Sziasztok,
Kata, én is már 13 hetesen megéreztem most a babát, mondtam is a dokinak, aki nemigazán hitte. Azért bejelölte a kiskönyvembe. Tuti ő volt. De ezen a héten meg még nem éreztem. Ellustult...
Az elsőt én a 19-20.héten kezdtem érezni.
Majcsi, ahhoz a védőnőhöz kell járni elvileg, aki ott illetékes, amelyik címre a baba születik (be lesz jelentve). Lacussal mikor terhes voltam még mi is másik címen laktunk, mert ezt a lakást felújítottuk. Mindig ígértem a védőnőnek, hogy persze még szülés előtt átköltözünk, aztán úgy alakult, hogy szülni a másik lakásból mentem, viszont a babával ide jöttünk haza
Ha viszont nem tudod, hogy még hol fogtok lakni, akkor a most bejelentett lakcímedhez tartozó védőnőt keresd fel, később ha elköltöztök, akkor átadnak a másiknak.
Exdeus, tudom mit érzel
Az én férjem is volt már távol több hétig is, múlt év végén egy hónapra kiment külföldre munka miatt. Karácsony előtt jött haza. Idén kétszer két hét, és hát most sem az igazi, mert este későn jön haza, nem mindig csípi el a fürcsi időt. Ráadásul jelentkezett egy suliba, három hete minden este a felvételire tanult. Januártól pedig minden harmadik hétvége (szombat-vasárnap) suli. Ez van.
Igazság szerint tegnap ki is akadtam egy kicsit (azt hiszem nem csak a hormonok dolgoztak), mert azt hittem, hogy egy ötórás vizsga után már nem megy be dolgozni. Beleéltem magam, hogy lesz egy kicsit hosszabb hétvégénk, aztán tegnap este, mikor "összefutottunk", mondta, hogy nem végzett, muszáj visszamennie... Hát nem voltam jó hangulatban.
Verus, jobbulást neked. Én ezekben a se ilyen se olyan időkben az osciloccoccinumot kapkodom, fenntartáshoz elég hetente egyszer 20 szem.
Nyanya, az én fiam is tiszta műszaki beállítottságú, főleg az elektronika érdekli, telefon, távirányító, számítógép. Én is meglepődöm, hogy egy 22hónapos gyerek hogy a fenébe tudja összekötni, hogy az egeret mozgatja, a képernyőn is mozog, és ha ráviszi arra a valamire (ez még nem tudatos minden esetben), akkor kattint is. Volt olyan, hogy édesapámra bíztuk, (apukám analfabéta a számítógéphez) és a gyerek mindenáron gépezni akart. Apukám gondolta az ölébe ülteti, had billentyűzgessen. A kölök viszont addig-addig mozgatta az egeret, és ismeri melyik ikonra kell kattintani, hogy felhívta az Amerikában élő keresztanyját. Édesapám szegény, meg nem értette ki beszél. Csak annyit mondott a sógornőmnek, hogy ugye ő (mármint a sógornőm) le tudja ezt az izét kapcsolni!
Bocsi a litániáért, ritkán jövök, de akkor hosszan.
Jó éjt,
Doren