Sziasztok!
A Szirka anyukája vagyok a [url]szirkababa.blogspot.com[/url]-ból
kb. 2 hetesen kezdtük lassan, de hamar rájöttem, hogy a totális módszer nekünk jobban beválik, mert könnybben ráálunk egy ritmusra, nem töri meg semmi. Akkor még hűvösek voltak, azt csináltam, hogy a ruha alá adtam egy textilpelust (tipegő vagy body alá). Arra jó volt, hogy ne legyen minden pisis és mégis azonnal észrevettem, ha bement. Nyáron sok pucérkodás volt, most meg a legjobb a gumis nadrág, de nem volt még gond a patentos szárú vagy patentos fenekű nadrágokkal, rugikkal sem. Ha kések, nem az öltözés miatt, hanem csak ha azonnal pisil ébredés után.
Szirka most 5,5 hónapos és én teljesen elégedett vagyok a dolgokkal. Néha volt persze visszaesés, meg még biztos lesz is, de általában lehet tudni, hogy pisilnie kell, szopás közben néha rám is néz és emelgeti a fenekét
Már a párom is mondta, hogy a nézésén látta, hogy pisilni akar.
Kakás pelust egy kezemen meg tudom számolni, mennyit láttam az elmúlt 5 hónapban.
Itthon a ruhán kívül teszek alá pelust, de ha elmászik, már nem parázok
Ha olyan helyre megyünk, ahol előfordulhat, hogy nem tudom pisiltetni, adok rá eldobhatót, de ugyanúgy igyekszem figyelni rá és általában szárazon jön haza ugyanabban, amiben elindultunk. Van egy kis tálkánk, amit mindenhova viszünk (befér a táskámba) és a legváltozatosabb helyeken pisil
Csak erről lehetne egy blogot vezetni, hogy hol mindenhol
Hát bemutatkozásnak ennyi, kérdezhettek tőlem is - én örültem volna, ha van kitől.