnem leszédültem.

cory 26+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nadin! Azok csak üres DVD tokok! Nem gondolod hogy DVD-t másolunk? Kép

KépKép
nicika

Ja és azt is hallottam, hogy Avonos krémmel ne kenegessem a ciciket se a terhesség se a szoptatás alatt.. Erre mit léptek? Tényleg nem szabad? Tudom, hogy egyes krémek nem jó, ha bejutnak a szervezetbe, de egy ilyen krém? Amit elvileg arra fejlesztettek ki, hogy megelőzze a csíkokat és feszesek maradjanak a cickók??
Ebben is segítséget kérek!! Segítség!! Kép

nadine81

Én is közöltem a múltkor a védőnővel, hgoy nem fogok neki 2 km-ert oda, meg 2-t vissza gyalogolni, hajnalban, (merthogy reggel 8- 1/2 9-ig van védőnő) ebben az iszonyat hidegben egy gyerekkel veszélyeztetett terhesen. Így azóta én se láttam. majd kijön ha akar vmit. Amúgy én bírom a fejét, az utolsó alkalommal jött vissza a régi védőnöm, nagyon örültem neki. Nála voltam akkor is mikor Bence született, azóta neki is van két másfél éves ikerfiacskájaKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jaj, bocsánat Nici!! Hogyan is feltételezhettem ilyesmit?? Nem is értem.. Kép Gondolom a címek is csak álcaként vannak feltüntetve... Kép Kép
Ahogy egyeseknél a netről letöltött borítók.. Kép

nadine81

Cory! Akkor jól megkínoztak! Sajnálom!

KépKép
nicika

Nadine! Tudod ezek a címek azért vannak a borítón hogy olyannak tűnjön mintha meglennének nekünk. Na de ez az álca! Érted? Kép

KépKép
nicika

Zsuzsófi
a pocidra értettem, hogy óriási! Kép

....most már tényleg mennem kellene...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jaj, Nicika!
Mivel azok a tokok üresek Kép, de az egyiken Artur királyos cimke van, gondolom, hogy nem is láttad, ugye? Kép Kép Nekem nem tetszett! Természetesen én szigorúan eredeti minőségben láttam!! Kép

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?