Új privát üzeneted érkezett!

HaliKép

KIscsajszi!!!! Minden leendő kismama lesz szíves igyyekezni és példát venni CsirkeszrőlKép Javítani kell az ivararánytKép

Gratula Csirkesz. Boti úgy van rendben ahogy van. Stramm kismanó. A védőnőd nagyon "lelkes". Az enyém elég jó fej szerencsére.

MacccsKép Szerintem csak gyerekmentes szülők nézhettek így rád. Akinek van törpéje, az tuti tudja, hogy mindnre képesek. Nyelvvizsgához megy a drukk. Édes Lili a képeken

LivKép Gratula a sütihez. Na ugye, hoyg megy ezKép

A krumplifőziből a dédi is 2x vett, szóval elégedett vagyok. Ma kelbimbós zöldséglevest gártottam. A zöldség virslivel Kornélé, a leves meg az enyémKép

Vera

hvera

Csirkesz,
nagy-nagy gratulacio a kislanyhoz! Kép Kép
Mi is lesz akkor a neve?
A baratnomnek is kislanya szuletett masfel hete,Maja. Sose gondoltam volna,hogy irigykedni fogok ra miatta...
Azert lehet,hogy jo lenne nekunk is egy kiscsaj,hogy legyen kit imadni a fiuknak!
Boti tenyleg aranyos lehetett az uh-n! Tuti,hogy szeretni fogja! Csodalatos dolog,amikor mar ketten vannak es latszik,hogy szeretik egymast.
A vedonod erdekes.
Ugy gondolta,hogy o elmegy hozzad es kimos,vasal,takarit? Kép Nem rossz...
6 kg az tok jo,ebbol szinte semmi nem lehetne viz...
En 8-at hiztam Csongival es siman ramjott cipo,gyuru,minden,szoval erezni lehetett,hogy minden oke vizugyileg.

Csajok,csak egy gyors keres-kerdes:
Tud valaki nekem bevalt gyors,egyszeru vacsireceptet krumplibol?
Mar eg a fejem,hogy miota megint rendelem az ebedet,semmi rendes vacsora nincs,viszont idom nincs nagyon fozni ma,mert megint tortasutes es krumpli meg rohad ezerrel.

A tobbieknek majd irok,csak Csirkesz hirenek ugy megorultem..! Kép

Inimma
inimma

DinoKép
Hát elég nehéz lesz. bár még csak egy vizsga volt. a kicsi mellett még lehetne, de ha ketten vannak itthon, akkor nem lehet tanulni, csak ha alszanak.

CsirkeszKép

SzupiKépKépKép gratulaKép végre tudok majd egy kiscsajt geggyülniKépKép persze ha megengededKép
vizesedésKép szerintem nem lehet olyan nagy gáz. legalábbis amikor én láttalak. 6 kiló, azta nagyon ügyi vagyKép nekem volt 16 isKépKépKép mondjuk én tényleg csupa víz voltam . jajj, nemsokára itt is lesz az a kiscsajKép izgiKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

HaliKép

KIscsajszi!!!! Minden leendő kismama lesz szíves igyyekezni és példát venni CsirkeszrőlKép Javítani kell az ivararánytKép

Gratula Csirkesz. Boti úgy van rendben ahogy van. Stramm kismanó. A védőnőd nagyon "lelkes". Az enyém elég jó fej szerencsére.

MacccsKép Szerintem csak gyerekmentes szülők nézhettek így rád. Akinek van törpéje, az tuti tudja, hogy mindnre képesek. Nyelvvizsgához megy a drukk. Édes Lili a képeken

LivKép Gratula a sütihez. Na ugye, hoyg megy ezKép

A krumplifőziből a dédi is 2x vett, szóval elégedett vagyok. Ma kelbimbós zöldséglevest gártottam. A zöldség virslivel Kornélé, a leves meg az enyémKép

Vera

hvera

gratulákat kösziKép

InimmaKép
majonézes krumpli?
tócsi? (imádom, de az olajszagot kevésbé)
héjában főtt krumpli vajjal

megyek gulyáslevesbe krumplit pucolni

Cs

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz! SZUPI, gratula a kicccsajhoz! Kép

Innima! Nálunk tegnap rakott krumpli volt, és még Lilinél is nagyon bejött.. Kép Mondjuk egy fokkal macerább, mint a héjában főtt krumpli.
Viszont a héjjában sültet is imádjuk, olvasztott sózott paprikás vajjal nyakon öntve, hozzá kis bacon vagy parasztszali és esetleg besózott hagyma.. Na mondjuk ez útóbbi a tortás ünnepléshez elég furi.. Kép
léptem, csak muuuuszáj volt bekukkni-bemukkni! Kép
Macs
maccs

ja, és megvan a szóbeli rész anyelvvizsgából, mostmár csak az írásbelihez kell a drukk!Kép
JUHUUUUUUUUU! Kép
maccs

ma egy kicsit szértszórt vagyok, /sikerült 1+1/2 órát aludni, nem is csoda!/ de eszembe jutott még valami:
Ha valkinek még nincs meg a kari-aji/brrr, ettől még a szőr is felállt a hátamon olyan kis buzis lett Kép, de eccerűen jól esett leírni Kép/ annak van egy ötletem. A nyáriaktól loptam /bocsi/ Kép félig, mert az állatkerti játszóházban már volt hozzá szerencsénk, és imádta Lili, filóztam is, hogy hol lehet ilyet kapni. Na most találtam rá, hogy duplapénzé' megvettem a hintapacit..NA mind1 Kép hátha valakinek még jól jöhet! Kép

Szóval a babatalis augusztusi kép:

Kép

És az elérhetőség:
Cavallo Rody - Rody lovacska
http://www.r-med.com/

Macs
maccs

CsirkeszKép

Az a fiús piramis has??!! Kép Kép
Nagyon nagy gratula és egy kicsit irigy-irigy, de ezt Milán meg ne hallja!! Kép
Mi lesz a neve a nőnek?

InimmaKép
Válogass Kép Kép

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=receptkatalogus&a=100&q=66

MaccsKép
Lili zabálnivaló továbbra is.
Nyelvizsg gratu és drukk.
Minitali jó ötlet, de most nem tudom mikor érünk rá, mert jövő héten jön Roland anyuja és 4 napig vigyáz gyerekre, amíg én szépítkezem és vásárolok.
Utána meg már nagyon karácsony előtti hét, bár szerintem mi ráérünk.
Egyeztessünk.

Jobbulást minden kis és nagy gödhösnek.

Apa ajándék ötleteket köszi.
A fő ajándék (ötletben) megvan, de még valami extra kiegészítőt is akarok, azért kértem a ti ötleteiteket.
Ezt ismeritek?

http://meglepkek.hu/index.php?cPath=43&osCsid=b7e54c8568df32ac366ccff6960a8708

Bocs, de most csak ennyire futotta.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

híííjnye na! hát tegnap éjjel néztem, esküszöm akkor még 4950 volt az akciós ár! Vazzeg, ez nagyon inflálódik!!!! Ma már 6900. Ojjéééé!
maccs

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

CsirkeszKép
Nagy gratula a kiscsajhozKépApaja mit szolt a hirhez? A kiscsajok alltalaban apassabbak, nalunk ez mar kezd kialakulni. En nem mindig kapok puszit meg ha kerek akkor sem, de apaja keres nelkul is kap, meg allandoan ramaszik es olelgeti. Olyan jo nezni oket olyankorKép

DinoKép
Nagyon koszi elore is. Elkuldom a kepet az email cimedre, hogy ne ide rakjam fel. Ezek a betegsegek eleg rosszul hangzanakKép Jobbulast Bernatnak. Alvas ugyben egyutterzek mi is hasonlo cipoben jarunkKép

LivKép
Gratula a pogacsakhozKép Vegul minden sikerulni fog majd meglatodKép

Anyuszi3Kép
Nekem nem a hazhozszallitassal van gondom, hanem ide olaszorszagba nem tudom, hogy fogjuk kihozni. Te valoszinuleg nem tudod, hogy kulfoldon elunk es ezert nem ertetted hogy mi is a bajomKép BardKépKép Csak azt nem tudom, hogy tudjak mindig a nekik veszelyes dolgokat igy kivalasztani. Elisa is kihuzza a fiokot es mivel meg nem lat bele csak matat benne a kezevel addig amig a nagykes a kezebe nem akad, es mar szalad is mert tudja, hogy azt nem szabad. Olyankor en sem tudom, szaladjak-e utanna vagy mit is csinaljak.

MaccsKép
En is a multkor alig kaptam el a mozgolepcso elott. Az tenyleg igaz, hogy csak a gyerekmentes szulok nezhetnek rad ilyenkor ferde szemmel.

InimmaKép
Toltott krumpli?

Tcis

Kép

Kép
tcis

MacsKép
Nyelvvizsgához HATALMAS GRATULA (kongretyuléjsön)!!!KépKép
Lovacska - Még néztem is, hogy ez neked ócccsóKépKép???!!!
Jövő heti minitali nekem okés, nekünk nem mondta a dokkernéni a tegnapi oltás után, hogy "gyereket karanténba!"

ReditkeKép
Csajszinkat Csengének fogják hívni. Apja lánya, ő már "megaszonta" zebra állapotában, hogy csaj, sőt a nevet is ő választotta (illetve a kiválasztott csajnevek közül böktem erre Apa nagy örömére, mert mindegyik becézett név volt: pl: Boglárka)

Ma elvisz Apa kiscsajt ünnepelniKép Nagy Harry Potter olvasók és filmnézők vagyunk (sznobok módjára azonban csak eredeti nyelven mindkettőtKép), és ma elmegyünk az új filmre esteKép
De előtte muszáj beugranom egy turiba kislány bodyért vagy rugiértKépKép

Csirkesz
már megint hülye hosszú ö betűket ír a rdsz. Csak nem értem mi alapján válogat, mert eccer tudja, eccer nemKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép
GRATULA a kislánynak a mamához és fordítva Kép, ugye ezért volt ennyire szégyenlős eddigKép
Azért ritka hogy lány jön rögtön a fiú után, de vhogy sejtettem hogy lányod lesz(van).

MaccsKép
Sulihoz kitartást,vigasztaljon az hogy ez már a finis.Kiscsajszira meg jobban vigyázni, a többiek a talin látták hogy Heléna is egy perpétum-mobil(e)aKép szóval életveszélyes.

LivKép
Sütő:Liv
0 : 1
Pogirecept ide is jöhet.

HveraKép

Azt hiszem te kérdezted a pelménytKép
Húsos derelye féleség. Fél kiló darált marha, fél kiló darált sertés hús, só, bors, petrezselyem és kapor (szárított nem annyira jó ,élő jobb)2 közepes fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma,kis barna kenyér beáztatva, 2 tojás,ezt összegyúrni fél napot állni hagyni.
2 tojásból, lisztből, meleg vízből és sóból tésztát gyúrni.Pohárral köröket szaggatni, bele a húst,félbehajtani, két csücsköt összetapasztani.Lehet későbbre lefagyasztani (lisztezve, deszkán, tálcán)vegetás vízbe szokta megfőzni, önállóan tejföllel, paradicsomszósszal, majonézzel stb jó, vagy akar levesbetétnek is.

Kemény 1 óra alvás után felkelt , ez a 15. havi mellékatás.

Noémi

Noémi
.
fantikbaba

Csirkesz, jaj de jó, gratula! Boti nagyon édes lehetett az uh-n.

Inimma, hát, a legegyszerűbb a paprikás krumpli. Én holnap olyan vacsit akarok csinálni, hogy megfőzöm héjában a krumplit, aztán megpucolom, félbevágom, kikaparom a belsejét, bele juhtúró-tejföl-fokhagyma, a tetejére bacon szalonna, és be a sütőbe.
Vagy nézd meg a mindmegettén a krumplis ételeketmeg a "ripsz-ropsz vacsorákat".

Maccs, nyelvvizsgához gratula!

Liv

Kép

Kép
liv

MaccsKép
DujuszpíkinglisKép GRATULAKépKép
fantikbaba

Csirkesz,
nahat,akkor duplan orulok,mert Csongor is Csenge lett volna!!!!! Kép
A tocsnit en is imadom,de az olajat nem ,foleg este. Kép Meg a ferjem a tocsnit sem. Kép
Hejaban fott krumpli heti 2szer van, Csanad kedvence,igazi vajjal ,lilahagymaval. Kép

Maccs,
ugyes vagy!!!! Gratula!!! Kép Nyugi,a masik resz is meglesz!!!

Reditke,
a mindmegettet mar neztem,de azert megegyszer bekukkantok,ennyi recept kozul muszaj talalnom valamit.
Jo ez a meglepkek.hu!!!!
na pl.az en ferjem imadna quadozni.Mult heten volt a ceges csoportjaval,de az valamelyest mas teszta-a ceg fizette.Kép

Tcis,
te mivel toltod meg a krumplit?

Dino,
erdekes Bernat es a Germicid C. A C az vmi nyugtatot jelol.Aludnia kellene tole,nem porogni.Kép
Hat,remenykedni lehet csak,hogy hamar tullesz rajta es utana egy jo darabig birja majd.
En ugy orulok minden napnak,amikor nincs semmi gaz veluk.
Csanad a mutet utan megy oviba terveim szerint. Legalabb meglatjuk,hatasos volt-e a mutet. MEg oszinten szolva nehez veluk itthon. Neki is hianyzik a kozosseg,sokat onallosodott szept.ota,ami azert meg rafer. En meg hullara faradok estere toluk.
Egyebkent ok imadjak egymast,neha van egy kis lokdosodes,ne-fogd-meg,menj-innen,de alapjaraton tok jol eljatszanak mar egyutt.Csonginak mar reges-reg nem kellenek a babajatekok,el is raktam mindent.
Szegeny Donat,nem csoda,ha duhrohamot kapott Bernat sirasatol.Neha en is a hataran vagyok. Kép
Igen,az en ferjem 30 lesz. Szegeny,kicsit meglepodott rajta,amikor tudatosult benne. Kép Hat akkor mit szoljak en?? Mindjart 31. Kép Kép Kép

Kepzeljetek,az en darabos kajat enni nem akaro fiam tegnap este sajat kezuleg VILLAVAL lapatolta befele a turos tesztat. Kép Csak lestunk!!!! Meg persze nevettunk,annyira,de annyira edes volt!!!!
Ma delelott meg kerdeztem,ker-e kekszet. Valasz: kejm kekke.Kép Kép Asszem rohamleptekkel fejlodik.

Inimma
inimma

Meg valami:
Karacsonyra hazautazunk nem leven autonk,vonattal,alaposan felcuccolva.
De itt ez a rengeteg kari ajandek a sracoknak.Szerintetek nem gaz,ha matol 2 naponta kapnak valamit belole? IGy: Jeeeeeeeee,itt jart a Jezuska!!! A mamaekhoz nem tud eljonni,mert messze van,ezert most hozta a z ajandekot. Kép Kép Kép
Csonginak biztos nem fura,ezt Csanad miatt kerdezem.Persze egy-ket konnyebb dolgot elviszunk,de pl. a kispartvist nem. Kép Es meg sorolhatnam. Mar pedzegettem neki a temat,hat,kicsit furan nezett.Nos.mi a velemenyetek?

Inimma
inimma

InimmaKép
En altalaban benezek a frizsderbe es amit talalok azzal toltom. A toltott tojast is igy csinalom. Lehet pl. tejföl,majonéz, darált hús,só, bors, majoranna, kevés szerecsendió,reszelt sajt. Vagy: natúr joghurt, apróra vágott metélo hagyma, só, reszelt sajt esetleg gepsonka vagy turo.

MaccsKép
GratulaKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

SziasztokKép

Nem kamál mostanság a rendszer,sorra tüntette el az üzeneteim újat írni már nem volt időmKép.Azért olvasni próbálok...

CsirkeszKép

KislányKépKépKépSzuper,bővül a hisztis csajszik csapata!Pontosan mire is vagy kiírva!?

MaccsKép

Édesek a képekKép.Ez a mozgólépcsős sztori elég hajmeresztő,Míra is ön és közveszélyes mostanságKép.Ma az OTP-ben egy tized másodpercet nem figyeltem rá,majdnem a földön szaltózott fejjel mert kimászott a babakocsiból.

NoémiKép

Köszi,hogy feltetted az oltási táblázatot,nagyon nem örültem volna ha megint megbökik Mírát.Azóta szegény ha mondom,hogy doktornéni kiabál ő is,hogy nyényi és elbújik.Fixen tudja,hogy kiről beszélek pedig hátúlról közelítette meg a doki a tűvel.

Jövő pénteken megyünk a popiját megmutatni a sebésznek,sokat stresszelek rajt,hogy mit tanácsolnak majdKép.

Krumplis kaja receptektől csorog a nyálam,megyek is valamit összeütni,úgy megéheztemKép.Pedig anyóstól kaptam az új lakáshoz egy "dizájnos"digitális üvegmérleget,mely szerint 3kg híján annyi vagyok mint szüléskor(és 13kg híztam a manókával).Én nem bírok koplalni,akkor olyan ideges vagyok...

Puszi és Mukk MINDENKINEK!!!!
Viola
h_viola

SziasztokKép

Most egy rövid időre kukkantottam csak be, nyakig állok a festésbenKép

CsirkeszKép Gratula a kiscsajhoz!!Kép

MaccsKép nemsemmi, ma pont rátok gondoltamKép Voltunk az Auchanban, kb. 5 másodperc volt, hogy nem figyeltünk Balázsra, mert épp egy lámpabúrát igyekeztünk nem eltörni, mire felnéztem, már sehol sem volt.....rohangáltunk össze-vissza, mire az egyik pénztáros kb. 3-4 kasszával arrébb felkiáltott, hogy hopp, itt egy kicsi fiúKép És már hozta....hu, levert a víz...ma meg az asztalra mászott fel, ezen meg is lepődtem, mert Áki nem volt ilyen mindenre felmászós, de a két gyerek a külsőn kívül semmi másban nem hasonlítKép

Az ágyon még gondolkodunk, ez az átfedős ágy nem rossz ötlet, körül kéne nézni, hol lehet ilyet kapni.

Mindenki vigyázzon magára, ebben az időben olyan könnyű megfázni.
Mindenkinek mukk, bocsi, ha nem írtam most, csak ennyit!!

Pusza
Lau
lau

Csirkesz! Gratula és irigy-irigy. Nekem 3 fiu jutott, de így is jó a csapat. Apa néha pedzegeti, hogy esetleg egy kislányt megpróbálni. Hát látszik nem ő zizzen be,ha mind itthon van egyszerre.
Lau! Azt hiszem Ikea, meg talán baumax vagy Praktiker az ágy lelőhelye.
Meglógós gyerekem nekem is van mától. Ikea parkoló, amig megigazítottam volna a gyerekülést. Hál istennek csak a szomszéd autót püfölte, annak meg megszólalt a riasztója. Akkor aztán ő is rázendített az ijedségtől.
Ezek a receptek így éjfél körül nasizni csábít, azt meg nem kellene. De olyan éhes lettem!! Olvasom apának a recepteket, azt mondja holnap ő is olyan bacon-öst kér.Kösz az ötletet.
Megyek aludni, törpöt apa most altatta vissza, az őrült szomszéd riasztója miatt.
Anyuszi
anyuszi3

Lányok, tök finom mézeskalácsot sütöttem ma! Kép Bibibííí! Kép És ezt feltétlenül el kellett újságolnom éjfélkor! Kép
A lakást is feldíszítettem: fellógattam mézeskalácsokat, ahova lehetett, meg mandarin, citrom az asztalon, minta vágva a héjukba, benne szegfűszeg, hópelyhek az ablakon... Tök jó! Kép
Most megyek aludni, mert már baromi álmos vagyok. De akkor mit is keresek itt? Kép

Liv

Ui.: Beszti, régen írtál, legutóbb azt, hogy betegeskedsz. Minden rendben?

Kép

Kép
liv

CsirkeszKép
hatalmas gratula a kiscsajhoz!

LivKép
köszi a pogi receptet! Ha már ilyen jól megy a sütés, leírnád a mézes receptjét is?Kép Köszi!

MacsKép
nyelvvizsgához gratulálunk mi is!Kép

MacsekKép, KataKép
mi van veletek? Régen írtatok!

Jó éjt,
Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!
Magikat mar en is tobbszor hianyoltam. Elnezest azoktol akit nem hianyolunk, de o tenyleg mindennap irt legalabb egy evig.

Liv, elhuztal : mar ket csapast mertel a sutodreKép

Inimma, tok ugyes ha mar turos tesztat eszik a gyerek, mert nalunk meg semmi ragnivalo kaja nem mehet...Ajandek ugyben en inkabb karacsony utan adnam oda. Amikor hazajottok, akkor odaraknam a fa ala, hogy otthon is jart a Jezuska...persze csak tipp, de elore nem adnam. Persze nagy a szam, de az en fiam mar most eloszedte a fiokbol az ajandekait. Elmentem mosdoba es mire visszajottem mar ki is bontotta a kockakat meg a konyvet.Kép

Csirkesz, gratula a kiscsajhozKép Majd buszke lesz aranyos batyuskajaraKép
Anyuszi, en sem bannam, ha harom fiam lenne, de kiscsajnak is orulnek.

Sajnos meg nem jott ossze a kisteso, igy bekukkantottam mas topicokba is, hat lattam ismerosoket ezerrelKép

Viola, sulyrol ne beszeljunk. Nekem mar 3 szamjegyu... Pedig ha ejszaka nem szopizik a babo, akkor nem nassolok. De ha igen.....

Noemi, reszletezned a kedvemert a teszta receptet. Mert szoktam en hazi tesztat csinalni, de tudom ha kemeny akkor fujhatjuk....

Lau, nem figyeltem mit festol? Nem mondod, hogy a kezelesek utan meg bepuculod a hazat?

Na kerem. Hat kepzeljetek, a minap 3 gyerekem volt. Ocsemek eljottek a nagy budos budapestre vasarolni es elhoztak a 18 honapos fiukat es hat a kisbabajukat. Igen a koraszulott kiscsajt, Lucat. MAr dupla annyi, mint volt, azaz 2800g. Edes volt nagyon, de a fiam feltekeny volt ra. A kisfiuk meg szuperul eljatszottak ugyhogy a 3 gyerek nem is olyan nagy cuccKép Jo, tudom ez olyan, mint amikor az apukak hazajonnek es 1 ora jatszas utan nem ertik miert keszulunk ki a gyerektol....
Mukk mindenkinek!!

Udv:
csengo akinek meg mindig bejon a Mukk hadikialtas
Vendég

LányokKép

Visszaolvastam, majd reagálok is, csak most gyorsan lenne egy kérdésemKép Totál nem ide illő témábanKép

Belevittetek a "rosszba"Kép VateráztamKépKép

A kérdésem pedig az lenne, hogy valamelyikőtök vett-e már a Vaterán DVD-t, CD-t, videokazit? Ha igen, a többi kérdést esetleg priviben tenném fel, hogy ne zavarkodjak itt a hülyeségeimmelKépKép

Köszi!Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

SziasztokKép

Mostanában nem volt időm írni, olvasgatni is csak hébe-hóbaKép

DinoKép
Köszi a hiányolástKép

CsirkeszKép
Gratulálok a kiscsajszihozKép

MacsKép
Neked pedig a vizsgához gratKép

KormiKép
Kérdezted, hogy hány éves kortól lehet emeletes ágyon altatni: szerintem nem azon kell aggódni, hogy a gyerkőc leforgolászik alvás közben, ezeknek az ágyaknak jó magas szegélyük van, úgyhogy ezen nem kell parázni.
Inkább azt az időt kell megvárni, amikor már biztonságosan tud le-fel közlekedni az ágy létráján. Ahogy visszaemlékszem, ez olyan 3 éves kor körül jön el, főleg azért gondolom ezt, mert ha a babóra éppen éjjel jön rá a mászkálhatnék, a sötétben se bukfencezzen leKép
Nálunk Hannáék csak most kaptak ilyen ágyat, és hát Hanna alszik fent, ő pedig már 6 éves, úgyhogy nálunk ez már nem volt akkora probléma.

Azért nem volt időm eddig írni, mert Hanna lebetegedett, múlt pénteken éjjel belázasodott, úgyhogy a héten nem is ment oviba. Így itthon boldogított a két gyerekKép Hannának szombaton is egész nap 39 fokos láza volt, aztán vasárnap kezdett javulni, hétfőre már láztalan volt, de elég rendesen kezdett köhögni, úgyhogy dokinéni javaslatára itthon fogtam.

Bocsi, hogy most másnak nem tudok írni, Marci most is itt rángatja a nadrágomat, úgyhogy most lépekKép

Pusz és Mukk mindenkinek,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Dino,
http://www.mezeskalacs.hu/ceg/modszertan.htm
Én kb. 30 dkg margaring raktam bele, úgy lett jó a tészta, és 5 órát hagytam állni. Nagyon fini lett. A végén megkentem tojással, utána díszítettem mandulával, aszalt gyümölccsel, kókuszreszelékkel stb. Nagyon szépek is lettek. Kép

Inimma, szerintem a lényeg, hogy azért a nagyszülőknél is mindenképp legyen ajándék a fa alatt, nehogy csalódottak legyenek a gyerekek.

Kata, Hannának jobbulást!

Liv

Kép

Kép
liv

CsengoKép
Az a baj, hogy sosem mérek semmit, mindent érzésre csinálok, akkor jó a tészta ha már nem tapad az ujjadra, viszont jól formázható(ezjólleírtammiKép), ha keménynek érzed meleg vizet adj hozzá.Saccra úgy 60 dkg lisztet használok, azt ne mondom hogy ezeket a tésztákat könnyű nyújtani, de egyszerre csak kisebb adagokat nyújts, úgy nem száradnak ki, a többit meg letakarod egy tányérral, jó lisztezd meg nyújtáskor, és a kész pelményeket is, akkor szét tudod választani a fagyasztás után, és akkor zacsiba rakhatod.

Aki már megkapta a 15. havi szurit milyen mellékhatások voltak?, Helénának 2 napja hőemelkedés van, plusz fogak is jönnek 1000-el, nyűgös, éjszaka vagy 8-10 szer kel, most panadolt kapott, a kupot kész szenvedés felrakni, úgyhogy nem kínozzuk egymást vele.

KataKép
Hannának én is jobbulást kívánok

és minden betegeskedő babónak és mamának gyógyulást!

Noémi
fantikbaba

vasani! nem a vaterán, de a tesz-veszen már igen. mi a gond? írj! válaszolok!
anyuszi3

Sziasztok!

Márk most alszik, így van 1/2 óra nyugim.

Dinó,
aranyos vagy, hogy hiányolsz, sajna napközben nem nagyon tudok netezni, mert Márk örjöng, este meg sokszor csak elolvasom a napi termést. Amúgy jól vagyunk, ezerrel készülünk a karira. Szegény Bernátot nagyon sajnálom, hogy nem tud kilábalni a betegségből, remélem karira gyógyultak lesznek a fiúk!

Inimma,
mikor utaztok haza? Nem lehetne előtte való nap előkarácsonyt tartani otthon? Nagyobb hatása lenne talán, mintha minden nap kapnak valamit és esetleg hihetőbb jézuska mesét lehetne kitalálni rá.

Csirkesz,
gratulálok a kiscsajhoz! Kép

Mikulás: voltunk céges ünnepségen, Márkot lekötötte a műsor, amin nagyon csodálkoztam és a Miki is tetszett neki, ügyesen elvette tőle az ajándékot.

Itthon sokszor hallgatjuk az egyszervolt.hu -n a dalokat, a Tigris nagy kedvenc, annyira, hogy már néhányszor mutogatott a számítógépre és mondta hogy "tigri". Édes volt!

Kreatívkodom én is, készültek üvegmatricák.
Áron-Andi kérdezted azt hiszem, miért nem jön le a fóliáról, amit csináltál, lehet, hogy túl vékony a festékréteg és azért szakad. Én nem ragasztom ablakra, mert alig lehet levakarni róla, most a fóliával együtt vágtam ki őket és pici cellux-szal odaragasztottam az üvegre vagy akár a szobában is fel lehet így lógatni őket különböző helyre.

Most ennyit, megyek házimunkázni.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Hali

Liv
Nagyon ügyi vagyKép nincs kép róluk?

Inimma
Én sem adnám oda előre az ajikat. akkor inkább elutazás előtti utsó este itthon tartanék egy kis előkarácsonyt. Mondjuk mi 24-én még itt leszünk, másnap utazunk, így szenteste lesz az itthoni családi karácsonyozás, ajándékozás. én szeretném ha a kölkecek így szoknák meg és ez lenne a hagyományKép

Kata
JobbulástKép

Maccs
Gratula a vizsgáhozKép

Kari ajándék: férjem tegnap megtámadta a játékboltot, két másodperc alatt megvette a kölköknek az ajikat, egy csocsó meg egy hintapaciKépKép aztán nagy büszkén vonult velük a hóna alattKép most jól el kellett dugni őket, mert ez a két gazfickó mindenhová bekiváncsiskodik.
kapnak xilofont és furulyát isKép lehet hogy ez rossz döntésKép
pusz, jó hétvégét
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

SziasztokKép

Liv: Ez nagyon jól hangzik, kérünk szépen képeket!!Kép MÉg sosem sütöttem mézeskalácsot, de most már tényleg nekiállunk ÁkivalKép Dáviddal mizujs?

CsengőKép Igen, lakást festekKép Konyhát már kifestettem, az előszoba a jövő héten jönKép Ajtókat is, meg ajtófélfákatKép Ma felszereltük az új kilincseket, olyan szép csili-viliKép

Holnap jönnek Áki osztálytársai szülinapozni, lesz itt zsibongás délutánKép 4-6-ig lesznek, hát, kíváncsi vagyok, mekkora romhalmazt csinálnakKép

Tervezgetjük már a gyerekek elhelyezését, lehet, hogy az emeletes ágy nyer, mert kell a hely. A mi szobánkban, ami a nappali is egyben vannak a játékaik, és szeretnénk egy klassz ülőgarnitúrát venni. Viszont a régit el szeretnénk adni, az L alaku ülőgarnitúra. Lehet, hogy meghírdetjük a vaterán is, bár még nem ismerem az oldalt.

JutiKép Karácsonyi ajándékot jövő héten vesszük meg a srácoknak. Tegnap voltunk Auchanban, csodálkoztam, hogy mennyien vannak csütörtök délelőtt.

MacsekKép Igen, eléggé nehezen lehet leszedni az ablakról, de nekem úgy tetszik ottKép Ákosék üvegajtaján is sorakozik már egy csomóKép

KataKép gyógyuljatok meg hamar, hiszen már csak két hét van karácsonyig!
Én nagyon tartok az emeletes ágy bevezetésétől, de nem lesz más megoldás, kicsi a hely a lakásban, szétválasztani meg nem akarjuk őket, olyan jól megvannak együttKép Lehet olyat is kapni, hogy később szét lehet szedni két külön ágyra is.

AnyusziKép Köszi a tippet, el fogunk majd menni körülnézni. Vállalkozó szellemű a férjed a negyedik gyerekkelKép

Megyek pihenni kicsit, amig Bazsi alszik, pusza
Lau
lau

Sziasztok LányokKép

Hát, az tuti, hogy az egyenkénti reagálásokra megint nem futja majd...Kép

Visszaolvastam a három oldalt, amivel elmaradtamKép

Ami ezután kb. megmaradt a fejemben, arra reagálokKép

Kövérség-soványság: én eldöntöttem, hogy már nem járunk a védőnénihez, tehát, ha kíváncsiak vagyunk a lányka súlyára és hosszára, majd itthon elintézzükKép Tehát legközelebb a 15 hós oltás miatt megyünk a tanácsadó felé.

Vízforralás: úgy örültem, hogy Liv megkérdezte, mert már kb. 2 hónapja kérdezni akartam én is, de mindig elfelejtettemKép Ez ügyben is döntöttünk: már nem forralunk.

Amit még akartam írni:
Csirkesznek hatalmas gratula a kislányhoz!!KépKépKép És hurrá-hurrá!!KépKép

És még:
ReditkeKép
Bálint annyira, de annyira aranyos a Mikulásos fotókon, teljesen elolvadtam tőleKépKép

MaccsKép
Lili egyre szebb!!KépKépKép

A beteg babóknak továbbra is sok-sok gyógypuszi repül!KépKép

Rólunk: szerdán voltunk az önálló járásos ortopédiai vizsgálaton. Kb. 2 perc volt az egész, mondták, hogy gyönyörű a lába és gyönyörűen jár (mintha mi nem tudnánkKép, bár jólesett hallaniKép) Tehát már nem kell menni.
Csütörtökön pedig az egyéves szemészeti szűrésen voltunk. Ott sem találtak semmi különöset. Láttak egy kis dioptriát, de azt mondták, ez olyan mértékű, amivel egyáltalán nem kell foglalkozni, sok gyerkőcnél van ilyen és kinőhető. Mondták, hogy esetleg időnként tornáztassuk a szemeit úgy, hogy morzsákat teszünk az asztalra és először szedegesse úgy, hogy mindkét szemével néz, aztán takarjuk le egyiket-másikat. Azt mondta a doki, észre fogjuk venni, ha valamiért nem tetszik neki, hogy egy szemmel kell néznie (mármint nem azért, mert letakarjukKép, hanem mert mondjuk, nem sikerült neki fókuszálni, vagy ilyesmi). Szóval csak ovi előtt, kb. 2,5 éves korban kell legközelebb menni.
Az előbb tök jót sétáltunk, nem vittük a babakocsit és nagyon sokáig bírta az egyedül totyogástKép Persze ő is hosszú percekig időzött bizonyos dolgoknál (pl. kavics, száraz fűszál, drótkerítés, és csak úgy bambulásKép).
A mi házikónk is már nagyon szépen ki van díszítve, de még folyamatosan csinálom a cuccokat, így egyre szebbek leszünkKépKép

Tényleg bocs, hogy egyenként nem tudok hsz-ni az eseményekhez, de megint mennem kellKép

Azért mindenkinek puszi és kellemes hétvégét!Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Judy, Lau, majd teszek fel képeket. Csak tudjátok, ilyen téren kissé lusta vagyok, úgyhogy szerintem Húsvétra már fenn is lesznek. Kép

Lau, köszi a kérdést, Dávid nagyon jól van, már szépen megy, egyre gyorsabban, de néha még mászik is, és nagyon okos! Mindent megért, bármit kérdezek, hogy ez vagy az hol van, rámutat, ha megkérem, hogy valamit dobjon ki a szennyesbe vagy a kukába, megteszi, de általában kérés nélkül is, ha tudja, hogy valami oda való. Sokat halandzsázik, kedves, huncut, jófej, gyönyörű. Kép Mit mondjak még? Kép Ja, és nem vagyok elfogult! Tényleg az! Kép

Ma én is megrendeltem Dávid ajándékait Karácsonyra, a Gabriellből. Eddig azt sem tudtam, hogy ez az üzlet létezik, de a Kismama újságban volt a katalógusuk, és nagyon klassz játékokat láttam benne. Fél perc alatt rendeltem 15 ezerért. Kép De mind olyan dolog, ami KELL. Kép És úgy sejtem, lesz még pár dolog, ami feltétlenül kelleni fog. Kép De ez természetes, hiszen Karácsony van. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

HalihóKép

Család elment vendégségbe, enyém a lakásKépKépKép HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKép

Egy kérdés:
Van valaki, aki az IWIW-en fent van? Én csak most regisztrálódtam - hála a páromnak -, de olyan kevéske ismerősöm vanKépKépKép
Tök jó lenne még sok-sok emberkét összeszedniKép

Pusz és mukk,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Végre írni is tudokKépeddig csak olvastamKép

CsirkeszKép
Jaj de jó, hogy kislány, gratula!
Tök jó kombináció, én is ilyet szerettem volna, de már csak fordítva lehetségesKép

MaccsKép
Grat a nyelvvizsgához!!!!
Írtad, hogy gáz ha a pénzért vágják meg az embert, és megnézed, ha nem sikerül, én drukkolok, hogy sikerüljön.
Mi együtt csináltuk a férjemmel, és ő ugyanazzal az érzéssel jött ki az első, majd a második vizsgáról, és mindkettőnknek cak másodjára sikerült. Persze biztos te sokkal többet tanultál, és jobban tudod, lehet hogy ilyet csak a gyengébb dolgozatoknál csinálnak, a száz %-osnál nemKép
Lili nagyon édi, ahogy bámészkodik az ablakban, mozgólépcsőKépKépEgyszer láttam ilyet, hogy a kisgyereknek beszorult az ujja, hát elég tragikus volt, vigyázz rá!(tudom, vigyázol)

Vízforralás: Már csak a tápszerhez használunk forralt vizet, egyébként normál ásványvizet iszik Lili.

Apropó, tápszerKép Megeszi a normál (nem HA-s)tápszert, sikerült az átverős-hozzászoktatós projektKép

LauKép
Milyen és mennyi idős az L alakú garnitúrátok? Ággyá nyitható? Mekkorára? Kép van róla? Mi pont szeretnénk egy olyat, hátha tudnánk üzletet kötniKép

De jó nektek, hogy csinosítgatjátok a lakást!
Nekünk idén nem jött össze az adventi koszorú sem Kép és díszekben is híján vagyunk.
Viszont most jutott eszembe, van egy nagy télapónk, azt kiteszem mindjártKép

Ajándékokból Lilinek van, többieknek ötlet, talán most hétvégén, jövő hét elején lesz időm beszerezni dolgokat.
Tök jó dolgozni, csak így másnaponta most kicsit sűrű volt, elúsztam itthoni teendőkben, és a vásárlásban is. Itthont ma kicsit pótoltam, a többit később. Jaj, de azért nagyon jó dolgozni!!!

LivKép
Dávid tök ügyi, és te is, hogy sikerülnek a sütik!
Ne add fel, biztos a többi süti is sikerülni fog egyszer.

Ma Lili is meglepett. Apája "elhagyott" egy használt zoknit az ágyunknál, azt Lili délelőtt megtalálta, megmarkolta, és minden szó és kérés nélkül beledobta a szennyeskosárba. Csak néztem.
Szavaink nagyon lassan bővülnek, a fogak száma viszont már nyolcKép
Hisztizni is remekül tud, sikítozik, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja. Na ilyenkor az idegeim kötélen táncolnak...nagyon nem viselem, ha sikoltozással akar bármit is elérni.

Na megyek is, mert rángatja a kezem, és sikítás lesz a végeKép

Mukk és pussz mindenkinekKép

Móni

Kép
sunimum

AnitaKép Sétálás nálunk is ilyen sokáig tart, de ma állandóan az úttestre akart kisétálniKép Lehet, hogy tetszettek neki az autókKép

LivKép annyira édesek, mikor napról-napra többet tudnakKép Balázs tegnap óta állandóan puszit akar adni, jön és simizi az arcomat és dugja a kis arcátKépKép Ma meg édes volt.....előttem állt és valamit nagyon látni akartam a tévében, és ide-oda dülöngéltem, hogy lássak tőle. Erre ő is el kezdett utánozni, ide-oda ingatta a buksiját, közben vigyorgott ezerrelKépKép Hja!! Míg el nem felejtem! Előbukkant a 15. foga is!! Sőt, már a negyede kint van, tehát már a múlt héten kibújtKép Bal alsó 3-as foga.

Móni: teszek fel majd képet, 3 éve vettük, ágyra nyitható, 150x200 centi (ha jól emlékszem). Kék alapon világos mintás.
Aranyos lehetett Lili, ahogy kivitte a zoknitKép Bazsi a szemetesbe szokta kiszállítani a papírokatKép

Kata: mi az az IWIW? Tök jó, mikor néha az ember maga lehet és azt csinál, amit csak akarKép De aztán visszakéri a családotKép

Lau
lau

LauKép
Várom a képet, kösziKép

Vera!
Mindig elfelejtem megkérdezni, hogy jártatok e már abban a játszóházban, az Õrsön, amiről Katáéknál beszéltünk?
Egyébként férjuram a Project IGI"-t, és a Helyszínelők 1-2-t szeretné, és nagyon köszi az ajánlatot, de őszerinte a másolt lefagy. Úgyhogy eredetit szeretne.Még egyszer köszi.

Móni

Kép
sunimum

LauKép
www.iwiw.hu
Meghívásos alapon lehet bejelentkezni, aztán egy csomó ismerősre lehet találni. Ha küldesz e-mail címet, akkor meghívlakKép
Igazából szerintem semmi praktikus értelme nincsKép vagy Kép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Mindenki! Nem tudtok olyan családról, akik elfogadnának egy 20-25 éves szekrényt csak úgy? Apóséktól karácsonyra bútort kaptunk, a régitől meg kellene szabadulni. Ha elvitetem, az csak pénzbe kerül. Pestre kedden este be tudjuk vinni. Teszek ide egy képet róla.KépKép
anyuszi3

ez két kép, elég érdekesen sikerült feltenni.
anyuszi3

Kata, engem nem akarsz meghívni? Kép Kíváncsivá tett ez az oldal.
Nem muszáj ám, csak vicceltem!!!!!!!

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Na ma megtartottam az első karácsonyi nagybevásárlást, magamat ismerve lesz még belőle pár KépKépKép És még balesetünk sem volt, csak kicsit hülyén néztek a bevásárlók, amikor énekelgetve, táncolgatva, pörögve-forogva vásároltunk kettesben /jóóóvannna, klassz zene szólt, hála istennek még nem szedték elő a karácsonyi agyonnyúzott lemezeket/! Kép Sikerült is virágos jókedvemben a GYED nagyrészét ottfelejteni Kép Odáig "fajultam", hogy megvettem az adventi koszorút is! Kép Pikk-pakk, most h már a 3.kat kell +gyújtani Kép

Képzeljétek, sikerült már háromszor is a bilit rendeltetésszerűen használni és némi pisikét belehelyezni. Igaz utána még muszáj benne egyet picit pancsolni is, mert hát az olyan jó langyi.. Kép Kép Kép Bár már annak is örülök, h nem a fejére borogatja, mert üresen az is elő szokott fordulni Kép

Mindenkinek általános érvényűen: Kép
Ujjunk jól van, hála istennek! Kép Bókokat köszönöm Lili nevében is Kép Gratulációkat szintén nagyon köszi, de várjuk ki a végét! Kép Különben is sok embernek sikerült már előttem is, szóval nem vagyok egy nagy hős, csak fontos nekem, mert az én szakomon 2 nyelvvizsga kell, ahhoz h meg legyen a diploma. Kép

Liv! Kép Anyu + férje hossssszzzúúúú majd egyszer ha véletlenül sikerül a köztünk levő órási távolságot leküzdeni, megbeszéljük élőben Kép Azért már panaszkodtam néha itt is.. Kép Mézeskalácshoz GRAT! Kép Dávidka nagyon ügyi és TERMÉSZETESEN nem vagy részrehajló te sem Kép Kép Kép De ez így egészséges Kép Kérdésem lenne hozzád: te milyen gyakran tartod a kapcsolatot a védőnővel, ill. ő veled? Mi nem láttuk már szeptember vége óta.. Akkor sem hozzánk jött, hanem az alattunk lakót kereste, de ő nem volt itt, mi meg kint lófráltunk az udvaron... Azt hiszem minket nem nagyon csíp, de nem különösebben tud meghatni Kép

Dino! Remélem gyógyulgattok! Kép Gyógypuszi megy! Kép

Hvera! Köszi a megnyugatást, hogy csak gyerektelenek lehettek, de ott akkor ezt nem volt alkalmam tőlük megkérdezni, h nekik van-e, volt-e gyerekük! Kép Kép inkább elsomfordáltunk gyorsan és feltűnésmentesen, már ammennyire ezt egy telitorokból üvöltő kölkeccel lehetséges Kép
Kis mászóbajnok kitalált azóta valami új testedzést? Kép

Reditke! KépBármikor jöhettek, egyenlőre még nincs semmi progink Kép Nekem a még a karácsony előtti héten sincs túl későn, max. 23-án kezdek el készülődni, nem kell semmit elkapkodni! Plagizálva: ej ráérünk arra még! Kép Kép Kép

Csirkesz! Kép A talis rész rátok is vonatkozik Kép Milyen volt a mozi? Kép /Kapcs.ford.: irigyirigyirigy Kép/

Noémi! Kép Köszi neked is, azért néha Helénádról is írthatnál, ezek szerint vannak "stiklijei" neki is Kép 15 hós szurit mi nagyon jól megúsztuk nem volt semmi xtra, hiába riogatott a dokker"nyanyi".

Innima! Kajálás: na ugye, hogy türelem evést terem?? Kép Az én tökmagom is ilyen. Sokszor "megtorpan" aztán egyszercsak hirtelen előveszi az összes tudományát, és hirtelen hatalmasat fejlődik.. KépAjándékozás.. Hát azért szerintem tényleg nem ártana egyszerre egy nagy karácsoni ajándékozást tartani, /talán utólag?/ a nagyiéktól úgyis kapnak valmit. Meg azért valami csak belefér a pakkba is. Esetleg nem tudjátok postán most feladni? Visszafelé dettó, és akkor nem kell cipelni. Persze lehet h hülye ötlet, nem tudom mennyi pénz egy csomag, már 1000 éve nem kellett feladnom .. Kép

Viola! Kép Popsi ügyben: xtra drukk drukk! Belaktátok már az új kérót? Megszerettétek?? Sikerült képet találni?

Lau! Kép Nocsk, milyen kis bolygó hollandid van neked KépSzülinap biztos jól fog sikerülni, Happy Bday Ákinak! Kép
Kép

Anyuszi! Kép Félelmetesek ezek +lógós gyerkőcök! Azért én a parkolóban nagyon szoktam figyelni, ha nem tudom Lilit betenni az ülésbe, akkor is rögtön beteszem az első ülésre, és addig nem veszem ki, amíg nem tudom fogni, mert sok "mázas népi edény" típusú vezető elfelejti, h a bevásárló kp-tok parkolója nem rally-pálya, és őrültmód száguldozik. Nagyon félek mindig, nehogy valami állat kivasalja szegénykét.. Kép Persze tudom, könnyű mondani, lásd, mozgólépcső Kép /Bagoly, bagoly, itt Veréb!/

CSengő! Kép 3 gyerek - az én Lilim is nagyon "jó" /vagy inkább visszafogott/ ha nem vagyok ott vele és idegen a környezet! Kép Így könnyű velük "elbánni" Kép Kép Kép

Kata! Én pont ma léptem fel az iwiw-re, de nem tartom egy nagy számnak Kép akkor már a MSN messenger sokkal jobb Kép. Ott legalább lehet online is csacsogni Kép csak legyen rá időd Kép Hannácskád remélem hamarosan teljesen is elfelejti a betegségét Kép

Áron-Andi! Festék ügyileg: nem lehet hogy más típusú festéket vettél? Van üveg matrica is és festék is, az egyik lehúzható, míg a másik nem, az odaragad "örökre" ahova rajzoltad, a bögrét akár el is lehet mosogatni!!Kép

Macsek! Kreatívkodásra még mindig irigykedem, de ez már így marad idén Kép

Judy! Kép Hangszerek! Kép Szerintem klassz ötlet, jó fejlesztő, csak legyen hozzá idegrendszeretek elviselni. Bár nálunk Lili minden muzikalitása ellenére is hamar parkolópályára került a zongora, a pörgő és a csörgő dob is KépNincs padlásotok rejtekhelyként, oda csak nem tudnak feljutni..

Vasani! Jó hírekhez gratula Kép Sokan olyan kivizsgálásra jártok amikről mi még nem is hallottunk Kép Mi nem voltunk sem járásos ortopédián, sem szemészeten Kép Egyáltalán h tudják a kismukik szemét megvizsgálni? belekukkantanak?? Séta.. Kép Nálunk a kavicsfelszedés és a sajnos csikkgyűjtés megy nagyon.. Az utóbbitól teljesen meg tudok őrülni. Én is dohányoztam a terhesség előtt, de valahogy sosem szórtam a csikkeket sehol szét. Kép A másik kedvenc ami mostanában kevésbé megy technikai okok miatt a katicareptetés.. Kép Még a "Katalinka szállj el,..:" dalocskát is elkezdni néha hozzá énekelni, és riszál is hozzáKép CSak szegény katica sínyli meg nagyon, mert még néha a "katica,katica -matrica,matrica" poén is befigyel Lilinél Kép

Sunimum! Kép MÉGHOGY ÉN SOKAT tanultam?? Kép Hát el kell árulom, h pont azért tüntem el az uccsó 2 hétben a vizsga előtt, mert abban a 2 hetben éjjelente 1-2 órát sikerült is rászánni a tanulásra. Az a nagy igazság, hogy én még a gimiben tanultam heti kőkemény 4 órában az angolt, aztán összejöttem egy amcsi fazonnal, akivel 3 évet sikerült együtt lehúzni, /+ becses baráti társasága szintén nem magyar volt/. Így tanultam meg társalgási, de konyhanyleven beszélni. Aztán ezzel a tudással már el tudtam külföldön helyezkedni, és ott aztán a hivatalos intézkedések és a kinti kapcsolataim, mindennapi teendőim, beszélgetéseim miatt ragadt rám még egy csomó minden. Azért teljesen jól tudok bárkivel beszélgetni, folyékonyan nyomom a sódert angolul is! Kép Ezzel böjtölök ki most már 5 éve tanulás nélkül, és szerintem a nyelvtanom azért meglehetősen pocsék. Kép De azért ha nem adják meg, be fogok menni balhézni, mert hátha valamit ki lehet cigánykodni Kép Kép Kép Szóval szerintem tutttttti nem lesz 100%, sőt parázok is, hogy egyáltalán össze fog-e jönni Kép Azért most már egy fokkal nyugodtabb vagyok, mert így max. csak az egyik felét kell ismételni, és az máris karcsúbb anyagilag, a kettő most 15ezer pénz és ez nagyon fájt volna ha újból be kellett volna az egészet fizetni KépAdventi koszorú-témát lásd az elején, úgyhogy csak annyit: dettó részemről is Kép

Na mentem tanulni Kép Nem fogok ma éjjel sem unatkozni: az eu-s kihívások a magyar környezetvédelem terén című dogát fogom összecsapni Kép Kép Kép

Csóközön, mókuskáim:
Macs
maccs

Sziasztok!
Itt vagyok csak a héten meghalni sem volt időm.
Szóval!Megszereztem a jogosítványomat.Érdekes lelkiállapotban voltam a vizsga előtt.Ezt úgy fogalmaznám meg,hogy csak a testem volt jelen a belsőm kivülről figyelte az eseményeket.
De a sikeres vizsga nagyon jót tett a lastrapált lelkemnek.

Köszönöm a biztató szavakat!Már itthon van apu.Járni kell neki kötözésre.Sajnos a mandulától kiindulva le a gégecsőig mindenhol megtalálható a "baj".Õ csak tegnap tudta meg.Tegnap adták oda neki a szövettant.Magába zuhant.Reméljük,hogy ez csak átmenet.

Csirkesz!Gratulálok a lánykához.Irígy vagyok én is így akartam.(nem bánom a jelenlegi helyzetet sem)

Adriennek kinőtt az alsó harmadik foga.Ez azért nagy szó mert kb. hat hónapja semmi változás nem mutatkozott a szájban.Csupán annyi,hogy a már meglévő fogak mérete nőtt.

Ma Adrienn tesómnál lesz.Remélem a búcsúnál nem lesz nagy visítás.Rettentően sír ha ott kell maradnia valahol.Akkor is sír (visít) ha a kocsiból kiszálok és beszaladok a boltba.Apa ott van vele de neki én kellek.Ezért aztán sokszor a karom lezsibbad de viszem mert olyan szívszaggató ahogy sír.Ma festjük a kisebb lyukakat a háhban(pl.wc,spájz,fürdűszoba)Ágota nagyon lelkes ő is segít.

Tegnap visszavittem a lányokat a doki nénihez mert az orrfolyás nem akar elmúlni.Ráadásul Ágotának olyab sűrű lett a váladél,hogy nem tudja fújni.De még porszívónak is nehezen sikerül a dolog.Csütörtök reggel megtelet az orrszívó tartája Ágota orrtakarítása után.A doki néni kenetet vett majd csütörtökre lesz meg az eredmény.
Majd jelentkezem mert a kics felkelt.
GnéKriszti
gnékriszti

LivKép
MeghívtalakKép A profilodban lévő címre küldtem el, remélem az jó címKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

DinoKép
Köszi az iwiw levcsitKép

MacsKép
MegtaláltalakKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Gné Kriszti, Apukádnak erőt, kitartást, gyors gyógyulást!
Jogosítványhoz gratula.

Maccs, a védőnő nemrég volt nálunk, legközelebb márc.-ban jön, azt mondta, de januárban úgyis találkozunk az oltáson. Szóval kb. 3 havonta jön mostanság. De mondta 1x, hogy előfordult már, hogy vkihez egyszerűen elfelejtett menni hosszabb ideig, ilyenkor nyugodtan hívjuk fel, menjünk, figyelmeztessük; ha kérdés van, akkor főleg.

Kata, köszi! Kép

Az APEH-nél nincs vkinek ismerőse? Jól jönne... Ha van, jelentkezzen bátran. A férjemet ma elkapták: ezren álltak az asztalnál, nem adott nyugtát.

Liv

Kép

Kép
liv

HaliKép

LivKép
Sajna nekünk nincs ismerősünk ott. Milyen genyók ezek, hogy pont az ünnepi felfordulásban ellenőriznek!!! Gusztustalan!!! Teljesen felháborított amit ezek csinálnak!

GnéKrisztiKép
Jogsihoz nagy nagy gratula!!!
Adrienn ezek szerint nagyon anyásKép Azért ez jó érzés, nem?Kép Milyen volt a tesóddal?
Papádnak kitartást, és erőt, és jobbulást!
Nem tudom, mennyire hisztek az agykontrollban és a reikiben, de van egy ismerősöm, akinek mellrákja volt, és ő azt mondja, képes arra, hogy a saját testén belül megjavítsa az elromlott/hibás sejteket, tehát a daganatosakat is. Szerintem érdemes lenne keresni egy ilyen szakembert, én biztos kipróbálnám ezt a módszert.

Lilinek is iszonyú sűrű t...ny jön az orrából, de legalább már nem sárga. Felhívtam tegnap dokinénit, azt mondta, nem kell lemenni, fújjam, szívjam, ha htfőn köhög, vagy lázas lesz akkor vigyem. Na ez eddig nem áll fenn. Szerencsére. De kíváncsi vagyok, ez a trutyizás meddig tart majd.
Érdekes mód viszont az elmúlt két éjszakánk nyugis volt, nem kellett kelni hozzá egyszer sem.

Lányok!
Nálatok működik az egyszervolt?
Az első oldal bejön, de mikor továbblépnék, azt írja, hibás az oldalKép
Úgyhogy Lilit két napja csak hitegetem, mikor odalépek, hisz az első hangokra felfigyel, megörül neki, aztán nincs továbbKép

Megyek pihizniKép
Sziasztok

Móni

Kép
sunimum

Liv! Hol APEH? esetleg pest megye jó? Írj priviben, megbeszéljük!

Csajok! ti hogy áltok a fogápolással? Engem kiröhögött a család, hogy a 14 hónapos fiacskámnak fogmosás. Pedig annó a nagyok is 1 éves koruk körül kezdték. Akkor örömmel, ma már biztatgatni kell őket. Bár mostanában azt a kort élik, amikor fürödni se szeretnek annyira.

Vasani! ma kaptam egy szép listát, kiktől kell tartani a vaterán. Átküldöm neked, remélem megnyugtató lesz.Kép
anyuszi3

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?