Sziasztok!
Angelika, Búzaszem!
A Tommy márkájú párnát hol lehet venni/rendelni, esetleg olvasni róla (huzat, méret)?
Angelika!
Ezen az oldalon olvastam, hogy ilyen töltetet hobby-áruházakban, pl. Praktikerben kb. 1500,- Ft/kg-os áron lehet kapni. Esetleg egy próbát megér.
http://szopiparna.uw.hu/anyagosszetetel.html Kriszta!
Köszi, de még nem döntöttem. Járunk szinte havonta Pestre, így a szállítást meg tudjuk oldani. Igzából nem is tudom érdemes-e vennem, Gyöngy 11 hónapig, Hanga 1 éves koráig szopott, végül is nem éreztem hiányát a szopispárnának, csak most annyira megtetszett.
Álmosság nekem is volt Gyönggyel és most a kicsivel különösen.
Pesti forgalom, közlekedési morál borzasztó.
Mi a mikucsomagokat kibontottuk, és szelektáltuk. A gyümölcsöket a gyümölcsös függőtárolóba, a szaloncukrokat egy kosárkába a "dohányzó asztalra", a csokikat, mogyorókat, diókat, csoki mikulásokat egy-egy tálba tettük. Nincs elrakva semmi, de mégsem járnak rá. Jobban érdekli őket reggelente, hogy mi van az adventi naptárban aznap.
Tegnap kb. 2 órán keresztül csomiztam az ajándékot, szelektáltuk apával név szerint, a tárolóba el is tettük. A lányok anyósomnál voltak. Már tényleg csak 2-3 ajándék kell, de azt már csak el kell menni megvenni.
Jól megfáztam. Tegnap alig volt hangom, pedig nem is beszéltem sokat. Hanga is beteg, szeptember óta most fázott meg először, azt hiszem ez jó arány. Gyöngy meg még nem is hiányzott. Lehet, hogy ez a heti 3 úszásnak, és a heti 1 judo-nak is köszönhető.
Gyöngyöske