Na, még szerencse, hogy elküldtem az előző irományt, alig akarta elküldeni a Babanet...
Vízimanó,
de jó, hogy itt vagy
! És micsoda szépségeket készíthettél! A fogadat nagyon sajnálom
! Hogyan tört szét? Ráharaptál valami keményre? Viszont örülök, hogy a kedved jó
!
Cerzsebet,
egyetértek Villes hozzászólásával, ami Budapestet illeti. Azt a helyet, ahol mi lakunk, én viszont nagyon szeretem, mert pár lépésre van tőlünk egy hatalmas, parkosított rész (a Tabán), közel van a Duna és a Gellérthegy is, jókat lehet sétáni, szuper a közlekedés, van minden (közért, posta, üzletek, könyvtár, játszóterek, patika, orvos, stb.) a közelben. Viszont autóval közlekedni Budapesten borzalmas, nincs is kocsink, de nem bánjuk. A kutyaürülékek meg az eldobált szemét a járdán viszont borzalmas, meg jónéhány tömegközlekedési jármű is zsúfolt, levegőtlen. Cserébe viszont egyszerűbb munkahelyet, kikapcsolódási lehetőségeket, üzleteket, miegymást találni. Én azért összességében szeretek itt élni, de biztos csak azért mondom, mert mindig Budapesten éltem, ide születtem. Meg mi maradunk is Budapesten, mert minden ide köt minket. Te ugye kaposvári vagy? Szerintem az hangulatos város, egyszer voltam ott egy filmfesztiválon, még 17 évesen, nagyon tetszett Kaposvár.
És írjál csak, persze, ez egy olyan befogadó topik, jó ide tartozni
. Én is csak ősszel kapcsolódtam be, igaz, én is kicsit félve, mert összeszokott volt a csapat. Féltem, hogy kilógok majd a sorból, de olyan kedvesen fogadtak a lányok
.
Timurr,
Maja kishercegnő csodaszép képeit olyan jó volt nézegetni
!
Bea, Zsuba, Hüpi,Brigó, és mindenki, akik hosszabb ideje hallgatnak: hogy vagytok? Írjatok 1-2 sort, mi van veletek és a gyerekekkel!HIÁNYOZTOK!
Akiren,
kilégzéses teszt: a tejallergiagyanús páciens éhgyomorra lenyel egy kapszulát, amelyet elkezd emészteni. A kapszula bizonyos alkotóelemét aki nem tudja megemészteni, annak a lehelletében, melyet kilégzéskor zacskóba fúj, kimutatható vmilyen vegyület. Ekkor mondható ki 100%-osan, hogy valaki tejallergiás. Én ezt még régebben olvastam, remélem, nem írtam marhaságot, és jól emlékeztem. Próbálok még azért utánaolvasni.
Köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok rám anyukám betegsége kapcsán. Képzeljétek, több mint egy hete semmilyen rosszulléte nem volt
!
Orrfolyós, náthás betegeknek mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!
Zitmi