hello
Patri
Nem magamat érzem feleslegesnek, hanem hogy írjak. De ez már a múlt, többek által meg lettem szólítva, úgyhogy bátrabb leszek.
) Nagyon jó lehet a cumi, képet szeretnék róla.
Írok. írok.
Bár ma nem sok lehetőségem van. Itt vagyunk anyuéknál, és az én Szonjám ma eléggé nyűgös, ami azt jelenti, hogy 1/2 órát kiabál, hisztizik az ágyban( hangsúlyozom: Nem sír) mire magától elalszik. Máshogy nem megy, cak kint. de most nagyon hideg van itt. Brr. Na szóval az én nagymamámnak nemtetszik hogy miért hagyom nyüsszögni, miért nem veszem ki. Szóval inkább Õ idegel. ki. Imádom, de nem képes megérteni hogy ez már nem az 50-es évek, amikoris ő gyereket nevelt. Ma hozott egy szaloncukrot hogy most akkor Szonja ezt nyalja meg. Aha, mondom, minek is?
Tényleg ti hogy vagytok az ilyen rokonokkal (nekem van 1-2) akik még titeket néznek hülyének hogy nem adsz a gyerekednek csokit. és nem is tervezel egy darabig? Én annyira ki tudok rá akadni, hogy csak.
Vaktyuk
Elkeserítettél, rossz anya vagyok.
ohh
A gyerekem nevet mindenkire akit meglát, mit ronthattam el?
Connie
Mikor költöztetek fel, még az iskola miatt? Aztán ott ragadtatok. Amúgy munkahely szempontjából nekünk is biztos jobb lenne
mert itt vagy nincs munka, vagy röhejes a fizetés.A férjam egy országos cégnél dolgozik, amúgy itt Kaposváron nagyon jónalk számít a fizetése, de ha pesten ennyit mondanak felvételnél v.kinek kiröhögi.
Csak hát azért sok minden ideköt , és félnénk váltani.
Nebula
Én még Kaposváron sem vezetek, nem merek. Annyi hülye kap manapság jogsit, meg fekete Bmw-t.
A gyerekkel meg pláne nem ülök be, nem tudom anno nekem hogy adtak jogsit?!
Lirian
Tündér Luca a karácsonyi nagyestélyiben, és az a félszeg mosoly..
Lorca
Én mióta itthon vagyok azóta nem utálom a tömeget, bár attól még messze vagyok hogy meg is szeressem a sok embert. De minden elismerésem a tietek, én lehet hogy egy hét múlva futnék haza, az unalmas kisvárosomba.
Timurr
Mi lenne ha elküldeném Szonja képét neked, és te bekereteznéd? Mert lehet hogy az egyszerűbb lenne, nem kellene a cd-vel szöszölni. Na szóval, amelyik neked egyszerűbb. Mindegyiket megköszönném.
Mondtama férjemnek hogy képzeld el hogy a fórumon van egy csaj(bocs) akinek a lányának a Zsolti a kerestapja. Mire Õ: akkor ismerem a srácot (mármint Maja apukáját), jó fej. Merthogy szokott bejárni v.mi seft miatt a Zsoltihoz, és így ismeri a férjedet kicsit. Nnna, kicsi a világ, vagy Kaposvár?
Ildi
Úgy irigylem az ilyen bébiket, semmi para. Kint a fog. Tényleg egy hős Marci. Kiváncsi vagyok az én lányom hogy viseli a fogzást majd. Azt nem tudom még mikor, lehet hogy mehetünk az sztk-ba protézisért, mert még nincs egy fél fog sem.
Tényleg van nálunk idősebb baba, akinek még nincs foga, (márc. 10.)
Nem csinálja v.ki a Norbi féle up datet? Nincs meg v.kinek a szakácskönyve? Csak hogy érdemes-e megvenni, vagy csak luxuskaják vannak-e bent?
Merthogy ma rááltam a mérlegre, és rájöttem hgy v.mit kezdenem kéne magammal, és ez olyan jónak tűnik. Nekem való: Semmi torna, a kilok meg csak mennek le, mennek le.
Na jó tanítvány vagyok, jó sokat írtam ugye?
Sziasztok