Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc Kép
én is oda lukadtam, hogy inkább magas legyen mint alacsony! Kép
a magas progira egy deka utalás nincs sehol! mindig az alacsonyat szokták kiemelni, hogy az nem jó, mert kell a beágyazódáshoz...

Ja, nem hiszem, hogy két tüsző érett volna, az ösztradiolom egy db szép kis tüszőre utal! Kép

Jó fürdetést! Kép

angel37

Írok sztorit,mailben annak,aki kéri.Holnap jó?
Mert ma hazajött a drágám,és hát tudjátok......Kép,holnap meg ügyel,úgyhogy ráérek.

KépKép

KépKép
okr

Fürdetésnek vége,Kispoc alszik,nagyobb tv-zikKép,Apa most lép le..Kép

Angel

akkor tudja a fene,miért lépted túl a határértéket,de most már nem is lényegKép.
Csak kár,hogy szalasztottátok a hónapotKép!

Kriszta

Nekem jöhet a sztoriKép...hajrá,hajrá!Repedjen a lepedőKép!

anyapoc

Sziasztok!

Gondoltam csak benézek. Olvasgatlak rendszeresen. Csak nics mit írni nagyon. Uncsi 9cn 36,7 átlaggal. Nálam csend és nyugalom honol. Puszi mindenkinek
És szép hétvégét.
p
pitypalatty

Anyapoc!

Akkoriban nem nagyon foglalkoztam a témával, de tény, hogy egyetlen alkalommal szeretkeztünk védekezés nélkül, 1 nappal azután, hogy elmúlt a mensi, ami egyébként 4 napos volt...

Azóta sem szexeltem még védekezés nélkülKép Karácsonyra tartogatom magam... Brrr.. tisztára mintha szűz lennékKép

Kriszta!
Én kérek sztorit!

Angel!

Remélem, megnyugodtál végre! Nálad "apa" otthon van? Levezethetnéd a feszültségetKép
...lassan én is kedved kapok, ...de akkor mi lesz a sztrájkkal? A fene...Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali

Akkor ez vmi nagyon extra voltKépKép!Extra jó...Kép
Szóval nálatok majd a Jézuska hozza?KépKép

Pitypalatty

Azért csak duhajkodjatok ám,ki tudja..KépÉs különben is,hamarosan nem lesz az uncsi!Kép

na megyek,este van...Kép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc
Sajnos a potenciális apu irodai Mikuláson van...
Kép
Ez nem az én napom...

p
pitypalatty

Hát Lányok,ezek az Apukák!Egyik itt,másik ott...
Irgum-burgum!!!Kép
Hát hogy lesz itt babaeső???KépTessék az asztalra csapni!!!

anyapoc

Hát ezaz!
Még mindig itt csücsülünk, pedig péntek este van.
Hja, nem jó ez így....

Kép
pitypalatty

Hat, lanyok, par napig nem jon az ember aztan csak gyozzon visszaolvasni. Kép

Hormonokhoz halvany lila fingom sincs Kép igy progikhoz meg miegymashoz nem tudok hozzaszolni, de van egy olyan erzesem, hogy meg par honapot vegighomerozok es olvasgatom a topikot tutti "hormonszseni" leszek. Kép
De ahogy latom itt egy normal meretu tuszo nagyobb mint az en unokaocsem/hugom. Kép

Anyapoc:

Tenyleg jobb igy hogy ferjednek nincs gyereke az elozo hazassagabol, nagyon gaz tud lenni, en egy ilyen kozegben nottem fel (en gyerekem, te gyereked, mi gyerekunk)
Korkulonbseg, hat igen, ez egy kenyes tema nalunk bar engem ez csak addig remisztett amig ra nem jottem, hogy barmennyire is szeretnem (kor, tavolsag stb miatt) nem tudom elhagyni.
Pedig az elejen nagyon de nagyon sokat orlodtem de mindennek megvan a maga kockazata, en marha nagyot vallaltam azzal, hogy egyutt maradtam egy nalam 27!!! evvel idosebb ferfival, raadasul kulfoldon a csaladomtol tavol es meg gyereket is szultem neki.
De eddig ugy nez ki nem dontottem rosszul, persze most mar ugyis mindegy mert a gyermeke apjat mar nem dobhatja csak ugy ki az ember. Kép
Mit dolgozik a ferjed? Melyik orszagban? Miert nem eltek addig ott?
En szeretnek ikreket ha valaki garantalja nekem hogy legalabb egyik lany lesz. Kép

Bali: Kép
Egyetlen ejszaka?! Mazli?! Kép Vagy nem? Kép

Tenyleg bocsi, hogy nem irok mindenkinek de ehhez a progi temahoz en hule vagyok. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti: Milyen romantikus tortenet?
En leirom az enyemet es Te nem mered? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!Kép
Nagyon köszönöm az érdeklődést éa a biztatásokat!!!Kép
Rászántam magam és kértem időpontot az új orvostól, így jövő hét csütörtökön megyek.
Nagyon bízom benne, hogy jó kezekben leszek. Kép
Kicsit aggódom, mert fáj a hasam alsó része, és ugyan megjött, de alig-alig.

Kép
Kép
zsazsóka73

Kriszti! Kép
Ha esetleg leírod nekem is a sztorit: zsazsoka73@freemail.hu

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok! Kép

Nem tudom idedughatom-e még a pofámat, mert mától bezártam a hőmérőmet a szekrénybe! Kép No...???

Mára megjött, 27 napra, várakozás szerint. Kép Olyan jó kedvem van, hogy nem is értem... kétségeim vannak a normálisságomat illetően! Kép

Bali Kép
apa elutazott Kép jövő szerdán jön vissza!

Tontica Kép
fél éve kb én is csak annyit tudtam a hormonokról, hogy van olyan, hogy ösztrogén meg progeszteron! Kép
Sajnos kénytelen voltam/vagyok kiművelődni a női témában!

Kriszta,
sztorit én is, én is!!! Kép

angel37

Sziasztok!
Elküldtem a sztorit,akinek találtam mailcímet.Sajna van akinek többször is elment!Kép
Bocsánat,de nem tudom hogyan sikerült,ilyen bénán.

Angyal!Kép
Nagyon sajnálom!Kép

KépKép

KépKép
okr

Angyal
Persze,hogy írogathatsz, naná!!!!!
Egyébként nem találom a mail címedet.Megadod?

Tontica,Bali a ti címeteket sem tudomKép

Sajnos,besüt a nap ,a monitoron így alig látni vmit.KépLehet emiatt csesztem el a küldést is?

KépKép

KépKép
okr

Angyal Kép

En is sajnalom, hogy megjott! Most csak nem akarod tovabb merni a hodet vagy szuneteltek a babaprojectel is?

En meg annyit se tudok a hormokokrol! Kép
Mindig azt hittem, hogy olyan vagyok mint anyukam (akinek 5 gyereke van es volt egy csomo terhessege) hogy ha raulok a padra egy ferfi utan maris terhes leszek Kép ezert sosem erdekeltek ezek a dolgok. Kép

Okr: tettem a profilomba e-mail cimet es uj kepet is, ez mindenkinek szol, nezzetek meg!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta Kép

Nem tudsz feltenni kepet a profilodba a kislanyodrol? Ugy szeretnem latni! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta Kép
angel.37@freemail.hu
én tudom a tiédet! Kép

Tontica Kép
nagyon édes a kis pöcsös Kép
jó ott Spanyolországban??? most meleg van?

Óóóóóó, csak a kis higanyost rekesztem ki az életemből, a babagyártás folytatódik! Kép Kép Nekem már nagy luxus minden kihagyott hónap (köztük ez is), nem érek már rá annyira! Kép

Mivel a ciklusom rendszeres és eléggé kiszámítható, csak azért kezdtem méregetni, hogy lássam, egyáltalán bifázisosak-e a görbéim, működnek-e a hormonjaim. Így, hogy ez már vérvétellel is igazolva van, nem csinálom tovább. Múltkor félálomban majdnem ráharaptam! Kép

angel37

Sziasztok!

Sajnos rohannom kell, mert vendégek jönnek, de az esti mesémhez ragaszkodom, Kriszta! Kép baraksolivi@freemail.hu
bocsi, puszi.......

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Küldtem mailt,mindenkinek!Remélem megkaptátok!Kép

Tontica
Nagyon édi kisfiad van.Szuper a ruci is!Kép
Nincs sajna friss kép,de amint lesz teszek fel,ígéremKép

Bali
Jó bulizást!

Angyal
Nekem is megvolt a címed,határozottan emlékszem.Csak azt nem tudom,hová tűnt elKép
Most,hogy hőmérő nélkül is tudod a p.é időpontját,tessék körbelőni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta Kép
nem körbelőni akarom, már lassan egy éve csak körbelőjük... most bele akarok találni a közepébe! Kép Kép Kép

angel37

Sziasztok!

Mizujs? Mindenki alszik? Kép

Angyal: Kép

Koszi a bokot, fiam neveben! Kép
Meleg azert nincs, de olyan hideg sem mint otthon, az, hogy jo-e itt az relativ, jo itt nyaralni de elni az mar nem ugyanaz, hianyzik a csaladom es nincs segitsegem a gyerekkel, ez a legnagyobb bajom. Mar megszoktam itt.
Szoval tok jol mukodsz es nincs szukseged meregetesre az nagyon jo!!!
Nemsokara a baba is meglesz. Kép
Angyal, ha lanyt akarsz, lodd korbe, ha fiut szeretnel talalj bele a kozepebe! Kép

Kriszta: Kép

Toled is koszike a bokot! Kép
Varom a fotot, meg rolad is. Kép
Ti is jo sokat szenvedtetek a szerelemert de vegulis minden jo ha a vege jo. Kép
En egy even keresztul szenvedtem mert attol feltem ez nem mukodhet, ez az altalanos velemeny Mo-on az ekkora korkulonbsegrol, itt mar egy kicsit mas a helyzet mivel a legtobb elvalt es "jokarbantartott" Kép ferfinak fiatal baratnoje van. Kép
Meg van a veszelye mint szerintem minden kapcsolatnak. Kép Na ezt megint jol kitargyaltam. Kép

En gorbem megsem olyan szupi mert most meg lement ahelyett hogy folfele vandorolna.
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Üdv! Kép

Tontica,
nekem mindegy: lövünk a közepébe, meg körbe is! Kép Kép

A görbéd innen még szépen fölmehet! Kép

Gondolom más azért ott az élet, mint mikor az ember csak egy hétre megy nyaralni... Nem is fogtok ideköltözni soha?

angel37

Sziasztok!Kép

Tontica
Kissé,azért irigykedem,hogy nincs hideg felétekKép
Egyébként nekem sincs segítségem,Képpedig nem messze laknak anyuék.Úgyhogy ez nem távolságfüggőKép
Fog még a görbéd fölfelé vándorolni!Csak türelem!Kép

Angyal
Vacsi!az jó!Kis gyertyafénnyel,sexi rucival......KépKép
Tessék akkor bele a közepébe!
Mailt megkaptad?

A PG csupa páfrány!!!Ennyire még sosem voltKép
A görbém pedig:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti Kép

Mit jelentenek azok a jelek a Te gorbeden?
bd, fern, meds

Angyal Kép

Sajnos ott a parom nem igazan tudna elhelyezkedni, igy amig dolgozik tutti itt leszunk.

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta! Mindent bele!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta, szia mindenhol Kép
köszi szépen, igen, megkaptam Kép majd írni is fogok rá vissza! Kép

A vacsit étteremben gondoltam! Kép
Most egy pillanatra beugrott, hogy ott billegek egy szál szexi bugyiban...Kép Kép
Lehet, hogy ez hiányzik a sikerhez? Kép Kép

Tontica Kép
aha, értem... biztos nem könnyű néha...
szokatatok azért Mo-ra látogatni? Mikor voltál utoljára?

Bocs, hogy belepofázok, de a fern az páfrány, mikor a PG biszbasz ilyet jelez... bár én ezekkel nem élek, a fertilityt se használom...
Tényleg, Kriszta, mi a többi jel?

angel37

Tontica
Meds:gyógyszer -tudod a bromomat írom így be.
Fern:A Pg tesz,mit mutat épp.Ha ilyen zöld kocka,akkor páfrányos
Egyébként meg biztos hogy nem könnyű egy idegen országban élni.

Angyal
BD :oda kerül az inseminació,illetve az akció ideje.AM délelőtt,PM,délután,X -XX ezek meg hogy volt aznap,illetve többször is volt akció.
A piros M azt hiszem egyértelmű,hogy mensi.A csillag uott. barnázás.
Várom a mailt!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta Kép Mar ertem, koszike, nem is tudtam, hogy az akciot is be kell irni. Kép
Te apolo vagy? Egy kerdes, fiam benyelt egy csigat, kicsi volt, egy pillanat alatt bevette a szajaba es szet is ragta, csak egy reszet tudtam kiszedni a tobbit lenyelte, szerinted lehet ettol baja?

Angyal Kép

Evente min. ketszer hazamegyunk, tavaly nyaron majdnem ket honapot voltunk otthon es most februar 15-tol marc-14-ig leszunk, mar megvettuk a repcsijegyet. Kép
A vacsi utan hazamentek, nem!? Kép Otthon billeghetsz a szexi bugyidban. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Nem hiszem,hogy bármi baja lenne egy csigától.Tudod a franciák az étit rendszeresen fogyasztják.
Mérgező meg sztem nincs is!

KépKép

KépKép
okr

De gondolom a franciak sem nyersen eszik. Kép Fuujjjjjj!!! Sajatos izlese van a fiamnak mar most! Kép
Milyen ido van otthon?
Ha hazamegyunk februar kozepen kell overal meg bundas csizma? Mert az nekunk nincs!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Az biztos,hogy kell(mármint overal,és csizma)
Itt reggel -8 C volt.Bár ez nem mérvadó az ország többi részére,mert mi a Mátra környékén lakunk.Kép
Sztem a csiga nyersen olyan lehet,mint az osztriga.KépBár én még egyiket sem kóstoltamKép
Az én lányom is mindent megeszik,amit talál.Eszméletlen!KépMűanyag,fém,föld,porcica stb. mindegy neki,nem válogat.Persze a kaját már meggondolja megegye-e vajon?!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Csajok!
Megvan az első bemért pé-m, csak egy csomó mindent nem értek, légyszi segítsetek.
Kép

Nem értem mi az, hogy DPO 2 3 4 ?
a kalendáriumba 5;6;7-ét bezöldítette, a 8. pedig sötét zöld.
Aztán lejjebb van egy olyan, hogy "Pregnancy Monitor" Intercourse Timing-nél, az van, hogy Cycle Day 0-2-höz zöld pöttyöt, 0-hoz zöld pöttyöt és a végén a Score-hoz azt írta, hogy good és sárga pötty
aztán ezt sem értem:
If you conceived this cycle your due date would be:
08/31/2006
és ezt sem:
At least 2 cycles are necessary to accurately determine your usual cycle length and luteal phase. Without this information, Fertility Friend is suggesting to wait 18 days after ovulation before testing.
Légyszi csajszik segítsetek Vuknak az aprókának

Kép
manka2

Manka
DPO :ovuláció utáni napok száma(luthealis fázis)
A kalendárium zöldjei a termékeny napok,a sötétzöld az ovulacio napja.
A Score:Az esélyed,hogy babás vagy good:jó.
A 2006.8.31 Sztem a szülés dátuma,ha most sikerült megtermékenyülniKép
A két ciklus alapján,nem lehet lehet megmondani a lutheális fázisod várható hosszát.A Fertility Friend szerint ovulációt követő 18.napon lehet tesztelni(egyébként fehér kockával jelöli)

Kb.ez a lényeg.Persze nem biztos,hogy mindent jól írtam,aki jobban tud angolul javítsa majd ki,légyszi'!Kép

KépKép

KépKép
okr

Szia Manka!
A DPO az ov utáni napok száma. a naptárban azóld szintén az O-z meg a termékeny időszakot jelzi. a sárga pötty azt jelenti, hogy jó az esélyed a teherbe esésre a szex időpontjai alapján.
Ha teherbe estél a szülésed időpontja: aug 31.
Várj 18 napot még a tesztig.

képzeljétek. nekem ma lement a hőm, és
két napja páfrányos a Pg53.
Kedves Okr!
Te mióta használod a Pg-t? szerinted jó ez a kütyü?
Nekem már égóta megvan, csak vhogy nem használtam. Amikor megvettem azután kiderült, hogy terhes voltam, éshát most találtam meg a fiókban.
Ugye az a páfrány ami a jégvirághoz hasonlít?

Puszi mindenkinek!
p
pitypalatty

Folment a gorbem!!! Kép Kép Kép
Ezek szerint valoszinu tegnap vagy tegnapelott volt pe-m, nem?
Kép

Manka: Kép

Igen igen eselyes vagy, de jo!!! Kép Kép Kép

Pitypalatty: Kép

AKCIO!!! nagyon drukkolok!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Köszike szépen a segítséget!!!!!!

Puszi mindenkinek!
Na és persze sok-sok babut!

Kép
manka2

Pitypalatty
Igen a jégvirágos a páfrány tul.képp.!
Hajrá!!!KépKépKépKép

Tontica
Sztem tegnap lehetett p.é.-d,de a holnapi hő után egyértelműbb lesz a dolog!Kép

Többiek!Merre vagytok?Ildi,Angyal,Anyapoc,Bali,Junko????És persze mindenki akit esetleg kifelejtettem???

Kép

KépKép

KépKép
okr

Kép
Remélem most elküldi!!!!

KépKép

KépKép
okr

No jó!Kétszer is elküldte,pedig az előbb itt egy hetalmas fehérség volt a kép helyén!Kép
Bocsánat!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Lányok!
Én itt vagyok a gép előtt csak tanulok. De bele-bele olvasgatok, h mit írtok. És val. színű itt leszek egész éjszaka is. Nálam katasztrófa a helyzet, semmi változás a görbémen. Se le, se fel 20.cn Úgyh ha megjön csak be fogom venni az ikresítőt. Ja Kriszti a másik topicban olvastam az orgazmusos hozzászólásod. Az jó mert nekünk tegnap úgy volt, az nem gond, ha a nő még utána is el..gy?? Nem mintha lenne pé-m!! De a jövőre tekintettel érdeklődöm. Manka, Tontica jó a görbe. Pittypalatty görbét tudsz felrakni?
Szerintem a pg megbízható. Bár nekem még sose mutatott igazán páfrányt, de sztm ennek is megvan az oka. Higgyél csak nyugodtan neki, főleg ha középidő körül mocorogsz.
Vendég

SZiasztok!Kép

Tontica,
Kriszta,

Látom megy a hőmegugrás! Kép

Egyszerre lesztek babások! Kép Kép

Manka,
gratula az első dokumentált pé-hez! Kép

angel37

Ildi!
Ugyan már!Van p.é.-d!Az UH biztosabb módszer,mint a hőmérő,és ott volt a tüsző fehéren-feketén!
Egyébként meg ha nem éjjel reped a tüsző,nem biztos,hogy olyan látványosan mutat a görbéden,mint kellene!Kép

Ha a nő még utánna is el...,az a legtutibb!!Valami ilyesnmi miatt,hogy olyankor a méhösszehúzódások vákumot csinálnak,és beszippantják a fiúkat!Kevesebbet kell nekik úszni!KépKép
Rakj már fel légyszi egy görbét!

KépKép

KépKép
okr

Szia Angyal!
Jó hogy erre jársz!
Nem estél még kísértésbe hőmérőzés terén?
Csak mert én már is tudom,mit csinálnék nélküle.Éjszaka megnézem ott van-e az ágy mellett?!Nálunk már családtag!KépKép

KépKép

KépKép
okr

Kép

pg negatív. Bár az a multkor is az volt mikor a 20mm tüsző állítólag megrepedt és fel is ment a hő. Már nem merek reménykedni.
Vendég

Basszus, elszállt a hsz-em! Kép

Kriszta,
így volt, bizony Kép, ha utaztunk vhova a hőmérőt raktam be elsőnek! ezért most gondosan elzártam, és otthagytam a szüleimnél! Kép
a ciklusaim rémesen kiszámíthatóak, úgyhogy nagy meglepetés nem érhet talán...

Az orgazmus dologhoz annyit, hogy sztem attól nem függ semmi Kép, anélkül is teherbe lehet esni (na jó, a férfié nélkül nem Kép), de erre senkit nem akarok biztatni! Kép Kép

angel37

Nem rossz ez egyáltalán!Kép
A ferti nem ír p.é.-t vmikorra?
Mondjuk ez a mai kis hőesés furcsa.Akkor mérted,mikor szoktad?Nem keltél korábban,vagy aludtál keveset?
Azért akciózzatok rendületlenül!Meglesz annak a gyümölcse!

KépKép

KépKép
okr

Egyik sem rakott pé-t. De nem is volt sztm. sőt már a szurkálás is abbamaradt. Lehet, h felszívódott az a vezető tüsző. A fene tudja. Mindenestre, most úgy érzem jó is lesz az a closti nekem. Legalább hátha rendezi a tüszőérés dolgot a szervezetemben. Mert a múltkor is nagyon későn volt. És most is igen gyér termés az a 15. napon 15 mili.
Vendég

Tlidi,
szerintem sincs veszve ez a görbe Kép várjuk ki a végét! Kép

A pg-t én magam sose használtam, de olvastam más topicon, hogy vkinek egáltalán nem lett páfránya egyik nap sem, és mégis zebrás volt...Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?