Hello Mindenkinek!
Gyorsan megpróbálom leírni, hogy mi történt röviden, majd személyesen kifejtem.
Eladtuk végre az Ankert, egészen jó áron, persze, újra a szerencse fiai voltunk
). Miután ez sikerült az utolsó pillanatban, nekiáltunk megtervezni a szentendrei házat, hogy minél előbb elkezdjük a felújítást. Most az árajánlat kérésnél tartunk. Ez eddig elég sok munka, utána járás volt, ezért sem tudtam benézni. Közben meghirdettük a Fő utcai lakásunkat is, egy jó darabig csak az ingatlanközvetitőkkel találkoztam, ill. pucoltam a lakást, ahogy ez lenni szokott. (Dávid nem akar innen elköltözni, mert minden erejét beveti, hogy hátráltassa ezeket a munkákat
). Most, hogy végre naggyából vége az ingatlanosok inváziójának, István betegedett le, kórházba kell mennie, mert az egyik csavart ki kell venni a nyakából, mert kimozdult (ha esetleg nem meséltem volna:úgy kb. öt évvel ezelőtt volt egy balesete, eltörte a gerincét, azóta 5 csavarral a nyakában él).Szóval, csak úgy peregnek az események, és még mindig nem tudok biztosra mondani egy időpontot sem, amikor mindezt kidumálhatnánk személyesen, úgyhogy még egy kis mese a kis Manócskáról is:
Képzeljétek!Eljött a bűvös nap, Dávid másfél éves lett, és én úgy döntöttem, hogy mivel magától nem választotta el magát, én most megteszem, elviszi a cica a cicit, mert már terhes volt a szoptatás, és kényszerből nem akartam folytatni, na meg ugye, -erről már beszéltünk: itt az ideje a tesó tervezgetésének is. Szóval úgy két hete jött a cica, és üvegbe tette a tejet, és láss csodát: Dávid nemcsak hogy elfogadta a helyzetet, de azóta végigalussza -a saját ágyában!!!!!- az éjszakát, van úgy, hogy fél tíztől egészen reggel kilencig. Nem győzök csodálkozni. Nem okozott neki traumát, csak a cicát többször emlegette,sokszor magyarázza: cica-cici-nem, --tejci/és issza tovább a 3,5-ös tejet, naponta fé liert!!!!!
Szóval, panaszra nincs okom, D. tényleg szépen fejlődik, úgy érzem megérte végigharcolni ezt a fél évet, most eljött a pihi ideje, nagyon hálás vagyok érte. Egyébként már egyre több szót használ, nagyon sokat nevetünk együtt, ahogy nyiladozik az értelme, és kombinál, ébredezik az öntudat is, elég nagy rosszaság lesz, úgy gondolo, de a szórakoztató fajta, úgyhogy talán nem lesz gond.
Meséljetek ti is, legalább addig, amíg nem tudunk összefutni, nagyon kíváncsi vagyok mi van veletek!!!!Osoa! Jön már a tesó???Jártok még úszni Balázzsal????
Theo! Lesz a költözésetekből valami? Írjatok mindenképp!!!!!
Kállai-Kalóz Anett! Gyere csatlakozz te is, ha van kedved, itt is dumálhatunk!!!!!!
Üdv,
Atka