Sziasztok!
Bocsi, hogy így eltűntem, de kicsit felborult a megszokott életünk.
Megpróbáltuk a Rékát átszoktatni a kiságyból heverőre (vettünk neki egyet, mind a négy oldala támlás az egyik oldalon rövidebb, ott le tud mászni), hát nem jött össze. A kiságyban mindig egyedül aludt el, erről lemászott és megjelent a nappaliban ahol tv-ztünk, kézben elaludt, de harmadik este már ott tartottunk, hogy a legtöbb időt a mi ágyunkban töltötte, így mi nem tudtuk kipihenni magunkat. Úgy döntöttünk vissza a kiságy, első este ugyanúgy ment mint régen, aztán kezdődtek a gondok, nem akart egyedül elaludni. Hiszti hegyek, aztánd rasztikus lépés, anya kijön a szobából apa bent marad és ég a kisvillany. Tegnap előtt vagy fél órát ordított torkaszakadtából, tegnap már csak 2 percet. Szóval remélem sikerül visszaállni a régi kerékvágásba.
Õszintén szólva azért akartuk átszoktatni, mert tavasszal befejezzük a hozzáépítést a házhoz (plusz két szoba) és akkor már külön szobája lesz a Rékának és nem akartuk, hogy az ágyváltás és a külön szobába tevés egybe essen, mert az bizti nagoyn megzavarja, hát most várunk egy kicsit. A másik ok pedig az volt, bár egyelőre még titok, karácsonyi meglepi a nagyszülőknek és a családnak, hogy júliusban érkezik a kistesó, így a Réka a 2. szülinapját már a kistesóval tölti
Ma vagyok 7+6
Rakok fel képet a heverőjéről, bár ezt most elraktuk, majd tavasszal próbálkozunk, tetszeni tetszett neki, csak aludni nem akart rajta:
A karácsony nálunk úgy lesz, hogy 23-án feldiszítjük a fát és reggel fogja a Réka megnézni és megkapni az ajándékokat. Délután, alvás után, 3-4h körül átmegyünk anyósékhoz (ők itt vannak Dadon), ott lesznek a párom testvérei is a családjukkal, aztán 5-6h körül anyuékhoz Tbányára, a dédi is itt szokott lenni náluk mindig. 25-én megint Tbánya anyuékhoz ebédre, 26-án pedig a sógornőmékhez, meg anyósékhoz megint (ők sose hívnak ebédre, náluk ez nem divat) délutáni látogatásra.
Ajándékok beszerzésével már végeztünk, sőt a csomagolással is tegnap este, még a dédi ajándékkosarát kell becsomagolni, de itt a puszta közepén nem kaptam nagy méretü celofánt.
A fenyőfát még nem tudom mikor vesszük meg, de 23-áig bizti meglesz
Kata
Olvastam, hogy Te is kismami vagy, kb. egy idősek lehetünk
Gratulálok a tesóhoz!
Cirmike
Irigyellek a "nyaralásért", bizti nagyon jó lehetett. Én is kacérkodtam a gondolattal, de most halasztjuk egyelőre, mert így pocakosan nem merek közös medencékbe menni. Azért a betegséget ott hagyhattad volna
Erika
Remélem Viki popsija helyrejön, a Rékáé is most csúnya egy kicsit, mert egyszerre 4 rágófoga és 2 szemfoga jön szegénykémnek, este kap is panadol baby-t mert nagyon nyűgös tőle és fáj neki, viszont a Dentinox gél már kevés ennyihez
Üdv:
Csibemanó