Sziasztok, újra itt.
Limbi, fogadd meleg gratulációmat, igencsak ikergyanús...
Leonának szorítok!
Edina! Szerintem kizárt, hogy ne jöjjön meg a mensid 2,7-es HCG után. Ugyanígy jártam május elején, 2.lombikomból két 5 napos blaszto-t kaptam vissza, az első szúrásnál csaknem 10 volt a HCG-m, a másodiknál három valamennyire lecsökkent már, és másnap meg is jött. Az azért szerintem lelkileg is könnyebb, ha így karácsony előtt még nem kell ezen is túlesni. Egyébként az 5-6.hét előtt, biokémiai terhességnél rendkívül ritka a küret. Fel a fejjel!
Lányok, tudom, csak Nikinek mond ez bármit, de tegnap egy Beba nevű lány (egyszer írt ide), PCO-s, két ICSI-s lombikkal háta mögött, szintén spontán, metforminnal babás lett, tegnap 125 volt a HCG-je.
Már több, mint 3 éve próbálkoztak. Ezek a csodák olyan erőt adnak...
Adjanak nektek is!
Velem semmi különös, egy hét múlva 4D, már számolom vissza a napokat. Zsebi, nyugodtan írd be a Bogi/Bencét
, remélem, jövő héten már csak egy név marad ott.
Bár azt mondják, a 15.héten ne reméljem még, hogy megtudjuk.
Elkezdtem a kismami tornát, újra úszom, mozgok kicsit, elég jól érzem magam. Igaza volt Krisztának (kop-kop), hogy a 2.trimeszter már sokkal kellemesebb. Még kettő és fél ablak megpucolására is futotta, hihi. Igaz, tegnap az uszoda előtt meglepetés ért, az öltözőben rájöttem, hogy a bikini nem jön rám, bevág alul-felül... a párom halálra röhögte magát, mikor meglátott, olyan voltam, mint a töltött pulyka. Úgyhogy vennem kell egy egyrészest.
Képzeljétek el, anyunak elkeveredett a komplett szövettan eredménye itt Pesten! Hallottatok már ilyet...?
Ezért adtak csak részeredményt egy hete. Ezt még pótolni sem lehet. Most nyomoznak utána, dehát ez csőd. Komolyan mondom. Egyébként anyu holnapután már megy vissza az osztályába tanítani...
pusz mindenkinek Norka (13+4)