Sziasztok!
Ma biztos nem szülhetek, mert apája Pesten ragadt, mi meg itthon vagyunk
Persze az autó tréfált meg bennünket, reggel elindultunk Pestre, de a kuplungnak egyre furább hangja lett. Végül Ákos munkahelyéig már nem is jutottunk, a Duna Plaza mögött bementünk a szervízbe, de sajnos csak holnapra tudták elvállalni
A hazamenést nem mertük kockáztatni vele, mert hátha ott maradunk valahol az útszélen, viszont mivel reggel nem úgy indultunk el, hogy Pesten alszunk, nem is volt nálunk semmi cucc + a mosást benthagytam a gépben, a csirkehusit kiolvadni az asztalon. Szóval öcsém hazahozott minket hármunkat, Ákos meg maradt Pesten anyunál, hogy holnap reggel elvigye a szervízbe a kocsit. Mert amúgy meg kocsi nélkül kelhetne 5-kor, ha innen akarna beérni reggel, ezt meg nem akartam. Úgyis folyton fáradt.
Mostanra megvolt a vacsi, fürdés, mese, alszanak a gyerekek, úgyhogy lehet pihizni. Babszem meg csak tudja, hogy most igazán nem alkalmas a "kicsomagolódáshoz"
Nem is meséltem, hogy Hanna kijelentette, õ bilibe akar pisilni! Most már csak a bilit kéne elhozni anyutól...
Jó sokat írtatok ma!
Judó!
Ezek szerint te is itt laksz a szomszédban!!!!
De jó!
Bigacsiga!
Egy kalappal a vizsgához! Nem lehet könnyû idõt szakítanod a tanulásra! Méghogy láblógatás!
Két gyerek mellett???!!
Vera!
Igyekszünk...
Nálunk is bevált az együttalvás, amíg Hanna éjjel szopizott. Aztán magától abbahagyta. És láss csodát, õ alszik reggelig a saját ágyában, míg Áron nagy ló létére rendszeresen megjelenik éjjel nálunk. Szegénynek most kell pótolnia, mert pici korában ez az együttalvás kimaradt. Nem elvi okokból, egyszerûen csak olyan kicsinek és törékenynek láttam az újszülött babámat, hogy nem mertem magam mellé tenni. Azért kamaszkorára csak kinövi
Mindenesetre biztos, hogy Babszem helye is mellettünk lesz!
Egyébként Hannus is nagyjából egyidõs Annipannival, õ 2000. aug-i.
Virág!
Ezek szerint Abusnak sem kell külön ötleteket adni szülõkiakasztásra! Pedig a mi gyerekeinknek is van egy pár!
Jaj, ez a tetûdolog a rémálmom, pedig nekünk még nem volt, csak amiket olvastam róla...
Andi!
Köszi! És örülök, hogy javulgattok!
Barika Andi!
Örülök, hogy sikerült idõpontot kapnod, és kívánom, hogy minél hamarabb rendezõdjék a problémád! Írjál majd, hogy hogy érzed magad!
Zsóka!
Akartalak ma hívni, de itt a nagy fölfordulásban nem volt rá módom
Nekem is jó akkor a jövõ hét!
Kanga!
Nem, hálistennek nem néz mindig méhszájat, mivel azt mondta, ha nincsenek összehúzódásaim, akkor tuti zárva vagyok. Én meg nem bánom, hogy nem piszkál
Azt mondta, most már nézni fog, de hát most kezdtem el én is érezni valamit. Miért kellett kézzel tágítani?
Hát ez tök jó, hogy te is pont érettségi talira mész a szülés elõtt!!!
Nekem már csak 4 nap szombatig
Pénz: múltkor 30E-t hallottam egy másik kismamától. Nem tudom, nekünk futni fogja-e ennyire, de min. 20-at mindenképp szeretnék adni.
Évi!
Ha a Panadoltól aludt, akkor nagyon valószínû, hogy fogzás van a háttérben. Olyankor Áron meg Hannus is rettentõ gyakran keltek. Nálunk bevált a fájdalomcsillapítás: panadol (esetleg kúp), Dentinox, Suspensio Anaesthetica. Remélem, beválik nektek is!
Cory!
Gratula a foghoz!!!
Emese!
Nagyon szorgosak voltatok! Mûag. székek nálunk is sötétfehérek
PM!
Az az igazi, ha olyan házatok lesz, amilyet elképzeltetek magatoknak, úgyhogy megértelek, hogy az építkezés mellett döntöttetek.
Pankát nem lehet magatok mellé venni? Hátha akkor elég lenne a víz és a ringatás, simi a szopi helyett éjjel? Vagy szintén valami fájdalomcsillapító?
Tvica!
Nektek is gratula a foghoz! Nálatok most mit fognak nézni az allergián?
Puszi mindenkinek: Pele