Ildi: nagyon sajnálom Marcipánt, de biztos vagyok benne, hogy ezek a tornák hamar meg fogják hozni az eredményt! NAgyon szorítok a vizsgálat eredménye miatt is. Holnap ugye mindenképp megírod, hogy mi az eredmény (érzem, hogy csak jó lehet!!!)?
Connie: megvagy a fordítással? Én mióta leadtam a könyvet, olyan furán érzem magam: csak lógatom a lábam a napi 1-2 óra szabadidőmben (amikor a lány alszik). Na jó, azért kitalálok dolgokat: tegnap főztem narancslekvárt (hagyományosat), ma este pedig a Vezso-féle narancsos almalekvár jön. Ajándéknak csinálom. De jó lenne valami szellemi tevékenység megint, szükségem van rá, hogy "kereknek" érezzem magam. Elvileg jön egy szerkesztési meló hamarosan.
Most készítek egy honlapot a lánynak, ahova remélem, a videókat is fel tudom tenni. Sajnos a tár.hu csak a képes részét engedi használni, a webeset valamiért nem (aszongya, hogy nem létezem...). Amikor pedig új névvel regisztrálni akartam, kiderült, hogy csak Mo-ról lehet. Most a freesite.hu-t próbálom. Ha sikerül, megadom a címét.
Timurr: nagyon szívesen, üzeni a férjem. Nyugodtam szólj máskor is, ha van ilyesmi. Vagy ő, vagy én mindig elérhetők vagyunk.
Hogy vagytok? Nálunk a nappali altatás kezd rémálomba átmenni, de hurrá optimizmusommal hiszem, hogy ez csak átmeneti!
Sultana: üdv a legtutibb topikban!Mesélj magatokról!
Jimbone: szerintem sem rontottál el semmit. Teljesen természetes, hogy ebben a korban így viselkednek. Lehet, hogy később máshogy fogom gondolni, de szerintem csak a következetlen, kiszámíthatatlan viselkedéssel, a "bor ivással és víz prédikálással", valamint a szeretetlenséggel (és ezek anyagi javakkal való helyettesítésével) lehet egy gyereket igazán elrontani. Ez elég nyakatekert mondat lett, de remélem, értitek, mire gondolok. Én "esküszöm" Bettelheim "elég jó szülő" elméletére. Nagyon jó könyv, ajánlom mindenkinek.
Bea: jó a vetkőzős maci! Flórának azért inkább nem mutatom meg
Dóri: örülök, hogy Blanka jobban van, és ahogy a kezed is rendbejött.
Később folyt.köv. És én mindig hiányolok mindenkit, aki nincs itt!
Kriszta