Sziasztok! Jó reggelt banyák
(Ruz-féle köszöntés)
Delfinke
Édes Marcipán itt a képeken
És mi készül itt, minitali?
Tök jókat írtál itt ma reggel, nevettem nagyokat. Időre kakilni ...
Ez a napirend, amit Connie betett ide, tényleg egy nagy marhaság. Nem is értem, elbeszélgetnék kicsit avval, aki írta...
Ez kb olyan, mint az az szárnyasbetét reklám, ami azt sugallja, hogyha XY nevű betétet használsz, olyan szuperül leszel, hogy bándzsicsámpingolni (
) akarsz...Ezt is egy ffi találta ki tuti. Na, ezt a napirendet meg egy olyan ember, aki gyereket legfeljebb csak képről látott.
Ma délelőtt itt figyelek, mert jön a gázszerelő..
Elaluldt az őrláng a szupihipi gázbojlerünkben és nem tudjuk újraindítani. Lehet, hogy csak poros lett , de mindenesetre elég vacak hideg vízzel élni, na meg 3 gyereknek melegíteni a vizet fürdéshez. Még csak egy napja nincs meleg víz, de úgy érzem már napok óta...Úgy megszokja az ember a civilizációs izéket, villany stb.
Remélem nem holmi százezreket kell majd fizetnem...itt Karácsony előtt.
Aztán elmegyek itthonról, a Mammutba, vagy a Kikába.
A hétvégén elmentünk a Kikába, hogy megvegyük az etetőszéket Rozinak. A nőci azt mondja ott, hogy jó, de ő nem tudja megmondani milyen színű lesz, amit a raktárból kihoznak. Mondom, miért, milyen színű van, én olyat szeretnék, ami mintapéldánynak ki van téve. Olyan nincs, mondja ő, és előbb vegyük meg, aztán megnézhetjük milyen színű. De mondom legalább azt mondja meg milyen színűek vannak, hát...piros meg vmi sára, mondja ő. Erre én: ön szokott olyat venni, amiről nem tudja milyen? A nő: mit vagyok kiakadva, csak a színét nem tudja megmondani...
Eljöttünk, mert nem veszek zsákbamacskát 10.000 ft-ért. Ja, és a nő tök unott volt, meg pofákat vágott és rágózott is. Majdnem behúztam neki egyet...És igenis szeretném látni, mit veszek, ezt az etetőt kb 2 évig fogjuk használni...
Na...most kiírtam magamból.
Mit szóltok?
Azt hiszem kivárom a januári babahetet a corában, akkor megveszem azt az etetőt, amit szeretnék.
Ma mindenképp visszaolvasok rendesen és írok mindenkinek. Olyan hiányom van, hogy alig vagyok itt Veletek.
Vezso