Dorki, Barnus még csak 2,5 hós, de nem mondhatnám, hogy sokat alszik. Egyik nap pl du. 1-től este 9-ig össz 20 percet sikerült szunyálnia!
Nagyágy! Hát Niki is megnőtt! Olyan rossz, nem? De ugyanakkor olyan jó is.
Panu, Még meg sem köszöntük a bulit. Jól éreztük magunkat. Képeket majd rakok fel én is, bár a mieink sem valami jók.
Liza még mindig csukott szemmel utazik az oviba?
Ajándék: Én egy kis versenyautópályát vettem a Marcinak. Olyan amin 2 távirányitós autó megy körbe-körbe. Chicco, direkt piciknek való. Sokminden tetszett azóta, de úgy döntöttem, hogy úgyis mindenhol elhalmozzák ajándékkal és ennyi elég lesz neki. Volt még egy Micimackós karácsonyi könyvem neki, de azt egyik nap elővettem, mert a Barnus megint óránként evett. Vele alig volt időm játszani, úgy sajnáltam, de olyan szépen elvolt magában, hogy ez volt a jutalom. A Barnusnak meg rendeltem egy kis rezgő tigrist (Micimackóból!
) Ezért jövő héten megyünk el, úgyhogy még nem is láttam. Neki is mindene megvan csak azért, hogy mégis legyen valami a fa alatt.
Ötlet: Én ma vettem a Marci unokatesójának egy Sapiento játékot. Ismerd meg a formákat (vagy vmi hasonló) a neve. Feladatlapok vannak benne és hozzá egy maci alakú toll amivel ki kell választani a helyes választ. Nekem nagyon tetszik.
Ági, Örülök, hogy sikerült eljönnötök a bulira és titeket is megismertünk. Bogi nagyon édes. Azt hiszem ti már vehettek bármilyen játék babát - Bogit már csak egy igazival tudjátok elkápráztatni. (Azok kedvéért akik nem tudtak eljönni: Bogi a Barnussal volt elfoglalva egész idő alatt. De Nikinek is tetszett a "baba", úgyhogy Dorki hajrá!)
Kriszti, A csajod bűbájos a képeken! Milyen lehet amikor nem álmos...?
Andi, De jó, hogy el tudtok egy kicsit utazni. Rokonlátogatás, vagy hármasban pihentek?
Csoki szerencsére nálunk nem nagyon menő. Mármint a Marci részéről, anya viszont ...
Mi a héten bent voltunk anyukámnál Pesten és megpróbáltam lerendezni a karácsonyi vásárlást. Napközben babakocsival, tömegközlekedve. Este meg apukám vigyázott a fiúkra én meg anyukámmal kaptam 2 óra szabadidőt. Persze mire bárhova is eldöcögtünk a dugókban + mire parkolót találtunk kb. 2 üzletre volt időnk. De azért nagyjából elkészültem. Még 2 lámpa van hátra az Ikeából, de azt apa egyik nap hazafelé megveszi.
Megyek aludni. Bár eddig nem sikerült. Úgy fáj a torkom! Remélem nem kapják el a gyerkőcök.
Brigi
És képzeljétek, Barnus egész nap vigyorog, be nem áll a szája és hangosan nevet!!! Nagyon cuki!