Sziasztok
Edina, Judit
Köszi
, úgy örülök, hogy látható a változás
Csak az a baj, hogy a hasam még mindig nagy, mintha kismama lennék. Pont a legutóbbi baba-mama tornán kérdezte meg a tornát tartó csaj, hogy látom, kistesója lesz a Kristófnak
, mondanom se kell, egy világ omlott össze bennem.
Eddig amúgy 10 kilót fogytam, 2 és fél hónap alatt
Most 58kg-nál tartok, pont mint babavárás előtt voltam
, de a cél min. 55kg, de az 50kg még jobb lenne
Szülés után 64kg voltam, aztán szerintem ettől a hülye Cerazettől felszedtem még 4 kg-ot, ezután abba is hagytam a gyógyit, és 68kg-san elhatároztam, ezt így nem mehet tovább, dagi vagyok, holnaptól indul a fogyi.
Ennek a lényege, hogy mindent ehetek, persze csak mértékkel és sokszor keveset és este 6 után már semmit, kivétel a szénhidrátok, amiket száműztem az étrendemből. Szinte semmi tészta, krumli, kenyér helyett Abonettet vagy teljes kiőrlésű barna kenyeret eszek, semmi nasi (kivéve nagy ritkán
)
Ennyit csinálok csupán. Semmi többet. Mégcsak nem is tornázok, erre nekem se időm, se energiám. Max. Kristóf után rohangálok. Meg cipelem a 10kg-ját
Meg reggel 6-tól este 10-ig egy percre le nem ülök, mert nincs rá időm. Na meg hetente egyszer eljárunk a baba-mama tornára, bár az inkább játék, mint torna
És amire külön büszke vagyok, hogy a tejcsim se csökkent tovább. Fogyókúra előtt is csak reggel és este szopiztunk, nem volt sok, pár korty, de ez még -10kg után is megvan, sőt, mióta a fogzás miatt éjszakánként is szopiztunk, talán még egy korttyal több is lett
A mai napig szopival altatom be, ha úgy adódik
Ennek úgy örülök
Holott már 2 hetes korától nem elég neki a tejcsi és pótlást kapott, mégis, még 10 és fél hónaposan is szopizik
Judit
Az alvás nálunk is nagyon gázos manapság.
Este nem akar elaludni, ha elalszik, akkor mint pl. tegnap is, 1 óra múlva felkel, újra eszik, ezután aludt hajnali 1-ig, akkor felkelt, hajnali fél 3-ig olyat "játszottunk", hogy bealtattam, betettem az ágyba, ordítva felállt, kivettem, bealtattam, visszatettem és ismét elölről. Ez ment másfél órán keresztül. Akkor bevágott még 220gr tápszert, ettől kidőlt.
Mindezektől persze én úgy felébredtem, hogy reggel fél 5-ig nem tudtam visszaaludni, mire pedig elaludtam, 6-kor ébredt.
Így egész éjszaka aludtam 3 és fél órát, azt is két részletben.
És még mindig pörög a srác. Ha 20 percet aludni fog egész nap, már örülhetek.
Úgyhogy én is kivagyok.
A múlt héten minden nap ezt csinálta, 6-kor kel, és egész nap ébren van.
Most már csak röviden tudok írni, Kismaci ideköltözött az ölembe.
Szóval:
Ajándékok:
Mi még senkinek nem vettünk semmit
kristój játékokat fog kapni, hogy mit, azt még nem tudom.
Karácsonyfa:
Mi cserepes fenyőt szeretnénk venni, az nehéz és nem tudja magára borítani. Meg nem is hullik, így a tüskéit se tudja megenni.
Mennem kell, balhézik a srác.
Babus