Sziasztok!
Bocsanat az eltunesert,4 napja nem irtam,es tok sokat irtatok
Babocak gyonyoruek a kepekeken!
Jaroka:
Nekunk kellene,mert ugy latom, a kisagyban kicsi Akosnak a hely.Ha leteszem a habtapira,ami a fel szobat beteriti,akkor meg egyreszt tuti lemaszik rola,masreszt biztos,hogy a tv-kabelek es szamitogep kabelek kozeleben talalom meg.Probalom en bababaratta tenni a lakast,de mivel sajnos csak 1 szobank van,nem egyszeru megoldani.
Jaroka helyett nekem a karam jobban tetszik,de nagyon draga.Meg hat hova tennem?
Zsofy
Tegnap kaptam meg a csp-ot.Pontosabban kaptam volna,ha itthon lettem volna
Kata
Gyerkocok dragak a Mikulasos kepen
Szuper,hogy gyors szulesed volt!
Vikka
Koszi,amit irtal.
Adel jol fogadta az almat?Mert Akos a reszelt almat utalja,csak ugy eszi meg,ha keverem rizzsel vagy krumplival.
ja,es en majdnem Adel lettem
Csak aztan apukam kedveert megis a Krisztina mellett dontottek.
Annamari
Lehetsz is elegedett,hogy ilyen sokaig csak szopiztak a fiuk
Mi probaltuk mar a tejpepet es a hust is,de egyenlore egyiket sem fogadja el Akos,ugyhogy meg varunk veluk.
Nagyon jo ez a cikk az altatasos modszerrol.vmit nekem is tennem kellene,mert ez igy katasztrofa,hogy min ejjelente 10szer ebredunk...
Akiren
Gratula Greti sulyahoz
Es a fogakhoz is es "irigy kutya" vagyok,mert mi mar min 2 honapja kuzdunk a fogakkal eredmenytelenul.
Hajni
Marcika gyonyoru kisfiu!!!!Es mar tok nagyfiusan nez ki!Aterzem a helyzetet,hogy nincs 1 perc nyugtod sem,nalunk is hasonlo a helyzet
Mzx
Huuuuuuuuuuuuuuu,11 ora alvas?Nem semmi!!
En is probaltam estere tobb kajat adni Akosnak(tapi),de kb 2 honapja mindig ugyanannyit eszik.
Neha nagatl elalszik hason,de max 1 oran belul felebred es csak haton alszik vissza.
Bogarka
De jo,hogy itt vagy
Petra es Doni meg mindig szepsegesek!!!
Falina
Sanalom
Akosom rendes kisfiu volt,megvarta,amig befejezem az irast,de most kakaszagot erzek
Puszi