Jimbone,
a mindennapos szteroidozás nagyon veszélyes is lehet, gondolom, Elocomot kapott Áron. Van már egy ennél korszerűbb, szteroidmentes készítmény, Elidel a neve. Én is Virágtól hallottam róla, kiváltottuk, mert Viola lányom ekcémás. Nekünk sokat használt.
Igen, homeopátiásan is gyógyítható az ekcéma, itt a Babaneten is megvan a homeós orvosok elérhetősége, én is innen kerestem homeós dokit Viola hörghurujához.
A tejtermékeket szerintem csak akkor mellőzd, ha egyértelműen kiderül, hogy azokra érzékeny a kisfiad. A bőrgyógyászok szerint is nagy rejtély az ekcéma, csak találgatnak, mitől alakulhat ki, de korántsem biztos, hogy a tejtermékek okozzák. Ajánlom a google keresőjét, beírod, hogy ekcéma, sok mindent kidob. Én is olvastam ott róla sokat.
Akiren,
nektek már biztos a tejallergia? Voltatok kilégzéses teszten?
Kriszta,
nagyon bírom a stílusodat: pszichomókus
...
Gréti, Szonja, Luci, Boldi, Ákos gyönyörűek a képeken
!
Bea,
látod, meglett a tanulás eredménye! Gratulálok! Nagyon felnézek rád, én nem tudom, hogy lehet érteni a matekot. Rajtam a 2x+6=12 felállású egyenlet is kifogna, azt sem tudnám, hogy kezdjek hozzá. De azt sem tudnám, mennyi 4/3 + 5/2...Iszonyatosan hülye voltam a gimiben a matekhoz, mindig igyekeztem megérteni, de nem ment. Azt is el tudom képzelni, hogy diszkalkuliám van, igaz, nem vizsgálták, de reménytelen eset vagyok a matekhoz
...
Küldök nektek egy aranyos képet.
Zitmi