Sziasztok!
Megvagyunk mi is,már tényleg túl a betegségen,csak Villőt szoktatjuk iságyban alváshoz,mert túlzottan megszokta a jót
.Imád a jó levegőn aludni,de azért mégsem szellőztethetjük a lakást folyamatosan,na meg ha -20 fok lesz,akkor pláne gáz
!Egész jól haladunk vele
...
Voltunk 3 hós oltáson,minden OK volt,bár még kicsit náthás.Nagyon nem is viselte meg,csak éppen hogy nyügi lett.A 2 hós rosszabb volt
.Ropi csaj 5060 gramm(versenysúly
) és 61 cm
...
Zsuzsa
Ti már ennyire készültök a karácsonyra?
És mit kért Előd a Jézuskától?
Hát igen,én gyorskezű vagyok sms terén is
,volt,hogy Apával csak így tudtunk kommunikálni,ki kellett tanulni ezt is
!
Nagyon tuti a puszis kép(meg persze a többi is
)!Ezek szt ti nem használtok éjjelre zoknit?
Na csak azért,mert nekem az a fóbiám,hogy fázik a lába Bulcsúnak,pláne amikor már este pizsiben szaladgál,így mindeig van rajta zokni
...
Villő:igen,filigrán alkat
,egyenlőre meg van vele elégedve a dokinéni
,szóba sem került tápi
.Na meg fejlődik,sokáig elvan a bébitornázóval,sokat dumál,nézegeti a kezét(Bulcsú anno ezeket nem csinálta
)...
Előd és a du-i alvás:miért is nincs benne köszönet???
Van még hó felétek?
Kukizás nálunk is volt,ahogy lekerült a pelus,ezek szt ez normális,úgyhogy ne aggódj,majd elmúlik
!Nálunk már csak ritkán...
Áfonya
Na de jó,hogy Te is megvagy
!
Látom,MÁté menthetetlenül elindult a nagyfiúvá válás útján
.Nem furi,hogy már nem az öledben kajol?
Képek
...hát inkább nem próbálom ki a lábtartást
,most nem menne...Takarítani nem küldenéd át őket?
Nem visz rá semmi...
Jók a dumák,nem tudom, a himbilimbit honnan vehette a kiskölök
!
Képzeld ,Villőnek is van egy borsónyi köldöksérve
...remélem,elnövi,bár ha üvölt(mert az nagyon megy),eléggé előjön neki,gondolom,neki is műtét lesz...
Máténak óriási gratula a jövés-menéshez!Ezek szt végleg elmúlt a baba.korszak
?
Súly:most olvastam vissza a "normális gyarapodás" topikot,emlékeztem,hogy oda írogattál Rékával
...hát,jó tudni,hogy a hurkákon innen is van élet
!De azért mi még mindig nagyon alsó határon vagyunk,bár egy régi orvosi könyv szt 3 hósan az átlag súly lányoknál 5010 gramm,így egészen meg vagyok nyugodva
!
Éjszaka eddig szupi voolt,egyszer kelt hajnal 4-kor,de a betegség nagyon megviselte,így elkzdett vagy 3szor is kelni,pici szopi,aztájn vissza.Na meg ugye a cumidugdosás..
Így most egy kicsit bekeményítettünk,ma volt egy kis bömbi,de fél 4-kor kelt,utána meg fél 8-kor evett
...remélem,haladunk,csak a nátha ne lenne,mert alig kap levegőt,így meg gáz az alvás...
Hangtalanság:szerencsére már elmúlt,borzalmas volt.Szerettem volna Villőnek este énekelni...háááát.el tudod képzelni...még mondókának is rossz volt.A télapódalokat meg alaig tudtuk átismételni Bulcsúval
!
Réka és az alvás
.Nálunk csak reggel jóön át Bulcsú,de este még párszor kimászkál,hol ezért,hol azért...Szuper,mert minden alkalommal újra fel kell rá adni a hálózsákot
!
Ovit bírja,ma már puszit is elfelejtett adni,annyira loholt befelé.Nagyon minimális a tiltakozás néha,dimádják az óvónénik,az a szerencse,meg a nagyobb lányok is
.Mindig nyüstölik szegénykémet
,puszilgatják,szeretgetik
...
Nekem is bejön az ovi is, a csoport is,szóval asszem,ezt eltaláltuk.Remélem,később lesznek konfliktusok
.Csak az a sok macera,ami oda kell:kinti-benti ruha,torna ruha,alvós ruha,úszócucc stb...
Hát,mire mindent megjegyeztem..
Végül egy szösszenet:
Fürdőben vagyunk,Bulcsú fogat most Apájával.Egyszer csak megszólal:
-Engem mikor csináltatok?
Áltqlános lesápadás,majd röhögés,végül én kinyögtem,hogy amikor összeházasodtunk...még jó,hogy megelégedett ennyivel
!
Na mentem munkára!
Pusza,Anyapoc