Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bea, Zsolti
Szerintem Lilla még kicsi az ilyen ülésekhez, neki még a 9-18 kg kellene. A 9-36 kg-os ülésekhez már nagyon biztos ülés (min 1 éves kori) szkséges. Neki még olyan ülés kell (szerintem) amit rendesen meg lehet dölteni, mármint úgy hogy háttámla hátrébb lábrész fentebb kerüljön, így aludni is kényelmesen tud benne, még a sima egyenes hátú ülésekbe min. 2-2,5 éves koráig nem tud rendesen aludni. Ez csak az én véleményem. Kép
Csináljátok úgy hogy elviszitek és szépen beleültetitek az ülésekbe, mi is úgy csináltuk és azért nagyából látszik melyik a legjobb neki.

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt

Lina

Köszi, itthon leszek délután. De hátha nem olvasol, fel is hívlak majd dél körül. Én délben megyek ki az Izsákira a 32 hetes véreredményért.
Aranyos lehetett a pocakod a kis izgága pocaklakó miatt. Kép De jóóóóóóóóóóó neked, úgy irigykedem.
Apa olyan aranyos, egy ideje úgy köszön nekem (nekünk), hogy sziasztok, vigyázzatok magatokra. Valahogy úgy tűnik, mintha már be lenne tojva. ))) Legalábbis mindig azt akarja, hogy velük legyek, meg mindig kérdi segítsen -e, stb stb.

Zsolt

Jaj, elég lesz ám már neki az ajándék, de azért köszi. Neki rögtön jön jan 13-án a szüli napja is, szóval el lesz halmozva.

Egy kérdés. Nekünk még hordozót kell venni. Szokott lenni Tescóban vagy Auchanban 10 ezer körül, de van 20 felett is. Mi a különbség? Mire figyeljünk? Engem főleg az érdekel, hogy a célnak megfeleljen. Meg azt tudom, hogy az anyagára kell még odafigyelni, mert a nagyon műszálasba beleizzadnak.

Kép

Kép
cukkermáz

olyan hülye vagyok el sem jutott az agyamig igazán tegnap zsoltiék kérdeése Kép

naná-nak igaza van nekünk nasgyon sok ülésünk van 0-9 kgig 0-13kg (hordzó) van ez 9-18 kg ig vagy megddig ez a baby saft az olyan hogy nem csak belekötöm de egy sinen pluszban még dönteni is tudom hogy tudjon benne aludni van egy háttámlás ülés magasiont ez még szinte nikinek sem jó mert mikor elaszik nem tudok vele mit csinálni mert a feje előre hátra bukik meg döl össze vissza mert az a perem am,i fejnél van mindennre való csak arra nem hogy megtartsafejét meg az oldalát szóval ha megyünk valahova elaszik akkior szenvedés köbön és egy sima ez a pár ezer forintos ülésmagasitó hát ezt meg azt hiszem 2 szer használtuk ezt is helytakarékoságból mert igy betudtuk kötni mind a 3 gyereket hátul
szóval szerintem is lilácskának még az a fajta kellne ami dönthető

nana
még valami eszembe jutott Kép
amit tegnap irtál szeriontem teljessen igazad van mi is ugyan iyg csináltuk nikinél semmit nem erőltetetünk 2 éveeesn elmagyaráztuk neki hogy ha ő ugy érzi van nbili meg wc probálja ki 1-2 szer megprobálta egyszer sem pisilt bele egyikben sem aztán 2 éves szüli napja után azt montdta ana niki nagylány nem kell pelus hozzáteszem, előtte hetekig szóba sem volt hozva sem bili sem wc és igy 1 hét alatt teljejesn szobatiszta lett mikor szolt aznap levtük a pelust és egyszer sem pisilt be aztán másnap már este sem adtam rá és nem volt gond azt hiszem talán 4-5 nap mulva volt egy esti balaeset és ennyi szerintem is megva mindennek maga ideje szerintem jelzi gyerek hogy ő mior kész dolgokra

cukker
nálunk is adrinak dec30 . egyből szülinap kicsit szerncsétlenül jött ki mrt nagyon sokan összevonják és ez szerintem olyan rossz egy gyereknek

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Cukker!

Szerintem leginkább a párnázottságra, az autóba való biztonságos rögzitésre és belső biztonsági övre kell figyelni.

Nekünk danival Römer volt, ami hiába ért el az ilyen különböző teszteken nagyon jó erdményeket és nem szerettem, mert nem volt elégé kipárnázva. "fapados" volt nagyon.

KépKép
KépKép
nana09

találtam egy baromi jót neten hülyére röhögtem magam megprobálom elküldeni mindenkinek mailben senki ne vegye magára Kép
az a cime

szőkenő naplója

szerintem nagyon jó

Kép

Kép

Kép
roz23

hol vagytok ma csajok ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Bocsi Roz, én megint dolgozok. Kép

Én örülnék neki.
dani2003@fibermail.hu

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Megvolt a mai NST is, továbbra is gyors a babi szívverése, nem tudom, mit tudnék ellene tenni. Csak megint a régi gépen voltam, és a 30 percből 15 az fehér folt. A dokim már csak röhögött, hogy akkor menjek holnap újra. Semmi fájás, még a legkisebb sem, hogy valami előjele lenne annak, hogy Lili baba ki akar bújni.
Aztán csak lehet, hogy rendes szófogadó kislány, mint az anyukája, meg Leona, hogy ha egyszer azt mondták, hogy dec. 18-án kell születni, akkor akkor fogKép

Lina
39+2

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Dec.15 (Telihold) majd meglátod! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bea
Sziasztok!
Na voltunk az orvosnál, kedden műtét.Áááááá...
Kicsit parázok. hüp-hüpKép

Nana igazad van,egyébként mi is így gondoltuk,ahogy leírtad, csak azért gondoltunk a 9-36 kg ülésekre, mert azt hittük,hogy annak is dönthető ahátulja.Az a baj Lillával, hogy hosszú gyerek.A hordozó is jó lenne még neki súlyban, csak már a lába és a feje is kilóg belőle.Kép

Lili, Seriff gyönyörűek a csajok.

Roz. ha nem a csajok, akkor te vagy beteg?Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!
Nagyjábol olvasgattalak benneteket, de néha olyan tetemes mennyiség jön össze hogy nem győzöm.

Lina
Kitartás már nem sok van hátra . Ez már a többihez képest elröppen.Probálj meg pihengetni amennyit csak birsz és kivánok Neked olyan szülést mint az enyém volt. Biztos hogy nagyon ügyes leszel.Nemsokára betellik a jo kis finom baba illattal a házatok. Az uj házatokhoz is gratulálok.

Seriff, Lili, ZSolti ,Bea, Mino, gyönyörüek a picurik.

Samékkal mi van nem láttam hogy irt volna mostanában, vagy csak elkerülte a figyelmemet.

Kép

Ez egy tegnapelötti kép Katáról . Képzeljétek elkezdte nézegetni a kis kezét, és nyul mindent meg akar fogni, és nagyon csikis ugy imádom mikor elkezd hangosan kacarászni . 6450gramm és 59 cm volt 2 hete.
Még késöbb megprobálok benézni.

Kati

Kép
Kép
Kép
kecsone

nana
mail ment

bea Kép
és hány napig lesel bent ? lilácskával ki lesz apa ? ne félj minden okés lesz nagyon szorííítok Kép ne aggódj Kép jaj nektek is ment egy mail felviditás kedvéért Kép

kecsoné

ééééédes ez a lányka de jó hogy benéztél már hiányoltalak

Kép

Kép

Kép
roz23

Juj de tündér a kis Kata!Kép
Roz. jó a mail.Kép
Egyébként csak 1-2 napig leszek benn, addig apával lesz a csajom.

KépKép
KépKép
sbea

ja mégvalami eszmbe jutott

kob
ha olvasod apa szerint van egy olyan hogy meg tudd nézni hogy mi csatorna száma pl cc20 ch.... nézd már meg ha tudod mert sehol nem találtuk tegnap ezt a deko Kép nektek milyen antennátok van hogy ez bejön ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Bea,
Nálunk is ugyanez volt a helyzet, nekünk is azért kellett lecserélni, mert Dani kilogott belőle. 7 hónapos volt Dani amikor vettünk egy Brevi 9-18 kg a.ülést. Nekem több ismerősömnek is ilyen van és mindenki nagyon szerette és nem is annyira drága. 1,5 éves koráig csak döntve használtuk és ez nem azt jelenti hogy csak a háátámla döntött (mert szerintem azt némelyik 9-36 kg is tudja) hanem hogy az egész ilyen kis "kagyló" formává alakitható.
A lábadat nagyon sajnálom.Kép Altatnak vagy gerinc érzéstelenitőt kapsz?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, nálunk délelőtt nem volt áram, a jó fej démász elfelejtett értesíteni mindenkit, szerintük kint van a papír a villanyoszlopkon, hát én egyet sem láttam,mindegy, szóval se fűtés, se meleg víz, se tűzhely-hülye liba,minek kellett kerámialapos tűzhelyért reklamálniKép?! Úgyhogy mérlegelés után sétáltunk, 2 órát aludt HAnci a levegőn, én meg lefagytam teljesen,nemrég értünk haza. Most megyek, és adok neki enni.

Roz, nem felejtettem el, h kérdeztél, reagálok is ,csak összeszedem a tudományomat e téren, és kigondolok Neked egy jó orvost.

Bea, ne félj, minden okés lesz, és legalább nem fog fájni a lábad!Kép

Kecsóné, Kata, nagyon nagyon édes ebben a kendőben.

Kép
seriff

Sziasztok, nálunk délelőtt nem volt áram, a jó fej démász elfelejtett értesíteni mindenkit, szerintük kint van a papír a villanyoszlopkon, hát én egyet sem láttam,mindegy, szóval se fűtés, se meleg víz, se tűzhely-hülye liba,minek kellett kerámialapos tűzhelyért reklamálniKép?! Úgyhogy mérlegelés után sétáltunk, 2 órát aludt HAnci a levegőn, én meg lefagytam teljesen,nemrég értünk haza. Most megyek, és adok neki enni.

Roz, nem felejtettem el, h kérdeztél, reagálok is ,csak összeszedem a tudományomat e téren, és kigondolok Neked egy jó orvost.

Kép
seriff

seriff ( hülye-libA Kép Kép Kép helén Kép Kép Kép )

nagyon köszi drága vagy Kép démász meg bekaphatja nálunk egyszer nyáron zárták el vizet majden 2 napra 1 -1 órára megnyitották néha de persze nem szoltak előtte soha meg kis em volt rakva mondták hogy petőfi népében közzéteték na jó de akinek nem jár petőfi népe? ! az meg ne igyon meg fagyon meg ??

én 2 óra hosszája pucba vágtam magam és várom dédit mert álitoplag jön kicsit pesztrálni csemotákat hogy én beugorhassak ezért gömbért városban de szerintemegint elfelejett
pedig már megigértem barátnőm kislányának egy micimackós gömböt is

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff,
szerintem nemcsak nektek nem szólt a démász, a kórházban az NST-m alatt ment el az áram, aztán a dokim a műtőben volt, felmentem hozzá az ötödikre, és ott agonizáltak, hogy csak egy lift megy, és szegény műtött beteg vagy öt percig ott volt a folyosón, mire az az egy odaért. Nem úgy néztek ki a dokik, mint akik tudtak erről előtte.
A Hullám elől vitték el a trafót, nagy dugó volt, rendőrök irányítottak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana ez az ülés jól hangzik.Nem baj majd hétvégén szétnézünk a Megatoysban.Szeretünk ott vásárolni, mert kedvesek és segítőkészek az eladók.Mikor a babakocsit vettük akkor is ott volt rengeteg féle kocsi, mi meg ott álltunk a bőség zavarával a képünkön, és nagyon sokat segítettek.
Egyébként nem tudom még, hogy alszom-e, vagy sem, mert anesztes orvossal még nem beszéltem, de én jobb szeretném a gerincérzéstelenítést.

Seriff ez gáz.Egyszerre nincs minden, pláne télen.De legalább sétáltatok egy nagyot.Én most főzök éppen, aztán ha picur felkel, mi is elmegyünk egy körre,tegnap ugyanis ki sem dugtuk az orrunkat a lakásból, pedig azért mindennap szoktunk valamennyit levegőzni.Csak azt utálom,hogy olyan macerás elindulni.Mire a gyereket összekapom,ráadom azt a rengeteg ruhát, addigra elmegy a kedvem.Én amúgy is nagyon fázos vagyok.Legszívesebben egész télen csak benn kuksolnék a melegben.Kép

Ja Lina.Teliholdkor mostmár nincs pardon!BABÁT AKARUNK!Kép

KépKép
KépKép
sbea

Kép
seriff

Hopp, ez is kibabrált velem, mégegyszer felrakta, bocs!

Kép
seriff

Sziasztok!

Alig gyozlek benneteket olvasni es a pindurokban gyonyorkodni!Kép Edesek!Kép

Latom autoules kerdest kitargyaltatok. Valoszinuleg mi is a 8-19 kilossal kezdunk, es utana veszunk nagyobbat.
Kuponos ujsagokat mindig lehet kapni az adott boltban is (legalabbis a Megatoysban mindig volt aktualis), igy amikor a neten lattam az akcios arukat, utana rogton a boltba mentunk es fizeteskor az ujsagbol kivettek a kupont. Nem kellet kulon ujsagoshoz szaladgalni.

A parom beszelt a fonokevel, koltozhetunk Kecskemetre!Kép Valoszinuleg januar elejen elkezdjuk hirdetni a bp-i lakast es nezelodni Kmeten.Kép

Ma vettunk Katanak etetoszeket. Tudom meg nagyon korai, de most derult ki, hogy apa cege a szuletendo gyerkocok utan ad nemi juttatast. Gyorsan elkoltottuk.Kép Mondtam is viccesen Katinak, hogy ezutan az etetoszekben szoptatom.Kép

Tegnap begyurtam egy adag mezest, mennem kene kiszaggatni, meg a haztartassal is kene kezdenem valamit, mig Kati alszik.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz,

UPC-nk van, akkor is írjam a számát?

Bea,
szerintem is kagylós ülést keressetek Lillának, nekünk is olyan van, Dooby, 15 ezer alatt volt, 0-18-ig ajánlák. Kamillának tavasszal veszünk olyat, mint amit láttatok, ezt Emese kapja meg.

Seriff,
drága Démász Kép

Kecsone,
nagyon édes Kata, pedig még csak most született, és már olyan nagylányos Kép

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Gyorsan teszek fel egy képet harisnyás Pippinről, de már futok is, mert tiszta nyál a telefonomKépKép

Kép
seriff

Seriff!
Ennél édesebb a világon sincs.Kép Harisnyás, pelenkás, nagypopójú togyogó. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana köszi az infót, bár azt az üzletben hogy tudom eldönteni, hogy milyen a biztonságos rögzíthetősége?

Sbea

Nagyon sajnálom a lábad. Kép

Ma hallottam a Gongban az áramkimaradásról, Seriff rögtön eszembe jutottál.

Lina

Ez nagyon gáz, hogy még a kórházban is kimarad az áram.

Ma voltam védőnőnél. A két ünnep között mondta, hogy menjek NST-re, én meg nem értettem, hogy miért. A gép szerint 36 hetes vagyok. Automatikusan számol. Kép Volt ott egy kismama, aki a vége fele jár, és csak 4 kilót hízott. Mondta a védőnő, hogy nagyon tudatosan táplálkozik, de mégis, akkor hol a gyerek?

Kecsóné

Kata kis tündi-bündi.

Kép

Kép
cukkermáz

Ser. tündéri.Nagyon bírom mikor a kis csomagjukat mutogatják a fenekükön.Úgy látom lassan mostmár a szintek közötti mozgás problematikáját próbálja megoldani.Hancinál már azon sem lepődnék meg, ha holnap azt írnád,hogy felmászott a fotelbe.Fantasztikus kiscsaj! Kép

KépKép
KépKép
sbea

Roz, azt hiszem,inkább mailt küldök,amint lesz szusszanat megírom,de most itt küzd a vállamon az álommanók ellen!

Sbea, az durva lenne,de szédületes tempóban halad az biztos.Kép

Nana,köszi!Kép

Cukker, a dokidnak kéne mondani az nst-t,sőt van akinek a dokija kér időpontot. Azért 4kg az elég kevés.Csak a gyerek a méhlepény és a magzatvíz több,akkor a saját súlyából veszített?

Kép
seriff

Sziasztok!

Jó régen voltam már megint, de ha itt vagyok, akkor meg mást nem csinálok, úgyhogy muszáj néha lemondani rólatokKép

Most elkezdek visszaolvasni, meglátom, meddig jutok.

Kép
sygnum

Syg, én is eért mondok le a Babanetről. Kép
Jó itt lenni, csak akkor mást sem csinál az ember..... Kép
Nem tudok ma visszaolvasni, mindjárt vendégeink lesznek.
Holnap meg anyukám és keresztanyám jönnek. Várom már.

Ja, és képzeljétek, holnaptól fülbevalós lesz Zsófi! Kép Olyan kíváncsi vagyok, hogy fog neki állni. Biztosan nagylányos lesz tőle. Kép Már néztem neki arany fülbevalókat, de elképesztő áron vannak. Kép Bea, ti hol vettétek a fülbevelóját Lillának?

Na, megyek, puszi, majd jövök, ha tudok. Kép
birolili

Lili mi az Alföld alatti ékszerboltban vettük.Hol csinálják a belövést?

KépKép
KépKép
sbea

Kép

gondoltam nézzétek meg a nagyfiamKép

Seriff!tünci a picur.
Lina!énn is nagyon szorítok innen a messzeségből...

KépKép
KépKép
bepa77

Mire végigolvastam mindent, már nem tudom, mit akartam írni.

Nana, Kob,
biztos nem mondok újdonságot, de a ráerőszakolással én sem értek egyet, Én az etetést sem erőltettem/erőltetem, annyit és azt eszik, amit akar. És hogy eszik? Alig győzöm a tempóját. Nyitja a száját és nyeli. Semmi köpködés, semmi tiltakozás, csak amikor már nem kér többet.
Remélem, ez mással is így leszKép

Kob,
pelus jó lesz akkor is, perszeKép

Seriff,
nagyon huncutul néz Hanna az egyik képen, az előzőn, nem ezen a foteloson. Nem is láttam még őt ilyen huncutnak.

Mino,
Kép

Bea,
sírd ki magadKép, utána jobb lesz. Szorítok kedden.
Megnézem majd a gyerekülések töréstesztjeit.

Lina,
szorítok.

Most más nem jut eszembe, nálunk nincs újdonság.

Ja igen! Robi nekem tud meglepit venni, én könnyen kiismerhető vagyok. De mostanában inkább ő is velem akarja megvenni az ajándékot. Én viszont nem nagyon tudok neki meglepit venni, bár most kitaláltam egyet.

Na puszi!

Lili,
nagyon-nagyon szép ez a kép Zsófiról!!!!

Kép
sygnum

Sziasztok!

Lili,
mi Lili babának a Malomban néztünk ki egy fülbevalót, nem vettük még meg, elég korai lenne, a 2. emeleten van egy ékszerbolt a kávézó mellett, amit mi néztünk az 4500 Ft körül van, kis szív közepén egy egyszerű fehér kő, nagyon kis finom. A védőnő foglalkozik a belövéssel, azt mondta, 8-10 hetes korában majd beteszi. Ez 3000 Ft.

Bea,
én kiegyeznék a teliholddal, már nagyon. A kocsiban hazafele elég rosszul voltam, nagyon fájt a hátam, gyakorlatilag csimpaszkodtam a kapaszkodón, mert úgy valamivel jobb volt. Teljesen beparáztam, hogy táncsak nem rámjön a szülés, de ahogy hazaértünk, elmúlt.Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Benedek is csudapasi!Kép

Syg,majd meglátod, Leo is fog sünizni, felhúzott orral szuszogni, és pont ilyen huncut lesz Õ isKép! Most mit eszik Leo? Akartam Neked írni egy mailt, de ma nem maradt rá idő, talán holnap!Kép

Lina, még két nap és itt a teliholdKép!

Kép
seriff

Bepa, nagyon kis helyes Beni! Kép

Bea, mi az Italia pizzéria melletti kozmetikában lövetjük ki neki. Bementem, és kértem időpontot. Pont elaludt, azért nem oda mentem, amit ti ajánlottatok. Kíváncsi vagyok! Kép Ú, bizti cuki lesz. Kép

Seriff, olyan jók ezek a képek! Kép Kép Egyfolytában lehet mellette őrködni/felügyelni..... Kép

Lina, úúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy szorítok!!!!!!!!!!!!!!! Istenem, akár magamat hallanám, én is így készültem..... Kép nem nagyon tudtam elképzelni, h. szülni fogok.....pedig de, itt van Zsófi! Kép

Syg, mit csináltatok napokig? Alvásaitok?

Kob, Te merre vagy mostanában?

És Sam???????

Jó éjszakát mindannyiótoknak!!!!!! Kép
birolili

Sziasztok!

Sajnos a korábbi irományom elszállt, megpróbálom még egyszer összefoglalni amit akartam.

Nálunk a hétvége és a hétkezdés szörnyű volt. Vasárnap Armibaby szinte csak tápszert evett, amitől zöldes-nyálkás-túrós lett a kakija. persze azonnal hívtam az orvost, mert nekem azt mondták, hogy ilyenkor azonnal oroshoz kell vinni a gyereket, persze az orvos azt mondta, hogy ez Arminál természetes /neki nem gyerebe a tápszer/. A hasa is nagyon fájt. Egyszóval ment a sírás és a nem alvás. Ez folytatódott hétfőn, kedden. Ment egész nap a siri-rivi, no alvással. Egyszercsak minden ok nélkül elkezd keservesen zokogni, ordítani, alig lehet megvigasztalni. Kipróbáltam már nagyon sok mindent / ének, simi, fürdés, maszír, ringatás, cici.../ de csak ideiglenes a hatása. A hasfájásra meg Espumit adok neki. Aztán az egész napos sírás után éjszakára elájul és 7-8 órát alszik egyhuzomba /5 hetes még csak/.
Mostanába észre vettem, hogy remeg az álla. Nem fázik, egyszerűen csak remeg 1-2 másodpercig. A védőnőm azt mondta, hogy leesik a vércukorszintje, vagy kalcium hiánya van. Az orvos megmosolyogta a dolgot, ő azt mondta, hogy ez természetes még Arminál, még ebben a korban nem alakult ki a rendes idegi irányítás, és nem képes még koordinálni ezeket a mozdulatokat.
Mindenesetre ma kijön és megvizsgálja a manókát.

Az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljuk ki a Nutrilon Pepti 1 tápit a Nutriton instant sűrítővel, az ő fiuknak ez vált be. És hasfájás ellen tegyünk a tápiba 100g-onként 1 kávéskanál facsart citromlevet. Mit szóltok hozzá? Valaki próbálta már?

Nem tudom már ki kérdezte a gerincbetegségemet. Csak röviden írom le, ha valakit érdekel a következőkben kifejtem bővebben, egyébként, mivel veleszületett dolog és szűrniük is kellene a védőnőknek orvosoknak, nem árt,ha mindenki többet tud róla, okulva az én esetemből - nálam látható nyoma volt mégsem vették észre, csak 4 éve. A betegség neve schauermann /roppanásos gerincsorvadásos betegség/. mellé még van 5 gerincsérv, illetve 4-5 cm-es oldalirányú csigolyacsúszás. A sima szülés tiltott volt, kis esély adtak rá, hogy min.bénulás nélkül megúszom.

A fotók csodálatosak kedves anyucikák, Gratula mindenkinek, majd én is prezentálok néhányat.

Olyan édesek vagytok! A karácsony nekünk is egész más szellembe tellik el. Egy kis család született, átértékelődött minden. Minden ami eddig fontos volt, nem olyan fontos. Első a manó, aztán apa, én, és utána más. Már néhányszor elbőgtem örömömbe magam, mit fog szólni a manóka a karácsonyfának, a fényeknek, ... Imádom.

Nem tudom ki kérdezte, de az A vitamin természetes formába a tejtermékekbe, tojásba, májba és a répába található nagyobb koncentrációba.

Márciusba én is vinni akarom úszni a kicsit, imádja a vizet. Apropó! egyszerre mehet oda az apuka és az anyuka is a csöppséggel?

Pusza mindenkinek
hamarné_anikó

Jó reggelt!

Anikó neked aztán ki jutott a jóból, sajnálom a picit is, hogy szenved. Kép

Bepa

Nagyon édi a nagy fiad, kis pufóka. Kép

Seriff

Az NST majd januárban lesz esedékes csak, hol vagyok én még attól. Kép De mondani fogom, ha nem szól.

Hú, a teliholdat már én is nagyon várom, hogy elmúljon. Arra gondoltam, hogy az olyan, mint a front és azért fáj most megint minden, a derekam, a viszerem.

Füllbevaló: Én nagyon ellene vagyok ilyen pici korban, viszont hallottam valamit, ami miatt én is belövetném. Állítólag, ha későn lövetik be, mindig gond lesz vele. Begyullad a helye, vagy nem bírja a fül. Ti is hallottatok erről? Nekem pl az aranyat sem bírja több napig egyfolytában, és én elég későn kaptam füllbevalót.

Kép

Kép
cukkermáz

Jó reggelt!
Szia Anikó!Nagyon sajnálom a picurkádat.Remélem az orvos nem talál semmit,és végre meg tudtok nyugodni.A Nutritont mi is használtuk, a dr. nő írta fel, mert Lilla sokat bukott.Hasfájásra nekünk nagyon bevált a Gripe Water.Vagy esetleg próbáltátok az Infacol cseppet?Egy barátnőmék meg arra esküsznek.Szóval ezt tényleg babája válogatja.De szerintem végig kell minden lehetséges megoldást zongorázni, hátha valamelyik beválik.Meg nekem a védőnőm szólt, hogyha cumisüveget adok neki, akkor figyeljek arra, hogy ne maradjon buborék a cumiban,hogy ne nyeljen sok levegőt.

Hát ez a gerincbetegség elég borzasztóan hangzik.Hogy vették észre?

Úszáson egyszerre csak egy szülő lehet benn a babócával a vízben.

KépKép
KépKép
sbea

Jo reggelt!

Nosztalgikus hangulatban keltem, pont egy eve, hogy ket csikot mutatott a terhestesztem! Fantasztikus, hogy azota itt szuszog a harom es fel hos lanyunk a karomban!Kép Csodalatos erzes!Kép

Cukker, (buta fejjel) tizenevesen lovettem meg lukat a fulembe, de nem volt problema vele. Azota benott.Kép

H_Aniko, szornyen hangzik ez a gerincbetegseg! Sajnalom!Kép Sajnos tapi ugyben nem tudok hozzaszolni...

Nalunk marad a mezeskalacs fadisznek, talan jovore mi is atterunk az izgalmasabb csili-vili diszekre.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Én a fülbevalóval kapcsolatban meg azt hallottam, hogy azért jobb kissebb korukban betenni, mert ha már nagyobbak, akkor állandóan piszkálják.

Lili de jó, hogy jöttök úszni.Majd járunk eggyütt.Kép
A fülbevalós, szépséges leányzóról várjuk a képet!Kép

Bepa gyönyörű a nagyfiad!

KépKép
KépKép
sbea

Cukker, nem tudom, nekünk-tesómnak is-icipici korunktól volt fülbevalónk, az enyém mindent bír, a tesómé csak az aranyat, azt meg nem szereti. Szóval, én nem hiszem, h ez attól függ, h mikor szúrják ki, talán ez is alakti!

Anikó, bocsi,én még nem is üdvözöltelek! SziaKép!
nem semmi betegségeid vannak, elég "ronda" (bocs) lehet a rtg-dKép. Sajnálom, h Armand ilyen rosszkedvű mostanság, de hátha beválk ez az újabb tápi, nekünk nincs tapasztalatunk,így segíteni nem tudok.

Lili, igen, lehet őrködni, az tuti, most meg mindenki azon pattog, h kicsi, asztalra tehető fenyőnk legyen, mert hogy fogjuk távoltartani a nagytól.Én megmondtam, h pont úgy,ahogya virágoktól, így se-úgy se lehet egyedül itthagyni!Ma mentek csajosodni?-nem mintha nem lenne csinos lánypofija ZsófinakKép!

Kob, gondolom ezerrel tanulszKép!

Sam,mi van Veletek, szaladsz Hanna után?

Syg?

Nana,csökken már a hinger?

Mino?Bálcsi jobban alszik?Hülye hold nálunk is nappali világosságot csinál a nappaliban!

Cukker,minden okés Adrival?

Lina?

Erszényes,Minijanika jól van?

Bea, Lilla királylány miket csinál mostanában?Már a búvárkodáson kívül?

Roz,kigyógyultatok?

Pat, Balim, Kecsóné mi újság?

Kép
seriff

Sokan úgy eltűntek. Biztos készülődnek az ünnepekre. Én is úgy sütnék valami finit, de semmit nem tudok. Annyira félek újba kezdeni egyedül. Nekem a kívánósság abbó áll, hogy kívánom a hazai ízeket, és útálom a félkész bolti cuccot. Étterembe sem vágyom, ha belegondolok milyen csucsogós olajban sütnek mindent. Sajtos rudat szeretnék, de venni kellene hozzá vágót és a tojásfehérjéhez tollat.

Bejglit na azt rendelni fogok, és még hókiflit szeretnék. Piacon ilyesmi van ügye?

Hát majd meglátom a füllbevalót, mert tetszik ám nagyon, nagyon csinik vele a lányok. Csak tényleg féltem, hogy belekapna játék közben. Nekem van egy rakás füllbevalóm, csak nincs kedvem berakni, mert aztán csak folyik, viszket.

Seriff

Köszönöm kérdésed. Két hete voltam dokinál, akkor rendben volt minden. Éppenséggel medencevégű a fekvése, dehát az első is csaszi volt. Tudom, mire számítsak. A 32 hetes vérvétel is jó lett.

Az a csaj biztos fogyott, mert 4 kiló nagyon kevés. Nagyon vékony volt a csaj, mondtam is a férjemnek, hogy milyen csinos kismama, de ilyen áron nem akarok az lenni.

Kép

Kép
cukkermáz

Na meg azért sincs kedvem sütni, mert férjem szegény megkívánná. Édesítőszerből kellene csinálni, de azzal meg nem egyszerű a mérték. A teát már jól kitapasztaltuk, azzal nincs gond, de drága az anyag, hogy nekiálljak kísérletezni.

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff Lillácska mostanában épp a kúszás-mászást gyakorolja.Egyébként már tudna kúszni, csak lusta.Inkább odagurul.Mindent rámol, amit csak elér.Valamelyik nap az apja a matchboxra rákötött egy cérnaszálat, és húzta az orra előtt.Csak úgy kúszott utána.Aztán tegnap előtt meg beszerzett egy távirányítós autót! a (állítólag Kép ) lányának,azzal az ürüggyel Kép hogy ez lesz a csali, és majd Lilla mászik utána, neki pedig kényelmesebb lesz, mert nem kell cérnán húzogatni.Úgyhogy apa is eljátszik és Lilla is. Kép Kép Kép

Hát Hancika?JÓl viselkedik? Mivel kápráztat el minket legközelebb?

KépKép
KépKép
sbea

Szia Seriff!

Köszi a kérdést, hányinger jól megvan Kép, úgy tünik állandosult vendég lesz nálunk. Kép
Képzeld veled álmodtam, Kép azt nem tudom mit, csak arra emlékszem vmiért kiabálnom kellett neked...és nem tudtam hogy szólitsalak. Kép A "seriff" egyszerüen nem jött ki a "számon". Kép

KépKép
KépKép
nana09

Cukker egy barátnőmtől hallottam, hogy egy volt osztálytársunk állandóan diétázott és tornázott,még a terhesség alatt is,aminek meg is lett az eredménye.A gyerek állítólag épphogy elérte a 2és fél kilót.Azt mondta, hogy ő a terhesséh alatt is csinos akar maradni, meg a férje is azt mondta, hogy el ne hízzon.
Hát... No comment.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Seriff,
köszi kérdésed, még mindig egyben vagyok. 11-re megyek újabb NST-re. Úgy látszik nekem a hátralévő időben már ez lesz a programKép
Amúgy rettegek attól a pillanattól, amikor rámjönnek a fájások, utána szerintem már majd hozzászokom. Éjszaka is sírva aludtam el, úgy féltemKép

Lányok,
normális az, hogy Lili baba még így az utolsó héten is az éjszaka kivételével folyamatosan, nagyon erősen mozog? Reggel 8-tól este 10-ig, jó, mondjuk van, hogy fél órára elalszik, de ennyi. Normális NST-t sem lehet már róla 3 napja csinálni.

Lili,
szorítok Zsófinak, a védőnő szerint nem nagyon fáj nekik, csak megijednek a csattanástólKép

Üdv:
Lina
39+3

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bea,
ez nálunk is pont így van. A férjem 2. gyerekkorát éli Danival. ha van ideje olyanokat játszanak hogy csak nézek. Olyan mintha apa nem is az apukája hanem a bátyja lenne.Kép
Szegény kis Lillát jól becsapja, de ez neki nem az, hanem szuper kis játék. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?