Új privát üzeneted érkezett!

Bea, Zsolt én nem hittem, h el tud így aludni egy gyerek az etetőszékben,már értem a dönthető funkciót Kép! ÉdesKép!És ügyesen ülKép!

Syg,én tudtam, h össze kell nyomni a szelepnél, de így se volt egyszerűKép. Minél előbb itt kéne aludnotokKép!

Kép
seriff

Bea,
azt hiszem, ez az a kép, ami Leonáról sosem fog készülni. Nagyon édesKép És ügyes is, kis erőbajnokKép

Mino,
80-asban, én 74-eseket már nem akarok venni. Legalábbis azt hiszem, h zebra. Niki szerint paciKép Nem tudtam eldönteni, mi az, hát megkérdeztem őtKép
Mogyorószínűt vettem.
Centrumod lett végül?
1 hét múlva megyek a drnőhöz.
Oltás? Volt sírás?

Seriff,
nekem úgy nem volt nehéz felfújniKép
Nem tudom, megélem-e még, h odaköltözünkKép A burkolók majd csak jan-febr-ban jönnek a fenti fürdőt csinálni. Amúgy meg már a szőnyegeket fogjuk venni. Víz, fűtés, minden van, akár ott is lehetne lakni, de amíg a szomszéd nem szigeteli le, addig mi nem tudjuk megcsinálni az oldalsó kapubejárót és addig meg ugye nyitva a kert.

jó éjt!

Kép
sygnum

Képek feliratozása kész.

Kép
sygnum

BEA
Jó reggelt!
Fél hétkor ébresztett minket Lillácska, aztán megreggeliztünk, most meg itt énekel a földön.
Azt a hengert nekem sem volt egyszerű felfújni, még rendesen beleszédültem.
Közben királylány úgy döntött, hogy gépezni akar, úgxxxxxxxxxx (látszik Kép )Úgyhogy ölbe került.
c xc c v v
Na le kellett raknom, mert szétkapta a gépet.
Bepirosodott a popónk.Már a multkor is volt egyszer ilyen, de akkor szellőztettük, meg kentem Sudocremmel, és elmúlt.De most nem igazán akar javulni.Tegnap egész du. pelus nélkül volt.Lepisilt néhány törülközőt,anyát 2-szer, és még apát is megtisztelte. Kép + főztem kamillát, és még azzal is mosogattam a popót, de ez most nem akar javulni.Van esetleg v.mi tippetek?
Most megyek mert reklamál, hogy egyedül hagytam.

KépKép
KépKép
sbea

sziazstok Kép

elvagyunk veszve a tali óta egymástkövetik rosszabnál rosszabb éjszakák nem tudom mi történt ma pl 4 ig egy szemet nem aludtam mert vagy áki vagy adri kellt
hétfőn este volt egy kis hőemlkedéssük tegnao beszaladtam velük dokihoz de hülyeaz doki na mindegy nem is húzom fel ujra magam aztán utánna beszaladtam a vásrosba de rákoczi utcán nem nagyon voltak most segitő készek homeoban ugyhogy adok most ákinak c vitamint orcseppet meg az orra ömlik ezerrel más baja nincs hőemlkedáése egyszer volt nem köhög semmi de az orr ugy folyik hogy az örület

bea
én sudot montdam volna de mást nem tudok a sudo és a szellpztetés nekünk nagyon beszokott jöni

jaj
talihoz még annyit hog ynagyon örültem nektek tényleg Kép olyan jó volt és nyüzsis pakolést még akkor este megcsináltam nem volt gáz
és ezuton is bocsi linátol mert vanilés kenyér elmardt Kép nem let felbontva bocsánat de az én agyam mint szita annyian jöttek mentek nem tudtam figyelni rendessen

mennem kel áki hiányol

Kép

Kép

Kép
roz23

azt nem is irtam az előbb hogy áki tegnap feltérdelt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Roz,biztosan a mágneses vihar az oka,most hallottam a tv-ben, h okoz ilyen panaszokat.

Bea,sztem is sudocrem....

Syg, hát most a kéményt rakják a szomszédban. De miért baj, h nyitva a kert? A nyitott garázsajtón sem mentek beKépKép! De tényleg, vmi egyszerű drótkapu nem lenne jó addig?

Szép napot mindenkinek!Kép

Kép
seriff

bea, canesten!
nekünk segített.
birolili

seriff
olyan tüdéri hanci Kép
hát azért áki még nem ilyen profi Kép de hát ő lusti pasi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

SZIA DISZKÓKIRÁLYLÁÁÁÁNY!!! Kép
köszi a tippeket.

KépKép
KépKép
sbea

seriff a mágneses viharoknak meg üzenem fejezzék be gyorsan mert baromi fáradt vagyok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Juhász Árpád mondta a Mokkában, h 6-7 éve figyeli és írja, és a mágn. viharok előtti napon már roszul van, nem jól alszik....

Roz,az előbb nem reagáltam,bocsi, de nagyon ügyi Áki,h feltérdelt! Akkor most négykézláb mászik mindenhová?

Bea,hogy aludt el Lilla az etetőszékben? Mit adtatok Neki?

Kép
seriff

Sziasztok!

Rohanok csak én is gyorsan üdvözlöm az én kis "Diszkókirálynőmet"! Kép Tegnap este már írni akartam hogy mennek a tánclépések és a csipőmozgás?? Kép

Roz, sajnálom szegény kis Ákit, néztem a képeket nagyon nagy fiú lett ő is. És nagyon kis helyes! Kép

Bea, a Sudocream rendbe fogja tenni, szerintem ne kezd el mással kenni, várj még 1 napot és rendbe jön.

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
A mágnesesvihar vasárnap éjjel volt, napról napra csökken a hatása.

KépKép
KépKép
nana09

seriff
kúszás mászás idáig ment most egy matrac mellett térdelt fel a felálláshoz a fellálás még ugyan nem ment de atárdelés már profi megy egy este és egy fél nap alatt tökéletesitette ki :o

nana
akkor már csak napok kérdése és alhatok végre Kép

egyébként megprobáltam ma este megint hogy nem adok adrinak éjfékor enni kicsit beszélgettünk néha néh pityergett és mondta hogy hamika de mondtam neki hogy ő már nagyéány nem kell enyiszer enni remélem megérti egy hetet adok neki ( Legalábbis ig y tervezem de aztán lehet hogy nem lesz belőle semmi mertelkezd sirni s akkor ugyis adok neki )
ha már ő is legalább minden nap 4 ig aludna de szuper lenne

Kép

Kép

Kép
roz23

Cukker!

Nem tudom mikor jársz erre mostanában...lenne egy kérdésem. Te a közös védőnőnkhöz a korházba jársz vagy ide a Szabadidővel szemben lévő tizes-be?
Remélem jól vagy, a pocid már tényleg szép nagy (amennyire a képen láttam) és szerintem egyátalán nem ugy látszik hogy sokat híztál volna. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt

Fotók aranyosak. Sokkal érdekesebb már úgy nézegetni, hogy élőben is találkoztunk. Ákos nagyon ügyesen mászik, mint egy katona, aki vigyáz nehogy észre vegyék.

Lillának nagyon jó dolga van, nagy az udvartartása.

Érdekes, amiket a babák rossz alvásáról írtok. Sokszor az én éjszakáim passzolnak rá. Úgy látszik ez a mágneses vihar a pocakban lévőkre is hat. Kép Adri több napja folyton mocorgott, de tegnap este jót aludtunk és fél 10-kor keltem fel.

Syg

Nagyon szerencsés alkat vagy. Én nem bírnám ki, hogy ne költözzek be. Nagyon irigylem a kertes ház tulajdonosokat. Kép Nálunk már kifolyik minden a szekrényből. Szándékosan nem akartuk a lakást tele zsúfolni nagy szekrénysorral, de most meg alig tudok már elpakolni. Szerencsére el lehet hordani néhány cuccot anyóshoz.

Mino

Nekem mindegyik body nagyon tetszett, alig tudtam választani. Az ész érv győzött. Amúgy nagyon szeretem a hímzett holmikat.

Tegnap nagyon jól jártam. Mentem a melóhelyemre és útközben benéztem a Vörösmarty utcán lévő angol turiba. Hihetetlen mennyiségű és szebbnél szebb bébi holmi érkezett. Jól bevásároltam. Kaptam egy jó zsákot is, mert az még nem volt a picúrnak. Plusszba meg van már a jövő télre való téli kabátja is.

Roz

Jó volt összefutni, szeretek ismerőssel találkozni a városban és te már az vagy. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Nana

Én nem is tudtam, hogy ott is szokott rendelni, pedig nekem is jobb lenne, közelebb van. Eddig az Izsákiba mentem, de jövő hét kedden újra kell mennem a 32. hetes vérvétel eredményéért.

Olyan aranyos vagy, mindenki ezt mondja, hogy csak pocakra híztam. Jól esik. Azt hiszem, hogy ez majd igazán szülés után fog eldőlni. Egyre jobban hiányzik, hogy már láthassam a picúrt, foghassam és ami fő szoptathassam. Nagyon bízok benne, hogy most sikerülni fog, ügyesebbb leszek.
Dani hogy van? Nagyon várja már a tesót? Hányinger múlóban?

Kép

Kép
cukkermáz

cukker

igen én is igy vagyok ezzel bár olyan ritkán jutok be városba sajnos meg gy hogy gyerekek nélkül nem is tudom mikor volt ilyen mondjuk most is csak gyógyiért rohantam be rákoczi utcára de tényleg jó volt ha csak eg ypár perc re is összefutni apa is midig azt mondja hogy áki katona lesz Kép hamár ő nem lehtett Kép bár ezt ő akkor nem nagyon bánta mert akkor még nagyon hsoszú volt a katonaság
jaj igen benéztem a turiba vettem is egy két dolgot de annyira rövid időm volt de nagyon szupi dolgok vannak tényleg ezt a turit még nem is ismertem

nana
nem is gartuláltam még a mocorgáshoz de jó érzés lehet Kép
és hányinger nem szünt meg ?? lvileg ha mocorgást érzed meg kellene szünnie

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Egy délelőtti kép Lilláról.
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Bea,

Nagyon tündér Lilla ezen a képen is. Aranyosak a kis fogácskák.Kép
Nekünk is van egy jó pár képünk arról ahogy Danus evés közben bealszik az etetőszékben. Nagyon aranyos pillanatok ezek. Kép

Most jöttem haza, voltam a korházban a genetikai vérvizsgálatom eredményéért. Megint jól felidegesitettem magam, a korházi dolgozok nagyrészének a hozzáállásán.Kép Mintha nem is azért fizetnék őket hogy a rendelkezésemre álljanak, legyek hálás ha 30 perc után végre vki szóba áll velem. FELHÁBORITÓ. Pedig higgyétek el én nem vagyok az a reklamáló tipus, csöndben eltürök sokat, de ez azért már... Szóval két átirányitás után végre meglett hová kell mennem az eredményért. Oda állok az ajtóba, épp kijön egy aszisztens, kikerül meg se kérdezi miért ácsorgok ott. Kép pár perc kijön a következő ez is kikerül - merthogy útba vagyok neki-szintén, arra se hagy időt hogy elmondjam miért várok ott. Majd a két 20 év körüli fruska tőlem pár méterre megbeszélik akkor ők most elmennek kávézni. Hogy képzelik ezt????????
Aztán jön egy idősebb nő, őt gyorsan megkérdezem, kedvesen, szerényen...majd be kapott hogy mit zaklatom én őt. (szintén kávézott)Kép
Nagy nehezen bejutottam, aki átadta az eredményt legalább kedves volt és szerencsére a lelet is negatív. Kép

Bocsi, csak kikellett adnom magamból.

KépKép
KépKép
nana09

bea de édes lillácska a fogacskái meg ahogy csücsül nagyon cuki Kép
ki tudtaok végül menni ??

mi most jöttünk be az udvarrol dél óta kint voltunk csináltunk eg ymadár etetőt a csajokkal hát mit mondjak 2 újjam vérzik egyre meg jó rávágtam a kalapáccsal Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép de csajok élvezték tetünk be földimogyorót kicsit megtörtük a haját hogy könnyeb legyen megkezdeni sé mopst várjuk a madárkákat Kép csajok ugy hancúroznak szobában bent ugy kacagnak öröm hallgati őket Kép ákikám emg alszik remélem éjszaka is kint van teraszon ott mindig olyan jókat alszik

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Cukker hogy válaszoltál!

Én amikor 12 hetesen (először) voltam nála, Dani is velem volt, szerintem ezért mondta hogy legközelebb már ne menjek ki a korházba csak ide a Széchényibe. Csak azt nem tudom..szóval lehet hogy ez vmi magán"rendelés". Én meg úgy útálom ezeket a pénzügyeket felhozni...

Köszi Dani jól van. Hihetetlen (számomra) hogy mennyire imádja az ő pociban lévő kistestvéjét. Mindent amit kap meg akar osztani vele, mindig néz babásjátékokat is a kistesójának...
A napokban sokat fájt a pocim (gondolom nyúlnak a tartószallagjaim) és ilyenkor ő mindig jön, odabújik a pocimhoz és magas hangon, nagyon kedvesen közli a pocimmal "nincsen semmi baj Liza, itt vagyok" Kép
Tegnap este a semmiből közölte az apjával: "szejintem lány lesz". Kérdezte az apja honnan gondolja, erre közölte "Apa, hát puncija van a kistesomnak, de ne aggodj nem fogok doktojbácsisat játszani vele, még kicsi hozzá"
Kép Hát ilyenkor csak egymásra nézünk a férjemmel, megprobálunk nem nevetni, de majd megzabáljuk. Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana

sajnálom hogy igy jártál ettől én már csak aztutálom obban mikor gyerekkel váratnak bár niki nálunk szivessen vár de adri...
édes leht dani reméljük ez a jó testvéri viszony megmarad olyna édessek ilyenkor mikkor ilyenekt mondank
ezzel pénz dologgal hasonlóan vagyok én is ugy utálom

na megyek ebédelek mert még enm ettem és mindjárt kell áki

Kép

Kép

Kép
roz23

Bea,
tényleg nagyon édes Lilla a fogcskáivalKép

Nana,
én bizony jót nevetek ilyenkor, de persze megbeszéljük, hogy azért, mert olyan aranyosat mondott... És olyankor Õ is jót nevetKép

Cukker,
éppen azt néztem vasárnap, hogy csak a pocid nőtt! Semmi elhízás!Hagyjad már Kép A szopizásban meg segítünk, nyugi!!

Roz,
örülök, hogy jó volt a vendéglátás! Ha ilyen kis betegek vagytok, lehet, hogy csak beugrok, nem megyünk be, nem baj? Emese most keveredett ki az orrfolyásból.

Tegnap találkoztunk a Mikulással egy barátunknál. Nagyon édesek voltak a gyerekek, bár Kamillát még nem sokáig kötött le a dolog, félidőben elment babázni Kép
Itt vagy egy kép, hogy mennyire fárasztó az ajándékbontogatás Kép

Kép

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Nana Kép

Igazi jó testvér lesz Dani. Bence már múltkor a kiságy vásárláskor megkérdezte, hogy miért kell ennyi minden Adrinak? Azt mondta, hogy nem kell neki ágy, ő is köztünk aludt. Kép
Nekem nem mondta a védőnő, hogy itt is lenne. Említette, hogy majd eljön család látogatásra, de még nem jelentkezett, én meg nem erőltetem.

Nekem eddig nagy szerencsém volt a különböző vizsgálatokkal. Kedden is 5 perc alatt végeztem a vérvétellel. Amikor meg a genetikai vizsgálathoz vették le a vért, még ott megkérdeztem, hogy hova kell majd mennem az eredményért.

Bea

Lilla olyan aranyos és vidám kislány, nem csoda, amennyi játékot lehet látni mindig körülötte.

Roz

Kedves ötlet a madáretető építése. Kis madárkák bizony éhesek így télen. Munkatársam is, aki az ablak mellett ült mindig etette a madarakat bent. Egy idő után a legkülönfélébb madarak jöttek oda enni. Főnökünk mondta meg mindig, hogy melyik micsoda.

Akit érdekel! Bent a Mc Donalds előtti vásárban árul egy csaj meseszép bébi ruhákat nagyon jó áron. Pamut ujjatlan rugi:1200. Plüss ujjatlan rugi:1800. Pamut hosszú ujjú rugi hímzéssel:2000. És még sok más cucc van. 23-áig lesz ott.

Nagy bánatomra nincs Scooby Doo-ós műanyag figura sehol.

Kép

Kép
cukkermáz

nagyon jók a képek
sajnálom, hogy ismét kimaradtamKép

KépKép
KépKép
bepa77

Kob

Kamilla igazán csinos ezen a képen is.
A segítséget köszönöm előre is. Kép

Bence is ilyen nagy munkában vann minden reggel, úgy becsomagoltam az Adventi meglepetéseket.
Rengeteg Mikulás csomagja lett, de nem habzsol, imádnivaló, ahogy minen este bekészít egy csokit az iskola táskába.

Kép

Kép
cukkermáz

Tegnap találkoztam kicsi unokahúgommal. Olyan nyúzott volt szegényke, este láza volt, de ő csak csöndben tűri, hogy húzzák-vonják örökké. Most is ment az anyjával dolgozni az üzletbe. Megfogadtam, hogy én mindent úgy csinálok, hogy manónak jó legyen. Az ő idő beosztásához fogok igazodni.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
persze, elméletben igazad van, hogy a picihez kell igazodni, de most pl. Emese elaszik, nekem meg menni kellene Kamilláért az oviba. No, most melyik ujjamat harapjam?Kép egyébként akkora szerencsém van, Lackó elugrik a munkahelyéről, ha Mesi felébred, oda megyek érte. De nincs mindig ilyen szerencsém. Arról nem is beszélve, hogy az első pár hónapban nincs is időbeosztása, rendszere. Bencével akkor is kell foglalkoznod, nem? Ne értd félre, nem akarlak kioktatni, dehát ezek a tények, nem?

Kép

Kép
kobudo

bepa

hogy vagytok olyan ritkán jösz ugy enincs baj vagy csak nincs időd ?

kob
édes kami ezen képn nagyon Kép
és naggyon csinni Kép
nem is tudom hogy pontossan mejik napra beszáéltül meg csütörtökre ugye az agyam mint szita ez mostmár nem állaőpot lassan kavintot kell szednem Kép csütörtökön délután vmegyünk dokihoz is olyan 3 körül

cukker
szegény kicsilány Kép én ha lázas soha nem viszem őket sehova tényleg jobb lesz neki böliben bár ha gyengébb akkor meg sok betegség és akkor megint ugyan ott van ahol eddig hog nyúzzák szülök a betegen minden hova magukkal Kép

syg
merre vagy ma ???
robi mire jutotta pannonosokkal ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Lilla nagyon édes, és bátrak vagytok, h még nem tettétek lentebb az ágyátKép!

Kamilla is tündér,ahogy nagy gondterhelten-vagy inkább unottan?Kép- ül a Mikukkal a kezében!Kép

Nana, igazad van! Úgy látszik ezeknek a kávé a mindenükKép.Ha hiszed ,ha nem én pont így jártam az első UH-nál a B.I-nél, a kórházban. Pedig ..., na mindegy.
Dani meg, hát szóval csudajókat mondKép!

Bence nemkülönbenKép!
A védőnőtök nem a gyermekorvosi körzetben van,és azért mondta,h oda is mehettek?Értelmesebben fogalmazva,nem a tanácsadást csinálja ott?Sztem,nem kell külön fizetni!-de én köztudottan naív vagyok ezügyben(is)

Roz, jó, hogy felhoztad teszek már az etetőnkbe kaját a kis éhenkórász madaraknak. Nagyon fura volt az első évben, h egy madár se csicsergett errefelé, volt etetőnk akkor is, de ohne madár, aztán szép lassan jöttek, ahogy nőttek a fák....Mi is sétáltunk, tök jót aludt,erre a garázsba betolva 3percen belül felébredtKép. Pedig jó lenne,ha újból elszundítana,ki kéne sütni a tegnap begyúrt mézest.

Syg,sikerült beadni a normaflore-t?

Kép
seriff

Kob

Igazad lehet. Amúgy nagy szerencsém van a fiúkkal. Mindig apa megy érte, ha éppen nincs vidéken. A hétből 4 napot tuti nincsenek itthon a foci miatt. Most sokszor elkísérem őket edzésre, de, ha megszületik a picilány kettesben leszünk itthon.

Seriff

Jó ötlet. Hátha elhozná nekem az eredményt a tanácsadásra, itt van a szomszédban.

Kép

Kép
cukkermáz

csajok most irt lina bentfogták a kórházben
nincs még semmi de csináltak nst és magzatviz vizygálatot és bent fogták olyan izgi nemsokár lesz egy ujjabb babánk Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina, de jó!Kép
Már nagyon várjuk az újabb bébit és a képeket!

Édes kis tündérem alszik, a mézes meg szépen kisültKép!

Kép
seriff

de jó, de jó!!!!!!!!! Kép Amikor engem fogtak benn, akkor tudtam: már csak ketten megyünk haza! Kép Kép Kép

Nagyon édes Hanci és Kami a képeken! Kép

Ma megint jót sétáltunk mamáknak hívattam elő Zsófiról képeket, ezt hozta a Mikulás nekik.

Nem is meséltem, h. apa mikulása hozott Zsófi cicának egy kis mikulás virágot, anya mikulása pedig egy olyan bohócot, amit el lehet bújtatni a tölcsérében. na, majd lefényképezem. tetszik neki, csörög is a sapkája. Kép Én kaptam apától egy nagyon szép gyertyatartót. Úgy meglepődtem. Kép

Még ma jövök, puszi!
birolili

én meg mákos almatortát sütöttem...
teszek fel fotót is (Nana kedvéért), ha Hisztis Bocikám engedni...

KépKép
mino

halihó!

HAJRÁ LINA !!!

Most jöttünk haza a városból. Voltunk lidlben és metroban. Nézelődtünk karácsonyra, de nem sok mindent vettünk. Lillácska el is pilledt most

Cukker!
http://www.unas.hu/shop/shop_search.php?shop_id=1458
Esetleg ilyen nem kell?

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Sbea, tunderi a kislanyod!Kép Hogy bealudt az etetoszekben!Kép Hihetetlen, hogy milyen pozokban kepesek elszunnyadni ezek a csoppsegek!Kép

Seriff, ugy latom Hanci nagy felfedezo!Kép

Ko, Kamillan latszik a faradtsag. Ilyen sok ajandekot kapott?Kép

Linanak mennek a drukkok! De jo hamarosan babazhat! Annak idejen hogy be voltam sozva, nagyon vartam mar hogy talalkozzak Katikaval.Kép Ujjongtam mikor elfolyt a magzatviz.Kép Jaj de jo nosztalgiazni.Kép

Nalunk nem jart a Mikulas.Kép Biztos azert mert nem latott be az ablakon a kosztol. Utoljara pocakosan takaritottam meg, ugyhogy a jo ido oromere kaptam magam es megpucoltam a nappali ablakait.Kép
A mezest nekem is be kellene kevernem... talan estere, ha megjon apa.

Es koszonjuk a dicsereteket, a szep jelzot meg hagyjuk meg Katkanak.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,az felfedező,virágföld rámolóKép! Bár ma mesélte egy barátnőm,h átlátszó szúnyoghálót kell a virágok cserepére rakni,azon át lehet öntözni,de nem bírják a manók megenni,kipakolni a földet. Igazán,össz-vissz 3 földön tárolt virág van,de ezeket nem tudom feltenni sehova. És hogy telnek a napjaitok? Mikor is terveztek ideköltözni?

Kép
seriff

Lina,nem sokat aludt az új házban Kép!

Kép
seriff

Ezt tegnap kaptam Kép.Kép

Kép
seriff

Ma fent volt anyukam - monden szerdan jon. Ma hamarabb elment, meglatogatta meg a sogornomet is es a legfiatalabb unokajat.Kép

Katka alig aludt valamit delutan, egy oracskat a babakocsiban mig elvittunk a Voroskeresztnek ket szatyornyi ruhat, meg kicsit kesobb egy felet.

Apat meg nagyon varom haza, de azt hiszem el kell napolnom a mezes sutest, mert meg Kecskemeten van...Kép

A mi lakasunkat is at kellene alakitani gyerekbaratta. Mindent nem akarok elpakolni elole - nalunk is van noveny a foldon -, de azert van egy-ket veszelyforras, amit el kell pakolni. Kivancsi vagyok hanyszor kell majd kiszedni a kutya alvoskosarabol.Kép

Koltozni remelem nyar elott fogunk. Addig meg fut par kort a ferjem a fonokevel.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hahó,hova tűnt mindenki?

Mágneses vihar hozzánk is elért, én kis drágám sem akart elaludni este,csak beszélgetettKép!

Lináról van vmi hír?

Kép
seriff

sziasztok Kép

seriff tök jó ez a henger nekünk is van bárnem ilyen szuper azt is én csináltam egy pár törött hullahopp karikából Kép lassan elékellne venni ákinak
hogy sikerült a mézesed ?
ki is diszitetted ?a multkor montad szaloncukit hogy mindog az van fán én idén megfogatam hogy nem hagyonm tibornak hogy kiló számra vásároljon szalon cukit olyan március körül 80 % -a kukában végzi én nem szertem nem is értem hogy lehet hogy valami édességet én ne szeressek Kép de a szaloncukiért nem ugrálok csak milka mézeskalácsost szeretem de az gyorsan el is fogy Kép
virágok ... hát erre nm tudok mit mondani nekem alig van virágom a lakásban az előszobában vannak mert ott van legtöbb természets fény gyerekszobába nem akartam virágot tenni az étkezőben nagyon kevés fény még fürdőbe szeretnék egy páfrányt de még nem jutottam el addig hogy vegyek is .

lina annyira nincs feldobva a helyzettől nem akart bent maradni azt mondja hogy délután volt egy ujabb nst ami teljssen jól sikerült és hogy ő nemakr igy bent mardani majd irok neki mai is

dora
ti kertes házat kerestek ugye ? merrefelé itt kecsón ? találtatok mát olyat ami tetszene ?

a mi éjszakánk most egész jó volt adrika 1kor áki meg éjfélkor evett aztán aéudtak reggel 7 ig

Kép

Kép

Kép
roz23

hahó
tényleg hova lettek ???

adri olyan cuki Kép játszik kiskonyhájában terit at asztalra tényérokkal és sorolja bácsika ( syg férje robi ) zsolti (zsolti apu ) pamilla ( kob kamillája ) Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Seriff,
ez a henger ugye ilyen csibés (v. kacsás?) játéktartó? És Hanna mit néz ott fent annyira?

KépKép
KépKép
nana09

végre valaki Kép
szia nana Kép

hogy vagy ma ? nem irtad még vagy csak nem olvastad hányingered hogy áll ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz!
Lányok nagyon aranyosak a képeken, Áki pedig (mint már írtam) nagyon kis helyes fiucska. Kép
Ha jól emlékszem, te kérdezted a hányingert... Hát sajnos nem jött be hogy ha "megmozdul" majd elmulik elmélet (én is sok helyen olvastam). Babóca mozog, hányinger maradt. Néha kevésbé, néha jobban. Kép Már megszoktam, mint mindent ezt is meg lehet szokni, már igy telnek a napjaim, és kész. Kép Kép

Ma du.-án megyünk találkozni az ovi vezetővel. Kiváncsi vagyok nagyon, mármint az ovira. Kép

Ha kisfiunklesz, lehet hogy Barnabásnak fogják hívni. Nem gondolkoztunk még egyátalán rajta, csak kb. ez volt a 2. név ami eszünkbe jutott és a családban mindenkinek nagyon tetszik.
Nektek tetszik ez a név? (csak öszíntén Kép)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Kezdek magamhoz terni. Hatkor ebredtunk, a szemkozti hazat bontjak.Kép Raadasul 11-tol otszor kelt fel a lany... Most szunyal, de olyan kis nyugos volt elotte, ugy sajnaltam.Kép

Roz, igen elsosorban kertes hazat keresunk. En a Hollandfalut, Petofivarost preferalnam. Nyaron mar nezelodtunk, a Petofivarosban talaltunk egy kedvunkre valot, de akkor mar kesesben voltunk.
Esetleg megfizetheto aru telket is vennenk. Ha minden kotel szakad, akkor marad Hetenyegyhaza vagy egy nagyobb tarsashazi lakas.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?